ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
15.1.07 12:24

Já jsem se taky pobavila! Kacul mě to vychází naopak :) Čínský na holčičku (což si typla i dr.) a dle krve na kluka. Já jsem v únoru 80 a můj v září 80, tak snad to počítám dobře.
Holky na mateřskou se nastupuju 6-8 týdnů před datem porodu ale dle MS nebo dle UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 12:27

Dle MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.1.07 12:53

Tak jsem zase dneska dostala od kolegyně kapky. Zase jsem opět tajila svůj odchod na MD. Prý jsem jim slíbila, že tu budu do konce května. No nevím jestli jsem tak blbá slibovat něco takového, když bych měla pak za nějakých 9 dní rodit. Holt jim pořád dělám čáru přes rozpočet, ptala se mě kdy teda na tu MD půjdu, pokud možno přesně. Nevysvětlíte jí, že to nevím, že to určuje mudr ke konci těhu. No už jsem si stejně zvykla na tu nevděčnou a tajnůstkářskou roli. Mám je stejně na háku, jestli bude prudit, tak půjdu na nemocenskou třeba hned. Ať se tu třeba staví na hlavu.
Kolegyně si najivně myslí, že k nám budou chodit procesí nových uchazeček, když z pracáku od listopadu do prosince se ozvalo 5 lidí, z toho dva kluci. Už vidím ty zástupy před kanceláři, za ty podmínky co nabízejí. Ha ha ha…
Zatím páčko klidná a usměvavá Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 13:05

No že se nestydíš,být taková ošklivá na kolegyni.Vybodni se na ní na jedubabu nepřející.Bejt tebou,tak jdu na PN.Nemá vůbec smysl se takhle nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
15.1.07 13:14

Ivulko to je teda pitoma kolegyne.
Vubec bych se nenervovala a vyprdla bych se na ni.A klido bych sla marodit.Me se dneska sefik ptal,jestli se mnou muze pocitat aspon do brezna a ja mu rekla,ze urcite.My tady mame zase pohodovy vztahy.Je to prijemny chodit do prace a tesit se tam,kdyz tam je pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.07 13:18

Tak jsem zpět z optiky. Pani mi brýle trochu poupravila, takže už aspoň netlačí.
KAMI, já jsem bohužel chtěla ušetřit a antireflex jsem si nenechala udělat. Na všech ostatních brýlích ho mám, proto se mi asi s nima tak špatně dívá. Dodělat tam taky prý nejde, musela bych mít nový skla, což by stálo kolem 4000Kč.Takže brýle ani reklamovat nemůžu, protože to je moje blbost. Ája mi totiž moje starý zlomila, tak jsem rychle potřebovala nový a v peněžence vymeteno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 13:25

Renko.to se mi moc nezdá,že by antireflex udělal takový rozdíl.Je fakt,že pří čtení s ar jsou písmenka ostřejší,ale určitě bez něj přes brýle hůř nevidíš.Jesli ti trošku nepohli s osama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.07 13:46

Ahoj holky,
tak jsem taky neodolala a koukla na ten čínkský horoskop a podle něj mi vychází holka a podle krve kluk.No uvidíme,ale když jsem si to spočítala na předešlá těhu, starší syn měl být podle krve holka,podle horoskopu kluk, mladší podle obojího kluk. Já jsem tak přemýšlela, že kdybych měla mít holku, tak by mi to vycházelo tak za pět let a muselo by to vyjít během jednoho měsíce, manže je totiž o měsíc a tři dny mladší.To tedy čekat fakt nebudu.. :lol: .Jinak mám hroznou radost, přijede kamarádka se sedmiměsíční holčičkou,tak se fakt těším.
Jinak mimi se hýbe, ale je to potvůrka.Vždycky, když si dám ruku na bříško, přestane.. :D .Taky se nemůžu dočkat kontroly,vždycky mě to uklidní a zase uvidím naše malé sluníčko a třeba bude vidět, jestli je to kluk nebo holka.
Mějte se všechny krásně a pohlaďte bříška.
Lenka a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.07 14:04

Kami, ty osy už mě napadly taky. Zkusím je teď nosit a uvidím. Přinejhorším naběhnu znovu do optiky.

Jee, holky, já vám závidím ty pohyby. Já pořád nic. No ono taky prokopnout tu mou pneumatiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.07 14:10

Renko,
vždyť ty tlustá nejsi, koukala jsem na fotky a moc ti to sluší.Máš moc hezkou holčičku a řekla bych, že nemáš ani moc času sledovat bříško.Nic si z toho nedělej, každá se dočkáme.. :lol:
Potíže s brýlemi zatím nemám, to by mě trefilo.Co nechodím do práce, moc je nenosím a pak mě bolí oči.Jen bych si je měla nechat srovnat, zase padají.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.07 14:22

Vykyno, asi máš pravdu. Ája mě dost zaměstnává, je to hádě. Takže když mám chvilinku pro sebe, hned se pozoruju a to samozřejmě nic. Jen jsem myslela, že u druhýho to bude dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.1.07 16:35

Ahoj, holky,

dnes jsem se ráno probudila a nemohla ani polknout, prospala jsem odpoledne. Gratuluji Rence k negativním triplům.
Popelko, dr. mi přesunut kontrolu na 22.1., dnes tam není a 29.1. jdu ještě do nemocnice na kontrolu.
Celý víkend jsem cítila malou, takové ty bublinky, při jedněch měl tatínek hlavu na břiše a říkal, že cítil, že ho malá kopla. Tak jsem byla ráda. Jen dnes jsem ji ještě necítila ani trochu ani jednou, tak doufám, že brzy o sobě dá vědět, ať nejsem nervozni.
Ivule, ať ti v práci dají pokoj :-)
Hezký den
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.1.07 18:41

Ahoj spolutěhulky

minule jsem to sem sice psala, ale nějak to zapadlo v historii: dneska jsem byla na triple testech a KO bude 23.1.

tak jsem dnes ráno naklusala na krev na triple - a měla jsem radost, protože sestřička se trefila hned napoprvé a dokonce to teklo!!! U mě nevídaná věc - naposledy mě napichovali na 7× a to skoro všude - dokonce i na hřebu ruky a nic… Takže jsem měla po ránu i radost… výsledky budou snad koncem týdne (tedy prý jenom krevního obrazu, ostatní až na kontrole).

A asi jsem na matiku blbá, protože se nějak nemůžu dopočítat.. Čínská předpověď u mě nevyšla ani jednou, takže napočtvrté ji ani nezkouším… Ale já si moc přeju holku!!!!!! takže si věřím, že to holka bude (i když ne moc). U Jonáše jsem chtěla moc kluka a kluk to byl - překvapení až v porodnici… Teď nevím, jestli si to mám nechat sdělit…

Zatím ahoj

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
15.1.07 19:35

Přeji pěkný večer maminky spolučekatelky :-).

Tak přítel má po dlouhé době odpolední,starší syn šel vyvenčit psa a mladší už chrupká /hehe,aspoň myslím a je tam ticho /.

vvik, já byla na tripplech minulý týden a při tom jsme těhu tedy stejně,ikdyž .....měla bych být o 2 týdny více,ale už to neřeším,hlavně ať jsme zdraví a na výsledky si mám zavolat příští týden,ale na kontrolu jdu až 31.1.,tak to doufám už mi řeknou jestli je tam vysněná holka nebo se mám psychicky připravit na dalšího chlapa.

Holky,zrovna jsme se teď o tom bavili s klukama-dětma :-)…já mám o 10 let mladšího bráchu-a už u toho jsem si přála ségru,pak jsem byla poprvé těhu a chtěla jsem holku,podruhé a chtěla jsem holku…a teď?No,ale stále si říkám,ať holka nebo kluk,hlavně,ať jsme v poho.

vvik, jak jsi k podpisu dostala všechny svá dítka?Mě tam nechtějí vlézt,že podpis je moc dlouhý a to jsem zkoušela i přes ten web lilypop,že prý je to tam menší…vleze mi tam jen mimi a Tedík,na Danyho už nezbývá místo…jakpak jsi to udělala?Prosím…

Hezký večer vám všem…pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.1.07 19:55

Rozaro: já ti ani nevím, normálně mi to tam také nešlo, ale tak nějak to snad podle mě upravili, dávám tam jenom ten bbcode docela krátký - má to ve tvaru: http://bd.lilypie.com/4O0-p1/.png- vím, že minule, když se mi to tam nevešlo, byla adresa delší - nějak se to tam zkrátilo a mě se vleze několik metříků… Držím palce, ať ti to jde také… Víš, já nejsem PCtalent, ale jednou mi to nešlo, a podruhé ano… takže nevím, v čem je zakopaný pes…

Jo a s kontrolou u dr.. tak já byla dnes poprvé na krvi!! a to mám Rh- a měla jsem za to, že to bude více kontrolovat.. Třetí těhu jsem na krvi byla snad každý měsíc od začátku a teď nic.. Asi nějaké nové předpisy (jejich)!!

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital