ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
14.12.06 15:16

:oops: ,tak jsem to teď zase popletla,Helenis a Silem.Nějak jsem to prohodila,ale poradíte si s odpověďmi,že ano? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
14.12.06 15:19

Renko,
sestřenka by určitě měla radost,já mám taky volna dost…ale uvidíme,uvidíme.
Jinak běžím na třídní schůzky,škoda,že tam nebude Euryanta :lol: .Držte mi palečky,ať to přežiju a syn až se vrátím také…nějak se pohoršil,v životě jsme mu nic neřekli,ale teď se na něj chystám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
14.12.06 15:23

Ahoj Helenis ..Vitam Te tady.Tentokrat to urcite dopadne dobre a ceka na tebe krasny a zdravy mimi..
Ja jsem si metrik menila,dr.me to asi o dva dny rekla ze je mimi starsi,takze jsem to zmenila,ale myslim,ze je to uplne jedno..Stejne se nam to narodi treba driv nebo budem prenaset..uvidime..Kazdopadne je to fajn,ze nam to tady takhle samo pocita dny a tydny..
Odkud jsi Helenis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.12.06 15:50

Ahoj holky,
vítám obě nově příchozí :wink: a přeju hlavně klidné a pohodové těhu :)
Koukám, že pražandy se nám už tady domlouvají na sraz :lol: jestli to klapne, tak doufám, že nám aspoň dáte do fotogalerie fotky :wink: ať z toho taly něco máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
14.12.06 16:09

Tak děkujeme za přijetí :)
Rozarko je to první mimísek a v únoru mi bude 27. Třídní schůzku přežij, třeba tě překvapí ;)
Martinečko jsem z Prahy 10 rozmezí Petrovic a Horních Měcholup. Ty jsi z které Prahy? Takže metřík si měníš podle toho, kolíkátému tt odpovídá prcek dle UTZ? Můj prcek je dle UTZ 12+4, tak že bych si ho změnila ;) Vypadá to líp, né že né hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
14.12.06 16:16

Vítám obě nově příchozí a přeji už jen pohodové těhotenství a zdravé mimísky. Jó, vy pražandy se máte, že je Vás víc a můžete se scházet.
Silemo, my to k sobě máme asi nejblíž i když to je taky dost relativní, jsem z Ostravy a ještě myslím Novire je z okolí Nového Jičína. Takže to stejně na žádné srazíky nevypadá. Možná se ještě někdo z blízkého okolí přidá. Tak zatím ahoj utíkám z práce.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.12.06 16:25

Néé, já nejsem z Nového Jičína :wink: bydlím kousek od Brna…
Ale abych vás potěšila, do Brna jsem přivandrovala ze severní Moravy :) byla jsem tady ne škole a už zůstala… ale původně jsem z Orlové, mamka tam doteď bydlí, takže nějaký srazík v Ostarvě by snad šel :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
14.12.06 17:21

Holky díky za přijetí :wink:ahoj HELI :-) mě bude za 6 dní 30 let :roll: no v tom 21.tt to byl opravdu porod, jinak už to nejde, vlastně ani nikdo neví, co se stalo, prostě najednou miminku přestalo tlouct srdíčko, podle genetiky a histol. bylo mimčo zdravý, jeli jsme na velký ULT s kazetou a očekáváním pohlaví a nekonalo se :( ale to už je pryč..naštěstí mi zjistili zřejmě příčinu - mám vývoj. vadu dělohy - rozdělenou přepážkou na dvě menší části (jakoby srdíčko), proto absolutně nic nesmím, beru od začátku magnezium proti stahům dělohy (minule jsem je totiž měla už v 16.tt), ta děloha má prostě jinou strukturu svaloviny a může se smršťovat namísto, aby se roztahovala (tak se mohlo mimi udusit) nebo byla špatně založená placenta (třeba někde u té přepážky) a mimi mohlo být postupně špatně vyživovaný..no samý „veselý“ věci - proto jdu taky na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 07:18

Krásné dobré ráno.

Ahoj Silemko, Helenis…vítejte mezi námi…za chvilku vás naláduju do seznámku. Ale nejdřív se musím nasnídat, protože už se mi chce zase blinkat.
Včerejší novinka…prvně jsem blinkala a pěkně hnusně. Fuj…doufám, že nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 07:51

Silemko prosímtě kdy máš další kontrolu a Helenis kdy máš termín porodu…nějak to nejsem schopná spočítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
15.12.06 08:12

Ahoj holky,přeji všem krásné ráno a pohodový den.

Já měla dnes nějaké divoké sny,několikrát jsem se v noci vzbudila a v 5 to raději vzdala a vstávala,no jsem zvědavá,co budu dělat,až se přes velikost břicha nevyspím vůbec.
Dneska máme pátek,většinu čeká nepracovní víkend,tak si to pracující těhulky užijte.
Mě kluci odjíždí za tátou ,a my s přítelem jdeme dnes na koncert Olympicku-holčiny,já nikde nebyla ani nepamatuju,snad 15 let :roll: ,tak jsem zvědavá,jak to 4 hodinové pouštění decibelů zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 08:30

Dobré ráno, Popelko další kontrolu mám 2.1.07. To zvracení je prevít, člověk nikdy neví, kdy to začne, tak snad tě to brzo pustí.
Rozárko koncert si užij, snad nebudeš jen stát -to bych asi nevydržela.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
15.12.06 08:33

Silem,
díky :lol: .Když jsme to plánovali,tak jsem se celkem těšila-to jsem ještě netušila,že jsem těhule.No a čím víc se to blíží,tak ani moc ne.Začíná to v 20 h. a končí o půlnoci,no to jsem zvědavá,ale je to v Opavské hale,byli jsme tam,je dost veliká a spousta místa na sezení,tak jsem říkala,že pokud si nesednu,tak to nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.12.06 08:36

Dobré ránko,
tak u nás je po dlouhé době slunečné ráno, ale s mrazíkama a fouká ledový vítr. Jinak jsem hrozně ráda, že už je konečně pátek a budu mít volný víkend, v sobotu má neteř 17-té narozeniny, tak budeme slavit a v neděli budu konečně zdobit a lepit cukroví, ať už to mám konečně dodělané. Jak jste na tom s cukrovím vy?
Ráno mě vytočila zpráva od manžela, prý byla tchýně osobně blahopřát k svátku švagrově přítelkyni Lucii, já jsem si musela pro přání a dárek dojít osobně k tchýni v sobotu odpoledne. Tak na mě čas v pátek a přes víkend nemá, ale na skorosnachu si během týdne čas našla. Přitom to má k nám i k nim stejnou vzdálenost. Tak nevím, jestli budu tak hodná a dám jim UTZ snímek pod stromeček.
Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 08:37

Silem díky…doplněno.
No doufám, že to zvracení bylo jednorázový. Já mám totiž docela odolnej žaludek a tak je to pokaždý porod, když se na jednu stranu brání a na druhou snaží.

Jdu pracovat, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital