Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, hlásím dobré zprávy z kontroly,včera jsem se už sem nedostala, manžel přišel dřív z práce a to se já pak už k počítači neprobojuju. Stejně mi po tom výletu nebylo moc dobře, chřipka ještě řádí. Přidala jsem fotku do galerky, trochu jsem bojovala s velikostí, snad tam bude něco vidět. Jinak testy i genetika je OK, mám sice Rh-, ale zatim žádné protilátky, nevim co má manžel, no uvidíme.
Vítám holky z baby-cafe, jen tu zůstaňte, je tu trochu rušněji.
Rozárko, já jsem taky byla asi před měsícem na rockovém koncertě v Lucerně, docela to šlo, akorát bylo tam strašně nahuleno, manžel byl z toho tak nervní, že jsme odešli už v 11 hodin.Ale já si myslím, že takhle jednorázově to zas tak nevadí.Dokonce jsem si dala jeden střik,ať si prcek zvyká, ne???
Jinak Pražandy, já pracuju na Pankráci,bydlím ale mimo Prahu.<
![]()
Ahojky holčičky,
vítám moc obě nové příchozí: Silemu i Helenis.
Popelko, ať je už dneska líp a žádný další zvracení se nekoná.
Rozaro, koncert určitě zvládneš. Uvidíš, že to bude fajn.
Ivule, jsem ostuda a pečení stále odkládám. V neděli se snad k tomu konečně dostanu a vytvořím alespoň linecké. UTZ myslím bude pro všechny pod stromečkem ten nejlepší dárek. Určitě bude doprovázen velkou radostí i od tchýně ![]()
Holky, Pražandy, co jsem tak koukala tak bydlíme docela +- kousek od sebe. Kdybychom spáchaly ten srazík hrozně ráda se zúčastním. Hlásím to předem a pokud budete chtít klidně to i zorganizuju
. Jen bych to nechala někdy na leden. Přece jen vánoce jsou docela hektické a hlavně koncem ledna bude mít už většina z nás za sebou i tripple testy a budeme zase o chloupek klidnější. Co vy na to?
IVULE závidím sluníčko, u nás je tma a mlha - tak počasí leda na spaní ![]()
ROXO gratuluju ke kontrole, mimisek je pěknej
a že se vrtěl neva - hlavně, že je mu tam fajn
kolik měříte?
Silemo, máme asi 5 cm, i když při jeho mrskání se to měří blbě.
Popelko, já sice taky nezvracím, ale mám teď takovej kašel, že k tomu fakt nemám daleko.Tak se drž.
Pro sraz jsem, organizačně jsem sice na tom blbě, ale ráda se připojím.Leden je fajn.
Já mám další kontrolu 10.1., jdu na ty tripply.
Ahojky tak mame konecne patecek..
Roxi jsem moc rada,ze je vsechno v poradku,gratuluju
Popelko dnes se mi v autobuse udelalo pekne zle taky,ale nastesti jsem to zvladla,ale celou cestu nic az kdyz sem mela vystupovat,tak se mi zvedl kufr,ale dopadlo to dobre.
Tak at uz nezlobi zaludek…
Kaculko souhlasim s tim srazkem,byla bych taky pro az v tom lednu..Ja jedu na Vanoce stejne mimo Prahu a myslim,ze ostatni holky si budou uzivat pohody a budou je travit se svymi polovickami a rodinkama..
Vcera jsem byla na Chodove v tom centru a schanela jeste dalsi darecky a je tam neskutecny blazinec plno lidi…Tak mi chybi jeste par a bude Jezulda nakoupenej.. ![]()
Chci se zeptat jak se provadi ty tripple testy to je normalni odber ci co?
Roxo gratuluju ke kontrole…na fotečku juknu.
Až se budete srážet, tak udělejte nějaký fotečky, ať z toho my mimopražandy taky něco máme
![]()
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6. / KO 18.12.
Silema / 1977 / od Znojma / TP 2.6. / 2.1.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 20.12.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / KO 19.12.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 20.12. UZ / 28.12. Tripple testy / 9.1. Dr.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 19.12.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 2.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO 10.1. / 2.1. Tripple testy
Marcela / Kladno / TP asi 20.6. /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 3.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 20.12.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 3.1.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6. / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6. / KO 18.12.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 20.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7. / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO 10.1. Tripple testy
Helenis / 1980 / Praha / TP ??? / KO 20.12.
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Roxo tak o tom mrskání a měření mi něco povídej ![]()
MARTI tak ty návaly musí být teď v obchodech šílený, zvlášť u vás v Praze, mně stačilo u nás před 14 dny jen v Hypernově a Intersparu - lidi brali snad všechno.. ![]()
POPELKO jen až budeš dělat zítra seznámek, tak jsem ročník 76 a bydlím přímo ve Znojmě, ale díky za zařazení ![]()
Dobré ráno holky,
tak u nás je teda mega hnusně… celý týden je mlha, od pondělí „suším“ na balkoně prádlo a ještě neuschly ani jedny kalhotky
a to mám plnej koš na praní
manža přijede a nebude si ani mít co obléct ![]()
Dneska ráno je i všechno namrzlé, dokonce i psovi klouzaly tlapky na chodníku
je to ještě štěně, má půl roku, tak bylo hrozně srandovní, jak vůbec netušila, co to je a byla z toho celá zmatená ![]()
Já ještě všechny dárky nemám, naštěstí už mi chybí jenom nějaké maličkosti, tak to snad sfouknu příští týden… na cukroví se chystáme o víkendu, ještě mi chybí obalit kokosové kostky a dodělat nějaké nepečené druhy - vosí hnízda a tak
mňam mňam.
Do práce jdu po té angíně až ve středu, tak si užívám trochu volna a konečně mám pocit, že jsem se pořádně vyspala a nejsem tak unavená ![]()
Roxo, gratuluju k úspěšné kontrole, je supr, že je všechno v pohodě…
Koukám, že jsem se nějak rozepsala, no snad to nebude vadit ![]()
Tak se zatím všechny mějte a opatrujte bříška ![]()
Novire ,jen piš,aspoň je co číst…a jakýho máš pejska?
A holky je tu ještě někdo,kdo má k těm rostoucím pupíkům nějakou zvířenu doma?My měli ještě před stěhováním do podnájmu 2 kočky,ale ty s náma nemohly,tak jsou teď na vejminku.Takže to jistí jen přerostlý jorkšírák Elvis.
Rozarko bohužel nic nemáme. Moc jsem chtěla labradora, ale naštěstí jsme ho nepořídili…nebyl by na něj čas.
Novire ja bydlim u tety a ta ma kocka,ktery je furt jen doma,ale ja si ji vubec nevsimam,vubec s ni neprijdu do styku..
A nasi maji doma pudlika a na toho sem zase ja alergicka,tak doufam,ze ted na Vanoce,ktery travime u nasich budu v pohode…
Ahojky.
Já jen v rychlosti. Poslední TP je 23.6. Mám tu na víkend rodiče tak se sem asi nedostanu ![]()
Opatrujte bříška a hezký víkend.