Poradna duly
Jana Čurdová
Popelko a Mikulko, gratulujem k úspěšným výsledkům.
Taky vítám po dlouhé době Mašenku-Marcelu.
Jinak ten velký UTZ se skutečně provádí kolem 20 tt. Mám doktora na poliklinice a na poradnu jdu ve středu 17.1., ale velký UTZ mi provednou taky na téže poliklinice, ale na kardiologii, ale ordinují pro těhulky jen v úterky. Tak po kontrole budu muset ještě počkat na objednání, snad to nebude dlouho trvat.
Marcelko, díky za tip na polštář, zrovna včera jsem byla v Makru u nás v Ostravě ( mám ho vzdušnou čarou od domu necelý kilásek), ale kojící (relaxační) polštář tam neměli. Budu to muset zkoušet.
zatím ahoj a pěkný den
Ivule
Ahoj holky!Ondra je konečně v pelíšku, a tak mám chvilku času. ![]()
Popelko gratuluju k výsledkům, je to paráda.
Ivulko,máš pravdu Ondra je pěkný čertík,říkáme mu „Tsunami“.Naposledy to odnesla televize,nějak skončila na zemi a už to nerozchodila.Tak Ondrovi můžeme také říkat „Drahoušku“,ale hlavně,že se mu nic nestalo.
Kontrola dnes dopadla výborně,mimísek roste,srdíčko mu bouchá jak o závod,prostě paráda.Jen ten vysokej tlak dr. trochu trápí,ale já sem děsnej nervák a tak si myslím.že to je tím.
Kami tak to moc gratulujeme ke kontrole. Nějak jsem prošvihla, že jí máš dneska.
![]()
Ahoj holky, gratuluju k dobrým výsledkům z testů, taky bych to už chtěla mít za sebou. Já byla dnes teprve na EKG a k praktickýmu lékaři jsem se už nedostala, ještě mě čeká zubař, tam jdu jen pro razítko, moc se mi k těm doktorům nechce.....
Jo, kojící polštář už jsem dostala k vánocům, právě proto že se na něm dá i spát, ale já ho zatím moc nevyužiju, ale časem se určitě hodí…
Taky už se těšíte na víkend ????, mě to po těch svátcích v práci vůbec neba.Chystáme se na nákupy do IKEI, potřebujem pracovní stůl, nenápadně omrknu i nějaké miminkovské nábytky (přebalovací ponk, postýlky a tak). Docela se těším, ale jak už jsem psala prozatím to stejně nemáme kam dát.
Roxi já už u zubaře byla a pohodička. Ale obvodní odkládám…tam se mi nechce. Ráda bych jí změnila, ale ještě nevím za koho.
Ahoj, Roxo, právě jsem také byla na webu ikei, dívala jsem se na přebalovací komodu a postýlku, líbí se mi ta bílá, ale k ní žádný nábytek, tak asi tu dřevěnou s komodou, ale to vyjde na 10 000,– celkem, ale je to moc hezké, chci se tam s přítelem o víkendu také vypravit. Říkám si, raději postupně. ![]()
No já bych chtěla právě přebalovák s komodou, ale je to teda dost peněz, to jo.Taky jsem někde v katalogu viděla s komodou a vrchní víko bylo odklápěcí a ve vnitř byla vanička na mytí, ale kolik stála si už nepamatuju.
To jsem v ikei neviděla, ale na www.emimina.cz, mají co asi myslíš. To kdybychom se rozhodli pro bílou postýlku, tak se tam dá pořídit bílý přebalovací pult. Vaničku stejně chci zvlášť, možná zkusím i kyblík. A někde jsem četla, že ty zabudované vaničky jsou hodně malé, jen asi do 3 měsíců.
Roxo o tom jsme teď diskutovaly z ŽPP, že ty přebalováky s vaničkou jsou nanic. Vanička je většinou malá a dítě z ní rychle vyroste a pak máš zabranou komodu na nic.
No to máte asi pravdu, jsem taky pro kyblík, ale prý se má tak po 6 měsících používat spíš vana, aby nemělo dítě strach plavat v prostoru. U nás pořádaj taky plavání pro novororzence už asi od 6 týdnů, to by se mi líbilo.
Já jsem si nechala udělat na obyč. komodu,která se mi hodí k nábytku v pokojíku,jenom tu vrchní přebalovací desku po stranách se zábbranou a na tom mám přebal.podložku a jsem maximálně spokojená. Ondru na tom obstaráváme do teď.Jen místo komody tam mám dolní skříňku z kuch. linky.Komodu má Onra v pokojíčku na hračky.Malou vaničku jsme používali jen cca.3 měsíce.
Tu desku mi udělal z čehosi zbytkového táta.Večer dám fotky toho přebalováku do albíčka.
Ahoj těhulinky!
Tak velká gratulace k úspěšným kontrolám a triplům! Závidím
Už to chci mít taky zasebou!
Silem moc na tebe myslím! Doufám, že brzo napíšeš a bude ti to tam ubíhat!
K nábytku… líbí se mi v europamöblu ten světlý tuším borovice? Ale uvažovali jsme, že zkusíme říct truhlářovi. Vyjde to občas levněji a udělá vše podle představ. Navíc mame malý ten pokojík a koupit něco aby to tam pasovalo je nadlidský výkon ![]()
Joo a taky jsem se zaregistrovala do Podolí! No jo! Už je to tak! I když jsem tam nechtěla tak po hovoru s Krčí to bylo pro mě lepší… tak uvidíme. Třeba ještě v Krči zkončím žejo ![]()
Kýblík není zlý když se třeba kombinuje sem tam s koupáním ve vaně… těším se na to jak bude prcek semnou ve vaně plavat ![]()