Poradna duly
Jana Čurdová
Martinko a Popelko, přeji Vám, pupíkům i celým Vašim rodinám krásné vánoce, hodně dárků a hlavně spoustu zdravíčka.
Ostatním jěště určitě popřeju, jsem v práci až do pátku ![]()
Za chvíli se jdu pakovat a ujíždím na ten ultrazvuk.
Ahoj holky,
Martince a Popelce přeji krásné a pohodové vánoce a ať Vám Ježíšek naježí něco hezkého. I když, co může být v tuto chvíli hezčí, než rostoucí pupík?
Musím říct, že vám docela závidím, jak nepřibíráte. Já už mám nahoře 5kg, fuj, asi se v červnu neunesu. A to mi nepřipadá, že bych se nějak moc cpala. No asi mám většinu v těch prsou, je to katastrofa.
Volala jsem naší dětské dr, Ája nemá tu mononukleosu, tak jsem ráda. Našli jí ale v krku nějakou bakterii a asi na ní nezabírají ta ATB, která bere. V pátek jdema na KO, tak doufám, že jí nena:,–(í nějaký další.
Takže pořád nevím, jestli vůbec odjedeme na ty hory. Bude tam dalších pět dětiček, tak aby někoho nenakazila, chjo.
Helčo, na cenu jsem se zatím neptala. Ta tomhle cvičení s dětma platíme po každé hodině 40Kč. Tak předpokládám, že by to mohlo být podobné. V lednu začínáme 18., tak jsem chtěla podrobnosti zjistit až tam. Chodila bych moc ráda, v prvním těhu jsem to měla zakázaný. Fakt je, že jsem ale otěhotněla 5 týdnů po operaci, takže jsem pak byla i na rizikovém.
Jen nevím, jestli tam Ája sama vydrží tu hoďku, když mě neuvidí. Zatím jsem chodila v Petrovicích na kondiční cvičení pro ženy, taky s hlídáním. Bylo to v posilovně a děti na nás viděly. No ale to se uvidí.
Martinečko a Popelko,
přeju Vám oběma i Vašim pupíkům příjemné prožití svátků vánočních, bohatého ježíčka (i když už jste asi obdarované až až, jako i my ostatní) a hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a pohody do Nového roku 2007. A věřte, že ten rok bude pro nás nej, nej......
Já mám dovolenou až od pátku, tak Vám i hrozně závidím, zítra mě čekají úřední hodiny, tak bude otrava.
Kačulko, přeju úspěšný UTZ. Napiš co a jak!!!!!
Ivule a mrně
Ahoj holky,
tak už mám oznamování v práci za sebou… asi to nebylo tak hrozné, jak jsem čekala, ale moc dobrý pocit z toho taky nemám… prý to šéfka stejně tušila, tak nevím… no, aspoň už je to za mnou a čeká mě už jenom těšení na mimčo ![]()
Ahojky zatím, musím ještě pracovat ![]()
A všem, co už se tady asi do Vánoc neukážou přeju pohodové svátky a hlavně spokojená bříška
jsem zvědavá, kolik bříšek bude po vánocích hlásit pohyby ![]()
Ahoj holky
tak jak je při středě - relativně prostředek prac. týdne a 4 dny před vánoci? Já snad ani vánoci mít nebudu - nějak nestíhám nic - upečeno není vůbec nic - asi opravdu něco jenom koupím.. Úklid tedy vůbec neřeším - uklidím hračky, abychom po nich nechodily, vyluxuju, max. vytřu - a vánoce můžou začít.. Místo stromečku už máme na dvorku velkou borovicovou větev - tu pověsím na zeď jakoby do prostoru a stromek je tady - ani nezabere moc místa a žádný stromek kvůli našim vánocům „nezemře“.
Akorát dneska jsem měla jít na UTZ - ale nestihla jsem to.. Byla jsem v práci, dodělávala účto, a šéf nás všechny pozval na oběd. Samo že jsem šla s nimi, okusila jsem zase jednou čínskou restauraci - ale pro mě dost luxusní, takže autobus jsem nestihla. Seděli jsme na obědě cca 3 hodiny a celou dobu si něco „cpali do žaludku“. No, mám omluvu, naštěstí na ten UTZ můžu i zítra. Akorát tam budu muset vzít i dítka (všechna), dnes měl tatík dovolenou… Tak snad mi dítka pomohou abych tam nečekala hodiny…
Takže pohlaďte pupíky
Ahoj
Věra 11+3tt
jo, a zatím o těhu jsem ještě neřekla nikomu - ani v práci, ani doma. Jedině tatínek o tom ví - ale to je snad normální…
Ahoj holčiny,
tak já dnes vůbec nic nestíhala nebo spíše tak tak.Ráno jsem i s Tedíkem absolovovala kontrolu u dr…klaplo to i s Tedíkem dobře,celou dobu si kreslil v čekárně-zlatíčko.
Jinak dr. teda koukala na mimi,já jen viděla ,jak se tam hemží,vážně má ten UZ 100 let za opicema.Tak vycházíme 12+2 dny tt.,takže ,pokud počítám dobře,tak se termín porodu posouvá,tuším,že až na 2.7.,ale přesně mi to dr. neřekla,pořád,že prý příště budeme moudřejší…příště je ,Popelko 4.1.,kdy pokud Uz bude odpovídat ,tak udělají triplle testy.Ale jinak ,že vidí,že je vše ok…ale moc klidná z toho tedy nejsem.Navíc ani netuším,zda to oznámíme už o vánocích.
Dopoledne jsem oběhala všechny ty úřady,ještě nějaké nákupy,složenky,poštu,banku a taaak,všude jsem „pro jistotu“ byla 2×-buď kvůli momentální nepřítomnosti nebo kvůli mé roztěkanosti/špatné datum na papíru pro sociálku,takže hurá znova do školky a zpět,zavřeno ve zverimexu,na poště pausa a pak jsem nevzala dostatek hotovosti-takže hrůza/,no a aodpoledne jsme se všema 3 klukama jeli do Ostravy kouknout na kamion Coca-Cola.Děti se těšily,my už tolik ne,ale kamion hezký,ale těch lidí…no hrůza.A teď jsme dojeli z Makra a Tesca a jsem grogy.Kluci jsou ještě ve vaně,tak jdu vytírat potopu a asi dnes i spát.
Přeju všem klidný večer,těm co budou naposledy třeba zítra v práci krásné a pohodové vánoce a nezapomeňte pohladit bříška
.
Ahojky.
Já jen ohlašuju, že KO v pohodě. V čekárně jsem čekala asi hoďku a udělalo se mi blbě asi z tlaku… takže jsem se nestihla na nic zeptat
dělala mi UTZ přes bříško a mrně se mrskalo, takže z toho nic nevím
Nevím ani jak je velký
Ale dr. hned řekla že je to macík a že mám být víc jak spokojená, že vše vypadá jak má. Tvar hlavičky, zaoblení bříška i páteř. Ptala jsem se na cvíčo a to prej až v lednu domluvíme. Jdu 10.1 a to budou i trypple testy.
Zítra vás kočky dočtu, dneska padám na hu.. ![]()
Reni s malou to musíš zkusit jak bude reagovat… max odejdeš hold. Do kdy myslíš, že se tam musím přihlásit? Kdyžtak písni SZ ![]()
Brou maminy
Ahoj holky, tak jsem si dneska poprvé poránu blinkla. Vždycky se po tý chřipce rozkuckám a nějak jsem to neustála, snad se to nebude dít často. včeara jsem absolvovala první kolečko nákupů po obchodech, málem jsem tam sebou sekla, dneska už mě čekaj jenom nějaké maličkosti, tak snad to zvládnu…
Naštval mě pěkně manžel, včera vyrazil na večírek se spolužáky a okolo půlnoci mi zavolal, že přespí v Praze (i přes moje protesty), to by byl oheň na střeše, kdybych něco takovýho udělala já…trucuju!!!!
V práci jsem zatím nic říct nestihla, včera jsem se vrátila z nemocenské a ředitel je už na dovolené, takže se to rozhodlo za mě, oznamování bude až po Novém roce.
Gratuluji všem k UTZ, s divokými prcky se netrapte, ten muj taky zrovna doktorovi nepozoval, asi to bude pěkný rarach
Dobré ránko pupíci,
tak tu máme konečně čtvrtek, tedy aspoň pro mě skutečně očekávaný den. Dneska končím v práci a příjdu sem až 2. nebo 3.ledna. Hurá!!!!
Nestíhám dovolenou vybrat v létě, tak si ji vybírám v zimě na svátky.
Nevím jak na tom budu s přístupem na net přes svátky, ale když tak zajdu k bráchovi. My už sice doma máme počítač, ale nemáme ještě internet a nemůžeme se shodnout, jaké připojení zvolit. Víceméně se nemůžeme shodnout, kde ten počítač bude stát, tak je to zatím ve hvězdách. Já chci stůl v obýváku a manžel v ložnici, poté co nebude postýlka časem u nás ale v ložnici, do té doby prý bude v dětském pokoji, tak uvidíme, jak dopadnem.
Zítra si jdu konečně vyřídit nový řidičák, ještě jsem ho nezměnila od svatby v červnu a řídím, tak čekám, kdy narazím na nějakého policistu-vola, a budu platit. Zatím jsem měla štěstí, tak je třeba dát to konečně do pořádku. Pak musím s mamkou dokoupit nějaké dárky, a pak už budu jen odpočívat a spát. Už se nemůžu dočkat.
Promiňte za to rozepsání, někdy nevím kdy přestat. Zatím ahojki Ivule a mrně
Ahojky maminkám i bříškům,
hlásín se z včerejší kontroly na UZ. Všechno vypadá v pořádku. Prcek se strašně mlel, takže nemělo ani smysl říkat si o obrázek, stejně by tam byl jen kousek. Ale zkontrolovali jsme ručičky, nožičky, páteř a odpovídá to +- na ten 15tt. Tak mám zase na chvilku klidné spaní
Příští týden jdu na krev na ty tripple testy, tak jsem zvědavá, kdy budeme vědět výsledky.
Holčičky, těm, pro které je dnešek posledním praconím dnem před vánočními svátky, přeju ať jim to dneska rychle uteče a krásné vánoce. Hezky si to užijte, žádné nervíky a stresíky a opatrujte bříška.
Nám ostatním, co budou v práci ještě zítra popř. i mezi svátky přeju totéž plus navíc klídek v práci. ![]()
Ahoj holčiny,
gratuluju k úspěšným kontrolám.
Roxo, taky trucuju. Manža tenhle týden vymetá všechny večírky, chodí domů až po půlnoci. Včera ráno jsem už byla fakt hodně zpruzená, tak večer milostivě přišel domů, že teda dnes nikam nejde.
Ivule, já jsem na tom s řidičákem podobně. Jen jsem se vdávala už před dvěma lety. Fakt je, že jsem neřídila. Teď jsem nedávno dostala od tchána starou Feldu, zaplatia jsem si kondiční jízdy. Tak to musím dát taky rychle do pořádku.
Helčo, poslala jsem ti SZ.
Ahoj Kaculko,
mě sestřička říkala, že výsledky tripple testů budou mít do cca 10-14 dnů. Takže já budu mít výsledky po Novém roce, tak jsem zvědavá. Že je hrozně legrační vidět mrňousky na UTZ, jak sebou hážou a melou. Ten můj prďolka sebou mlel fakt neskutečně, doktor už se smál jak nechtěl ukázat nohy.
Ivule
Dobré „ránko“ (pro mě hihi)
Jsem moc ráda, že jste dopadly všechny na KO dobře! To je supr!
Holky co nebude na PC krásné svátky, užijte si je v pohodě a ve zdraví a těm co mají na metříku pokročilejší tt taky nějaké pohyby pod stromeček ![]()
Nedovedu si představit, že bych na UTZ přes břicho měla plný močák! Protože mi na něj docela tlačila a to bych se asi vážně počůrala hihi Já byla včera tak mimo z té nevolnosti, že nemám obrázek, nevím kolik prcek měří ani čemu odpovídá
Jen že je to macík. Taky se tam pořádně mlel, což je supr! Jo a mám rh faktor negativní, takže mi budou ještě 3× dělat protilátky projistotu.. tak snad se moje tělo nebude bránit prckovi!!!
Renko s tou váhou si mě potěšila! Já měla 56 a teď chybí malinko k 60! Ale dle měření přes bříško přibírám malinko, ovšem přes prsa už 4cm!
Věrko cukroví klidně kup, je docela výběr a je dobrý! Vůbec se nestresuj, nestojí to zato! Hlavně že jste s prckem v pořádku a vánoce jsou o tom klidu a pohodě!!
Tak jdu si udělat konečně snídani ![]()
Helenis, já mám taky RH negativní, u prvního mimča to většinou nevadí, pokud jsi už neměla nějaký potrat, řeší se to potom až u dalších. Pokud bude teď tvoje mim RH+, tak ti po porodu dají nějakou injekci na ty protilátky.
Ahoj holky,
tak se hlásím z kontroly, mimi je starší, vychází to na 13+1tt, tak snad to bude dřív
.Mám i fotku, prý se tam pěkně hýbalo, má 6,5 cm asi bez nožiček.Jinak jdu 28.12. na tripple testy.Příští kontrolu ještě doplním.Jinak gratuluji všem ke kontrolám, hezky nám ty miminka rostou, že?
Přeji všem krásné a pohodové vánoce,maminkám i bříškům,hlavně bud´te v klidu a nestresujte se
.
Vykyna a Sluníčko