ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
13.12.06 10:10

Ahoj Popelko :-),

už jsem se chtěla jít optat,kdepak že dnes jsi?Ale pak mi došlo,že jsi na kontrole :-).Juj,vy už jste tak velicí…blahopřeji.Musí to být moc krásný sedět tam s manžou a koukat na prďolku,jak kope nožkama.To my si s přítelem budeme asi muset počkat až na ten cca 20. týden na ECHO UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.12.06 10:19

Popelko moc gratuluji..ja uz se asi nedockam pondeli..
A to ti delali ultrazvuk taky uz prez brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
13.12.06 10:29

Děkuju za gratulace…no doufám, že to nebude obřík. UZ mi dělal ještě vaginální…trošku mě to překvapilo. Ale je hrozně prima, že dělá všechno na jednom místě, že jsem na to projasnění nemusela do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
13.12.06 10:31

Ahoj Popelko, moc gratuluju a přeju Vám to! Už se také nemůžu dočkat příští středy, až to s manžou absolvujeme.

Do Tvého seznámku doplňuji: 20.12. UZ přes bříško , 28.12. jdu na tripple testy a 9.1. kontola u doktora.

Matinko, vy už jdete v pondělí?, tak to na Vás budu moc myslet. Už aby to bylo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.12.06 10:39

Jo jo ja uz jdu v pondeli..Tak at uz to je…
Me prave minule doktorka rikala,ze me priste bude delat uz ultrazvuk prez brísko a bude mi delat taky to sijove projasneni..
A konecne mi vystavi prukazku…Jeste ji totiz nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
13.12.06 10:42

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO DNES!!!

Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 18.12.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 20.12.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 19.12.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6.2007 /KO 20.12. UZ / 28.12. Tripple testy / 9.1. Dr.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6 2007 / KO 19.12.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 2.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 10.1. / 2.1. Tripple testy
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 3.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 20.12.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 3.1.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 18.12.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 20.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7.2007 / KO ???
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7.2007 / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO KO DNES!!!

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
13.12.06 11:18

Ahoj holky, gratuluji všem ke kontrolám a zdravým mimískům. Mě tedy dělal dr. ultrazvuk vždycky přes břicho a fakt se nemůžu dočkat příštího týdne. Moc lituji naše nemocné, chřipka je protivná, mě se to zatím vyhýbá,jen nesmí manža přinést něco z práce.. Musím přiznat, že se mi na žádné odběry nechce. Jsou to akorát nervy a stejně není jisté, jestli je to pravda. Po mé zkušenosti z minule, když mi vyšlo blbě AFP, tak mi doktor říkal, že se jen mohli v laboratoři splést a pak mi ještě „hodná“ sestřička řekla, že ani z té plodové vody není jistota, že bude mimi v pořádku.A nehledě na rizika, může dojít k potratu, tak to ani omylem. Znám lidi, co tam byli a o úplně zdravé mimi přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.12.06 11:19

Ahoj holky,
Popelko moc gratuluju ke kontrole :wink: Já jdu v úterý, už se taky nemůžu dočkat, chci si nechat vytisknout fotku prcka, tak doufám, že bude spolupracovat nebude se zrovna moc hejbat :)
Jinak už je mi skoro úplně dobře, zítra jdu na kontrolu s tou angínou, tak už to snad bude v pohodě.
Holky, už jste to všechny řekly v práci? Já jsem se na to chystala minulý týden, ale kvůli té angíně z toho sešlo… teď z toho nemám moc dobrý pocit, vybalit to na ně skoro po 14 dnech neschopenky a jeste těsně před Vánocema :? No nějak to dopadne… ale už aby to bylo za mnou :wink:

Vykyno co se týče testů, tak mám úplně stejné pocity. Jsem v tomhle asi dost velký pesimista a ikdyž mi řeknou, že je všechno v pořádku, tak mám tendence brát to s rezervou… nehledě na to, že ím o případu, kdy řekli rodině, že jejich holčička má Downův syndrom, doporučili jim samo interupci, oni se ale rozhodli si ji nechat a narodila se jim holčička úúúplně zdravá 8O tím jsem vás rozhodně nechtěla strašit, ale věřte pak testům…

Jo a teď jsem se dozvěděla, že jedni naši hodně dobří známí, co jsme spolu chodili na výšku čekají taky prcka :) jsou tak v 5.-6. týdnu, tak jsem moc ráda, že se prcci budou mít s kým kámošit :) Páni, těch prcků je teď ale docela dost, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
13.12.06 11:27

Musím se pochválit.. :D .Občas mám pocit, že jsem tady uplně tupá, protože než na něco přijdu jak se to dělá, tak mi to trvá.. Ale zvládla jsem konečně dát fotku do galerie.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.12.06 11:28

Holky ja jsem to nevydrzela a rekla jsem to v praci hned ten den jak jsem se to dozvedela,takze uz to vi hned od zacatku..
Mame s sefem takovy moc dobry vztah,da se rict kamaradsky,ale samozdrejme mu vykam,a prave proto jsem mu to rekla hned..Vzal to skvele,takze me v praci uz dva mesice pekne setrej a staraji se o me..
Jsem pekna keliska.nevydrzela jsem to tak jsem to musela prasknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
13.12.06 11:44

o já jsem to musela říct hned, protože nesmím dělat práci v noci a nic těžkého tahat. No ale manžel „dostal“ vynadáno, že snižuje stavy. Děláme totiž to samé a někdo to odjezdit musí.Musím přiznat, že moc nadšení nebyli,byle jsem třetí těhotná v rozmezí srpna a října..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.12.06 13:05

Ahoj holky,
Popelko, grutuluji k úspěšné kontrole.
Já mám za sebou příšernou noc. Andrejka měla od večera horečku 40°C. Ráno jsem s ní byla opět u dr, zítra musíme na odběry, mají podezření na mononukleosu. Jsem z toho uplně hotová a brouzdám po netu, abych něco zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.12.06 13:49

Ahoj holčiny a pupíci,
konečně jsem se dostala na net.
Gratuluju všem k úspěšným kontrolám. Já jdu až příští středu a nemůžu už zvědavostí vydržet. Manžel měl včera v práci oslavu na ukončení roku a tak tam veřejně práskl, že čekáme rodinu, nikdo to tam nevěděl, kromě těhotné kolegyně, která je doma na rizikovce s dvojčatama. Tak to museli mohutně zapít. Měl roztomilou opičku.
Jinak k těm zubařům. Zaprvé mám ze zubařů od dětství hrůzu, a zubaři ze mě taky, dětskou školní zubařku jsem kousla a brácha ji poblil, tak jsme nemohli chodit se školou ale soukromě s mamkou. No a za druhé teď k zubaři nemůžu mám totiž zubařku a je to moje tchýně, tak chápete, že když jí vnouče tutláme, tak tam nemůžu jít s těhu průkazkou pro razítko. To uděláme až po Novém roce.

RenkoH, už jsem tu jednou psala mononukleoza je infekční onemocnění jater. Horší formy musíš odležet v nemocnici na infekčním, lehčí formy můžeš vyležet doma. Během léčení musí být pacient co nejvíce v klidu a nesmí mít žádnou fyzickou námahu. Jinak se drží dieta bez tuku, vše dietní a tudíž dražší, ale dá se to vydržet. Budete asi muset častěji na odběry, ale pokud by malá musela v nejhorší verzi do nemocnice, tak můžeš jít s ní, pokud mají v nemocnici oddělení pro matky s dětmi. Ale neboj se, všechny podezření nemusí být pravdivé.Doktor to pozná podle krve.
Držím palce Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
13.12.06 14:32

ahoj pupkiny!
gratuluju popeluše ke kontrole!!! a hnedle mám dotázek. jsem dva dny po…a už mám zase obavy. no jo. jak vypadá to projasnění? já myslela, že se teda dělá standardně na tom tzv. velkym utz ve dvanáctym týdnu. takže mi měl být taky dělán, ne? jenže to by mi dr asi řekl, ne? dělal mi utz přes břicho a řešil, jestli má prcek všechno.mám furt strach, aby něco ten můj „lounskej rarach“ nezanedbal :(

v práci „to“plánuju říct až po novém roce. mám výhodu, že tím, jak jsem tlustá, tak to na mě nebude jen tak vidět. všichni si jen asi myslí, že prostě tloustnu víc a víc.

přeju hezké odpoledne a večer. já mám ještě pěvecký kroužek, tak se vracím do školy.
 papky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
13.12.06 15:09

Ahoj Euryanto,
no to by ti brali i odběry…asi.Mě to taky dr. ani nenavrhla ani mě s tím neobeznámila,taky si dělám starosti,přece jen mi není 20…2 dítka sice doma mám,ale kdo ví…že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí