ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
5.1.07 15:53

Ahoj holky,
tak za chvíli už poutíkám z práce domů…
Všechny si užijte víkend, opatrujte bříška a odpočívejte :)

PS: taky uvažuju nad kyblíkem, ale raději bych nějaký už použitý, nové jsou na můj vkus přece jenom drahé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
5.1.07 16:12

AHOJKY, tak jsem dneska oběhla ještě věci, co jsem potřebovala, donakoupila a můžu se už fakt sbalit..je to zvláštní pocit, ale zase se těším, že v po. uvidím mimíska na 3D UTZ a že budu pořád vědět, jestli je OK..
Jinak v po. mi udělá i ten velký UTZ, spočívá to hlavně v kontrole srdíčka a změření kostí, hlavičky atd, jestli se mimčo dobře vyvíjí..a ano, dělá se ve 20.tt, minule dr. ještě pořádně to srdíčko nemohla zkontrolovat..

KAMI jak máš hlubokou tu desku na přebalování, že se ti tam ještě vejde syn? asi bych taky uvažovala o komodě a na to nechat udělat desku truhlářem nebo to sťukne taťka (uvidíme).. :wink:

Holky ty divný pocity v břiše, myslím, že už to je fakt mimčo, je čím dál větší a tak se tam asi pěkně rozpíná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
5.1.07 17:52

ähoj, tak se opět po delší době ozývám, nějak se mi nedaří psát častěji, ale komentáře pilně čtu :-)
Gratuluju k úspěšným kontrolám a tripple testům, já už se taky nemůžu dočkat, ale jdu na KO až 17.1. Občas už taky cítím takové divné pocity v břiše, ještě to není klasické kopání, ono taky než mimi prokopne tu mou tukovou vrstvu, tak to chvilku potrvá. Jestli se pamatuju dobře, tak u Tomáška jsem pravidelné pohyby cítila od konce 5.měsíce, byli jsme zrovna na dovolené, letěli jsme letadlem, tak si to pamatuju :-)
Co se týče pokojíku, tak nakonec to uděláme tak, že postýlku pro mimi nacpem do ložnice, sice tam nebude moc místa na chození, ale nějak to půjde a dětský pokoj zůstane prozatím Tomáškovi. Akorát tam dokoupíme velkou postel, kdyby mimi v noci moc křičelo, tak aby se tam manžel aspoň trochu vyspal. Přece jenom, přes den mimi bude spát (aspoň občas) a Tomík by si pak neměl kde hrát. Tak to asi bude takhle nejlepší. Přebalovák bude v dětském pokoji, táta mi už pro Tomáška postavil skříňku a udělal tam výsuvnou desku, na které jsem měla podložku na přebalování. Tak to bude zase tak. Jinak v pokojíku má knihovnu, přebalovák (teď tam má oblečení), velkou skřííň, postýlku a stolek se židličkou. Něco dělal taťka, něco jsme koupili.
My jsme kyblík na koupání neměli, jen dětskou vaničku, ale známí kyblík měli a moc se jim osvědčil.
Jo a sice mám spoustu oblečení po Tomáškovi, ale stejně jsem se neudržela a už jsem přes Mimibazar nakoupila nějaké další miminkovské věcičky. No ale ono se to užije, protože moje sestra je taky těhotná a rodit má začátkem srpna :-)
Taky už jsem registrovaná, pro změnu u Apolináře.
Ahoj Jana
Tomášek se dneska ve školce naučil Pec nám spadla, tak mi to teď recituje neustále dokolečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
5.1.07 20:08

Ahojky,

Popelko gratuluju k tripple testům a Helenis s Janinou k registracím v porodnicích.

Marcelko, vítám tě mezi námi.

Silem, myslím na tebe a držím palečky, ať je všechno v pořádku a ať ti to tam rychle utíká.

Kami, mám na tebe dotázek. Jak ti Vaši říkali, když jsi byla malá nebo jaké zdrobněliny používají tvoji přátelé? Ptám se proto, že kdyby se nám náhodou narodila holčička, máme pro ní vybrané právě jméno Kamilka.

Uvažuji o tom, že si nechám udělat přebalovák od truhláře. Tedy jenom tu desku se zábranami. Máme velký borovicový PC stůl, tak na něj bych ráda umístila jak přebalovací desku tak i vaničku. Jen to bude muset nějak zvednout, protože takhle bych se k mrňouskovi strašně ohýbala.

Mějte se všechny krásně, užijte pohodový víkend a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.1.07 20:31

Ahoj holky,právě jsem uložila Ondru ,tak něco napíšu.

Silemo.hloubka toho přebalováku je 75cm,celková šířka100cm a šířka mezi zábranami 84cm,tak myslím,že to je takový malý letiště.Pravda Ondra už musí mít pokrčený nožky a když ho mažu tak většinou stojí,ale pro moje bolavý záda je tenhle systém úplně jedinečnej.Foto dodám zítra,manža není doma a já to moc neumím,děsně se s tím peru.

Kaculko,říkaj mi fakt různě:Kami ,Kamča Kamilka,Kamoušek,Kamulenka Kalamita,Kamčatka,Kakamila,Kamík i Milka ,Milenka.Na víc si asi nevzpomenu.

Aještě k tomu přebalováku,výšku mám 85cm,to je asi jako u kuch.linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.1.07 20:51

Ahojky,
Kami, taky se v klidu dostanu k počítači, jen když Ája spí.
My máme zatím přebalovák i postýlku v ložnici. Přebalovák mám bezvadnej, používám ho pořád. Je to komoda z Ikeii, na kterou se nahoře přidělala přebalovací deska. Potom se jednoduše oddělá a zůstane pěkná skříňka. Jinak doufám, že se dočkám toho dětského pokoje. Potom bych ten přebalovák chtěla mít tam a v ložnici jen postýlku s mimčem. Taky mám docela strach, jak si Ája zvykne na samostatné spaní v pokojíčku. Červen je tady za chvíli a zatím je v budoucím pokojíčku příšerné skladiště, v podstatě to jsou jen manžovy krámy. Netuším, kam to chce všechno dát, nemáme zrovna největší byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.1.07 21:36

Ondra má svůj pokojík asi od července.Usíná v ložnici,pak ho přeneseme a nad ránem už ho většinou míváme vzase v ložnici.Kdzž se v noci probudí tak prostě přicupitá.Se zvykáním neměl vůbec žádné problémy,od první noci spal v pokojíčku moc pěkně a až asi za měsíc se naučil lézt nám v noci do postele.No nevím,jak to bude,až bude v ložnici mimčo a on v pokojíku.Myslím,že nakonec budu v ložnici já a děti a manža v dětským pokoji.Haha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.1.07 21:47

Jo, jo, já to vidím taky tak. Děti v ložnici a manža spíš v obýváku. Už teď strašně často usíná večer na gauči u televite. Takže mám na letišti jedno místo volný, hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
5.1.07 22:25

Vidím Kamčo, že je to všude stejné, u nás taky Tomášek usíná ve velké posteli, a pak ho přeneseme k němu do postýlky. Jediný rozdíl je v tom, že ještě spí v postýlce, tak z ní sám nevyleze a volá nás abychom ho přenesli. Takže po narození mimča asi skončí v dětském pokoji manžel, akorát musíme koupit velkou postel, do postýlky se nenacpe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
6.1.07 09:40

Ahojky,

Kami moc děkuju za napsání zdrobnělinek jména. Líbí se mi, měnit rozhodně nebudeme, takže pokud se nám narodí holčička, budeš mít jmenovkyni :-)

Renko, s tím skladištěm v dětském pokojíčku jsme na tom velmi podobně. Manžel by mě teď teda roztrhl jako hada, kdyby mě slyšel, protože pro něj jsou to samé důležité věci a nezbytnosti k PC. :-) No každopádně velká vestavěná skříň je toho plná a zbytek pokoje taky. Kam to dáme fakt netuším.

Včera jsem odepisovala na email nějaké mamče, co nabízí použitý košík na mimčo, tak čekám, až pošle fotečku. Moc bych ho chtěla a nový se mi nechce kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
6.1.07 10:34

Přeji krásné sobotní ráno

Kaculko,ještě jsem si vzpomněla na Kamíška,Mišku a Kamku,to aby byl výčet úplný.Mám velkou radost,že bude další holčička,který jméno voní po heřmánku.

Janino,my už máme v pokojíčku ty postele dvě a manža tam má taky povlečeno,protože s Ondrou ve třech na posteli je to za trest.A tak se manža uprostřed noci dost často stěhuje,aby se aspoň trochu vyspal.

Mějte se hezky jdu páchat něco k obědu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.1.07 10:58

Ahoj,
tak u nás to bude asi opačně. Manžel v ložnici (máme ji v podkroví a v létě je tam dost teplo) a my s mimčem v dětském pokoji o patro níže. Nevím kdy, ale zařídíme dětský pokoj. Tchán tam má trucovnu s televizí a pc a nevím kam se přestěhuje. Budeme se muset teprve všichni domluvit.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
6.1.07 11:02

Hezké sobotní dopoledne,
Kaculko, to jsem ráda, že v tom nejedeme sami. Je to hrůza. Manža si totiž ještě teď před vánocema musel přivézt všechny věci od rodičů, kde měl plný dětský pokoj. Rodiče se totiž museli odstěhovat. Takže teď kromě PC krámů tu jsou haldy knih a vůbec samých „důležitých věcí“, které se prostě nesmí vyhodit.
Po neděli nám mají přijít dělat nějakou skříň do ložnice, tak něco bude tam. Prý v únoru začneme dělat pokojíček, haha, už to vidím…

No nic, jdu taky udělat něco k obídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.1.07 12:20

Ahoj holky,
u nás je nádherné ráno - no vlastně už skoro odpoledne :D - dokonce snad po asi třech týdnech svítí sluníčko :)

RENKO, chtěla jsem se zeptat, jaký máte přebalovák z Ikea? Já jsem se dívala na tento:
http://www.ikea.com/…oductDisplay?… … ale zdá se mi celkem dost drahý, tak bych uvítala další tip :wink:

Jak tak pročítám vaše příspěvky, tak budeme s manžou řešit úplně opačný problém, než vy… budoucí dětský pokoj je totiž skoro prázdný, jsou tam jen naše matračky na spaní. Teprve v srpnu jsme se totiž stěhovali do svojeho a zařizujeme pomalu :) … no, ale na zařizování dětského pokoje se stejně těším nejvíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
6.1.07 15:44

Ahoj holky,
koukám,že přes víkend je tu skoro mrtvo.. Pokojíček ani zařizovat nemusím,jen ho za nějakou dobu přesuneme do jiné místnosti.. Přebalovací pult si koupím,tady u nás mají pěkné.Jen ještě nevím jaký.
Evuško, gratuluji k výsledkům a k holčičce :D .Vidíš, já ti říkala, že to bude dobré.Jeden náš profesor říkal, že ženská vydrží víc než člověk.. :lol: .
Taky se mimi poslední dobou čím dál víc hýbe, není samozřejmě cítit přes břicho, ale pohyby tam jsou. Je to fakt nádherný pocit..
Jinak abych nezapoměla, vítám nové příchozí a gratuliji k úspěšným výsledkům z tripplů..
 Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital