ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
2.1.07 17:27

Téda taky je živo :)
Silem taky se přidávám ke gratulacím! Tu nemocnici zvládneš! S knížkama, návštěvama miláčka a aspoň si odpočineš! Do teď jsi pořád něco dělala, takže si užiješ aspoň bříška! Co tvůj na „pindíka“?? Byl určitě nadšený ne ;)
Reni tak to jsem ráda, že jsi se v pořádku vrátila :) Škoda jen, že si to Andy neužila víc.. ale to přijde. Přeci jen je to poprvý. Jinak kočárek je stejný výrobce a prý ve sněhu i v terénu jezdí dobře. Navíc korbička je přehazovací, takže můžeš jet dvěma kolama napřed nebo ne… Každopádně zavítej do toho obchůdku paní o něm hodně ví, ráda předvede a i maminy jí říkají svoje zkušenosti.. Ta 4kolka je fakt hodně těžká! Ale z tohohle jsem dost nadšená ;) Musíš si ho ošahat a pak už nejde jinak hihi
Teda nábyteček jo? To my vymalovali do žluta, dneska vyčistili podlahu, příští týden koupíme koberec a po triplech začnu mrkat po nábytku a po oblečení atd… musíme postupně, protože je to všechno docela palba. Spočítala jsem si tona 40 tisíc, takže těch 6 měsíců bude akorát :) Navíc až bude břicho velký, tak to nebude taková zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.1.07 21:00

Děkuji Renko, za radu. Taky bych nejraději Podolí, přítel má strach, že je to ze Strašnic daleko. Ale i když se mi spraví ta placenta a nepůjdu na císaře, tak snad do porodnice budu mít dost času dojet, tedy aspoň doufám a ukecám ho se jet tento týden tam taky zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 08:10

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / 8.1. nástup do nemocnice
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / KO 15.1.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 9.1.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 8.1.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO 10.1.
Marcela / Kladno / TP asi 20.6. /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO DNES!!!

Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 4.1. + Tripple testy
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO DNES!!! + Tripple testy
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 10.1. Tripple testy
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO 11.1.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 08:11

Krásné dobré ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.1.07 08:32

Ahoj zdravím, tak mě dneska čeká oznamování v práci, před vánoci jsem to kvůli nemoci nějak nestihla.Už včera jsem vyděsila jednoho šéfa, když jsem mu říkala, že bych s ním a druhým šéfem potřebovala mluvit.Od nás v posledních měsících odešly už asi 3 lidi, tak se děsí, že jdu taky pryč, snažil se to ze mě vytáhnout, tak jsem mlžila co to šlo. No jsem zvědavá, jak na to budou reagovat, no vyhodit mě nemůžou (snad…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 08:33

Roxo tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.1.07 08:37

Ahoj hoolky :)
tak se poprvé letos hlásím z práce :wink: nálada je tady dost děsná, tak se držím přes Vánoce nabytého optimismu zuby nehty :) jinak bych to asi nepřežila… naštěstí, co jsem těhotná, tak nějak nestresuju a beru všechno víc v klídku :wink:

Všem vám do nového roku přeju hodně zdraví, pohodové těhu a co nejmíň kil nahoře :lol: a hlavně bezproblémový porod a ty nejhodnější mimča na světě (co spí 12 hodin v noci a min. 3 hodiny přes den - no jo, já vím, že je to sci-fi, ale říkám, držím se optimismu zyby nehty 8) )

SILEM ať ti to v nemocnici rychle uteče a hlavně ať je všechno v pořádku, aspoň že na ty víkendy budeš doma… a gratuluji k pindíkovi :) … POPELKO, možná by stálo začít psát kluky/holčičky do seznámku, co ty na to?

HELENIS, taky plánujeme žlutý pokojíček :)

Tak, už musím pracovat, mám toho tady docela dost na vyřízení, tak zatím ahoj, určitě ještě přes den nakouknu.

ROXO, taky držím pěsti a neboj, vyhodit tě nemůžou, ani podle nového zákoníku práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 08:50

Novire, tak ať ti to v práci rychle utíká.

O tom psaní kluk holka jsem už taky uvažovala, ale zatím to ví jen Silem a ještě ne na 100%, tak jsem to zatím nepsala. Ale neboj - je to v plánu.

Manžel včera přišel na seznámek a hrozně se divil, že si ho vedeme a prý proč. No vysvětluj to chlapovi. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
3.1.07 09:34

Ahojky maminky a bříška,

tak se také hlásím zpátky a přeji všem ještě jednou to nej, nej a nej do letošního roku!

Novire, drž se a nenech se rozhodit. Vyhodit tě nemůžou.

Silem, nemocnice není asi nic příjemného, ale zdraví je přednější, takže to určitě zvládnete a budete v pořádku jak ty, tak i mimčo. Držím palečky.
A gratuluju ke klučíkovi.

Roxo, ať to oznamování v práci dobře dopadne.

Kdo máte zkušenosti se zařizováním dětského pokojíčku nebo zařizovat budete, napiště, co a jak. Zatím ho máme vymalovaný světle modře a sídlí mi tam manžel a má tak spoooustu krámů na počítače a pracovnu.
Už se moc těší, až ho přemístím do obýváku.

Jinak Pražandy a všechny mamči, které by na náš srázek chtěly dorazit navrhuji se začít pomalu domlouvat na nějakém termínu. Vím, že plánovat konec lednu nebo začátek února je daleko, ale myslím si, že když budeme mít alespoň nějaký termín předběžně navrhnutý, že se nás sejde víc. Co vy na to?

Přeji všem příjemný den a ať nám to v práci rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.1.07 09:45

Díky za podporu.

Posílám Vám pro potěšení předpověď numeroložky na rok 2007 (jen úryvek)

Přicházející rok 2007 bude podle chomutovské numeroložky Camily Karolinss ideální pro narození potomka. Numerický součet čísel 2 a 7 totiž přináší harmonii, duševní vyrovnanost, touhu pomáhat druhým. A právě takové budou děti narozené v následujících dvanácti měsících. „Budou družné, spolehlivé, ale také citlivé a chytré. Rok 2007 totiž bude rokem duševna, zamýšlení se nad osudy druhých," řekla Právu.
Dvojka totiž znamená dualitu, ale také cit a citlivost. Sedmička pak osud a duši. Spojení obou přináší završení cílů, odměnu za snažení. Končí osm let snažení. Vibrace roku je 9. Připojením k osmičce, vzniklé redukcí čísla 53, platného pro Českou republiku, vznikne sedmnáctka. Za ní se skrývá symbol pro štěstí. Příští rok bude pro Čechy podle Camily úplně jiný než letošní, kdy vládla konzumní filozofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 10:01

Roxo tak tos mě potěšila…manžel je totiž hodně v depresi, že loňský rok byl na houby…pro jejich rodinu hodně špatný a tak by ten letošní moc a moc potřeboval mít lepší.

Tak co šéfové…kdy s nima budeš mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.1.07 10:02

Ještě jsem se vás chtěla zeptat…jak rychle jste měly výsledky triplů? Mně včera nabrali krev, rovnou jsem si jí odnesla na biochemii do laborky a prý v pátek výsledky. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.07 10:28

Ahoj holky můžu se k vám přidat?Také čekáme červňátko 17.6. Kami

• Citovat
  • Upravit
11042
3.1.07 10:29

Ahoj Kami, to víš, že můžeš…vítej. Koukni nahoru na seznámek a napiš o sobě něco, ju? Ať tě tam můžu přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
3.1.07 10:29

Popelko,

mě řekli v laborce, že výsledky budou do dvou dnů, že je z laboratoře budou posílat doktorovi a v případě, že by něco nebylo v pořádku, bude mi doktor volat. Byla jsem na nich 28.12. a zatím mi nikdo nevolal, tak doufám, že už je má a je všechno OK. Výsledky se dozvím na těhu poradně, kam jdu 9.1.07

Takže to normální asi je. Držím palečky, aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí