ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
17.1.07 10:34

Roxo, u mě to jídlem není. Kolikrát jsem zrovna po jídle. Navíc kvůli problémům s žaludkem dodržuji jíst málo, ale často …cca za 2 či 2,5hodiny. Denně toho vypiju k těm 3 lintrům někdy i více. Prostě teď v těhu k tomu nízkému tlaku mám hodně sklony stejně jako moje matka.
I na prohlídce na EKG mi to potvrdili. No zase si říkám, že lepší než vysoký.
Marcela
 18+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 10:44

Marcelo přesně tak…radši nižší tlak. Dávej si po ránu panáka :wink: :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.1.07 11:15

Popelko to bych potřebovala. Ale vůbec netuším jak je to s alkoholem. Já se mu úplně vyhýbám co jsem těhu.
Marcela
 18+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
17.1.07 11:17

ahoj, tak hlásím návrat z kontroly, všechno v pořádku. Přibrala jsem zase 2 kg, takže celkem už 4… tlak tentokrát ok. Doktor mi dneska dělal už velký UTZ, měřil hlavičku, stehenní kosti, páteř prohlížel, takže mimi odpovídá 20+6, což odpovídá i podle MS. Prcek se tam mlel a krásně šermoval ručičkama, manžel tam byl se mnou, tak se mu to hrozně líbilo. Bohužel prcek je stydlín a držel nožičky u sebe, tak pořád nevím jestli to je Anička nebo Vojta či Michal (to jsme se ještě s manžou neshodli). Jdu na UTZ ještě 25.1., protože teď byl otočený zády a přes moje špeky a jeho páteř si pan doktor nemohl pořádně prohlédnout srdíčko, tak mám přijít ještě za týden. A pak 14.2. (chi chi na Valentýna) jdu na normální kontrolu - tak prosím Popelko a zapsání údajů.Díky moc.
Držím palce Ivuli, určitě bude taky vše ok.
Zítra jdu se ségrou (taky těhulí) obhlídnout nějaké kočárky, tak pak budu informovat.
Dneska Tomík sehrál scénu ve školce, se divím, že mi pak nenaměřili vyšší tlak. Nesnáší totiž cokoliv nového co se týče oblečení. No a dneska jsem ho narvala do nových punčocháčů - to ještě šlo, ale ve školce měl nové bačkory, protože ty staré už ho tlačily. No prostě, že si je nevezme, začal se vztekat a válet po zemi, no žůžo. Tak jsem ho rychle předala učitelce a zbaběle utekla… jsem krkavčí matka? Ale to má po manželovi, ten taky než si koupí novou bundu nebo boty, to je doba a pak mu třeba ještě leží ve skříni, že si je šetří no a Tomík to chytnul po něm. Jsem zvědavá, až vyroste ze stávající zimní bundy, to zas bude scéna…
ach jo, tak jsem se vypovídala a jdu něco dělat, než půjdu do školky pro toho našeho zbojníka.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.1.07 11:19

Jani moc gratuluju..To je bajecny,ze jste v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 11:29

Jani gratuluju ke kontrole…ráda slyším, že je všechno v pořádku.

Já teď koukám na kočárky www.kocarky.tv a docela hodně se mi zamlouvá kočárek Jane Slalom nebo Carrera. Kdybysme ho sehnali levněji, tak budu jásat. Fakt mě zaujal. Jen jsem se přistihla, že koukám po červené barvě a to pro kluka asi moc nebude. Tak jsem se přeorientovala na stříbrnou. Černá se mi zdá sice praktická,ale smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
17.1.07 11:49

Tak hlásím příchod z poradny. Dopadli jsme dobře, vypadá to, že nám nic neschází a jsme O.K. Bohužel mi dnes mudr nedělal UTZ, tak jsem mrně neviděla, takže bohužel stále čekáme překvapení. Jinak konečně vážím 86 kg, což je moje výchozí váha ze srpna 2006. Pak jsem jenom hubla, tak mám konečně kilo nahoře.
Jinak na velký UTZ jdu 23.1. (ale prý budou zkoumat jen srdíčko, tak je zkusím ukecat, aby se podívali i mezi nožičky, co to bude, tak snad to výjde) a kontrolu mám taky 14.2.
Jo a taky mě čeká ten cukrovkářský test se slazenou vodou, brrrrrr, kdyby byla aspoň kyselá. Sladké mi moc nejede.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
17.1.07 11:58

Ivule, to je dobře, že jste v pořádku, koukám, že máme podobné termíny kontrol :-)
Mě dělá dr. UTZ při každé kontrole, tak snad příště bude prcek míň stydlivý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
17.1.07 12:30

Ivule a Janino, gratuluji k úspěšným kontrolám. To jsem zvědavá, jak dopadnu v pondělí já. Všichni v mém okolí se těší, že řeknu, jestli holčička nebo kluk, ale jak Vás tak pročítám, tak nevím nevím zda budu mít štěstí a něco se dozvím :-)

Děkuji za rady na ty moje nohy. Zkusila bych to magnézko, ale radši se zeptám ještě doktora. Beru vitamíny Mamavit a tam by mělo být snad také obsaženo.

Popelko, kočárek Jane Slalom se mi také líbí, ale přijde mi, že má moc malinkou korbičku a že se mi tam šmudla v zimě s fusakem už nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
17.1.07 12:34

Evuško, mě doktor taky dělal UTZ při každé kontrole, ale dneska na to nebyl čas. Měl tam hodně pacientek a tak honil čas. Stejně jdu příští týden na ten velký UTZ, tak mě to až tak nemrzí, protože mrně uvidím. Jinak manžel má zrovna na tel velký UTZ narozeniny, tak ho chci překvapit pohlavím. Může být sice u toho, ale sestřička z kardiologie říkala, že tam nic neuvidí kromě toho srdíčka. Tak ještě uvidíme jestli půjdem spolu. Ta další kontrola na Valentýna mi taky udělala radost, mám to datum 14.2. ráda i bez toho Valentýna. Čekám zase na kolegyni, abychom mohli řešit pracovní věci a opět má zpoždění.
Zatím ahoj Ivule
Pro obědvající přeji dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 12:45

Holky gratuluji k úspěšným kontrolám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 12:49

Jo Kaculko taky beru vitamínky gravital a to magnézko ještě k tomu.Ale mám za sebou taky jeden potrat, tak možná mi to dr doporučil i kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 13:10

kaculko já jsem koukala, že má lůžko snad 80 a nevím jestli se dělá něco většího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 13:22

Většího se skoro nic nedělá,snad jenom X-lander má 93.Začínám se smiřovat s tím,že v zimě už bude mimčo ve sporťáku.Nebo potom koupit opět nějakýho poláka.Maj prodlužovací díly a když se vyndá vložná taška , tak jsou prostorný.Pak prý ještě do inglesiny se děti vejdou naležato i v roce a půl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 13:26

Jé kecám,přepsala jsem se 83cm má korbička x-landra. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie