ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
5.1.07 10:10

pozdrav

Ahoj holky,
tak se mi dnes konečně povedlo se sem taky zaregistrovat. Na pracovním pc jsme měli vše blokované tak jsem nemohla ani psát, jen vás aktivně každý den číst. Nyní mám však již od manžela funkční soukromý pc a tak můžu i psát.
Gratuluji k první holčičce a dobrým zprávám z triple testů. Já jdu na kontrolu a triple testy 9.1. Popelko prosím dopišto do seznámku. Ještě si musím nastudovat jak se vkládá metřík.
Zatím pa Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.1.07 10:17

Masenko tak vítej oficiálně mezi námi…napiš mi o sobě prosím víc informací do seznámku…ročník, termín porodu, místo odkud jsi a kolikáté je to dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.1.07 10:25

Ahojky,
včera jsem se vůbec nedostala k počítači. Dopoledne jsem byla s Ájou u dr na kontrolních výtěrech. Odpoledne přijela na návštěvu kamarádka se dvěma dětma, tříletou holčičkou a tříměsíčním klučíkem. Tak bylo docela veselo.

Gratuluju Evušce k negativním testům a hlavně k holčičce. Manža chtěl taky holčičku. Docela mě to překvapilo, myslela jsem si, že chlapi chtějí většinou kluky. No asi ne, protože by teď chtěl taky holku. Jinak jsme zatím rozhodnutý, že si pohlaví říct nenecháme. Já ale nevím, jestli to vydržím, uvidíme.
Minule jsem byla na velkém UTZ ve dvacátém týdnu. Jela jsem za svým dr do Vinohrad, kde dva dny v týdnu ordinuje. Něco se mu tam tenkrát nezdálo na srdíčku, tak si mě pozval ještě na jeden UTZ na soukr. kliniku, kde je pro změnu jednou týdně. Mám takového akčního dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.1.07 10:32

Vitam Te Masenko mezi nami..
Je to fajn,ze se tak rozrustame.To bude miminek v cervnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.1.07 10:32

Popelko, již mě tam máš zapsanou jako Marcela, Kladno/1976, TP20.6. a KO teď 9.1. + triple testy ......... jen jsem se moc často mezi vás nedostala.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.1.07 10:42

Máte všechny holky krásné bříška, dívala jsem se do galerie a budu muset manžela taky požádat aby jsme nějakou fotku vytvořili. Jinak těhu kalhoty nosím už od půlky prosince, normální jsem již žádné nezapla a do práce musím chodit v kostýmu. Tak jsem si koupila v CaA takové černé společenské v pase na gumu a jsou šíleně prima. Stáli necelou 1000Kč.

Popelko asi dva dny mám taky takové divné pocity v bříšku, přesně jak ty popisuješ. Hlavně to pociťuji večer když jsem v klidu v postely.

Jinak jsem si k vánocům přála ten relaxační polštář co pak může sloužit i jako kojící a hrozně dobře na něm spí na boku. Jako většina co jste tu psali spím na bříšku. Ale teď spím každý den s tím polštářem a je to úžasný. Navíc s ním relaxuji i na gauči kdy si ho dám pod záda. Někde jsem koukala, že ho prodávají i za 1600Kč. Já ho mám z makra za 500Kč a pokud někdo o něm uvažoval, jen můžu vřele doporučit.

Marcela
16+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.1.07 10:51

Masenko nebudeš mi to věřit, ale zrovna jsem procházela první stránky a Marcelu hledala, že jí napíšu, co s ní je :lol: :lol:
Tak to je prima, že ses ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.07 10:57

Ahoj holky,
hlásím se z práce… dneska se mi vůbec, ale vůbec nechce pracovat :oops: ani mi to bohužel neutíká… ještě, že už je pátek :wink: začínám být z toho každodenního dojíždění nějak utahaná, talk nevím, jak dlouho to ještě budu zvládat, asi záleží, jak mi poroste bříško :)

MASENKO, supr tip na polštář z Makra, asi překecám manžu, abysme se tam o víkendu zajeli podívat :lol:

Jo a tomu termínu velkého UTZ, dělá se ve 20. týdnu, počítáno od prvního dne poslední MS, ne podle data oplodnění - podle toho by to byl 18. týden (asi tak) … proto, Popelko, asi Pavlísek mluvila o týdnu 18. … no, snad sem to napsala aspoň trochu srozumitelně :)

Ach jo, už se nemůžu dočkat pondělní kontroly, doufám, že triply budou v pořádku …

No nic, musím zas pracovat, tak zatím ahoj a všem pracujícím ať to rychle uteče a můžem si užívat víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.1.07 11:07

Holky držte mi palce, jdu volat na výsledky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.1.07 11:11

Hurááááá jsme v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.1.07 11:22

Popelko moc Ti gratuluji takze vysledky jsi mela asi po par dnech vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.1.07 11:23

Popelko gratuluji.

Marcela
16+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.1.07 11:25

Martinko krev mi brali v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
5.1.07 11:45

Popelko, moc moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.07 11:51

POPELKO, mooc gratuluju :)

Tak teď už jenom v pohodě se těšit na prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí