Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky preji Vam hezky den..
Jak pak se dnes mate maminy???
Ja celkem fajn..Zitra mi prijede Pepca do Prahy,tak se uz nemuzu dockat..
A za deset dni tu mame Stedry den…O vikendu me ceka jeste nakupovani darku s Pepou,protoze on je typickej chlap a potrebuje poradit.Tak me rekl,ze budu vybirat ja darky a on bude platit.Takze to bude zabavka.. ![]()
Drzim palecky Janine a Roxe at maji uspesne kontroly..
ahoj, tak se hlásím z kontroly, měla jsem ji opravdu dnes
Ráno mi Tomík předvedl zase scénu ze školkou, brečel, že tam nechce atd., no tak jsem ho tam dovlekla a zanechala… učitelka říká, že máme vydržet, že když odejdu už tak nebrečí, tak snad to bude ok. Na kontrole vše v pořádku, viděla jsem prcka na ultrazvuku, má asi 15 cm, asi i s nohama. Další kontrolu mám 17.1. a příští středu nebo čtvrtek si mám zajít do Krče na krevní testy - na genetiku. Přibrala jsem dvě kila, nechci to vidět po vánocích. Tlak jsem tentokrát měla dobrý 107/80, možná zase nízký, ale prý lepší než vysoký.
Za chvíli půjdu pro Tomíka do školky, dneska ho vyzvedávám před oběděm, jedeme za kámoškou, má tříletou holčičku a ještě tam bude jedna kámoška s dvouletým klukem, tak bude veselo. Máme takovou mini-vánoční besídku i s dárkama.
Tak zatím ahoj Jana
Ahoj Jani tak to jsem rada,ze jsi videla prcka..je to fajn pocit vid..
To je ale taky uz velkej kousek 15cm,to se mi zda moc veliky,pekne roste.
Tak jsem zvedava na sebe v pondeli na kontrole,jak bude velky ten muj prdola..
Jani ty jsi z Prahy??
no tu velikost dr. odhadoval, měřil hlavičku, a říkal že to odpovídá tomu 15. týdnu, ono se to asi přesně změřit nedá.
Jsem z Prahy, bydlíme teď na Praze 4, na Lhotce, předtím jsme bydleli ve Stodůlkách a ty jsi Marti z kterého konce Prahy?
Ahojky všem,
Janino, gratuluji k úspěšné kontrole. Hezky si užijte besídku
Já dneska utíkám dřív z práce a jdeme ke kamarádce, co má tříměsíčního prcka, tak se moc těším. Budu drandit s kočárem, přebalovat a koupat. Moc se těším!
Martinečko, máš už vymyšlené, co budete kupovat? Potřebovala bych ještě nějakou malou inspiraci ![]()
Jinak se připojuji k těhulkám z Prahy, bydlíme na rozhraní Chodova a Spořilova tzn. na Jižním městě.
Knížku o těhotenství a porodu jsem zatím žádnou nepořizovala, ale koupila jsem si od L. Výborné knížku o cvičení v těhotenství. K vánocům dostanu od mamči velký fitball, tak se těším, že se budu alespoň trošku hýbat. A od ledna, pokud mi to doktor povolí, bych ráda začala chodit někam na těhucvičení.
Roxo, držím palce, ať kontrola dobře dopadne.
Ja bydlim kousek od Flory na Vinohradech..mohly bychom se treba nekdy dohodnout a sejit se nekde v Praze..
Kaculko ja jsem mela inspiraci na darky,ktere jsem kupovala ja,takze to bude trochu problem,neco vymyslet,ale snad to nejak dopadne..
V utery jsem nechala udelat z fotecek kalendar na 2007,tak jsem zvedava,jak to bude vypadat.Myslim,ze je to dobry tip na darek.Dam ho mamine, tak snad se bude libit.
Kaculko ja ted bohuzel zadnou kamosku,ktera ma prcka nemam,ale uz to mam taky od jedne zname za sebou.Je to fajn priprava…
Taky mi ještě chyběla nějaká drobnost pro rodiče. nakonec jsem jim nechala udělat podložku pod myš s fotkou Andrejky. Příští týden by měly být hotové, tak jsem zvědavá.
Tak já bych byla určitě pro nějaký srazík v Praze. Bydlíme kousek od Jižního města v Horních Měcholupech.
Holky,holky,copak mi to děláte…Pražandy
,že bych přece jen vyrazila do Prag za sestřenkou?Což už ji slibuji přes 2 roky.
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Mám termín 2.6.2007, ikdyž už teď vím, že půjdu na císaře a bude to dřív. Dneska jsem byla zrovna na kontrole a všechno OK, brouček má od hlavičky k zadečku 10,5 cm, s nožičkama 16 cm. Nahoře už mám skoro 4 kg!
ale z toho si hlavu moc nedělám ![]()
Ahoj Silemo, vítej mezi námi.
Tak to už máš broučka pěkně velkýho, je to první mimís? Odkud jste?
Jo, jo je to první - předcházely 3 potraty
tak mám strach pořád, protože ten poslední byl v 21.tt
jsem z Jižní Moravy ze Znojma, je tady někdo poblíž? dívala jsem se, že je vás tady celkem dost.
Ahojda Silemo..vitam Te tak to je vymodlene miminko.Ja bydlim ted v Praze,tak to mame daleko..
To je krasnej broucek a pekne capardik..
Jestli se muzu zeptat jak pises,ze jste o mimi prisli ve 21tt.jak se to stalo?
Ted to urcite dopadne dobre a narodi se zdravy mimco..
Ahoj holky. Když to tu Silem tak načala, můžu se přidat taky ![]()
Dnes začínám 13tt, KO mám 20.12, jsem z Prahy a mám zasebou bohužel taky nemilou zkušenost s potratem. Naštěstí v 9tt.
Martinečko můžu se zeptat, neměnila jsi metřík? Nakukovala jsem tu ze začátku a zdálo se mi, že jsme byly stejně ![]()
Ahoj Helenis a Silemo…vítáme vás určitě rády mezi sebe.
Silemo,ze Znojma pokud vím,tak tu není nikdo,ale já mám ve Znojmě celé tátovo příbuzenstvo.
Tentokrát to určitě vyjde děvčata,a myslím,že tu nejste samy,co máte nějaké zkušennosti s potratem.I když ,Helenis ve 21 tt.,to už je pomalu porod,to muselo být dost deprimující,panebože.
Kolik Vám je?A první mimískové tedy?