Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj princezny a princátka v bříšcích.
Tak hlásím,že ač přes ležení a odpočívání jsem stejně celou noc nespala,začal mě večer bolet i močák,tak nevím,nevím.Dnes už s Tedíkem na tu kontrolu musím,taky oběhat vše ostatní,takže to asi potáhnu s tou virozou až do vánoc a to jsem ještě chtěla něco málo dopéct…ach jo.
Přeju ,ať se vám nemoci vyhýbaj,bříška rostou a hlavně předpohodové dny vánoční.
Krásné dobré ráno.
Evuško opraveno. Je to docela mazec s těma testama, ale určitě bude všechno v pořádku, uvidíš. Kdy budeš volat na ty klky na pohlaví?
Rozarko to je hloupý, že jsi takhle nemocná - tak ať tě to brzo pustí.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / KO 2.1.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / KO 15.1. / 21.12. Tripple testy
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 20.12.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / KO DNES!!!
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 20.12. UZ / 28.12. Tripple testy / 9.1. Dr.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO DNES!!!
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 2.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / KO 10.1. / 2.1. Tripple testy
Marcela / Kladno / TP asi 20.6. /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 3.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 20.12.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 3.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO 20.12.
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 10.1. Tripple testy
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6. / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 20.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 28.12. / UZ 20.12.
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7. / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Ahojky maminy.tak vcerejsi kontrola dopadla dobre.Mimi je pekne divoky..Sijovy projasneni je taky ok,tak jsem moc rada.Dostala jsem uz konecne prukazku.Termin porodu mi vychazi na 21.6. tudiz o tyden driv nez mam v seznamku.A dalsi kontolu budu mit 10.1. a to pujdu na screeningové vysetreni to jsou asi ty tripple testy myslim ne?
Tak ted si muzu zase uzivat klidnych dnu,kdyz vim,ze je vsechno v poradku.
Drzim pesti Lenulce a Novire…
Ahoj Martinko, tak to moc gratuluju. Tak teď už žádný stresy a jen pohodičku.
Ahoj holky,
na kontrolu jdu až 15:30, takže jsem docela nervózní, teď mě štve, že jsem se objednávala až na odpoledne - myslela jsem, že tam půjdu z práce, kdybych věděla, že budu nemocná, tak se objednám hned na ráno ![]()
Doufám, že bude všechno v pořádku… chci si konečně nechat udělat fotku prcka, ať mám taky co dát do galerky ![]()
Tak se zatím mějte, jdu ven s Dolfíkem a pomalu vyrazím, musím ještě nakoupit nějaké dárky… Ahoj
Ahojte, holky,
Marti, gratuluji ke kontrole.
Popelko, už tam asi půl hodinu volám, ale mají pořád obsazeno. Doufám, že mi to řeknou a nebudou se tvářit, že volám jen kvůli pohlaví
, když tam mají tak napilno. Ale risknu to. Třeba zjistím, že mi dělali i jiné testy a poslali zprávu jen na toho downa, že ještě zbytek pošlou a nebudu muset na ty triple testy. Původně říkali, že ta zpráva příjde do 4 týdnů a tu negativní jsem měla doma za 2 dny. Tak uvidím. Ať ti to v práci rychle ubíhá.
Ahojte, holky,
Marti, gratuluji ke kontrole.
Popelko, už tam asi půl hodinu volám, ale mají pořád obsazeno. Doufám, že mi to řeknou a nebudou se tvářit, že volám jen kvůli pohlaví
, když tam mají tak napilno. Ale risknu to. Třeba zjistím, že mi dělali i jiné testy a poslali zprávu jen na toho downa, že ještě zbytek pošlou a nebudu muset na ty triple testy. Původně říkali, že ta zpráva příjde do 4 týdnů a tu negativní jsem měla doma za 2 dny. Tak uvidím. Ať ti to v práci rychle ubíhá.
Ahojky maminky a bříška,
Martinko, moc gratuluju k úspěšné kontrole a k průkazce.
Evuško, také velké gratulace a jsem napnutá, jestli ti řeknou to pohlaví.
Také si ho asi necháme říct, pokud se náš prcek nerozhodne jinak
Manžel původně moc pro nebyl, ale já jsem strašně zvědavá a už se mě také všichni z okolí ptají, co to bude, aby mohli nakupovat oblečky.
Novire, myslím na Tebe a držím palečky, ať přijdeš jenom s dobrými zprávami. Také Lenulce držím pěsti.
Já jdu na kontrolu zítra a už jsem z toho zase pěkně nervózní. Už aby to bylo. Jé, teď jsem koukla do seznámku a čeká mě to zítra spolu s Ivulí a Rozárkou, Helenis, Vykynou a Vvikem. Teda nás je. Tak to jsem ráda, že na to nebudu sama ![]()
Tak jsem tam volala, prý mi ty klky ještě rostou. Hrozná představa. Tak nic nevím, prý jsem měla málo vzorku, a to mi tam bodal 2X ! Tak až za 14. dní. Na triple testy prý ať nechodím, že tyto jsou nejpřesnější, ale když už mi je napsal, tak půjdu.
Novire, drzím pesti na kontrolu. Kaculko, chvilku jsem přemýšlela, že si nenechám říct pohlaví, ale nevydržela bych to, taky už bychom mu chtěli nějak říkat, zatím mu říkáme pracovně Lojza, za ty extempore s krvácením, ale to bych si, až už bude slyšet, neriskla mu tak říkat ![]()
Ahoj holky,
tak jsem toho moc nenaspala, taky jsem něco chytila,je to takový nepříjemný pocit v krku a trochu mě bolí hlava..
Tak toho dneska asi moc neudělám,no nic.
Evuško, já jsem na testech nebyla,půjdu ale co nevidět a mám docela strach.Hlavně at´ máš zdravé mimi,z těch klků by to mělo být jasnější, než z těch testů.
Martince gratuluji ke kontrole, není nad to, když víme, že je mimi zdravé,že
![]()
Opatrujte sebe i bříška, já jdu vařit čaj.. ![]()
Taky se od rána prolívám čajem, střídám černý s těhotenským, černý čaj s citronem a medem mám moc ráda.
Jak jsi psala, Vyki, s těmi doktory je to trochu hrůza. Jak jsem si šla na ten ultrazvuk do nemocnice, tak se divil doktror, proč s rizikovým těhotenstvím nechodím pravidelně do nemocnice, že kontrola jednou měsíčně je málo. Jenže můj gynekolog je i pro rizikové těhotenství, tak to propouštějící doktor z nemocnice nechal na něj. Taky mi můj gynekolog říkal, že by mě na ty klky vůbec neposílal do nemocnice, ale k jinému doktorovi, ke kterému on posílá, vlastně že by mě vlastně vůbec klky v krvácení nedoporučil, a že ta krev musela dopadnout tak špatně, když jsem krvácela, že to měli vzít v potaz.Když mi šíjové projasnění dopadlo tak dobře, tak klky byly hodně velké riziko potratu. Tak si pak vyber.
Evuško,to je fakt hrozný.Vím, že když máš rizikové,měla bys chodit na kontroly každých 14 dní.Vůbec nechápu, jak je možné, že tě poslali na klky, když jsi krvácela.Máš fakt štěstí.Myslím,že tvoje mimi už vydrží úplně všechno.. Neboj, bude to v pohodě,doktory ber s rezervou, ono se to jinak nedá.Já jsem pokaždé v těhotenství doktora vyměnila, podruhé protože ten doktor umřel.Asi pro něj taky dobře, protože by se asi nevyhnul velkým problémům.Já v té době musela na plodovku,bylo mi 21 a vůbec jsem nechápala,co se děje.Vyšlo mi špatně AFP a on řekl, že se taky mohli v laboratoři splést. No všechno bylo v pohodě, dneska je Martínkovi 9 aje úplně zdravý. A pokud nemáte v rodině nějakou vrozenou vadu,tak se tím ani nezabývej.Je to lepší.. ![]()
Taky si říkám, že nemá smysl se nervovat, kdybych tenkrát v nemocnici měla email, tak bych věděla, že pozitivní down neznamená postižení, je to jen upozornění, malá pravděpodobnost, tak bych neprobrečela dva dny. Taky malého chválím, co všechno už vydržel
. Tak ty čekáš druhé, asi by jsi chtěla holčičku, když už máš kluka?