Poradna duly
Jana Čurdová
NO já se pomalu loučím, jdu si pokecat s kamarádkou, tak se mějte krásně a zítra ahoj.
Popelko není to žádná věda.Je to obvod hlavy v cm, no a to pak je ta třeba i konfekční velikost.Až budeš chodit s mimískem na kontroly,tak mu pokaždý taky budou (mimo jiné měření), měřít i Obvod hlavičky. ![]()
Nazdar holky,
teda tady se to vykecává, to by mě zajímalo kdo dneska vlastně pracuje
… já dneska makám jak šroubeček, mám furt šéfku za pozadím… no, už se to krátí, za hoďku jdu domů ![]()
Taky bych se ráda pochlubila s bříškem, ale nemáme digitální foťák
zkusím to nějak domluvit přes švagrovou, o víkendu se má stavit, tak to snad klapne ![]()
V pauze na oběd jsem si byla v obchodě vyzkoušet ten těhotenský pás, bohužel neměli velikost S, jenom XS a M a to se mi moc nechce riskovat. To XS bylo docela dobrý, ale bojím se, že jak ještě přiberu, tak by to bylo na fest. Takže musím počkat do příštího týden, to jim příjde zboží…
IVULKO, u tvojeho zážitku ve vaně jsem se musela usmívat na celé kolo, to muselo být fakt super ![]()
POPELKO, taky se v jídle vůbec nijak neomezuju, luštěniny bych si klidně dala i třikrát do týdne, ale obávám se, že přes manžela by to neprošlo ![]()
Mám pořád ďěsnou chuť na nějaké maso a navečer se cpu jak zjednaná, tak jsem zvědavá, jak dopadnu na kontrole ![]()
No, jdu dodělat ještě nějaké resty, tak se mějte zatím hezky a pohlaďte bříška.
ahoj holčiny (a už taky klučinové), že jsem tak smělá…vy se koupete ve vaně? já totiž od začátku těhu trpim, protože píšou, že se to nemá. kvůli té změně teploty. a ve studený se teda koupat nehodlam. a já mám vanu tááááák ráda.
a chodíte už do předporodních kurzů - jako cvičení, přednášky a tak? já se tam vždycky chystam a pak jsem doma tak rozsezená a mám bolavý zádíčka, že nejdu :/ ale říkám si, že už je na čase.
jinak moje bříško furt nekope :/ ale u mě, oproti vám ostatním, opravdu dá fušku ty pneu prokopnout.
dneska jsme měli ve škole k obědu buchty s kakaem. mňam. tak jsem jich sprdla pět. a ostatní úči na mě koukaly, jak když jsem spadla z višně. měly tak po dvou. to taky tak málo papkáte?
přeju hezký večer.
heluš
Ahoj, Heli,
s tím koupáním nevím, mě to doktor zakázal, kvůli té placentě dole. Jinak jím několikrát denně, ale malé porce, nějak mám hned pocit nasycenosti. Asi to bude tím, že břicho mám tedy obrovské
. Když jsem viděla ten Kami a Rozáry, tak se ani neodvážím svoji fotku tam dát ![]()
Hezký večer
Holky,já už pohyby také cítím,no spíše takové pohupující se tlaky,ale v leže na zádech,když přiložím dlaně a přitlačím špek,tak když sebou mele,tak ano.
Jinak eury s tou vanou,vím,že by se to nemělo,ale já vanu tak ráda a praktikovala jsem to i v předešlých těhu,dokonce bych bez vany před porodem nepřežila…denně si napouštím horkou a plnou vanu,je to báječný relax…záleží na tom,jak to budeš snášet.
EURY, taky se koupu ve vaně… sice ne každý den - snažím se aspoň trochu šetřit - ale tak 2× do týdne určitě… Taky miluju hodně teplou vodu, nejlíp ještě s olejíčkem
… ale co jsem těhotná, tak se snažím ji dávat teplou méně.
Myslím, že pokud nemáš nějaké problémy, tak by vana neměla vadit, ani moje doktorka se o ničem nezmiňovala.
No a že bych jedla míň, to se teda rozhodně říct nedá
spíš naopak
Vždycky si po nějakých mojich náletech na špajzku říkám, že už to bylo naposledy a že už budu jíst normálně, ale nejde to, děsně mi totiž chutná
tak jsem teda zvědavá, na kolik kilo nahoře to nakonec dotáhnu ![]()
Já se také stále koupu, i při Ondrovi jo.Za 14 dnů jedu relaxovat do termálů,ptala jsem se dr.jestli můžu a schválil mi to.Jen do tý 40ceti stupňový nesmím. ![]()
Chválím Popelce a Vykyně bříška, přidala jsem svoji fotku.
Eva
Dobré ránko,
tak tu čekám od 6.40 hod na kolegyni, která ještě nedorazila. Tak mám radost, že jsem vstávala o půl hodiny dřív a zbytečně. Jo to je ta moje nevděčnost vůči pracovnímu kolektivu.
Jinak já jsem se před těhu spíše sprchovala, ale teď se ze mě stal milovník koupelí. Je fakt, že mám spíše studenější vodu, protože v teplé nevydržím normálně natož teď. Jinak mimískovi to snad nevadí, ale pro jistotu se zeptám dnes na KO. Taky se zeptám na ten nástup na MD, kdy a jestli můžu už těch 8 týdnů předem. Pro jistotu.
Jinak včera jsem ulítla v bývalém Carrefouru, kde je obchod Chicco a nakoupila tam troje dupačky, béžové, žluté a zelenkavé. Byly krásné, za 199,–Kč, což není až taková hrůza a raději jsou koupila 2 x vel.68 a jednou 74. Úplně pidi věci ještě nekupuju, raději větší. Pak jsme byly s manželem na večeři v restauraci, a já jsem do sebe před obrovský hlad dostala jen plátek masa zapečený se sýrem a anglickou. Na brambory ani oblohu nedošlo, a to jsem měla hlad jak vlk. Nakonec jsem byla ráda že jsem snědla aspoň to maso.
Zatím ahoj Ivule, po KO se ozvu.
Krásné dobré ráno.
Helčo já se tak jednou až 2× týdně vykoupu (máme novou rohovou vanu, tak se to musí využívat, že je tam tolik místa), ale dávám si vodu tak akorát a aby nebylo bříško ve vaně.
Jinak včera večer se mi zdálo, že tam Mikula pěkně řádil, tak snad to bylo ono ![]()
A papkám taky, ale jak kdy. Jsou dny kdy pusu nezavřu a jsou dny, kdy toho moc nesním.
Ivulko asi bych kolegyni pěkně vyčinila můře jedný bezohledný. Vytáhne tě z postele a pak si přijde později. Ta vaše firma bude asi taky veselej podnik
(snad jsem se tě nijak nedotkla, ale podle toho, co píšeš…)
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO DNES!!!
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 22.1., 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO DNES!!!
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 29.1.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 22.1. velký UZ, 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 22.1. + velký UZ
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 23.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
2 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Tak doufám, že nám dneska Janina a Ivule nahlásí, co nosí v bříšku za překvapení.
Dobré ráno holky ![]()
dneska se mi vůbec nechtělo vstávat, navíc jsem měla pocit, že už je pátek a ono teprve středa ![]()
Do práce se mi vůbec nechtělo, dokonce asi ani prckovi ne, celou cestu vlakem sebou nějak mlel nebo co, už jsem nevěděla, jak si mám sednout ![]()
Držím pěsti Ivulce a Janině na kontroly, brzy se ozvěte, ať víme co a jak ![]()