ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
19.12.06 13:07

Teď jsem si všimla, že máš dítka dvě, copak máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
19.12.06 13:13

Ahojky, tak blahopřeji Matrinečce ke kontrole a držím palce ostatním, Evuško doufám, že testy budou v pořádku, to je pořád něco…
Rozárko, zkus si koupit lichořeřišnicové kapky, mohou se používat i v těhu třeba jen 10 kapek, jsou na nachlazení, dýchací cesty a močové cesty, někde se dají koupit i v lékárně nebo v bylinkářství.

Pořídila jsem si kalhoty, hurááá :lol: :lol: , sice jsem oběhla asi 3 obchody než jsem na ně narazila, některý střihy byly fakt tragický, nakonec jsem narazila na supr džíny ve Fanny (Praha, Sokolovská, kousek od I.P. Pavlova- kdyby někdo měl cestu kolem), maj normální střih, žádné boule kolem boků a zadku, na bříšku povolovací pásek na knoflíky. Pani prodavačka je trochu zvláštní ale zase moc ochotná.
Do práce jdu až zítra, tak jsem stihla cestou od doktora pořídit aspoň pár dárků, ostatní mě čeká ještě zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.12.06 13:15

Evuško, já mám dva kluky,Tomáškovi je 11 a Martínkovi 9.To víš, že bych chtěla holčičku,u bývalého v rodině se holky nerodí.. To já mám akorát bráchu a rodiče v druhých manželstvích mají ještě každý holku.Tak doufám,že už konečně.. :lol: :lol: .Ale psychicky jsem smířená s tím,že to bude kluk,ani nevím proč. Až bude sraz v Praze, přijela bych,pokud to půjde.Jen musí být sraz někde,kam trefím.. Tak se třeba uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.12.06 13:31

Tak to máš už větší děti, tak si miminko užiješ, přeji ti tu holčičku, ale hlavně ať je zdravé. To já jsem chtěla původně raději kluka, přítel holčičku. On by chtěl děti dvě, kluka a holčičku, tak uvidíme. Jak jsem byla v nemocnici, tak vedle na pokoji ležela holka s miminkem, holčičkou, měla 2,75kg, byla strašně nádherná, od té doby co jsem ji chovala jsem z ní byla unešená, tak je mi to taky jedno co to bude. To by bylo fajn, ten sraz v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.12.06 13:33

Roxo, díky za tip na obchod, byla jsem v pátek s přítelem na Chodově v Mothercare, ale byla jsem zklamaná, nic se mi nelíbilo. Chtěla jsem i podprsenku, stála tam 1220Kč, koupila jsem si v Triumpu za 530Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.12.06 13:40

To manžel chce taky dvě děti,takže mě to čeká asi ještě jednou.. :D .Já jsem mu říkala, že jestli to ted´bude kluk, tak že už další dítě nechci.No vem si, kdyby to byl zase kluk.. :lol: .To abych si pořídila vývařovnu.. 8O Ale stejně jsem ráda,že jsem těhotná.Já otěhotněla pátý měsíc po vysazení HA byla jsem docela na nervy, že to trvá tak dlouho.Abys rozuměla, pokaždé jsem otěhotněla hned.Jenže taky mi bylo míň,že? Koukala jsem, že jsi psala, že v Praze budeš bydlet ve Strašnicích.Kolikrát jsem přes ně jela vlakem ani nespočítám.. Jezdila jsem jako průvodčí na rychlíkách České Bedějovice - Praha. Takže v Praze trefím jen někde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.12.06 13:58

No to já v Praze netrefím taky nikam, zvlášť městskou dopravou. Do Prahy jsem zatím jezdila jen služebně, a to pořád na stejná místa, většinou centrály Tesca, Aholdu, a tak. Jinak vlak v tom bytě jede asi 100m od bytu, naštestí jsou tam dobrá nová okna, která těsní, ale když je otevřeš, tak to je rachot. Ještě hned! pod okny je točna tramvaje a zastávka, když je otevřené okno, tak slyšíš hlášení v tramvaji.

To by byla tedy domácnost, tolik chlapů, já mám segru, ale jezdila jsem na prázdniny k tetě, která má dva kluky a když dělala třeba bramboráky nebo lívance, tak stála u plotky 2 hodiny a na konci si urvala tak jeden vzorek :-). Ale snad nový přítel dělá holčičky :-))
Znám jedny sestřenice, které se vdávaly tak nějak stejně, podobně se jim rodily děti, jedna měla 3 holky a druhá 3 kluky. Pořád chtěli každá to druhé. Ta s těma klukama to vzdala, ta s holkama si pořídila čtvrté, a to byl nakonec kluk. Ale je to takový výlupek, že nevím jestli toho nelitují, že nebyla taky raději holčička:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.12.06 14:15

Tak to někdy bývá,většinou to dítě, které tolik chceme, je potom možná až moc rozmazlené.Tak to má moje matka,ségra je o 16 let mladší než já a musím říct, že oproti mě, nemusí vůbec nic dělat.. Však ono se to mámě vrátí, to je jasné už ted´. Ale mě je tak nějak jedno, jestli to bude kluk nebo holka, s manželem jsme čekali a šetřili 5 let než jsme to zrealizovali.Takže pro mě je miminko vytoužené..
Jo k Tescu taky trefím,ale k tomu na Národní, tam jsem chodila nakupovat, když jsem měla v Praze čas.. Taky měl brácha promoci v Kapli Betlémské, což je kousek odtud.A v říjnu jsem vzala do Prahy děti a tak jsme prošli nějaké památky a vůbec jsme se neztratili.. :lol: .Tak uvidíme, kde ten sraz udělají.. A ze Strašnic vlakem na hlavní nádraží dojedeš v poho.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.12.06 14:19

Děkuji za pokec, bylo to fajn. Jdu si nachystat pár věcí, přijede za mnou z práce holka, která mě bude zastupovat, tak ji dodělám pár manuálů. Měj se hezky. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.12.06 14:27

Já jdu taky něco dělat jinak bude manža nadávat,že jsem neuvařila.. :D :lol: Měj se hezky a žádný stres :lol: .Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
19.12.06 14:57

Ahojky,
blahopřeji Martinečce ke kontrole.
Evuško, doufám, že všechny výsledky budou v pořádku, myslím, že už sis užila dost.
Já bych měla první genetiku vědět 3.1., tak jsem taky trochu nervozní, aby bylo vše OK. Sestřenici vyšly hodně špatně tripple testy. Doporučili jí odběr plodovky. Ona je ale věřící a řekla, že by těhotenství stejně nepřerušila. Před pár týdny se jí narodila krásná zdravá holčička.
Roxo, můžu se zeptat, kolik stály ty kalhoty? Dostala jsem teď k narozkám nějaké peníze, tak přemýšlím, že bych si udělala radost. Mám sice nějaké kalhoty z prvního těhu, ale i tak. A měli tam i „rozumné“ velikosti? Potřebovala bych aspoň 42. Nechce se mi tam jet rovnou, přeci jen cestování MHD s Ájou není nic moc, proto se takhle vyptávám, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
19.12.06 16:18

Ahoj Renko, kalhoty mě stály 1099Kč ale byly už ve slevě, ty druhý co jsem zkoušela byly dražší 1899Kč. Můžeš se na ně mrknout i na internetu
http://www.tehotenske-obleceni.cz/…od/index.php?….
Ty moje tam zrovna nemají, ale já jsem si pořídila velikost M, mám jinak 38 a jsou mi nepatrně větší. Možná by sis je tam mohla zkusit a potom objednat z velkoobchodu na eshopu.
Jo v Mothercare jsem taky byla, je to tam dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
19.12.06 16:46

Ahoj holky :)
Dneska je strašně spací den ;)
Martinečko gratuluju, teď už to bude jen dobrý a mimísek jen aktivnější :-) Počkej až budou pohyby, ani nebudeme potřebovat ty kontroly ;)
Evuš teda koukám, čemu všemu tě ještě vystavujou! To je neskutečný! Jako bys toho neměla dost! Ovšem máš dobrý přístup a držím pěstičky aby bylo vše OK!!
Reni to jsi mě potěšila! Vůbec jsem nevěděla, že někde u školek bude bazén! I můj koukal a to je Petrovický rodák ;) Benjamín vypadá taky dost dobře! Určitě bych to tam zkusila! A i kdybych neměla vycházky tak na to prdím, přeci kvůli nic nebudu sedět doma!! Už jsi tam byla??
Kaculko zítra nás jde opravdu hodně :) Už jsem nervózní teď a bolí mě žaludek :roll: A to jdu až na 17:15 :( Chodím do gynfemu a tam se vždycky chvíli čeká… tak to vidím na návrat tak v 19! Ty odpolední KO jsou fakt o nervy!!
Holky krásný večer, pohlazení bříškům a vy nemocné berušky pečlivě vyhánějte nemoc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
19.12.06 17:32

Roxo, díky. Vypadá to dobře. Pokusím se tam zajet.
Helčo, to asi ten tvůj ani neví, že jeden bazén se už před měsícem otevřel na Vartě. :D
http://www.plavani.com/
Pár mamin „z naší partičky“ tam chodí. Taky jsem o tom přemýšlela, ale pak se mi na zimu nějak nechtělo a taky Ája má trochu problémy s kůží, tak jsem to vzdala. Ale chodíme na cvičení do toho Benjamína a tam je to super. Minule jsem se ptala na to těhu cvičení, myslela jsem, že bych třeba v lednu začala. Je potřeba se tam nahlásit, teď je prý plno. O vánocích ale mají některé maminy porodit, tak se asi nějaká místečka uvolní.

Všem, kdo jdou zítra na KO, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
19.12.06 19:41

O tomhle cvičeníčku mi říkala kámoška, kvůli té slané vodě… No mě taky láká ten benjamín. Stačí tam zavolat a nahlásit se na leden? Chci se zítra v poradně zeptat jestli budu moct chodit od ledna už a kdyžtak bych se přihlásila. Kdybys chodila, bylo by to supr! Neptala ses kolik stojí hoďka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí