ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
808
15.12.06 14:22
euryanta píše:vvik…já se nezúčastním. ale organizuješ to moc hezky :) tak ty taky pojedeš daleko. ty už máš zkušeností haba kuk..... to se v pohodě stíhá ject do pordnice 60km, že jo?

No, já sama o sobě tam nechci, ale straší mě dr. na plicním, že bych měla.. A jak se tam dostat? No, tak to nevím, asi se nechám hospitalizovat dopředu, protože můj 2 porod trval se vším všudy (i s cestou do porodnice) cca 1,5hod a třetí byl vyvylávaný v nem - v 8 na sál, v 8.20 začaly stahy (prý 15 stahů), no a v 9,22 se narodil kluk - takže pro mě je to dost daleko…

Uvidíme v červnu - protože určitě nebudu přenášet…

A brzo: někdo tady psal, že už se byl registrovat u Apolináře, nebo se pletu? takže do 16tt si myslím, že to brzo není!

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 14:26

No POPELKO a večer je ještě větší.. :wink: však tobě už se taky pěkně rýsuje..ono mi tak vyskočilo kolem toho 13.tt.

Holky to máte fakt blbý s tou registrací v porodnici, do kdy musíte být zaregistrovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.12.06 14:27

Teda Věru, ty máš za sebou takový překotný porody? 8O to je rychlovka, to skoro abys stihla dojet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 14:29

Teda Věrko abys nerodila někde na silnici :wink: :wink:

Silem to je pravda…vyskočilo mi tak nějak přes noc…cca 12tt. Ještě potřebuju aby měsíc bylo tak nějak menší…v lednu jdeme na ples a nevešla bych se do kostýmu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
15.12.06 14:34

No já o Apolináři neuvažuju, Podolí jsem taky vzdala, protože se mi nechce registrovat tak brzo a ještě o svátcích.Jinak břicho zatím dobrý, uvidíme po vánocích, aspoň se budu moc na co vymlouvat…
Výtok já mám taky furt, ale je fakt, že doktorka, když viděla ten výtok, tak mi udělala krom běžných stěrů i stěry na bakterie a našla toho streptokoka. Ale řikala, že výtoky jsou v těhu běžný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.12.06 14:43

Ahoj Věrko, já jsem se v prvním těhu byla u Apolináře podívat. Docela mě to ale zklamalo. Nahnali nás do nějaké přednáškové místnosti a tam řekli pár věcí. Já jsem si naivně myslela, že to bude i s prohlídkou porodních sálů, proto jsem tam hlavně šla. Jenže jsme mohli chodit jen po chodbách, sály se prohlíží až v rámci nějakého placeného kurzu. Tak to aspoň bylo před dvěma lety. Jinak já jsem nakonec rodila v Podolí a to ještě stačila registrace 14 dní před porodem.
Teď bych chtěla rodit zase v Podolí, tak tam asi už příští týden zavolám. Dívala jsem se na jejich stránky a stačí telefonická rezervace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
15.12.06 14:48

Ahojky kočky s bříšky :-)

U Apolináře už jsem registrovaná já a náš puleček. Na prohlídce sálů jsem tam sice nebyla, ale rozhodla jsem se z důvodů jak časových (Podolí i Motol je pro nás trošku z ruky) tak i proto, že je tam velmi dobré neonatální oddělení. Kdyby se nedej bože něco dělo.

Chtěla bych se tam jít podívat na porodní sály, abych věděla do čeho lezu, ale to až tak kolem 30 tt.

Jinak výtok mě stejně jako Popelku trápí poměrně dlouho a teď v těhotenství je to o to intenzivnější.
Když je to jó moc a navíc ne čistě bílé, mám od doktora globule na zavádění, co lze brát v těhu.

Jinak prsa bolet už přestala a také v noci se vůbec nebudím. Večer padnu jako dřevo a ráno mám problém vstávat.

Zvířátko bohužel doma žádné nemáme, ale jednou se asi od dětiček necháme ukecat na malého pejska. I když do paneláku? No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.06 14:56

Tak já se pro dnešek loučím…mažu do města utrácet korunky. Tak opatrujte sebe i pupíky a ahoj v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
15.12.06 15:02

Tak se mejte hezky ja uz odchazim z prace..dnes jsem nemela moc casu na psani,tak se omlouvam.Preju Vam hezky vikend a budte na sebe opatrne!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
15.12.06 15:19

Teda holky tady to dnes jede s tím psaním a zrovna mi drahá polovička přišla dříve z práce a zasedla comp.No my už pomalu vyrážíme do Opavy na ten koncert,narvala jsem se do kalhot…haha,ale těhu na mě visí.Tak uvidím ,jak to tam do půlnoci přežiju :-).
Zítra zkusím udělat a přidat fotečku,taky mi břicho pěkně roste,tak nevím,zda to do vánoc utajíme.
Silem,kde bydlíš ve Znojmě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
15.12.06 15:20

Jo a Novire…Dolfi je úžasná,jen ty chlupy denně česat :o .My Elvise po roce česání mašliček ostříhali,dokonce jsem si pořídila stroječek a stříháme pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.12.06 16:54

ROZARO…No, to česání mi zabere každý den tak 15-20 min., takže se to celkem dá, o víkendu češe manžel :wink: ale po pravdě řečeno myslím, že na jaře půjde Dolfík taky ostříhat, nejsem si jistá, jak to budu s mimčem zvládat 8O … ale na zimu jí chceme kožíšek nechat, už jsem zvědavá, co bude říkat na shih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.12.06 16:59

vvik - ne že by to bylo nepříjemný, takovej rychlej porod :)

máte doma chlupatý krasavce, to se musí nechat. ale podívejte se taky na moje :) konečně jsem taky přidala obrázky. oskárek tam neni mrtvej, jenom hajá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.12.06 18:30

Hezký víkend!
Naši usnuli, tak píšu :) Zase přitáhli tunu jídla, druhou tunu nakoupili, takže počítám, že za tenhle víkend přiberu tak dvě kila :)
Vvik jak to můj přečetl o tom rychlým porodu, tak jsem dostala ultimátum, že to taky musím zvládnout :lol: :lol:
Já jsem alergik a navíc mám lehké astma, takže zvíře nemám mít. Ovšem má láska k nim je větší a máme dlouhosrsté morče Vencu :) U našich bobtaila a dvě kočky. Oba jsou to kocouři a jmenují se Markéta a Nanynka hihihi
Výtok nekomentuju, je to šílené a hrozně mě to obtěžuje :-( Prsa občas bolí, ale spíš bradavky a musím si je čistit a mazat. Občas se mi objeví zaschlé kousky… A spánek? No když tak od 18 nepiju, tak jdu jen o půlnoci a pak už vydržím :) Vždycky jsem hrozně unavená a když si lehnu tak nic!!
K Apolináři bych se kouknout šla, jen kvůli zkušenosti jak to chodí… můj tam nechce protože tam má známý blbý :( Viděla bych to tudíž na Krč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.12.06 19:21

Ahoj Helenis,
tak konečně někdo,kdo tady píše i ovíkendu…jupííí.
No já když četla o rychlých spíše překotných porodech vvik,tak jsem slzela závistí…já poprvé rodila 18 hod. a malého tahali kleštěmi a podruhé jsem poslíkovala byla otevřená na 3 cm už od 36 tt. a přenášela do 42+5 tt. ale potom je pravda už to trvalo pouze 9 hod.

Jinak koncert jsem včera přežila dobře,jen kdyby nebyla taková zima,bylo mi jedno,že je 23 h. v noci a napouštěla jsem si vařící vodu do vany.
A s tím jídlem…to máš dobrý,to my dnes cajdali po Ostravě a bylo z toho plné auto a na 4 x to vynášeli nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí