Poradna duly
Jana Čurdová
Ivulko to by vás asi neměl ráda, za tolik jmen. Taky už bych si dala říct, co to bude. Budu držet palečky, aby se to bylo vidět.
Martinko ahoj…to ti do odpoledne uteče jak voda, neboj.
A hlavně všechno bude v pořádku. Já už jsem docela v pohodě…jak jsem ze začátku blbla…tak teď si říkám, že už žádný stresy a jen si bříška užíváme.
Ahojky, tak jak se máte po víkendu? já byla včera u mamky i se ségrou a jejím dvouměsíčním Danečkem a pekly jsme cukroví..Večer už jsem neměla na nic sílu, protože jsem byla KO - ne z pečení, ale z předchozí noci, kdy jsem vůbec nespala, prostě jsem nemohla zabrat..u mamky bylo fajn, pustily jsme koledy, taťka (děda) vozil a tak jsme zase jako dřív pekly doma cukroví ![]()
Jak Ivule psala o návalech v Hypernově, vzpomněla jsem si, že mamku napadlo , že by zajeli v pátek 22.12. do Brna - myslím, že dost šílenej nápad, co holky z Brna?
Jinak mám novinku - včera večer jsem asi určitě cítila pohyb v bříšku - cítil to i manžel, když dal na břicho ruku a pak poslechl břicho a říkal, že tam byl pěknej hukot (takže on je přesvědčenej, že „to“ bylo ono
večer jsem si unavená sedla do křesla, natáhla nohy nahoru a za chvilku takový ťuknutí a pak ještě asi 3×..
Holky dívala jsem se na fotky - pejsci jsou krásní a bříška všem pěkně rostou, už to není jen „břicho z přejezení“ že jo? ![]()
Někdo se mě ptal (a já mám chaos ve jménech samozřejmě), kde to u nás bydlím - tak vedle hokejovýho stadionu, jestli ti to něco říká (skoro v centru a přitom tady máme úplnej klid ![]()
No holčiny, teď jsem se dívala na fotky a bříška už máte strašně pěkné a vyloženě těhotenské. Mě to moje příjde, jako větší pneumatika kolem pupku. Jinak jsem vložila fotečku z UTZ, sice ne moc aktuální, ale třeba budete tento týden nová. Zatím páčko Ivule
Ahoj Silem…tak to moc gratuluju k pohybům…už se na ně taky strašně těším.
Musím jít okouknout tu galerii.
Měla bych v práci počítat pokladnu, ale tak se mi do ní nechce.
Silemo, gratuluju k pohybům už se na ně taky moc těším.
Popelko, ani se Ti nedivím, že nechceš počítat pokladnu, já se už hodinu přemlouvám, ať obejdu 3 vchody s byty a udělám dodatečné odečty vody.
No ještě to na chvilku odložím. Ach jo, taky máte takovou divnou vánoční náladu, když víte že tento týden je štědrý den a sníh nikde? Působí to na mě špatně, chtěla bych bílé vánoce. Prosím!!!!!
Zatím ahojki Ivule
Ivulko přesně…vůbec nemám vánoční náladu. Budu si tady v práci muset pustit koledy a zapálit aromalampičku.
A do té pokladny se pustím tak nějak pomaličku polehoučku. Mám tu hrozně moc dokladů, ale nejhorší jsou kolegovy cesťáky…fuj. Pokaždý to počítat, aby to vyšlo na určitou částku.
Jo a taková perlička…od včerejšího večera do dnešního jsme opět bez WC, protože se za ním obkládá…tak chodíme čůrat do vany:oops:
(je to hnus, ale co jinýho nám zbývá) a manžel musel ráno jet honem autem na velkou k rodičům. Jen jsem se včera modlila, aby se mi nechtělo blinkat.
Ahoj holky,
přeji krásný den Vám i vašim bříškům.
Já Vás dnes jen rychle pročetla,a prdínkuju k dr. s malým na kontrolu.Koncert v pátek stál za to…od včera mi teče z nosu Niagára,kašlu,mám teplotu a vůbec…tak jsem zvědavá,jak to přežiju.
Ivule vánoční náladu mám jen po večerech, když si zapálím svíčky a aromalampu, přes den je to spíš mlhavej podzim.. ![]()
Rozáro, to určitě vyléčíš, nasaď vitamíny, jitrocelový sirup, možná trochu česneku
ještě že se vám koncert líbil, ať dopadnete na kontrole dobře..
Rozarko tak tak…jitrocelový sirup doporučuju taky a hodně vitamínů
Silem,my jdeme na kontrolu s Tadeášem/3,5 letým/-měl angínu,na kontrolu s Fazolkou,půjdeme až ve středu…a to vážně ještě nevím,jak to vyřeším,když mám Tedíka doma-asi ho budu muset vzít s sebou.
Jinak na to,kde bydlíš jsem se ptala já.Má babi než umřela bydlela naproti policajtům a zdrávky v takovém starším domečku,byli jsme tam na prázdninách každý rok a pokaždé když se řekne Znojmo si vybavím dětství a prázdniny.Jinak teta bydlí někde na Pražské a sestřenice v okolí/Mramotice,Těšetice/.
A holky ty vitamíny bych do sebe musela dostat v tekutém stavu,jinak nic nejsem schopna pozřít,teče mi z nosu pernamntně-bez kapesníku ani ránu,opravdu jak otevřený vodovodní kohoutek…má to jeden dobrý důsledek,když jsem dnes vlezla na váhu mám opět "jen " 59 kg.A hlavně nejsem tak nafouklá.Vůbec se mi nikam nechce,ale musím s Tedíkem a taky na sociálku a MěÚ,ach jo…a ven by psa nevyhnal.
Ahoj Rozáro,
doporučuju taky Jitrocelový sirup nebo homeopatický sirup Stodal na kašel různého původu. Mě ho doporučila doktorka, jak jsem měla v listopadu nemocenskou. A hlavně teplý čaj s citrónem a medem.Ivule