ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
8.1.07 10:04

To já to mám úplně naopak.Čím dýl jsem těhotná,tím větší mám strach a s tím i vyššší tlak.Minulý těhotenství jsem málem skončila ve špitále.Naštěstí jsem porodila dřív,než si to dr stačil rozmyslet. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.1.07 10:15

Ahoj zdravim vas po vikendu..
Uz se mi blizi taky kontrola a tripple testy tak zacinam byt zase lehce nervozni..Zitra se chystam k zubarce a k obvodakovi.A mam jit jeste na ekg a to se chodi na internu nebo kam?To asi nejdriv mi musi napsat obvodak nejakou zadanku nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.1.07 10:21

Kami a s tim tlakem to ja jsem podobnej pripad jako ty..Jednou mi asi v patnacti dr. namerila asi 190/120 mazec a byli to vylozene jen nervy..Po chvili jsem se uklidnila a tlak byl normalni.S tim strachem to ja jsem taky uz celkem klidna jak rika Popelka.Ted jen doufam,ze tripply vyjdou dobre a pak ten velky ultrazvuk a pak uz jen klid a zadne nervy. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.1.07 10:26

Ahojky holky,
Silem ať ti to rychle utíká.
Lenule taky chceme překvápko. Spoustu lidí tipuje, že budeme mít kluka.
Jsem zvědavá jak jim to vyjde.

Marcela
16+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.1.07 10:36

Marcel, u nás tchýně tipuje holčičku,strejda kluka a moje mamča dvojčata. Máme k nim v rodině dispozice, sama jsem z dvojčat, a taky máme dispozice k tomu, aby se ty dvojčata zjistili až ke konci těhotenství, takže mamka stále doufá, že to bude u mě taky dvojnásobná radost. Tak uvidíme na velkém UTZ kolik jich tam vlastně je.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.07 10:50

Aho holky, tak už jsem zpátky z kontroly … naštěstí je všechno v pořádku, triply v pohodě, jen mám trochu málo železa - takže jsem si teda konečně koupila vitamíny (Centrum Materna), doktorka říkala, že by se to časem jenom zhoršovalo…

UTZ mi nedělali, ale slyšela jsem srdíčko, bouchá jak o závod :) byl to supr pocit, aspoň prcka slyšet, když už né vidět. No, za 14 dní se konečně dočkám, to jdu na velký UTZ, ale termín ještě nemám, budu se teprve objednávat (stejně tak i na kontrolu, takže Popelko datumy dodám, jak budu vědět :wink:)
Jsem fakt ráda, že už to mám za sebou, sem o něco klidnější, ale jinak to mám stejně jako Kami - čím dýl jsem těhotná, tím víc stresuju - chudák manžel :) ještě si se mnou užije…

Já mám pořád pocit, že to bude kluk, i když celé okolí si myslí, že to bude holka - dokonce se ptají, co Julča - pokud to bude holčička, tak to totiž bude asi Julie :lol: … jsem fakt zvědavá, co nám za těch 14 dní řeknou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.1.07 10:59

a chtěla by jsi dvojčata? V práci se mi stále snaží namluvti, že budu mít dvojčata, ale já jsem jim tvrdila, že by to už na ultrazvuku bylo vidět. Vidíš a nemám pravdu. Oni se můžou asi koukám ještě schovávat :-)

U nás se stala taková zvláštní věc. Já jsem nikomu doma kromě manžela neříkala, že jsem těhotná. Na vánoce jsem šla k babičce a překvapená jsem byla já. Dostala jsem dětský polštář a deku, protože už cca 3 měsíce veděla, že jsem těhotná. Přitom mi v tom období vůbec neviděla. Tak jsem koukala pěkně já. A trvá na tom, že to bude kluk černovlasý.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.1.07 11:42

Novire..super. Gratuluju ke kontrole i k triplům.
Já papám vitamíny denně…železa mám málo normálně i když doktoři na transfuzce se přeli. Jeden říkal, že jo, druhý že ne…a pak si vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
8.1.07 11:44

Dobré dopoledne,
Evuško, to jsou hezká jména, my se zatím na jméně pro holčičku neshodli.. :D .Nejdřív jsme chtěli Elišku, jenže manžel by jí prý říkal liško.. :( .Tak jsem řekla že ne.Tak jsme udělali seznam a vyšla nám dvě jména, Kateřina a Justýna.Mě se líbí Justýna a mámě a tátovo přítelkyni taky.Zbytek je pro Kateřinu, tak nevím , jak to dopadne.. :D .Nakonec to bude kluk a bude vyřešeno..
Martinečko, na EKG se chodí k internistovi,je to banalita, ale já se bála..
Jinak gratuluji k úspěšným tripplům a kontrolám.. :lol:
Koukala jsem na ty přebalovací pulty, jsou pěkné, z lamina mi ho může udělat manžel taky, je moc šikovný..
Přeji krásný den a pohlaďte bříška..
Vykyna a sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.07 11:52

Jéé VYKYNO, Justýna se mi líbí taky a moc, ale bohužel přes manžela neprošla už v prvním kole :(
Tak přeju aby to vyšlo alespoň tobě :wink: Já budu ještě asi bojovat za Anitu, ale nevím nevím jestli to projde… Manža prý neví, jak by jí říkal zdrobněle :roll:

PS: Díky za gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.1.07 12:20

Novire,gratuluji k testíkům.
Já bych také radši holčičku,když už jednoho raubíře doma máme.Justýna byla taky moje favoritka,ale bohužel neprošla ani prvním čtením,stejně tak jako Ema.Tak to bude nejspíš Madlenka a kdyby byl kluk tak bych chtěla Štěpána po mým dědovi,ale to mi asi taky neprojde, tak by to byl asi Vojtíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
8.1.07 12:25

Ahoj holky, gratuluju k testům, už se mi to taky krátí, kdo jde taky ve středu????
Jinak k jménům jsme už v užším výběru: kluk - Marek nebo Štěpán, holka: Klára nebo Alice, možná Marta.
Ale kdoví, všechno může být za pár týdnů zase jinak, ale pohlaví si nechám říct, všichni tipujou na kluka, prý vypadám až moc dobře na holku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
8.1.07 13:50

Ahojky všem,

Novire, gratuluju k úspěšné kontrole a tripplům.

Jak už jsem psala, tak u nás už jsou jména vybraná :-) U klučíka jednoznačně zvítězil Tomášek a u holčiček jsme dlouho vybírali mezi: Klárkou, Karolínkou, Kamilou, Markétkou a Magdalenkou a nakonec vítězství patří Kamilce.

Zítra mě čeká docela náročný doktorský den. Dopoledne jdu opět na zátěžový test na cukrovku, potom na gyndu na těhotenskou poradnu a odpoledne na kontrolu na prsní. Před pár lety jsem byla na operaci, tak musím absolvovat pravidelné kontroly.
Snad to všechno v pohodě přečkám. Hlavně se těším, že uslyším šmudlíčka a jeho srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.1.07 14:11

přidávám také jména. VZhledem k tomu, že i tchánovci jsou od M stejně jako my. Asi zase zachováme písmeno M. Holka se mi líbí Marie či Michaela a kluk asi Matěj. Ale nemáme definitivně vybráno. Tak uvidíme.¨
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.1.07 14:37

To my uz mame jasnou holcicku.Pepca o nicem jinem nemluvi,jen o tom,ze to bude holka.Adrianka…a kluka bud Mateje,Jakuba nebo Marka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí