Poradna duly
Jana Čurdová
Novire asi to tak bude…já mám teda s Jobs zkušenosti z obou stran a ta práce pro mě byla lepší. Ale ono totiž taky asi jak na co.
Jdu poupravit seznámek a poletím domů.
Tak se opatrujte a na zítřejší kontroly držím palec…je nás tam hodně. Já to mám až přes poledne, tak si počkám.
Kami,jo tak takových lidí tam jezdí dost..
Já tam jezdila jako průvodčí,blonďatá brýlatá a někdy protivná..
.A manžel tam jezdí pořád, je nepřehlédnutelný,190cm,dlouhé vlasy a bradka..
Budeš rodit v Krumlově?Máma tam rodila,jenže před skoro patnácti lety a zrovna moc nadšená nebyla.No já z naší porodnice taky nejsem odvázaná,ale co mám dělat.. Kdybys chtěla, mohly bysme se sejít,jsem pořád doma a kamarádky tu nemám.Byla bych ráda, ale je to na tobě.. ![]()
Ahojky vykyno,asi si vás matně pamatuju.To víš, od tý doby co máme Ondru,už nejezdíme tak často.Sejít by jsme se určitě mohli,stále se flákám doma na mateřskej,a tak můžu v podstatě také kdykoliv. ![]()
Ahoj maminy..
Zitra nas jde ale na kontrolu pozehnane,tak at nam to dopadne fajnove..
Silem moc gratuluju..
Krásné dobré ráno,
Přeju Martinečce, Rence, Helenis, Roxe a taky sobě úspěšné kontroly a žádné nervíky.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 15.1.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO ???
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO ???
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO DNES !!!
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO DNES !!! + Tripple testy
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO DNES !!!
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO DNES !!! + Tripple testy
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO DNES !!! Tripple testy
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO 11.1.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
1 Chlapeček 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Ahoj holky,
přeju všem krásné dobré ráno
po dlouhé době jsem se dobře vyspala, svítí sluníčko a tak mám dobrou náladu
jsem zvědavá, jak dlouho mi to v práci vydží ![]()
Všem, co mají dneska kontroly držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku.
Holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo (popř. kamarádka a tak) zkušenosti s těhotenským podpůrným pásem? Mám docela problémy se zádama, bolí mě už teď a bojím se, že bude hůř, tak uvažuju, že bych si ho pořídila…
Dobré ráno Popelko a ostatní,
všem dnes kontrolovaným držím palečky a tiše závidím. Já jdu až příští týden.
Tento týden mě trošku znervoznila kamarádka (maminka 2 leté princezny), říkala že ji cítila už v 16tt. Tak se pořád soustředím, když ležím v klidu jestli něco neucítím, když už jsem v pokročilejší době těhu a včera před spaním jsem ucítila takové slabé vlnění bříška a takový zvláštní pohyb uvnitř.
Jen teď nevím jestli jsem si to zase nenamluvila. Jsem od pondělka do čtvrtka slaměná vdova, tak se nemám ani s kým podělit o nový zážitek.
Dneska jsem přišla do práce v celku s elánem, který mi hned z rána zase zkazila kolegyně. Není nad to sedět s ní u stolu (ona sedí a snídá) a dělat 5 věcí najednou (protože je chce všechny a hned teď) s tím, že pokaždé skáču z jedné na druhou, protože zrovna ji něco nového napadne. Taky jsem zjistila, že ta nová paní bude taky pěkná vlezdoprdelka. Přišla když tu byla ještě kolegyně a hned se důležitě ptala na věci, které jsem ji včera sama vysvětlovala. No chce se zalíbit, to chápu, ale nemusí to dělat přede mnou.
Omlouvám se opět za dlouhatánský mail, ale ..... však vy víte.
Přeju Vám pěkný den doma nebo v práci.
Ivule
Ahoj Novire - to spaní ti závidím. Já zas měla dneska sny..hrůza. Že manžela poštípal do krku sršeň a že nechtěl jet na pohotovost.
Ivulko to je teda zase ráno na pendrek. No uvidíš, jak dlouho tam paní vydrži a co to bude zač.
Já měla taky dneska výborný ráno…pracně jsem načůrala do zkumavky, ale byla hodně plná, tak jsem chtěla ulít a celou si jí vylila. Tak musím za chvíli znova.
Jinak s těma pohybama Ivulko…to je přesně ono. Necháme se vyblbnout ostatníma, ale každá to má jinak. My máme asi línější mimi a taky má na pročutnutí větší vrstvu, tak muto prostě trvá dýl. U nás v diskuzi třeba taky psala Pavlisek, že mrně cítila a pak dlouho nic, tak letěla k dr. a ten jí řekl, že má prostě víc vody, tak se mrně víc nadře.
Dobré ránko,
já jdu na KO až v 15hod, tak si ještě počkám. Dr mě prohlížel minulý týden, dnes by měly být výsledky tripplů. On je totiž nechce říkat po telefonu. Tak ani nevím, jestli bude i prohlídka.
NOVIRE, s podpůrným pásem zkušenost nemám, ale docela by mě zajímalo, jestli to funguje. Taky mě bolí záda. Já se teda ani nedivím, když vidím ty obrovský prsa. ![]()
IVULE, Áju jsem cítila od 19. týdne. Ale fakt jen takový bublinky. Teď jsem četla, že ve druhém těhu to může být o něco dřív. Tak se taky pořád pozoruju, ale mám pocit, že zatím nic. Já myslím, že si ještě kopanečků užijeme. ![]()
Držím všem ostatním palce na KO.
Ahoj maminy,
přeji všem krásné ráno i celý den.
Já teď vás spíše čtu než píšu,doma jsou celkem dost velké problémy,nervy,v noci z toho bloumám po nocích a mám šílené sny…ale o tom jsem tu nepřišla psát.
Novire,u druhého těhu jsem si pás pořídila,protože mé břicho narůstalo do úctyhodných rozměrů a má krční páteř je taky na „odchodu“…mám s ním jen ty nejlepší zkušennosti,opravdu celkem pomáhá a nosila jsem ho i pod šaty v parném létě.Jen si ho teď budu muset pořídit znova,věnovala jsem ho kamarádce.
O tom pásu jsem taky přemýšlela, ale záda jsou zatím v pohodě - řekla bych i dost díky tanci. Uvidíme časem.
On ale asi taky dost stojí, ne?
Popelko,netuším přesně,ale myslím,že se dá koupit i levnějc než jsem teď našla 1.600 Kč,já ho tenkrát kupovala od mámy po dvojčatech,které nedonosila za 800 Kč…ale on spíše pomáhá držet tíhu bříška,nestahuje moc,opravdu pomáhá mamině s gravitací
![]()
Ahoj maminky,¨
držím palečky na kontrolách -ať dobře dopadnou.
Marcela