Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak se hlásím po dlouhé době a všem vám přeju krásný a pohodový Nový rok a hlavně to zdraví.
Jsou nějaké novinky?
Jinak vítám Eweli…přidej mi ještě odkud jsi, prosím.
Ahoj holky,
vítám Eweli a přeji všem krásný den.Já jsem na neschopence od 6tt a napsal mi jí můj gynekolog.Když jsem těhu poprvé, nejdřív jsem jí měla od obvodní dr. a tak pak řekla, že už nemá důvod mi jí prodlužovat, tak jí předala taky gynekologovi.Šla bych rovnou tam.
Koukám Rozárko, že sis to užila, neboj, já taky.. Takovou rýmu jsem dlouho neměla a doufám, že mít nebudu.
Užívejte si dne a šetřete se. Pa
Ahojky v novém roce ![]()
EWELI určitě se přidej ![]()
IVULE gratuluju k bublinkám, když tě to vzbudilo, tak to bude určitě ono ![]()
Já to na Silvestra a včera cítila taky, řekla bych dost jasně..
HELČO tak co kočárek?
Já se před chvílí vrátila z kontroly, tripply jsou negativní, krevní obraz OK, čípek dostatečně dlouhý, brouček v pořádku, zase se kroutil a vystrkoval na nás zadeček, tak měla dr. pěkný výhled mezi nožky a hádejte co???? je tam asi pindík
v pondělí nastupuju do tý nemocnice, tak mi rovnou udělá velký UTZ a 3D ULT. Snad bude všechno OK.
ahoj Silem, tak to moc gratuluju ke kontrole. Co v nemocnici? Doufám, že nic vážnýho
POPELKO jen preventivně, budou mi kontrolovat dělohu a prcka samozřejmě, člověk to vydrží, když je to pro dobrou věc..a na víkendy mě budou pouštět domů..
Fíha a to jako až do porodu nebo dočasně? Asi mi něco uniklo.
No minimálně asi do 24tt, záleží pak čistě na mně, pokud to bude OK..do porodu určitě ne..pro mě jsou teď tyhle týdny kritický, protože minule jsme skončili v 21.tt
a v nemocnici by to mohli kapačkama zachránit..šlo o to, že se mi asi stahovala moc děloha, na to teď beru magnézko..
Ahojte, maminky,
přeji Vám všem hodně štěstí, zdraví Vám i miminkům, lásky, pohody a také všem příjemné prožití těhotenství, už jsme skoro v půlce!
Přes svátky jsem se nedostala k emailu, právě jsem si dočetla příspěvky.
Gratuluji ke všem negativním triple testům a úspěšným kontrolám.
Já jsem k vánocům dostala spoustu miminkovských dárků, bodíčka, krásnou zavinovačku, soupravu do porodnice a takové hrací cosi na postýlku. Je pravda, že jsem původně od nikoho nic nechtěla, hlavně kvůli těm problémům a chybějícím několika testům z genetiky, ale nakonec se mamka a segra neovládly a je to fajn.
Pořád váhám s registrací do porodnice, po všech těch diskuzích bych asi nejraději do Podolí, zatím teď v Praze bydlíme ve Strašnicích, kousek od nemocnice Vinohrady. Ale říkám si, že když se začne rodit, tak snad i v pátek bych se do porodnice dostala včas.
Eva
Ahoj, Silemo,
přeji ať ti to rychle v nemocnici uběhne, určitě je to lepší, ať si pod kontrolou, doma se člověk neudrží a i když si to slibuje, stejně se nepodaří pořád ležet. Hodně štěstí.
EVI díky..teda tolik věciček, aspoň toho už nebudeš mít tolik na kupování ![]()
Silemo,
držím Ti palce ať Vám všechno výjde O.K. a pobyt v nemocnici Ti rychle uteče. Raději být pod kontrolou, jen tak pro jistotu. A gratuluju k „pindíkovi“, pokud se to náhodou ještě nezmění.
Ahoj a pěkný zbytek dne ostatním pupíkům.
Ivule
Jo a jinak novinka…pořádně mi vyskočil pupík a najdenou mám nahoře 3 kg. Pořád nic a pak hup.
Jen v rychlosti seznámek, co jsem stihla postřehnout za změny…kdyžtak prosím o opravu.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / KO DNES
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / KO 15.1.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 9.1.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 8.1.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO DNES
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO 10.1. / 2.1. Tripple testy
Marcela / Kladno / TP asi 20.6. /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 3.1.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 4.1. + Tripple testy
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 3.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 10.1. Tripple testy
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO 11.1.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7. / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Lenii - Péťa 5 let
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Ahoj holky,
tak hlásím návrat z hor. Ve čtvrtek napadlo asi 5cm sněhu, tak jsme vytáhli i sáňky. Andrejka viděla v podstatě sníh poprvé, vloni byla ještě v hlubokém kočáru. Trošku jsem byla zklamaná, protože se hrozně bála, na sáňkách se jí taky nelíbilo. No snad si zvykne. Máme v únoru jet na týden na Šumavu.
POPELKO, zítra mám k té KO taky tripple testy. A taky by měly být výsledky té první genetiky. Tak začínám být zase trochu nervozní.
HELČO, na tenhle kočárek jsem se už taky dívala. Jen nevím, jak by se s tím předním dvoukolečkem jezdilo v zimě. Ale jinak vypadá dobře. Kamarádka má z Hostivaře taky Mikádo, ale klasickou čtyřkolku. Ale je dost těžkej, asi 19kg. Tak teď nevím, jestli to je stejný výrobce. Ten její je polskej. Určitě jsi ho tam taky viděla. Mně se právě nechce do kočáru moc investovat, mám pak na jaro supr golfky Peg Perego. Takže o tom Mikádu taky docela uvažuju.
SILEMO, ať ti to v nemocnici rychle utíká. Určitě je lepší být pod kontrolou v „kritické“ týdny. Je fajn, že aspoň na víkendy tě budou pouštět domů.
EVUŠKO, do Vinohrad mě lákal můj dr, protože tam asi dva dny v týdnu pracuje. Mohla jsem si zaplatit jeho přítomnost u porodu. Jenže o Vinohradské porodnici jsem neslyšela nic moc dobrýho, tak jsem se rozhodla pro Podolí. Teď se tam taky chystám zaregistrovat.
IVULE, pokud všechno klapne, měli bychom dětský pokojíček zařizovat v únoru. Můžu se zeptat, kde jste nakupovali nábytek a jaký? Jsem nějak mimo, co tam všechno koupit.