Poradna duly
Jana Čurdová
A Evušce a Ivulce gratuluju k dobrým výsledkům a že by první holčička na seznamu?
super!!!
![]()
Ivu tak gratulace! Jen tak dál holky ![]()
Roxo a plánuješ chodit do práce až do mateřské?
Silem bříško fakt úžasný
Moc ti to sluší! Hodila jsem tam to svoje. Konečně jsem odchydla drahého…
Hezké maminy, Silema i Helenis, stejně jako starší fotky Renka a Vykyna.Sluší Vám to. ![]()
Ahoj holky,
jsem št´astná jako blecha,volala jsem k dr. kvůli výsledkům z tripple testů, tak to prý vyšlo dobře!!!!! Fakt mi spadl kámen ze srdce.
Evuško,fakt se nestresuj,z plodovky je to na 100% a jestli to bude holčička, tak to je nádhera
.
Silem, at´ti to v té nemocnici uteče, taky beru magnezium,brala jsem ho i v prvním těhu.§
Jinak gratuluji všem k úspěšným kontrolám a výsledkům.
Mějte se moc fajn.
Vykyna
Ahoj holky, všem moc děkuji za přivítání a gratuluji k testíkům.
Popelko,pročítala jsem starý příspěvky abych byla trochu v obraze a ty tam píšeš,že si s manželem dělala histirický šerm.Ještě se tomu věnujete?Mohla bych vědět v jaké SHŠ jste?Dost mě to zajímá.Kami
Ahoj Popelko,právě jsem ve fotoalbíčku našla vaše fotky v kostýmech.Móóóc vám to sluší.Abych ti nepřipadala divná,tak ti to osvětlím.Sedm let jsem se vyskytovala ve SHŠ Bratři z Růže a skoro 10let jsem šila historický kostýmy a dost intenzivně jsem se motala kolem různejch historickejch slavností po rebublice.Moc mě potěšilo,že si asi stejně postižená.Ale to jsem dost odbočila od našich pupíčků,tak se omlouvám.
Taky jsem koukala na albíčku jak vám všem krásně rostou bříška.Já jsem zatím přibrala asi půl kila a nevejdu se jenom do podprsenek.Už si připadám divně.Doufám,že na KO v pátek bude všechno v poho.KamiO26
Krásné dobré ráno.
Vykyno gratuluju k triplům…já už se na zítra těším a zároveň se hrozně bojím.
Kami až budeš zaregistrovaná, tak ti to všechno napíšu do SZ, jo? Bude to asi delší povídání, tak ať to tady holkám nezahlcujeme. Ale těším se, jak si pokecáme.
Jo a včera jsem si v Tveretu koupila ve slevě rifle za 490,–Kč. Jsou hodn pod bříško a v pase mají asi 5 cm široký bavlněný pásek s gumou. Jsou děsně pohodlný,ale musím si je ještě zkrátit.
Jinak co jsem si zkoušela byla dost hrůza…mají po vánocích hodně vybráno a hlavně všechno na větší bříška, taktě to na mě plandalo.
Dobré ránko Popelko a ostatní,
gratuluju Vykyně k úspěšným výsledkům testů a Popelce k super nákupu těhu kalhot. Máš holt štěstí. Já dala za kalhoty před vánoci 1500,–Kč. A počítám, že budu muset koupit časem ještě jedny, nemůžu mít přeci jen jedny kalhoty.
Jinak jsem včera byla opět v Tescu a udělala sobě i mimísovi radost, když výsledky dopadli dobře a koupila mléčně bílé flísové (po česky) dupačky s dlouhým rukávkem vel. 6-9 měsíců, aby mělo v čem spinkat v zimě. Byly samozřejmě ve slevě, naštěstí, stály 125,–kč a jsou nádherné.
Teď se jdu juknout na nové fotečky. Zatím ahoj Ivule
Ivulko to je dobře, že jsi mrňouskovi něco koupila.
Ty rifle byly opravdu za super cenu, jinak všechno 1000 a víc. Zkoušela jsem si dokonce i lacláče (i když jsem je nechtěla) a možná si je pak časem koupím…slušely mi. Ale taky stály 2000,– To mě málem odvezli. Počítám, že až bříško trošku vyroste, tak budu muset koupit ještě jedny gaťky nebo sukni…přeci nemůžu chodit pořád v jednom.
Dobré ráno holky, jdu se juknout na ty vaše fotky, taky musím už donutit manžela, aby mě vyfotil břuch (i když zatím nic moc). Sebe zase musím donutit na ty preventivní prohlídky, jsem po těch svátcích nějak zpomalená.
Helenis, zatím se chystám chodit do práce až do mateřský, doma bych se asi zbláznila, manžel pracuje polovinu času doma a bydlíme v pronajatém baráku ale máme jen 1 velkej pokoj + společnou kuchyň s majiteli, kteří bydlí v přízemí, takže by nás asi trefilo. Ani nevíte jak Vám závidím, že můžete zařizovat pokojíčky. Musím manžela zmobilizovat, abychom si ještě vzali něco na hypotéku, dokud pracuju a mám nějaké příjmy. No těžký to úkol…
Ahoj holčiny,
hlásím,že jsem se právě vrátila z kontroly,a z tripple odběrů…teď nevím,jak těch 14 dní přežiju,prý kdyby nebylo něco v poho,tak p. dr. se ozve.
Jinak jsme opravdu teprve 14+3 tt.,takže termín se posouvá na 2.7.-Popelko,prosím,přepíšeš mi ho v seznámku?A to jsem zvědavá,kolik budu opět přenášet.
Jinak na UZ se pěkně šijeme a prý jsme šikulky…no ještě aby ne,že
?
Včera před večeří jsem si dopřála s dětma pohár a večer neodolala pozdním jednohubkám skoro až do pelíšku nachystané přítelem…a ufff,na váze jsem se nestačila divit.Mám hned 2 kg nahoru,no takže myslím to do těch konečných 20+ dotáhnu…ach jo.
Dobré ráno všem.Právě jsem se zkusila znova zaregistrovat,tak doufám,ze to klapne.Před chviličkou jsme se s Ondrou konečně vyhajali ,ale já bych spala jak mimino.Bohužel to nejde.Když jsem čekala Ondru,tak jsem naopak trpěla nespavostí.Teď by se mi to docela hodilo..Kami
Rozarko gratuluju ke kontrole…termín jsem ti posunula. A kdypak máš další kontrolu?
A co holky, co byly včera - Korculka, Renka?
Kami ahoj, tak snad to tentokrát vyjde.
Já už s návratem do práce zase blbě spím a mám hrůzný sny o práci. No než se srovnám, to zas bude.