Poradna duly
Jana Čurdová
My máme naštěstí felinku kombika, takže tam se toho vejde hodně.
Ahoj holky, za chvilku jdu domů z práce, jsem děsně unavená, vůbec vás ani nezvládám dočíst… Doma si půjdu asi lehnout, tak se kouknu ještě večer.
Mějte se zatím a opatrujte bříška.
ahoj holčiny,
tak koukám, že ty kočárky tedy řešíte už na tvrdo. já se furt nemůžu zbavit dojmu, že do toho chcete dát nějak moc peněz. já počítám tak do 8tis. a to ne, že bychom neměli na dražší. asi jsem naivní? ale takhle co jsme koukali po obchodech, tak ty kombinace tak stojí ![]()
jinak martinečko, neříkala jsi, že ti neroste bříško? nebo to byl někdo jiný? možná v tom mám guláš. ale teda bříško máš pěkný
a popelka taky! no tak to já jsem furt jen tlustá :/ a abyste věděly, tak už mám lacláče a jsem v nich děsně roztomilá krabice. do galerky se nedávám, protože se stydim.
jak jste tu někdo psal, že máte křeče v lýtku, tak to stopro patří k těhu. kamarádka tím trpěla poměrně hodně, říkala, že to bylo děsný. určitě to chce ten hořčík. mě pomohl na ruce moc. i když ne na 100%. mám takovej v pytlíčkách, co se rozpouští ve vodě a je to docela dobroučký. doporučuju!
přeju hezký večer.
bobina pořád nekope ![]()
heluš
ahojky,
bebecar díky rozměrům lůžka zavrhuji, takže zbývá X-lander nebo patron. Tedy zatím. ![]()
Janino, těším se na tvoje poznámky z obchodů, určitě budeš pro nás inspirací. Takže děkuji předem ![]()
Euryanto, o lýtkách jsem psala já, uklidnili jste mě, že je to normální. Přeptám se na ten horčík. A fotečku bříška koukej do galerky dát, žádné stydění!
Přeji krásný večer a poklidnou noc. Šmudlík kope docela často, tak přemýšlím kdypak asi spí? ![]()
ahoj, asi je fakt, že se dají kombinace sehnat kolem 8000, ale asi nebudou s autosedačkou a budou to kočárky typu Tako a tak. Tudíž váha 20 kg a to opravdu nechci. Já mám limit 17000,– což je asi dost, ale zase nemusím kupovat další věci jako postýlku, chůvičku, oblečení atd, protože už to mám po Tomáškovi. A na něj jsem měla polský kočár, těžký jak kr… a pamatuju si moc dobře, jak jsem ho rvala sama do auta a tak si chci prostě udělat radost a koupit něco lepšího ![]()
Tím neodsuzuju nikoho kdo si takový kočár koupí, pokud je potřeba něco do terénu a není problém s místem v autě, tak proč ne. A asi bych mluvila jinak, kdyby nám letos nedošli penízky ze stavebního spoření a byla odkázaná jen na rodičák, který zaplaťpánbu teď zvedli.
Ahojte, holky,
vaše diskuze o kočárkách jsou super, až budu mít chvilku, tak si je pročtu, nemám vůbec představu, děkuji za vaše postřehy.
Jinak Kaculko, na křeče určitě magnezium, tím nic nepokazíš do kontroly u doktora, já jím 6 tablet denně, ale to je asi hodně, ale jedním nebo dvěma nemůžeš se předávkovat. Do termálu jsme také chtěli s přítelem jet, ale já správně nesmím ani paty vytáhnout z domu ani se koupat ve vaně, tak termaly, bohužel, nehrozí. Výborné jsou prý (ještě jsem tam s přítelem nebyla) v Maďarsku, jmenují se Buck Furde, nevím jestli se to tak i píše, ale nebyla jsem tam, tak jen z jeho doporučení.
Ahoj kočárkářky ![]()
Tak jsem volala na triply a taky vše OK negativní ![]()
Máte odkaz na ty bebe kde jsou ty jiný podvozky??
Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem lezu, jsem s ČERVENCE 2007, chtěla jsem se Vás zeptat, ve kterém týdnu jste začaly mímo cítit? Díky za odpověď.
Helenis, gratuluju k výsledkům.
Báro, já pohyby začla cítit až kolem 18.tt, nejdřív jen takové bublinky, teď jsem 20tt a už je to výraznější, ale nic pravidelného. Ono než to chudinka mimi prokopne ty moje špeky, tak to chvíli trvá. Ale je fakt, že večer, když se soustředím, tak už pod rukou je to cítit. A dneska na UTZ se mrňous pěkně mlel.
Janino, díky moc. Je to jen takové šimrání a jen večer, když v klidu ležím ![]()
Dobré ránko,
tak jsem úspěšně došla do práce, ale mám pocit, že zítra asi nepůjdu. Něco na mě leze a bolí mě v krku, teplotu naštěstí nemám. Takže příznaky nachlazení, jak říkali v televizi. Asi si zítra vezmu dovolenou (ještě loňskou) a všechno vyspím.
Jinak nad kočárkem mi zatím zůstává rozum stát. Nechci moc drahý, i když ho budou kupovat tchánovci, peníze mají, ale nechci se předvést jako nějaká neskromná snacha. Ale zase nechci šetřit na kvalitě.
Byla jsem i v Chicco prodejně, jenže tam mají hrozně moc věcí na zemi v krabicích a kočárek se nedá pořádně vyzkoušet, jak jsou tam úzké uličky. Tak se budu muset juknout i po jiných obchodech.
Koupili byste kočárek i přes internet? Já mám obavu, jestli by došel v pořádku apod.
Zatím ahoj Ivule
Krásné dobré ráno.
Helenis gratuluju k negativním testům.
Helčo nejsi divná…my do kočárku nechceme dát víc jak 10tis a čím míň tím líp. Asi nebudeme kupovat nový.
A že bobina nekope? Mikulášek je taky kliďas.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 25.1. UZ, 14.2. Dr.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 22.1., 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 23.1. velký UZ, 14.2. Dr.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 29.1.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 22.1. velký UZ, 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 22.1. + velký UZ
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1., velký UZ 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO DNES!!!
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 23.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
2 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté