ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
12.1.07 16:41

A pak si má člověk vybrat… :roll: Já ho pila taky. :x Asi by měl někdo sepsat nějakou souhrnnou příručku,co se nesmí nebo by nemělo v těhotenství jíst a pít a měla by bejt k mání u každýho dr.Takhle lovíme informace kde se dá a každej ti řekne něco úplně jinýho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
12.1.07 20:48

Ahoj holky!
Reni gratulace k triplům! Jak je?
My chceme taky do 12tis. kočárek, ale je to fakt těžký… mě se hrozně zalíbily kočárky s natáčecí nápravou a ty jsou strašně drahý :( Jsem zvědavá, co vybereme která :)
Nakupovat bych chtěla, ale mám jen jedno bodyčko na zip a ponožky zatím :) Počkám po triplech…
Dneska jsme koupili koberec a položili a můžu vám říct, že tam už mimčo vidím :) Jsem do toho pokoje zamilovaná už teď :)
Tak holky krásný víkend a odpočívejte! A hlaste pohyby ať můžu závidět :) I když jak tu někdo psal.. ještě si jich užijeme ;)

PS: v deníčku, který psala tuším Leňula, je souhrn bylinek, které by se neměly v těhu https://www.emimino.cz/…s/story/4973

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
13.1.07 11:09

AHOJKY, tak jsem na víkend doma a jdu vás pozdravit, v rychlosti jsem vás pročetla, vidím, že řešíte kočárky, jména a první pohyby..co se týká mě, kočárek asi čtyřkolka, zatím ho ale neřešíme, jméno pro kluka to bude problém, nemůžeme se s manželem shodnout, nevíte o nějakých stránkách se jmény? No a pohyby jsou super, pořádně jsem je cítila vlastně až od toho Silvestra, ale ne každý den. Co jsem teď ležela v tý nemocnici, tak vlastně denně-asi je to líp cítit, když je člověk vklidu..většinou cítím, jak se tam převaluje, občas kopnutí, ale do ruky to ještě moc cítit není )mám asi víc tuku a navíc placentu na přední stěně, tak možná je to tím) :wink:
No a mýmu pobytu v nem.-v pondělí mi moje dr. dělala velký ULT (máme to celý na DVD) asi 15 min. (dokonce i s fotkou zadarmo :D ) změřila všechno, udělala průtoky v pupečníku, v hlavičce a v cévě, která zásobuje dělohu - všechno OK, pak to přeblikávala i na 4D..samozřejmě ten 3D je lepší kolem toho 25.tt, protože mimčo už má víc tuku - hodím vám fotku. ale když byla dr. tak hodná a zadarmo nám to ukázala, tak proč ne..manžel byl se mnou - bylo to fajn, culil se a mě šli skoro slzy do očí. HELČA už vás informovala, že je to nabeton KLUK :wink:
no jinak ležím, 3× denně baštím magnézko, obden chodím na UTZ (jen mrknou na srdíčko) a v pátek mi zase kontrolovaly průtoky..mimčo má 320 g :D
No tak já se jdu věnovat manželovi a v pondělí ráno zase valím zpátky, mějte se krásně a užívejte si svoje mimča v bříškách a jejich kopanečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.1.07 11:15

Ahojky Silemo,jsem moc ráda,že jste v pořádku.Přeju ti ,ať se víkend vleče a příští týden rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
13.1.07 12:32

Ahoj holky, přeji všem krásný víkend, mimi se hýbe, zase jsem ho cítila, je to fakt úžasné.
Silem, to jsem ráda, že jsi v pohodě a mimi je v pořádku.Pro chlapečka vybrat jméno je sice těžké, ale já jsem dopadla tak, že pro kluka jméno máme a pro holku se pokusím pro:,–(it to své vybrané.Snad se to povede, manža je už načatý.. :lol: .Hlavně si doma užij a v nemocnici ať ti to uteče.
Lenka a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.07 13:11

Ahoj holky, přeji hezký víkend.
Tak mám zase chvilku pro sebe. Manža i s Andrejkou usnuli. Já jsem se vyspala dopo, ráno vstával manžel. Tak jsem se po dlouhé době válela do 10hod v posteli.

SILEMO, to je fajn, že je mimi v pořádku. Hezky si užijte víkend a ať to příští týden zase rychle uteče.

HELČO, ten koberec vám závidím, jaký jste koupili? My máme pořád v pokojíčku skladiště, se snad nedočkám, chjo. Teď v úterý nám dělali v ložnici skříně, měly by tam přijít nějaké krámy. No ale nevím, kdy to manža přerovná. V týdnu chodí domů pozdě a teď zase spí. Myslela jsem, že dnes něco udělá, zítra jedeme ke tchánovcům.

Jména jsme zatím moc neřešili. K Andrejce jsme měli Honzíka, takže ten by teď asi zůstal. Holku zatím nevíme, jednou padla Lucie, ale kdo ví. My jsme spíš na takový ty klasický jména.

Tak se zatím mějte fajn a užívejte si pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
13.1.07 15:49

No Reni já sama koukám, že jsme se do toho dali! Bylo to taky skladiště pěkný, sušárna a odkladiště všeho co se nepotřebovalo :) Dám do galerky fotku…
Dneska jak ležím většinu času, tak pociťuju něco v bříšku :) To jsou takový doměnky hihi Jako bublina, ale občas i jakoby takový stah… no nevím, člověk se tomu pozorování neubrání :)
Po velkém UTZ nás čeká co kromě zátěžového testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.07 18:39

To já snad ani fotku do galerky dát nemůžu. Fakt je to hrůza.
Dnes jsem jela do Štěrbohol do Europarku. Jen tak jsem vlezla do Puntanely, nemám ten obchod ráda. Docela mě tam zaujal kočárek Patron. Mají nějaký hezčí, než před dvěma lety. Tehdy byly jen takový široký koráby. Teď tam měli moc pěknej s přehazovací rukojetí a hlavně vážil jen 14kg. Já budu muset na kočár pořídit skejt pro Áju, tak bych měla vybírat asi něco lehčího. No ještě to bude zajímavý.
Teď budu asi za trotla, ale nějak netuším, co je to zátěžový test. Vím, že se něco takového dělá, ale já jsem ho s Ájou neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
13.1.07 18:44

Reni oni tu puntanelu nahoře zrušili ne? Já tam byla dávno, a patron se mi taky líbil. Ale přišel mi právě takový „macatý“
Zátěžový test to je to jak vypiješ ten hnus sladkej a berou krev před a potom.. je to na cukrovku tuším. Četly jste tohle??? To je neuvěřitelný http://bleskove.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.1.07 18:45

To je test na cukrovku.Někteří dr. ho dělaj všem těhulkám a někteří jenom těm, co maj při kontrole cukr v moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.1.07 18:47

No to je teda síla.Už jenom při představě mě mrazí.Takovej obřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.07 18:55

Ty jo, sedmikilovej macek…
Helčo, Puntanelu nezrušili, taky jsem ji dnes hledala. Je na druhé straně, než byla a na opačném konci. Ty starý Patrony mě připadaly taky macatý, ale tenhle fakt nevypadal špatně, stál 9999Kč, ten velkej tam měli za necelých 7000Kč.
Na ten zátěžovej test se budu muset vnutit. Ája vážila 4040g a v porodnici mně proto nějaký testy dělali. Prý je dělají všem maminám, který porodí víc než 4kg mimi. No a prý mi to vyšlo nějak špatně. Nikdo mi teda nic neřekl, až když jsem se při odchodu domů ptala, jak to vlastně dopadlo.
V kterém týdnu se dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.1.07 19:00

Tak to už si nepamatuju.Doufám,že se jim vyhnu,když mi je dělali u Ondry a bylo všechno v poho.Ani v chytré knize nepíšou,kdy se na něj chodí.Asi nebude tak chytrá..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.07 19:18

Dívala jsem se do galerky. Helčo, moc hezký. Já už chci taky pokojíček a ne skladiště.
Jinak na ty testy se asi při příští KO raději poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
14.1.07 15:37

Ahojky,

přeji všem krásný zbytek víkendu.

Silem, jsem moc ráda, že je všechno v pořádku. Ať ti to tam příští týden rychle uteče a budeme se zase těšit na zprávičky.

Holky, mám obrovskou radost, puleček o sobě dal včera vědět :-) Přemlouvala jsem ho už asi týden, aby dal najevo, že ho mám v bříšku a včera mě vyslyšel. Necítila jsem ani šimrání ani bublinky a přímo slaboučké kopanečky. Není to ještě cítit vně, ale uvnitř docela dost :-) Měla jsem takovou radost, že i slzička ukápla :-)

Na zátěžových testech kvůli cukrovce už jsem byla dvakrát (moje mamča jí má trošku zvýšenou) a čekají mě minimálně do konce těhotenství ještě 2-3×. Není to nic příjemného, ale také nic tak strašného. Kdybych do porodu absolvovala jenom tohle, tak by to bylo zlatý. Myslím, že se to běžně dělá po 24tt, kdy je nejčastější výskyt tzv. těhotenské cukrovky.

Jak už jsem tu psala, na Patron mám taky zálusk, ale v reálu jsem ho ještě neviděla.

Mějte se všechny moc krásně, odpočívejte a pohlaďte pupíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí