Poradna duly
Jana Čurdová
Kaculko taky mě to dneska ráno lákalo jít bez svetru pod kabátem a nakonec jsem byla ráda, že jsem si ho vzala. Pěkně fučí a teplo vypadá jinak.
Korculko ahoj. Jakpak se vám vede? Kontrolu jsem ti doplnila - zrovna dneska ráno jsem si říkala, že už ses dlouho neozvala. A taky Eweli a Euryanta.
Jo jen tak mimochodem podle včerejšího měření uz mi to tam na fotku vypsalo nějaké 2 termíny…jeden asi 20.6. a druhý už 9.6. tak jsem z toho trošku nemoudrá. Jinak jsme měli asi 11,5 cm.
Kami ty taky! No ty máš nárok, víš jak to má vypadat
Tak to je úžásné! Gratuluju ![]()
Popelko tak já tomu věřím! I když můj se brání když říkám, že Baruška tohle a tamto hihi Třeba se budeme ještě divit. Ale tak nějak sem si na to zvykla a beru to tak od začátku ![]()
Novi si hodná! Sari z deníčku mi to už rozluštila a to je přes tyhle věci „kapacita“
takže je to asi takhle - BPD = prumer hlavicky; AC=Obvod briska; FL=delka stehenni kosti; HC na internetu jsem nasla, ze je to obvod hlavicky.
Helčo můj manžel zase mrňouska každej den přemlouvá ať kopne a ukazuje mu jak na to. Je to prča. A včera byl celý den v sedmým nebi a roztruboval to všude kde se dalo, že bude mít dědice.
Ahoj holky,
tak konečně mám výsledky triple testů. Jsou negativní, hurááá. Mám hroznou radost.
Musím už taky začít koukat po nějakých věcech ať to člověk pak nekupuje vše najednou. Přemýšlím pořád nad kočárkem, že asi koupím nějaký klasický - hluboký (na zimu se bude ještě hodit) a pak teprve nějaký sporťák. Původně jsem uvažovala i o trojkombinaci, ale již zkušené maminky mi od toho většinou zrazuji. Ještě to asi budu dlouho zvažovat.
Marcela
17+1
Marci gratuluju k triplům! To je supr úleva co! Já jsem trošku nervní jak vyjdou… a to ještě týden
Chjoo
Jinak kočárek.. já bych byla spíš pro kombinaci. Nevím jestli se ti prcek vleze do hlubokýho v zimě, ale do velkýho asi jo… já jak jsem psala, jsem byla mrknout na ten mikádo ox-ford a mimi se tam ve fusaku vleze krásně do sportovní verze, která jde dát plně do lehu a vypadá vlastně jako hluboký… ono je fakt lepší se jít podívat do krámu a vyzkoušet si to.
Mikuláš je takový ďáblík jo? Teda tak to já vůbec nevím, že jsem těhotná
Jedině v noci, kdy nevím jak si lehnout a jak podložit břicho
Nějak poskočilo ![]()
Helenis - to mi povídej. To byla fakt úleva. Člověk se přece jen o to své bříško strachuje. Ale neboj ten týden ti určitě hrozně rychle uteče. Uvidíš.
S tím kočárkem se určitě zajdu podívat a poradit. Manžel dělal e-shopy s dětským zbožím a tak v nějakém určitě osobně poradí. Jeden mají i s bazarem a jsou moc příjemní detskezbozi.com mají prodejnu v Holešovicích kousek od metra, tak se tam asi někdy vydám.
Marcela
17+1
Masenko, gratuluju k testíkům.
Taky už pomalu vybírám kočárek a ja to pěkná fuška.Na Ondru jsem měla 20ti kilovýho poláka a to už teda nikdy více.Krumlov je samej krpál a kočičí hlava a jezdit tu s kočárem vyžaduje pořádný svaly a pevný nervy.Mám už nějaký favority,ale bohužel pro nás budou kvůli ceně nedostupný. ![]()
Kami děkuji a prozradíš nám tvé favority. Mě by to docela zajímalo. To víš babičky a dědečkové se chtějí na kočárek složit či přidat tak uvidíme (první vnouče tak jsou natěšeni) tak uvidíme co finančně dáme dohromady.
Marcela
17+1
Můj největší favorit je mutsy.Lehký, dobře ovladatelný (jednou rukou naprosto v pohodě i do zatáček).cena přímo obludná. Kolem 25.000 za nový a kolem 15.000 za jetý.Další je Icco,trošku těžší, ale dobře ovladatelný.Cena i s autosedačkou stejně obludná jako u předchozího.Pak ještě Quinny speedy,je taky hodně lehký.Bohužel sportovní verze nemá madýlko před dítětem a je to trojkola,s tím si do toho terénu tady nejsem moc jistá.No a pak X-lander x3 čtyřkola s náčecí přední nápravou,nový v kompletu i s autosedačkou asi za 12.000 a jetý se daj sehnat kolem 7.000.Pak ještě bertiny,ale ten jsem ještě neviděla vůbec nikde naživo. ![]()
Kami díky, až bude dost času vše nastuduji na netu a pak vyrazím i do obchodů. Ty ceny jsou fakt obludné.
Marcela
17+1
Masenko gratuluju k tripplům.
Teda ty ceny kočárků jsou obludný. My asi půjdeme do nějakého jetého - doufám, že seženeme nějaký rozumný. Ne že by na nový nebylo, ale penízky budou potřeba i jinde.
Taky by jsme radši koupili jetý.Bohužel ty,který chci,jsou drahý i jetý.Ach jo.U nás v bazarech se najvíc prodávaj kočárky typu tako,dor jan ,bebeto.a jiný polský a je to fakt velká dřina s nima manipulovat,i když jsou prázdný. ![]()
Kami,
ty ceny jsou vážně šílený. My uvažujeme o Patronu, ale zatím jsme vybrali pouze na internetu, ješte musíme někam zajet do obchodu a ve skutečnosti si ho ošahat. Máte někdo s tímto kočárkem nějakou zkušenost?
A mám radost, protože jsem sehnala ten košík na mimčo - budu ho mít půjčený od kamarádky mojí kamarádky ![]()