Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak já se taky přidám se jménama - jestli to bude holčička, tak to bude Anička, to jsme měli vybrané už při prvním těhotentství, ale z Aničky byl nakonec Tomášek
A jestli to bude zase kluk, tak jsme se ještě neshodli, ale buď Ondra, Vojtíšek nebo Jakub nebo úplně jiné jméno ![]()
Tak taky přihodím jména…pro kluka zatím vede Mikuláš, ale líbí se nám i Richard a Adam. Holčička je zatím jediná Eliška.
My máme vybraná jména pro holčičku Vendulka a pro chlapečka zatím bojuju za Jakuba (po manželovi) nebo kompromis pro oba Filípek. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
Marcel, já bych možná chtěla i ty dvojčata, ale pak bych možná chtěla časem ještě jedno dítko. Teď v březnu mi bude terpve 26 let a po třicítce budou biologické hodiny pořád tikat. Manžel chce zase jen dvě děti maximálně (sudý počet), aby se nemuseli v budoucnu řešit spory typu 2 proti 1. Mě to příjde celkem nelogické, protože jsem ze 4 sourozenců a bylo to stejně vždycky 3 bráchové proti jedné sestře (bohužel já), tak nevím.
Jinak i v dnešní době se může stát, že je jedno mimino schované za druhým a i srdíčko jim bije ve stejnou dobu. Kamarádce loni taky 14 dnů před porodem zjistili, že čeká dvojčata, a ne jedno jak si původně mysleli. Zjistili to tak, že to druhé konečně vykouklo na UTZ a byly vidět oba. Tak uvidíme jak to dopadne u nás, ale já si osobně myslím, že čekám jen jedno mimčo. Za nějaké 3 týdny jdu na velký UTZ, tak v tom snad budeme mít jasno.
Zatím ahojki Ivule
Ahoj holky,
za chvíli už půjdu z práce, jsem úplně vyřízená, nějak mě to dneska zmohlo… začíná se mi taky špatně sedět (ono osm hodin v kus si tlačit na bříško nic moc teda
) a taky předklánět … Do práce každý den dojíždím vlakem a pak ještě šalinou, nevím teda, jak dlouho to ještě vydržím …
Každopádně půjdu dneska hodně brzo spát ![]()
Tak ahoj a zase zítra ![]()
Dobré ránko,
těšila jsem se že v druhém trimestru se únavy aspoň trošku zbavím, jak jsem vyčetla v chytrých knížkách, ale asi trpím spavou nemocí nebo únavovým syndromem. Já bych spala, až bych brečela. Ráno jsem vstala a vypravila se do práce a to mám kancelář od bydliště vzdálenou cca 5 minut pomalé chůze. No a hned jak dojdu tak mě tak napruží a naštve kolegyně, že uvažuju co tu ještě dělám. To že nikdo jiný program který užíváme neovládá, jen já, je v pořádku, ale já tu asi budu i rodit a prožiju asi i celou mateřskou, teda aspoň podle názorů a chování kolegyně. Místo aby mi to v mém stavu ulehčovali, tak přidávají zbytečnou práci a ještě Vás zbytečně nervujou hovadinama.Už mě to fakt nebaví.
Tak přeju aspoň Vám ostatním ať to máte v práci v pohodě.
Zatím ahoj Ivule
Ivulko to je fakt na budku…někteří lidi si myslí, že budeme pracovat do nekonečna. Ale s tou únavou tě uklidním…já bych spala, až to hezký není. V noci nějak špatně spím, mám zlý sny a ráno jsem jak praštěná. Odpoledne usínám na gauči.
U nás v práci propuklo výběrové řízení na moje místo…zvláštní pocit.
Ahojky,s tou únavou jsem na tom úplně stejně.V Na kolegyni v práci se zkus vybodnout,nestojí ti za to ,aby ses kvůli ní nervovala.Myslím,že nějaká nepřející babizna ti může vlézt.....
IVULE, o únavě mi ani nemluv! Ráno mě někdy z nevyspání bolí i hlava a to mě nikdy nebolívala a nikdy nebolí. Právě kvůli únavě jsem se rozhodla, že to tu co nejdřív zabalím. Snad mě dr. nechá doma! Za týdne jdeme na KO srdíčka a jak bude vše v pořádku, mizím co nejdřív! Doma bordel, místo abych se učila do školy, dospávám a jsem ráda, když jednou za 14dní vypadnu na ten kurz pro těhulky. V minulém těhu jsem chodila cvičit, plavat a teď NIC, jen jsem pořád nervní. Chudák moje kulišátko!!! Rozhodla jsem se na to vybodnout a hurá na neschopenku odpočívat, vždyť ženská je těhotná 2×-3× za život a ještě se stresovat… ![]()
Ivulko, taky by ses na to měla vyprdnout, když máš nervy v práci! ![]()
Dobré ránko,
tak se taky přidávám do klubu unavených. Potřebovala bych se aspoň jeden den v týdnu vyspat. Jenže to s Ájou nehrozí. Vůbec je to s ní teď na palici. Začala se oslovovat jménem, takže si asi pořádně uvědomila svou osobnost a začíná mít pěkný vztekací záchvaty. Asi období prvního vzdoru, nebo co. Po obědě sice tak hoďku spí, jenže to si taky nejdu lehnout a jdu raději k počítači. Už jsem pěknej závislák.
Renko nezoufej,jsme na tom úplně stejně.Ondra má období vzdoru už delší dobu.Zkouší to na nás.Občas na:,–(í i těžký kalibr a lehne si na zem,kope nohama a ječí jak stará Dorota.V tu chvíli ho opatrně překročím a odcházím v dál.Když nemá obecenstvo,tak ho to hned přejde.
Kami, přesně tak. Je to asi týden, co se taky začíná vzteky válet po zemi. Jen ještě nekope nohama. Mě to vždycky napruží ještě víc. Nějak mě nenapadlo překročit a odejít. Musím to vyzkoušet. Vůbec, jak jsem teď permanentně unavená, mám pocit, že některé situace prostě nezvládám. Začínám mít hlavně strach, jak k tomu zvládnu mimčo.
Neboj zvládneš úplně všechno.Ženská vydrží víc,než člověk!
Nedůležitý věci házej za hlavu a že je doma občas atom a není uvařeno vůbec nevadí.
Ahoj holky,
to jsem ráda, že se nás na neschopenku chystá víc, připadala jsem si jak největší flákač, když jsem o tom začala uvažovat ![]()
POPELKO, včera mě taky šéfka zaúkolovala, že mám za sebe začít hledat náhradu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne ![]()