ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
12.1.07 09:58

Martinko na Pardubice jsem slyšela dost negativních názorů, jak tam zmrzačili pár dět a pod. Navíc se tam teď hodně změnili doktoři, takže kdo ví, jak to je. Ale pár lidí si je i chválilo. Pak si vyber. Ale já se tam teda moc nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
12.1.07 10:13

Dobré ráno,
no koukám že při pátku tu moc lidí není. S těma kočárkama jsem na tom Popelko stejně. Jen jsem si tady na eMiminu četla další diskuze. Ale že by mi někaj nasměrovali, to ne.
Marcela
 17+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.1.07 10:21

Ahoj Marcelko…mně to naštěstí nechává zatím dost chladnou. O víkendu budu mít pc pro sebe, tak se asi po něčem poohlédnu Ale mám pocit, že těch kočárků je tolik, že se v tom člověk snad ani nemůže orientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.1.07 10:43

Dobré ránko, hlásím se dnes později, ale přece. Měla jsem tu od rána kolegyni a řešili jsme pro mě nesmyslné věci. Jinak ač jsem v práci, tak mám dneska hroznou radost. Kolegyně dneska nespadla z třešně, ale rovnou z topolu (obrazně). Ta paní co k nám chodila na zaučení, tak ráno volala, že si našla něco lepšího a tak se musí hledat někdo nový s nástupem od 1.3.07. Ale kolegyně se zděsila, když jsem jí řekla, že za měsíc nikoho nezaučím, tak se ptala proč, tak jsem jí oznámila, že cca začátkem dubna nastupuju na mateřskou (8 týdnů před porodem, domluvím se s mudrem). Hleděla na mě a říká, vždyť jsi říkala, že tady budeš až do konce května, no že jsem to řekla si teda nepamatuju, ale říkala jsem, že se budu snažit tu být do nástupu na MD. Holt si nezjistili a neví, kdy se nastupuje na MD. Jejich problém, já to nikde hlásit nemusím.
Tak jsem zvědavá jak to dopadne. Říkala jsem Vám, že si myslí, že tu budu kvůly nich pomalu rodit a oni si to fakt i myslely.
Jinak jsem zjistila, že už kopem standartně i při nepohodlných pozicích v sedu, takže při jídlé a v práci. Musím vždy vstanout z židle a jít se na chvíli projít a protáhnout a pak mám na chvíli zase prominuto takto sedět.
Tak zatím ahoj vysmátá Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.1.07 10:46

Popelko, s tím množstvím kočárků s tebou naprosto souhlasím. Spíš se dívám po vlastnostech a vzhledu zatím jen na ulicích, ale asi se budu muset vzdělat i na netu. Uvidím o víkendu.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
12.1.07 10:46

Ahoj holky,
tak já jsem včera poprvé cítila mimíska i rukou, i když slabě, ale bylo to tam!!Koupila jsem si ještě jedny kalhoty s pružným pasem, jěště mi tedy lezou dolů, ale jsou fajn.A stály 999Kč a ve slevě nebyly. Kočárek mám taky vybraný, myslím, že už jsem to tu psala, chci Dorjan novell, protože je velký a děti velké byly.Přemýšlela jsem i o jiném, ale jsou docela malé, třebaže lehčí.. A taky docela nízké, manža má 190cm, tak aby ho záda nebolela.. :D
Gratuluji k negativním tripplům, za chvíli už to budeme mít za sebou všechny.
Mějte se krásně a pohlaďte bříška.
Vykyna a sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.1.07 10:57

Ahoj holky,
dneska mam v práci fakt fofr, tak jsem se sem dřiv nedostala, navíc tady furt čumákovala šéfka :wink:

IVULE, tak to budeš mít v práci asi ještě veseleji než doteď… hlavně se nenervuj, za to to fakt nestoji… Na mě včera taky šéfka koukala, jak kdyby si teprve teď uvědomila, že jsem vlastně těhotná (měla jsem halenku střiženou pod prsama, tak pěkně vykukovalo bříško :wink: ) …
Náhradu už za sebe hledám, ale zaučit ji nejspíš taky nestihnu, od března bych chtěla být doma - jsem z toho dojíždění a celodenního sezení celkem hotová… snad bude mít doktorka pochopení.

Kočárek zatím vůbec nevybírám, zatím mám jenom stanovené požadavky :) tak jsem zvědavá, co nakonec vybereme…

POPELKO, na kontrolu jdu 22.1, bude to včetně velkého UTZ, tak prosím zapsat do seznámku :wink: Děkuju.

Zatím ahoj, musím zase pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.1.07 11:04

Vyky to je krasny ze jsi uz citila pohyby.Ja jednou takovy bublinkovani v brisku,ale zatim jeste nic vyrazneho,ale uz se moc tesim..
Co ten srazek holky z Prahy?Uz bychom se mohli nejak predbezne dohadovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.1.07 12:13

Tak konečně zjišťuju, že s tím kopáním jsem měla pravdu. Dneska sebou mrně mele pěkně o stošest. Navenek to vidět není, ale uvnitř cítím, takové různé žďuchance.
Ještě se musím pochlubit, včera se mi vrátil po 4 dnech manžel, od kamaráda ke kterému jezdí brigádně pomáhat se stavbou závodních škodovek, a 2000,–Kč co si vydělal, tak mi ty peníze dal na předporodní kurz a cvičení pro těhulky. Prý jako odškodnění, že s námi ty 4 dny nebyl. Tak jsem byla teda hodně překvapená. No a pak celý večer chodil za námi a pořád hladil pupík a večer ho pořád poslouchal. Vypadal tak šťastně a spokojeně.
Teď jsem ještě počítala podle krve pohlaví našeho mrněte a vychází mi holčina, tak jsem zvědavá, jestli to výjde. U všech známých to zatím vyšlo, tak uvidíme.
Zatím ahoj a těm co obědvají přeji dobrou chuť.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.1.07 12:17

Ahoj Ivulko ja ti docela zavidim ty kopanecky ja uz chci taky…musim si pockati..A jak pak podle krve si pocitala pohlavi mimiska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.1.07 12:21

Ahoj holky,zdraví jihočeská sekce.
Ivulko,ten výpočet by mě taky zajímal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
12.1.07 12:35

Ahoj holky,
tak jsem volala na výsledky tripplů, dnes dorazily a jsou negativní, hurá.

Jinak pohyby pořád necítím, myslela jsem, že u druhýho to bude dřív. Doufám, že je všechno v pořádku, zase mě napadají divný myšlenky…

Co to je za výpočet z krve? Něco jsem slyšela o výměně krve v určitých, snad sedmiletých, cyklech, není to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.1.07 12:38

Renko,gratuluju k výsledkům!Neboj,určitě je všechno v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.1.07 12:41

Taky se pridavam k gratulaci Reni..Taky uz se nemuzu dockat mych vysledku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.1.07 12:49

Reni gratuluju.
K tomu výpočtu potřebujete znát jen datum Vašeho narození a datum narození otce budoucího dítěte, a předkladaný termín porodu. Krev se člověku mění co 7 let (tzn. v 7, 14, 21…), a ten kdo bude mít v termínu porodu dítěte mladší krev, toho by to mělo být pohlaví. Mě to takhle počítala kamarádka a více info jsem teď přečetla i zde na emiminu, posílám odkaz:
http://www.zahady.cz/index.php?…
Uvidíte a můžete se předběžně zjistit co vlastně čekáte, ale opravdu raději jen orientačně.
Přeju všem pěkný víkend, já už utíkám z práce.

Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital