ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
15.12.06 11:25

My máme fenku Lhasa apso :) je to docela malé plemeno, hodně chlupaté, takže ji musím každý den aspoň chvíli česat… ale chlupy z ní v podstatě ani nemáme, teda nějaké samozřejmě jo, ale řekla bych že rozhodně míň, něž by každý, kdo ji vidí čekal… zkusím dát do galerie nějaké foto :) Ale jinak je naprosto skvěla, hodně chytrá, ven se naučila chodit za 14 dní a od té doby úplně v pohodě… Já jsem si ji v podstatě doma pro:,–(ila, přes týden sem sama, manžel jezdí jen na víkendy, tal aby mi nebylo tolik smutno :wink: ale je to děsnej mazel teda :) a tím, že jsem s ní přes týden sama jsem si ji asi i trochu rozmazlila :oops: strašně ráda se nechává hladit a drbat.
Jo tak mě ještě napadá… v červenci jsem si pořídila Dolfi, aby mi nebylo smutno a v září jsem otěhotněla :D no, kdybych to věděla, tak jsme možná Dolfíka ani nepořizovali… ale zas by nebyla doma taková sranda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.12.06 13:21

To my máme doma taky nějaký ten zvěřinec. Mám doma od března morčátko-Pištu a od června zase morčáka-Koudyho. Ale jen Pišta je moje, Koudy je morče důchodce, táhne mu na 9 rok a hlídám ho jen během rekonstrukce bráchova bytu, která skončila v červenci. Tak nevím, kdy si neteř se synovcem všimnou, že jim doma něco chybí. Ale v rámci mých dobře mířených upozornění, že Koudy ještě skutečně žije a můžou si ho vzít, nějak nereagovali. Brácha je zase rád, že je u nás, protože se prý u má jak v lázních a na dovolené u moře. Je fakt, že u nich doma se mu nikdo až tak nevěnuje. A u nás je zase veselo, důchodce a puberťačka,ale jsou docela sehraní. Hrozně moc jsem od dětství chtěla pejska, ale manžel nesouhlasí. Vloni jsme museli nechat utratit jeho 15-ti letého kokříka, měl nádor asi na slezině nebo na játrech, a on mu praskl, jak jsme blbli venku. Tak aby se netrápil bolestí, operace už kvůly věku nepřipadala bohužel v úvahu.
Ale to je jen jeden z důvodu proč psa nechce, ostatní mi tají, on prostě nechce, tak nebude. Tak jsem natruc domů donesla Pištu, manžel se hlodavců bojí, nejdřív mě čekal boj, ale pak se s tím smířil. Nic jiného mu ani nezbylo.
Zatím ahoj a omlouvám se za tak dlouhý příspěvek o ničem.
Pěkný víkend Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.12.06 13:38

ahoj holčiny,
zdravím samozřejmě nové dvě příchozí. je nás celkově docela hodně, že jo? nějak se to po tom létu vydařilo.
gratuluju ke kontrole a držím palce, aby byly dny bez blinkání.

rozárko, píšeš, že špatně spíš. ještě se o tom tady moc nemluvilo. ale moje noci nejsou taky nejlepší. nejen že chodím průměrně 2-3× na záchod, ale ty sny. nezřídka se mi stane, že se v noci probudim a nemůžu usnout. dneska v noci jsem se vzbudila ve dvanáct a asi hodinu a půl jsem usínala. mělo to snad jedno pozitivum - rozhodla jsem se, že budu rodit v praze, v podolí. a zatím mě to drží. asi se tam fakt pojedu o vánočních prázdninách zaregistrovat a už to nebudu řešit. myslíte, že dojedu z loun do podolí??? narodila jsem se tam a 25 let jsem tam žila vedle porodnice :)

jinak se hlásim jako účastník srázku v praze, ale prosím o víkend, nebo pátek. abych mohla z loun dojet.

co se týká zvířátek…máme křečka karla, dva pejsky oskárka (boxer) a bertíčka (malý voříšek). jsou to naše zatim dvě děti. ale vůbec si nedovedu představit, jak to budu dělat, až bude bobina na světě. jsou totiž děsně nevychovaný. spěj s námi v posteli aj. :oops:

mějte moc hezký víkend. a neomlouvejte se za dlouhý psaní, protože to já bych se musela omlouvat ze všech nejvíc!
 heluš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.12.06 13:44

Ahoj holky,
tak mi doma nemáme žádného mazlíčka :( . Když jsem ještě bydlela u rodičů, měla jsem 14 let jezevčíka. Bohužel jsme ho museli nechat utratit, ochrnul. Odpoledne začal venku špatně chodit a do rána ochrnul celý včetně jazyka a tak, nic hezkýho. Já bych strašně doma nějaký zvíře chtěla, ale manža na to moc není. Psa odmítá nekompromisně. Fakt je, že já bych si už asi do paneláku taky psa nepořídila. Chtěla bych morče, manža křečka, tak uvidíme.
Jinak jsem taky pro srazík v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.12.06 13:44

Jojo, taky se přimlouvám za neomlouvání :wink: :)
PS: Dolfík se mnou taky spí v posteli, tak už se těším, až jí budu vysvětlovat, že už nemůže, když tam bude (aspoň občas určitě :wink: ) mimčo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 13:48

Tak já se taky hlásím do klubu nespavců :wink: teda ty první dva měsíce jsem mívala šílený sny - válečný, zabijácký, pak mrtvý mimčo na UTZ a další šílenosti - to naštěstí přestalo, ale za to noční vstávání na WC je síla, musím říct, že teď už chodím asi týden jen 1-2×, ale do tý doby to bylo tak 3×, jednou jsem měla rekord i 5× :roll: :roll: :roll: no ale budím se pořád a nemůžu zabrat, bloumám očima po stropě a přemýšlím nad vším možným a nejvíc bych samozřejmě spala ráno.. :wink:
Zvířátko doma nemáme, jen u našich máme štěně, protože nám naše fenka v létě umřela :( neumím si představit, že by tam po dvoře nepobíhalo a nemotalo se nic pod nohama :wink:
Holky a co prsa, pořád vás bolí? mě teda jo..až si říkám, kdy to vlastně přejde, jestli vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.12.06 13:49

my jsme to našim miláčkům zkusili vysvětlit před čtrnácti dny, že je i jinej způsob spaní. zavřeli jsme se neprozřetelně v ložnici. přesně s vidinou toho, že dva zaprášený psi a jedno voňavý miminko v posteli as vážně není dobrý nápad. a dopadlo to tak, že nám vzteky do rána rozcupovali kožený křeslo a novej ovládač na satelit. takže chce to vysvětlit nějak asertivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.12.06 13:53

silemo…šílený sny. to teda jo. a taky o všech chlapech, který jsem za život zatim potkala. akorát manžel tam snad nebyl :) prsa mám jen citlivý, nebolí. to je hodně individuální. ale teď mě nějak asi týden bolí břicho. asi roste. asi roste určitě, protože včera jsem se podívala do zrcadla a lekla jsem se. došlo mi, že netloustnu (když mám na váze furt stejně), nýbrž mám břicho od prsou až dolu jak balón.
holky a co výtok. nemáte trošku výtok. já se na to stydim zeptat, i dr. ale to hlavně protože je divnej. mám od úplného začátku světlý výtok. možná je to moč, já nevim. tak musím nosit slipo vložku. stydli stydli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.12.06 13:55

Ahoj holky

tak u nás moc zvířátek není - když nepočítám ty tři dítka, co už mám.. Ty vydají za 10 pejsků - štěňat.

Jinak u domečku máme 2 kocoury - nechají se občas i pohladit, ale bydlí venku a chytají myši - takže do domácnosti nic moc.. Kdysi jsem měla koreláka - ale po narození prvního synka šel k bratrovi - tam hořelo - a bylo po ptáčkovi. Od té doby pokukuji po jiném, ale zatím jsem neměla odvahu ho přinést domů - L moc nemusí zvířátka doma…

Srazík v Praze - také bych mohla, někdy o víkendu, abych nemusela s sebou tahat dítka a já je mohla nechat tatíkovi…

Zatím ahoj, čtu vás pravidelně, ale nějak nemám co psát… Těhu oblečení neřeším (nikdy jsem ani neměla), takže o tom psát nejde. V noci spím dobře, přes den nemůžu.

Spíš mám takový tip pro Pražačky - nepůjdete si některá prohlídnout porodnici u Apolináře - tuším snad někdy v pátek dopoledne je organizovaná prohlídka. Jelikož mě straší s porodem tam, tak bych se docela ráda podívala. Ale sama se tam asi nedokopu, tak proto dávám návrh - podívat se tam přeci můžeme, i když si ji potom nevyberem - nebo ne?

Kdo je pro? Kdo se ujme organizace? Já umím pouze navrhovat, zařizování je už pro mě horší.....

díky

Věra

a pro doplnění do seznámku prosím: KO 28.12.06, UTZ 20.12.06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 13:56

EURY tak to se nestyď, protože to je asi normální - aspoň já teda na výtok trpím hodně a bez slipovky ani ránu, co jsem se bavila s ostatníma těhulkama, jsou na tom podobně - prý je to snad příznak zdravého těhu prostředí tam uvnitř :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.12.06 14:02

silemo, děkuju. tak to mi spadl kámen ze srdce.

vvik…já se nezúčastním. ale organizuješ to moc hezky :) tak ty taky pojedeš daleko. ty už máš zkušeností haba kuk..... to se v pohodě stíhá ject do pordnice 60km, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 14:04

EURY není zač, hlavně tě to nesmí svědit apod. pak by to mohl být zánět a ten je potřeba přeléčit..Tak jsem hodila do galerky svoje břicho :wink: přidejte se taky..šup, šup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 14:05

Teda zase tolik na záchod v noci neběhám…většinou vydržím až do rána (večer už tolik nepiju). A sny mívám taky dost šílený, ale snad se to lepší.

Výtok mám taky. Mám ho normálně, teď v těhu ale víc. Občas je to dost nepříjemný, ale je to fakt běžný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 14:07

Jo a ještě ty prsa…poslední týden mě docela bolí a tak mě v nich jako píchá…no asi rostou nebo co. A hrozně mě svědí bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 14:09

Jů Silem ty už máš veliký bříško…a moc krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí