Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holčinky,
tak vás všechny zdravím. a nově kamču. svědomitě všechno čtu, ale míň píšu, omlouvám se.
gratuluju k tripplům. silemo - tobě přeju, aby to rychle uteklo, a hezky si tam odpočiň.
také jsem byla na tripplech a teď v pátek budu volat pro výsledky.
jinak horoskopy znějí fajn, asi se budu snažit chytnout za šest let prvňáky. to by byla fajn třída ![]()
mějte se moc hezky a opatrujte se.
jo a holky, ze strašnic atd. nebójte, do podolí dojedete. protože já tam z loun taky dojedu ![]()
Evuško já jsem právě měla bokový manšestráky a jedny takový černý kalhoty jen na zip, ale jak celý den sedím, tak mi to tlačí na bříško a je to nepříjemný, takže proto.
No dost se toho bojím protože normálně mám problém si koupit kalhoty, natož těhu. Navíc tady mám zatím jen 3 tipy na těhu krámy. Tak uvidím. Dneska v bříšku z rodiny.cz psali, že máme slavit, tak jsem zvědavá jestli budu nebo přijdu otrávená jak hadí zub.
Popelko, to není žádná slast si tlačit bříško v upnutých kalhotech, právě proto jsem si tenkrát koupila hned těhu, v bokovkách riflích to bylo hrozné, jak jsem šla z nemocnice. Máte u vás v Pardubicích C and A obchod? Tam mají také těhotenské kalhoty.
Eury, děkuji za uklidnění, také si myslím, že neporodím za hoďku a že tam v pohodě dorázíme.
Hurá, tak jsem psychicky nevydržela a volala mudrovi ohledně těch výsledků a už je tam měli. Všechno negativní víc budu vědět až na poradně. Jupí, zase můžu aspoň dneska klidněji spát.
Popelko, normálně mám taky problém koupit kalhoty, těhu už mám, ale zase mi příjdou pořád velké, i když mi mamča došila nové knoflíky, ale celkově mi plandaj a mají i hodně široké nohavice. Ale budu muset na ně přesedlat, protože rozepnutý knoflík u riflí ve stoje bříško ještě toleruju, ale v sedu musím rozepínat i zips, protože tlačí. Jinak bříško mi taky během svátků vyskočilo z ničeho nic a i někteří nájemníci už to na mě poznali, tak asi rostem.
Zatím ahojki Ivule
Ahoj, Ivule, moc gratuluji k úspěšným testům!
Jinak jsem si volala na tu registraci do Podolí, jsem zaregistrovaná a připadám si děsně důležitě
. Jinak kdo se tam chcete také registrovat, holky nezahálejte, prý je nás na červen už hodně! Registrovala jsem se telefonicky na čísle 296 511 123, pokud některá chcete, tak vám ušetřím hledání.
Eva
Ahoj holky,
tak jsem dorazila z kontroly. První genetika je negativní. Dnes mi brali ještě krev na tripply. Výsledky prý budou za týden. Dr je nechce říkat po telefonu, takže mám další KO hned 10. 1.
IVULE, díky za popis nábytku. Já právě taky uvažuju o nějaké klasice a ne vyloženě dětském nábytku.
SILEMO, jsem taky střelec
Jinak přebalovák mám v ložnici. Andrejce je sice 20 měsíců, ale dětský pokoj ještě právě nemáme. Manža si z něho udělal skladiště. Prý v únoru… . Tak jsem zvědavá.
KACULKO, co se týče srazu, byla bych taky pro pátek. To má moje máma volno a mohla by mi hlídat Áju, abych ji nemusela vláčet s sebou.
Vítám mezi námi Kami.
Ivulko tak gratuluju k výsledkům.....bezva.
To jsem ráda, že nejsem jediná, který bříško vyskakuje po kusech z ničeho nic.
Evuško CA tu máme otevřený nově asi měsíc a určitě se tam podívám. Pak tu máme ještě Tveret, ale o tom mi někdo říkal, že nemá kvalitní materiály. A hlavně ty ceny jsou šílený. A pak mám v merku ještě jeden obchůdek a pak jedině zkusit Hradec. No třeba budu příjemně překvapená.
Určitě si, Popelko, vybereš, rifle s pružným pasem a černé těhu s pasem dělají snad všichni, taková základní klasika. Mě se líbíli jedny z benettonu, zelené sportovní, ale byly za 1900, to se mi fakt zdálo hodně, naprosto podobné měli právě v tom C A, ale velké velikosti, tak jsem si koupila ty rifle, zezadu vypadají moc fajn. Já osobně nejsem zastánce těhotenských lacláčů, tak mi vyhovovaly střihem.
Renko, moc gratuluji k úspěšné genetice.
CaA doporučuju. mají tam velký výběr (když to není zrovna vybraný, jako minulý týden na václaváku) a hodně velikostí. popelko neboj, jsem kus ženský, taky jsem se bála, a sehnala jsem v poho. sice mi teď plandá zadek až na kolenech, ale to neva. nosim je a jsou úúúúúžasně pohodlný. říkám si, ať si každej trhne. hlavně ať se mimčo netlačí.
já bych děsně chtěla lacláče. manžestrový třeba. jenže si řikám, že teď by mi tam plandalo břicho a pak mi třeba nebude, že jo. ale zatim jsem na ně ani nenarazila.
taková legranda k bříšku…dneska mě jedna kolegyně, která nic netušila, ráno poplácala po břichu. bylo mi to divný, tak jsem se zeptala, proč mi šahá na břich. a ona, že prej jsem hezky napapaná
tak jsem jí to uvedla na pravou míru. chudák zčervenala, asi jí to bylo trapný. ale mně to připadalo vtipný. takže takhle vypadám já. jako napapaná. buďte rády, že vám to vyskakuje po kusech!
Helčo takhle jsem vypadala před vánocema ---jako dobře najedená. Ale Honzík mi teď pořád hladí bříško a říká jak mám krásně mateřský tvary a jak se mu to líbí. Je to s ním švanda.
Oni jsou ty chlapi pěkně poprdění, že jo? jsem zvědavá, co budou říkat na mimino. Jindra zase volá po celý republice a shání lacláče ![]()
Helčo tak to já vím, že lacláče opravdu nechci…vypadala bych v nich jako hroch.
Líbily by se mi manšestráčky.
Tak jsem se právě telefonicky zaregistrovala do Podolí. Jinak jsem dnes neodolala a koupila jsem v Hypernově ve výprodeji po 48Kč dupačky, overálek a jedno body.
V pondělí jsem dostala od kamarádky skvělý těhu rifle. Jsou akorát na teď, vzádu na gumu a hlavně jsou strááášně pohodlný. Taky mi tam přibalila nějaký halenky a tak. Ona už má dvě dítka, tak to asi ani nebude chtít vrátit.
Páni, tady už se koukám nakupuje ve velkém
Já nakonec ještě žádné těhu gatě nemám, ale lacláče taky určitě nechci… naše mamina - jinak natěšená babička - by mě nejraději viděla jenom v nich, prý jí to připadá roztomilé haha… tak jsem to hned uvedla na pravou míru ![]()
Pro brňandy mám tip na obchod s těhu oblečením - na svoboďáku v tom novém proskleném baráku - Omega - je v prvním patře obchůdek, mají tam docela výběr kalhot různých velikostí
docela se mi tam líbily i halenky a tak, nepřišly mi ani neforemné ani pytloidní ![]()
Vítám KAMI, jsem zvědavá, kdy se přidá poslední červnová mamča ![]()
No nic, utíkám z práce domů, tak zatím ahoj…
Tak my máme v budoucím pokojíku taky všechno možný - starej nábytek, suším tam prádlo atd..tak nevím, kam s přebalovákem, nejvíc místa je paradoxně v obýváku
![]()
Já nosím asi od 13.tt těhu rifle z CaA s tím úpletem přes břicho, ani to nepadá, protože až do pasu je zezadu riflovina..jen vypadají děsně asexuálně, když vyhrnu tričko, ale to neva, hlavně že neškrtí a je v nich teplo ![]()
Jdu vám hodit aktuální fotku, jen manžel není zrovna schopnej fotograf, tak tam háže stíny..no co už ![]()