Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju.Do třetice už by jsme to opravdu nezkoušeli,2 děti na živení úplně stačí.Kdyby bylo víc peněz tak klidně.Navíc panelákový 3+1 není zrovna palác.Teď už mizím jdeme s Ondrou na plavčo.
Ahoj Holky, Popelko nenapínej.
Já jsem taky po kontrole, všechno OK, triply budu vědět až za týden, kdyby něco tak taky zavolají dřív (snad ne) Na velký UZ musím taky někam do nemocnice, mám ho napsaný do Podolí…tak uvidíme.
Jinak mi UZ dnes nedělali, jen poslech srdíčka, docela jsem ráda, že ho nedělá paní doktorka po každý, ono to asi taky není nic moc zdravého, některé studie trvdí, že po 20 min UZ mohou nastávat nevratné změny na mozku (nervové soustavě), tak mě to určitě tak 3-4 x za těhu stačí. Aspoň jsme slyšeli srdíčko, což pro moje uklidnění stačí.
Jinak gratuluju ostatním ke kontrolám, snad triply dopadnou všem dobře. Mám dneska děsnou honičku v práci, tak budu asi už jen číst, pak mám dva dny dovolenou, už se nemůžz dočkat, doufám, že bude tak hezky jako dneska. Pa
Roxo gratuluju ke kontrole…to je moc prima, že jste v pořádku.
Jinak nám velký UZ už asi teda dělal, protože o něm nemluvil a srdíčko kontroloval a prý je všechno v pořádku.
No a to překvápko????
Tradáááá
Mikulášek je opravdu Mikulášek
Popelko, tak co, svěř se nám, my to nikomu nepovíme! Tak copak to nosíš pod srdcem holčičku nebo chlapečka. Nebo to překvápko nechtělo ukázat co má mezi nožičkama?
Nenapínej nás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivule
Popelko, GRATULUJU k Mikuláškovi, to je super, už se taky těším až budu vědět koho to vlastně nosím.
Ivule
Ivulko děkuju…byl to úžasnej pocit…skoro tomu ani nevěřím, ale mám to na fotce. Už jí skenuju, tak za chvíli bude v galerce.
Jé holky, gratuluju všem ke kontrolám a samozřejmě Popelce k Mikuláškovi
![]()
Safra, safra … vy mě úplně „natěšujete“ na ten velký UTZ, taky už bych moc chtěla vědět co to vlastně bude
To teda nevím, jak to těch 14 dní vydržím
… no nejspíš budu nějak muset ![]()
Novire to ti uteče jak voda, uvidíš.
Mikulášek je v galerii.
Popelko moc gratuluju…
Ted jsem se objednala na ten velky ultrazvuk a pujdu 8.2.
Uz se taky nemuzu dockat. ![]()
Popelko, gratulace k Mikuláškovi!!!
Taky se těším, že mě drobeček za čtrnáct dní potěší a ukáže, co má mezi nožkama ![]()
Popelko, taky se připojuju ke gratulacím.
Jinak jsem pěkně naštvaná. Měla jsem jít ve tři na KO. V poledne mi volala sestřička, že dr dnes nebude, protože mu ve Vinohradech rodí dvě maminy. Prý mám ale přijít, že výsledky tripplů mi může říct taky. Tak jsem tam naběhla a ještě tam po týdnu nebyly. Změřila mi aspoň pánev a zítra ráno mám přijít na odběry na listeriosu, dr je teď dělá všem těhulím.
Popelko, příští KO bude až 26. 1..Do té doby nevydržím čekat na výsledky tripplů, tak jsem domluvená se sestrou, že jí zkusím zavolat. Dr to sice nechce říkat po telefonu, ale sestra mi to řekne a dr nemusí nic vědět.
Na velký UTZ půjdu asi taky do Vinohrad, můj dr tam pracuje. Byla jsem rozhodnutá nenechat si pohlaví říct, ale mám pocit, že to asi nevydržím.
Ahoj holky,
to jsem ráda, že praštěný a hrozný sny nemám sama..
.Zrovna dneska to obvzlášť bezva.Ten poslední byl o tom, že mé narozené mimi se mi zvedalo z kočárku a já ho tam nemohla udržet.. Ale velikostí odpovídalo asi tak na půl roku,fakt děsný.
Kami, když budeš chtít, tak se ozvi, když nebude manža doma, klidně přijedu.A taky chci holčičku, ale může to být jen zbožné přání, že..?
Popelko, gratuluji k Mikulkovi, musíš mít velkou radost, viď?
Gratuluji k výsledkům z tripplů, já osobně jsem ráda, že už je mám za sebou..
.
Taky jsem byla v práci, potřebovala jsem si vzít domů uniformu, je to takový divný pocit, už tam v podstatě nepatřím.. Řílaly holky, že prý se mám, žadné starosti.. Mám pocit, že vůbec neví, co mluví, nemám pravdu?
Mějte se moc krásně.
Vykyna a sluníčko
Ahojky!
Gratulace k Mikulášovi! No to je úžasný, další chlapák
Já chci taky už vědět ![]()
Marti taky gratulace ke zvládnuté KO a poslechu srdíčka. Já jsem tak naplá co bude dělat mě. Ale UTZ mi taky dělá pokaždé a uklidňuje mě co všechno je OK a jak mám být spokojená, takže asi bude UTZ i teď. Tatínek se ovšem ještě nerozhodl jestli tam semnou pude. Je nějaký nervózní ![]()
Na ten podpůrný pás jsem se chtěla zrovna zeptat
Viděla jsem ho od 300 až do 1500 a různé velikosti tak nevím vůbec která bije
Ale hodně si to chválí! Mě bolí teda záda hodně, takže bych pomoc uvítala.
Byli jsme v Kladně v aquaparku a můžu vám říct, nic pro mě nějak. Normální plavání dobrý, ale byla jsem okamžitě unavená a byla mi zima
Tak jsem se šplouchala v pidi bazénku s teplou vodou a to bylo supr. Nebylo tam moc lidí, tak to bylo dobrý.
Reni to je blbý, že tam dr nebyl
A myslíš, že budeš moct zkusit to cvičení, nebo počkáme co tvůj dr?? Raději asi počkáme ne? Co kdyby náhodou… Já se nesmím zapomenout zeptat!!
Tak hezký zbytek dne, jdu se opláchnout a frčíme k dr.