Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky,
tak se také ještě jednou připojuji s přáním krásných vánoc! Ukážu se tady mezi svátky.
Novire, to je fakt síla. Nenech si tím zkazit vánoční pohodu, za to ti práce nestojí.
Lenii, gratuluju k úspěšným výsledkům. Fotečka je krásná.
Mějte se moc hezky a příští týden papa Kačka
Ahojte holky!
Tak já už jsem dnes naposled v tomto roce v práci a doma ještě nemáme zapojený net, tak vám přeji krásné a pohodové Vánoce s miminkami v bříšku a popř. prvními pohyby!!! ![]()
VVIK, já jsem měla ten UTZ přesně jak psala Silem… Takže já si myslím, že nic nezanedbali. Akorát je hrozné, jaký mají v některých ordinacích ještě přístup - Lehněte, dobré, další…
To moc těhulce nepřidá, navíc když si to zaplatíme, tak očekáváme víc a tak by se měli chovat líp. Kolik jsi platila?
SILEM, děkuji za gratulaci ke kontrole! Je to moc prima být těhulkou…
A věřím, že to co cítíš, jsou pohyby!!! A divím se, že máš problém to rozeznat, já jsem si myslela, že kdo už jednou těhotný byl, tak to pozná hned.
To jsem fakt zvědavá na sebe a já jsem se těšila, že to hned poznám a budu si to užívat… ![]()
HELI, já mám metřík podle MS, kdybych ho měla podle UTZ, tak jsem o 2týdny míň. Ale nechce se mi ho měnit, protože všude se bere a píše termín podle posl. MS…
Tak se mějte krásně a po novém roce pa! ![]()
Leni papa, třeba dáte ten net ještě dohromady ![]()
Novire tak to je od nich fakt hezké! Zkazit vánoce teda fakt umí! A proč nejdeš domů na nemocenskou? Ono to finančně zase není tak příšerné… měla bys klid a nemusela ses stresovat.
Silem tak co ty pohyby? Dáváš nožky nahoru a papáš večer
Já už se na ně taky těším hihi Jenže to si musím počkat do konce ledna ![]()
Lenulo: relativně málo, o dost méně, než některá jiná (500Kč). Ale právě to, že skoro nic jiného než obyčejný UTZ to nebylo… S Jonášem jsem tohle také absolvovala, a o placení ani zmíňka… Prostě za 2 roky to chtějí platit…
NOVIRE. nenech si zkazit vánoce - za to to nestojí… Když chtějí snižovat stavy, tak prostě vyhazují a s nikým se nebaví…
HOLKY, přeji všem hezké vánoce a Nový rok… i celý rok 2007..
Věra
Ahoj kočky,
tak jsem po odmlce tady…manžel odjel do Náchoda podepisovat smlouvu do nové firmy. Je z toho chudáček dost na nervy.
Tak teď mi volal tchán, že měl manžel bouračku…naštěstí se nic nstalo, ale nějakej kretén do něj bouchnul ze zadu a on to vzal ještě do auta před sebou, takže mám bobíčka pomačkanýho z obou stran. Sedím tu a bulím…no jo hormony.
Všem vám moc a moc gratuluju ke kontrolám a zdravým miminkům.
My už máme oznamování u manželových rodičů za sebou…bylo to super.
Všem vám přeju krásné a klidné vánoce a pohodový nový rok, dávejte na sebe pozor a opatrujte se.
Ještě vám hodím aktuální seznámek a půjdu se něčím uklidnit.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / KO 2.1.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / KO 15.1. / 21.12. Tripple testy
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / KO 28.12. Tripple testy + Dr.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO ??? / 28.12. Tripple testy / 9.1. Dr.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 27.12. Tripple testy / 8.1. Dr.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 2.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO 10.1. / 2.1. Tripple testy
Marcela / Kladno / TP asi 20.6. /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 3.1.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 4.1. + Tripple testy
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 3.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO 10.1. + Tripple testy
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 10.1. Tripple testy
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO 11.1.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 28.12. Tripple testy
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 28.12.
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7. / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Lenii - Péťa 5 let
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Ahoj Popelko, hlavně, že se manželovi nic nestalo. Auto se opraví…
Jinak také přeji všem krásné a hlavně klidné vánoce, pod stromečkem pytel radosti, štěstí a zdraví.
Renko díky…už to tam vyšetřují a tak za 2 hodinky bude doma
LENULO, měj se a užij si Vánoce..co se týká pohybů, tak minule jsem se pohybů jaksi nedočkala, takže těžko soudit..fakt nevím, už abych v tom měla jasno ![]()
POPELKO hlavně, že se manželovi nic nestalo, to je hlavní..je to síla, oni teď na silnici vyráží i tzv.sváteční jezdci a to je pak nadělení raz dva ![]()
HOLKY VŠEM VÁM PŘEJU KRÁSNÝ A RADOSTNÝ VÁNOCE SE SVÝMI NEJBLIŽŠÍMI ![]()
Ahoj holky,
viróza mě trápí dál, jediné pozitivumje, že jsem dostala rýmu,je to sice děs, ale horší už to nebude.Je to signál, že hůř už nebude ![]()
Lenulo,tak to jsem zvědavá,kdo dřív porodí..
.Prohlížela jsem články a náhodou narazila na ten tvůj, jak jsi psala o minulém těhu.. Fakt tě dost obdivuji, jak jsi to přežila a o to víc ti držím palce… ![]()
Jinak všem ještě jednou krásné a pohodové vánoce
![]()
Ahoj holky,
tak stromeček už je ozdobený, salát se chladí ma balkóně, takže už máme hotovo a budeme si s manžou jenom užívat pohody ![]()
POPELKO, koukám, že máte doma vzrůšo i takhle před Vánocema
no hlavně, že je manžel v pořádku, všechno ostatní se dá dát dohromady…
VYKYNO, snad se brzo uzdravíš, takhle přes Vánoce to určitě není nic moc ![]()
Gratuluju k úspěšným kontrolám a všem přeju klidné a pohodové vánoce a opravdu šťastný nový rok ![]()
ahoj holčiny,
sice trochu pozdě, ale přece.....krásné Vánoce, a hlavně nám všem co nejšťastnější a úplně „jiný“ nový rok ![]()
PS: včera jsem měla první těhotenské příznaky. při půlnočce jsem zpívala v kostele a vůbec jsem nemohla dýchat. myslela jsem, že uteču
miminka se hold umí ozvat v pravou chvíli ![]()
…tak a hezky přibírejte ![]()
papa
Ahoj těhulinky ![]()
Tak jak jste odpočívaly a užívaly svátečků?
Euryanto to víš, když mimi taháš o půlnoci ven když chce být doma a spinkat tak se ozve hihihihi Ovšem raději nějaké pohyby ![]()
Mě v poslední době pořád pobolívají boky. Levý sem tam pravý jako na MS, doufám, že je to normální.
Jo a fotili jsme břicho, ale nějak se to mázlo
Tak příště
ovšem je pořádný!!
Tak holky co plánujete na silvestra???