ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1434
8.1.07 14:39

Ahoj, tak já se taky přidám se jménama - jestli to bude holčička, tak to bude Anička, to jsme měli vybrané už při prvním těhotentství, ale z Aničky byl nakonec Tomášek :-) A jestli to bude zase kluk, tak jsme se ještě neshodli, ale buď Ondra, Vojtíšek nebo Jakub nebo úplně jiné jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.1.07 14:46

Tak taky přihodím jména…pro kluka zatím vede Mikuláš, ale líbí se nám i Richard a Adam. Holčička je zatím jediná Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.1.07 15:28

My máme vybraná jména pro holčičku Vendulka a pro chlapečka zatím bojuju za Jakuba (po manželovi) nebo kompromis pro oba Filípek. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.

Marcel, já bych možná chtěla i ty dvojčata, ale pak bych možná chtěla časem ještě jedno dítko. Teď v březnu mi bude terpve 26 let a po třicítce budou biologické hodiny pořád tikat. Manžel chce zase jen dvě děti maximálně (sudý počet), aby se nemuseli v budoucnu řešit spory typu 2 proti 1. Mě to příjde celkem nelogické, protože jsem ze 4 sourozenců a bylo to stejně vždycky 3 bráchové proti jedné sestře (bohužel já), tak nevím.
Jinak i v dnešní době se může stát, že je jedno mimino schované za druhým a i srdíčko jim bije ve stejnou dobu. Kamarádce loni taky 14 dnů před porodem zjistili, že čeká dvojčata, a ne jedno jak si původně mysleli. Zjistili to tak, že to druhé konečně vykouklo na UTZ a byly vidět oba. Tak uvidíme jak to dopadne u nás, ale já si osobně myslím, že čekám jen jedno mimčo. Za nějaké 3 týdny jdu na velký UTZ, tak v tom snad budeme mít jasno.
Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.07 16:17

Ahoj holky,
za chvíli už půjdu z práce, jsem úplně vyřízená, nějak mě to dneska zmohlo… začíná se mi taky špatně sedět (ono osm hodin v kus si tlačit na bříško nic moc teda :() a taky předklánět … Do práce každý den dojíždím vlakem a pak ještě šalinou, nevím teda, jak dlouho to ještě vydržím …
Každopádně půjdu dneska hodně brzo spát :)
Tak ahoj a zase zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.1.07 08:27

Krásné dobré ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.07 08:41

Dobré ránko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
9.1.07 09:00

Dobré ránko,
těšila jsem se že v druhém trimestru se únavy aspoň trošku zbavím, jak jsem vyčetla v chytrých knížkách, ale asi trpím spavou nemocí nebo únavovým syndromem. Já bych spala, až bych brečela. Ráno jsem vstala a vypravila se do práce a to mám kancelář od bydliště vzdálenou cca 5 minut pomalé chůze. No a hned jak dojdu tak mě tak napruží a naštve kolegyně, že uvažuju co tu ještě dělám. To že nikdo jiný program který užíváme neovládá, jen já, je v pořádku, ale já tu asi budu i rodit a prožiju asi i celou mateřskou, teda aspoň podle názorů a chování kolegyně. Místo aby mi to v mém stavu ulehčovali, tak přidávají zbytečnou práci a ještě Vás zbytečně nervujou hovadinama.Už mě to fakt nebaví.
Tak přeju aspoň Vám ostatním ať to máte v práci v pohodě.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.1.07 09:04

Ivulko to je fakt na budku…někteří lidi si myslí, že budeme pracovat do nekonečna. Ale s tou únavou tě uklidním…já bych spala, až to hezký není. V noci nějak špatně spím, mám zlý sny a ráno jsem jak praštěná. Odpoledne usínám na gauči.

U nás v práci propuklo výběrové řízení na moje místo…zvláštní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.07 09:07

Ahojky,s tou únavou jsem na tom úplně stejně.V Na kolegyni v práci se zkus vybodnout,nestojí ti za to ,aby ses kvůli ní nervovala.Myslím,že nějaká nepřející babizna ti může vlézt.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
9.1.07 09:18

IVULE, o únavě mi ani nemluv! Ráno mě někdy z nevyspání bolí i hlava a to mě nikdy nebolívala a nikdy nebolí. Právě kvůli únavě jsem se rozhodla, že to tu co nejdřív zabalím. Snad mě dr. nechá doma! Za týdne jdeme na KO srdíčka a jak bude vše v pořádku, mizím co nejdřív! Doma bordel, místo abych se učila do školy, dospávám a jsem ráda, když jednou za 14dní vypadnu na ten kurz pro těhulky. V minulém těhu jsem chodila cvičit, plavat a teď NIC, jen jsem pořád nervní. Chudák moje kulišátko!!! Rozhodla jsem se na to vybodnout a hurá na neschopenku odpočívat, vždyť ženská je těhotná 2×-3× za život a ještě se stresovat… :?:
Ivulko, taky by ses na to měla vyprdnout, když máš nervy v práci! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
9.1.07 09:19

Dobré ránko,
tak se taky přidávám do klubu unavených. Potřebovala bych se aspoň jeden den v týdnu vyspat. Jenže to s Ájou nehrozí. Vůbec je to s ní teď na palici. Začala se oslovovat jménem, takže si asi pořádně uvědomila svou osobnost a začíná mít pěkný vztekací záchvaty. Asi období prvního vzdoru, nebo co. Po obědě sice tak hoďku spí, jenže to si taky nejdu lehnout a jdu raději k počítači. Už jsem pěknej závislák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.07 09:33

Renko nezoufej,jsme na tom úplně stejně.Ondra má období vzdoru už delší dobu.Zkouší to na nás.Občas na:,–(í i těžký kalibr a lehne si na zem,kope nohama a ječí jak stará Dorota.V tu chvíli ho opatrně překročím a odcházím v dál.Když nemá obecenstvo,tak ho to hned přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
9.1.07 09:43

Kami, přesně tak. Je to asi týden, co se taky začíná vzteky válet po zemi. Jen ještě nekope nohama. Mě to vždycky napruží ještě víc. Nějak mě nenapadlo překročit a odejít. Musím to vyzkoušet. Vůbec, jak jsem teď permanentně unavená, mám pocit, že některé situace prostě nezvládám. Začínám mít hlavně strach, jak k tomu zvládnu mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.07 09:49

Neboj zvládneš úplně všechno.Ženská vydrží víc,než člověk! :lol: Nedůležitý věci házej za hlavu a že je doma občas atom a není uvařeno vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.1.07 10:26

Ahoj holky,
to jsem ráda, že se nás na neschopenku chystá víc, připadala jsem si jak největší flákač, když jsem o tom začala uvažovat :oops:

POPELKO, včera mě taky šéfka zaúkolovala, že mám za sebe začít hledat náhradu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí