ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
3.1.07 10:35

Kaculko tak tos mě uklidnila…nevím proč, ale myslela jsem si, že to bude trvat nejmíň 2 týdny a víc. Snad bude vše Ok. Sestra mi jen řekla, že si mám vpátek zavolat…budu hrůzou bez sebe.

Od včera mám takový divný pocity v bříšku, docela silný, tak nevím jestli už se hlásí mrňousek, nebo jestli jeto něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
3.1.07 11:09

Dobré ráno :D no spíš dopoledne - já vím :oops:

ROXO super horoskop, já vím jen pro sebe (Střelce): prý od podzimu 2006 Střelcům začíná po 11.letech extrémně úspěšný rok, tak jsem zvědavá :wink: jinak držím pěsti při oznamování..

NOVIRE hodný mimčo bych si teda taky přála, ale moc tomu nevěřím..každopádně budeme rády, když budou v noci spát v tahu 3 hoďky :lol: neboj vyhodit tě fakt nemůžou!

KAČULKO zařizování dětskýho pokojíku zatím neřeším..ale vymalovaný ho máme na oranžovo žlutě..Holky kde plánujete přebalovák? v budoucím pokojíku nebo v ložnici?

KAMI vítám tě mezi červňátky..

POPELKO mimčo už to může klidně být, já teď hlavně když si lehnu na záda cítím dole v břiše takový divný pnutí, když se překulím na bok, je to hned dobrý..taky nevím, co to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.1.07 11:49

No tak mám to oznamování za sebou, nakonec přišel jenom jeden šéf a vzal to docela v pohodě.Tak ještě to budu muset dát vědět časem i spolupracovníkům, ale tomu nechám asi volný průběh.
K tomu srazu jsem pro přelom ledna a února, možná by byl fajn pátek ovšem pokud nepojedu někam na víkend, když to budu vědět včas tak si to nějak zařídím. Co ostatní????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.1.07 11:56

Ahoj holky :)
Roxo tak jak jsi dopadla?? Držím pěstičky!
Silem přebalovák určitě v dětským, jen postýlka bude pro začátek v ložnici. Do dětskýho se bude přesouvat jen když pude můj na dení (což není naštěstí často) a to i semnou :) Mám to vymyšlený tak, že tam bude postel (tak zvaná rostoucí), postýlka, přebalovák s úložným prostorem, stůl rohový a skříňka. Nejvíc se ale těším na kombinaci žluté zdi a červených poliček ;) Chci začít nějak po triplech lehce… tak jsem celá natěšená :)
Jé Kami jen se přidej. Odkud jsi, kolikáté mimčo a tak… chceme všechno vědět!
Se srazíkem bych byla pro, ovšem musí mi konečně změnit ty vycházky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.07 12:07

ahojky jsem z Č.Krumlova a koncem ledne mě čekaj kristovky.Doma už máme jednoho pupíska,jmenuje se Ondra a jsou mu 2a 9měsíců.Jo dneska jsem si volala na výsledky t.testů a jsou v pohodě.Byly to docela nervy,protože jsem na nich byla už 18.12.,ale doktor měl právě od toho 18tého až do včerejška dovču.HAha to se může stát jenom mně.Zdravím Kami

• Citovat
  • Upravit
11042
3.1.07 12:11

Silem díky za uklidnění. To tvoje pnutí si myslím taky nic není…ono už to ležení na zádech není nic extra příjemnýho a přeci jen se to bříško natahuje, kdežto na boku se trošku sbalíš a povolíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 12:18

Kami to je ročník 1974? Do seznámku jsem tě připsala. Kdy máš další kontrolu? A gratuluju k triplům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.07 13:00

Ano 74.Kontrolu mám 5.1..Taky jsem se včera zkoušela zaregistrovat,přišla mi zpráva,že je vše OKa že mi přijde mail s číslem stránky pro otevření účtu.No nějak to neklaplo.Nevíte co s tím?Kami

• Citovat
  • Upravit
11042
3.1.07 13:02

Kami díky doplním. S tou registrací je to divný…zkus prohledat poštu, jestli ti to třeba nesmazalo jako spam. Pokud to nenajdeš, tak bych počkala do zítra a pak zkusila napsat adminovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
3.1.07 13:38

Ahoj holčiny a pupíci,
vítám nově příchozí Kami a zároveň gratuluju k tripplům.

Roxo, tobě gratuluju k oznámení v práci, vidíš ani to nebolelo. Ale vím, že jaké to je, taky se mi do toho nechtělo. Ale máš to za sebou.

RenkoH, my jsme v roce 2005 čtyři měsíce rekonstruovali byt, no a dětský přišel na řadu jako poslední, protože jsme v něm měli uskladněny veškerý nábytek (vyměnili jsme 1+1 za 3+1). Pokoj máme vymalovaný na světlezeleno (prý uklidňující barva) a béžový koberec (ne dětský, normální) s filcovým spodkem, je teplejší a tlumí víc nárazy a kroky. Loni jsem koupila jen tak z hecu (asi v červnu) žluté závěsy s dětským motivem (zvířátka), aby bylo zřejmé co v pokoji jednou bude.
No a nábytek jsme byli nakupovat v Europa Möbel. Nekupovali jsme klasický dětský pokoj, příjde mi zbytečné kupovat skříně s úchytkami s mořským koníkem a rybičkama.
Koupili jsme sestavu 5-ti skříní, původně je prodávají jako kancelářský nábytek. Rohovou skříň, velkou knihovnu, úzkou skříň s policemi, širokou skříň s policemi a pak skříňku s otevřeným regálem uprostřed. Skříně jsou z lamina, jsou tudíž bytelné, barva buk, stejně vysoké, a celkem to vyšlo na 11.650,–Kč, ale pokoj je zařízený až do dospělosti mrněte a vypadá to strašně pěkně. Přebalovací pult bude v pokoji a budu ho kupovat od kamarádky, je dělaný z lamina - bříza, s velkou hluboukou skříňkou a nahoře má zase ze tří stran zábranu, aby mimčo nespadlo, za 1.500,–Kč. Musí být v dětském pokoji, protože do ložnice by se už k postýlce nevlezl.
Jinak se omlouvám, že jsem se tak rozepsala o pokoji. Ale doufám, že Vám to nevadí.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.1.07 13:38

Ahojte, holky,
Roxo, gratuluji k oznámení, určitě se ti ulevilo.
Vítám Kami.
Silem mě potěšila, jsem také střelec, tak už se těším na úspěšný rok. Závidím vám plánování pokojíčku, jsme zatím v Praze na pronájmu, je to jedna velká místnost s malilinkatou kuchyňkou, ani se to kuchyňkou nedá nazývat, jídelní kout, obývák a pak malá ložnička, kde se vejde postýla a přebalovací pult a s postelí a skříní tam nebude k hnutí. Ale snad najdeme něco jiného do června, aby to bylo blízko přítelovi do práce.

Dnes jsem volala na výsledky na tu genetiku, představte si, že ještě pořád nic, prý zítra :-(. Ale prý to zatím vypadá bez dalších problémů a na holčičku, tak má přítel radost, bylo mu to jedno, ale raději chtěl holčičku.

Popelko, to se ti tam určitě mrví malé ?:-)

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 13:44

Evučko tak malá princezna? To je prima. A výsledky budou určitě v pořádku.

Bříško docela bolí, ale tak nějak jinak, tak snad je to fakt ten náš raubíř. Tatínek mu včera ukazoval jak má klepat nožičkou a promlouval mu do duše, aby se už ozval. Tak to možná akceptoval :lol: :lol: :lol:

Dneska odpoledne asi vyrazím za těhugaťkama, protože ty poslední co mi ještě docela byly mě už pěkně tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
3.1.07 13:45

Ještě k tomu horoskopu na letošní rok. U nás v novinách taky vyšel článek o nějaké Havířovské nebo Karvinské kartářce a numeroložce, která taky předvídá, že letošní rok je stvořený pro zplození a porození potomka. Letošní děti podle ní budou klidné, usměvavé, neplačivé, ve škole budou patřit k nejlepším a budou prý dobře připravené na život. Nebude jim chybět laskavost, ochota pomáhat ostatním, budou to prostě samá sluníčka.
Jinak já byla na odběrech pro tripple testy 20.12. a doktor ještě nemá výsledky. Tak nevím proč posílají výsledky poštou, když laboratoř je v druhém patře a doktor v prvním. Jako by tam sestra nemohla doběhnout. No budu doktorovi volat v pátek, tak snad už tam budou.
Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
3.1.07 13:51

Ahojte holky!

SILEM, vy máte nachystaný oranžovožlutý pokojíček? Já chci taky takovou kombinaci! :D A přebalovák bude určitě v pokojíčku, ne v ložnici.

HELI, taky se moc těším, až budeme připravovat pokojíček, ale zatím netuším, kdy to bude, zatím připomíná skladiště. :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.1.07 14:01

Popelko,tak to určitě byl Mikulka, když ho manžel přivolal. Já jsem si těhotenský kalhoty koupila hned jak jsem šla z nemocnice, ale asi jsem měla nějaké nafouklé břicho, protože jsou mi velké, jsou s pružným pasem, tak je tahám po zemi, když si je dám. Naštěstí mi jsou dobré manžestráky bokovky, tak mám co nosit, když náhodou vyjdu ven, což je opravdu minimálně. Tak ať si dobře vybereš.
Jinak já jsem si na triply nevolala, hlavně kvůli té genetice z klků, protože tuším, že asi krev nic moc, tak ať zase zbytečně nestresuju jak tenkrát s tím pozitivním downem. :-(. Ale také měly být do dvou dnů.
Už se těším, až mi zítra to pohlaví z genetiky stoprocentně potvrdí, z těch klků je to stopro a už bych malému nebo teď spíše malé, chtěla nějak říkat.

Lenulo, ahoj, dlouho jsi se neozvala.

Tak ten horoskop je fajn, ono se to dobře čte, když je tak super :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí