ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
21.12.06 14:11

Roxo právě, že jsem potratila před rokem ale v 9tt. Dr. mí tvrdila, že jsem nedostala tu injekci protože to bylo moc brzo abych si vytvořila protilátky.. jenže víš jak, brouček hlodá hihi. Tvojemu nebrali krev kvůli tomu? Prcek už má placentu, tak snad se už udrží i tak…
Vykyno gratuluju, tak to už je taky macík a budete mít zasebou 1. trimestr když je starší :)
Já si pořád říkala jak v II trimestru budu klidnější a pořád si to nějak neužívám… snad po triplech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
21.12.06 14:40

ahoj, Tomášek dneska vyjímečně po obědě usnul, tak mám chvilku času, byli jsme totiž autem v Průhonicích na nákupech, zašli jsme taky do Kika nábytek, mají tam príma dětský koutek, tak se tam vyřádil a cestou zpátky mi usnul. Takže jsem ho musela z auta přenášet až domů, bydlíme v 8.patře, ale výtah naštěstí jezdí, jinak bych ho musela vzbudit. Ráno jsem byla na té genetice na krvi - to jsou zřejmě ty tripple testy, před třema rokama se tomu ještě tak neříkalo, ale je to určitě ono. Výsledky budou 27.12., tak jsou docela rychlý. Aspoň se člověk nebude tak dlouho stresovat, jestli je všechno v pořádku.
Jinak všem přeju krásné a klidné Vánoce, ty příští už budou zase úplně jiné, s miminkama…
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.12.06 14:53

Helenis, krev manželovi nebrali, automaticky ho považují za RH+ (ono je pozitivních asi 85% populace, takže dost velká šance). Protilátky se dostávají do těla od mimča postuně, ale hlavně při porodu. Mimčo taky může být po tobě Rh- a je tím pádem po problému. Já myslím, že budeš v pořádku, testy se na protilátky se dělají asi 4× za celé těhotenství. Možná manžela na krev pošlu stejně, stojí to asi 100Kč, domlouvala jsme se už s praktickým lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
21.12.06 15:14

VYKY, tak to máme hodně podobné miminka! :D Naše mělo v úterý 6,3cm a 28.12. jdu taky na tripply… To jsem zvědavá, jak se ty naše těhu budou vyvíjet (která z nás jako první ucítí pohyby, kdy porodíme…). To mám starosti, že? :lol:

HELENIS, neboj, těhu si začneš užívat, až ucítíš pohyby. :) Teď je to zatím nijaké - ani si nepřipadám jako těhu, kdyby mi nebyli malé kalhoty, ale pak budeme o prckách vědět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
21.12.06 16:03

Ahoj holčiny a pupíci,
gratuluju k úspěšným kontrolám. Taky jsem říkala doktorovi na kontrole, že mám pořád pochybnosti jestli je všechno jak má. Klidná jsem jenom na UTZ a pak zase obavy do další kontroly. Říkal, že za nějaký ten týden budem cítit pohyby a budeme o mrnětech vědět až až.
Janino1974 tyhle krevní odběry byly asi tripple testy. Mě doktor při kontrole ve středu přeměřoval ještě hlavičku, trup a nožičku mrněte a pak jsem šla na krev do laboratoře. Výsledky cca 10-14 dní. Tak máme zase důvod se nervovat jak dopadly, že? No a v lednu jdu na velký UTZ na srdíčko. Tak jsem taky zvědavá, jak to bude vypadat na větší obrazovce. No nic holčiny budu končit, upaluju z práce, konečně mi začla dovolená.
Pokud se na net nedostanu před štědrým dnem, tak už teď přeju všem těhulkám a jejich pupíkům bohatého ježíška a hlavně hodně pohody, klidu a odpočinku.
Ivule a mrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
21.12.06 16:10

Leni to jsi napsala dobře :) Já to taky poznám jen podle pupíku a občasného píchnutí v břiše :) Už týden prosím příťu aby mi ten špekáček vyfotil, ale snad se dočkám :)
Roxo takže to nemůže přijít najednou, že by se tělo rozhodlo jo? No já sem měla spíš obavy, aby to neovlivnil ten utrogestan, který jsem do teď brala. A když ho neberu aby se to nějak nerozjelo… No musím hold čekat a uvidí se.
Holky tak to držím pěsti na triply! Kdyby byly do těch 10 dní bylo by to supr!! Velký UTZ se dělá kolem 20tt žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
21.12.06 16:28

Ahoj holky, tak já teď dva tři dny moc nestíhala, protože jsem včera měla 30 :roll: a couraly se tady celej den návštěvy s gratulacema -večer jsem teda úplně odpadla, ale musím se pochlubit - dostala jsem od manžela foťák - zrcadlovku - můj tajný sen :wink: asi jsem byla hodná :D

Všem holkám gratuluju k úspěšným kontrolám :wink: to je fajn, že mimča tak krásně rostou a jsou tak čilý :wink:

RENKO z 5 kg nahoře si nic nedělej, já mám 4kg !! :wink: a podle toho, jak se těším na cukroví, tak to vidím na pěknej přírůstek :lol:

ROXO to blinkání snad bylo jen výjimečný, snad bys nezačala teď zvracet..ikdyž každá to má jinak to je fakt..

IVULE užij si krásně dovolenou, nohy nahoru a žádný velký úklidy ! :wink:

HELČO neboj, oni si tě ohlídají, co se týká toho Rh faktoru, to by určitě neměl být problém..měříš se přes břicho? kolik máš? tak já už vesele nosím těhot. kalhoty od ségry, má na břiše takovej ten úplet a nahoře gumu na posunování - docela to i drží - bála jsem se, že budou padat, ale dá se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
21.12.06 18:16

No konečně Silem :) Já ty kalhoty nosím už dlouho a jsou supr! Není nad prostor pro bříško ;) No na míry se ani neptej :oops: pokud si to dobře pamatuju, tak přes prsa mám 97 a přes pupik největší asi 94.
Co pohyby byly od té poslední ťukandy nějaké???? Ty máš metřík dle MS nebo dle UTZ? Já v tom mám chaoz :( Já ho mám podle UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
21.12.06 18:52

Ahoj holky

tak jsem dnes byla na tom placeném UTZ, ale mám z toho divný pocit. Všechny tady píšete, co všechno vám dr. měřil, brali k tomu krev a u mě nic takového.. Jediné, co mi napsali, je hodnota CRL 63,4 → 12+5, akce +, NT 1,7… Vím, že to NT je šíjové projasnění, ale to ostatní mi měřili i při prvním UTZ (neplaceném). Všeho všudy jsem tam byla 5 minut - dr. mi jenom ukázala na obrazovce srdce, dvě nohy a dvě ruce a konec!!! Je to tak dobře, nebo jenom mám blbý pocit?

HELENIS: já jsem také rh-, naštěstí všechna dítka jsou také -, ale chodím více na kontroly (tedy chodila jsem s Jonášem, doteť jsem ještě na krvi nebyla). Takže toho se neboj, budou tě hlídat..
A s mírami nestrašte, co si pak mám myslet, protože moje normální míry jsou větší než ty vaše „pupíkatý“. Nějak extra se neměřím, kalhoty také ještě dopnu (dokonce ty z mého hubeného období), takže snad zařím ťuk, ťuk, nepřibírám.

A vánoce: cukroví jsem dnes koupila, kapra vykuchala a stáhla a dala na mrazák (1kg za 50Kč), nakoupila suroviny na br.salát, dobalila dárky pro dítka a rodinu okolo, ještě něco koupit pro L - a vánoce můžou přijít!!!
Dokonce si Lukáš dnes koupil ozdoby na stromek a celou dobu tady kňučí, že chce zdobit stromeček…

Takže holky, pohlaďte pupíky a dobrou noc

Věra 12+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
21.12.06 19:30

VĚRKO, buď v klidu, důležitý je to šíjový projasnění - mimoch. měli jsem taky 1,7 mm a 6,05 cm myslím v 12+3..já na tom UTZ byla teda dýl, protože prcek se mlel, tak jsme čekali až se otočí, dr. kontrolovala nosní kůstku, orgány, nohy, ruce..jinak teda máš můj obdiv - vykuchat kapra - to bych teda nezvládla - nám to dělá kámoš, máme z toho už takovou tradici, 23.přijde, dělá kapra, popíjí se vínko, manžel dává stromek do stojánku, no a u toho hrajou koledy - paráda :wink:

HELI pohybama si nejsem vůbec jistá, začínám dokonce pochybovat, jestli to nebyly jen střeva, jak se pozoruju, tak mám pocit, že se tam něco děje, ale fakt nevím, jestli to je ono nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.12.06 21:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.12.06 21:39

Popelko- asi bych měla něco doplnit :oops: :lol: KO 11.1. a mám doma klučíka Péťu- 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.12.06 09:23

Ahoj holky, chtěla jsem vám všem popřát krásné svátky a hodně radosti v novém roce, určitě to pro nás všechny bude báječnej rok. Ať jste hlavně vy i vaše miminka zdravé, odpočiňte si a ať se s novými silami v roce 2007 zde zase setkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.12.06 13:45

LENI gratuluju ke kontrole a dobrým výsledkům, mimísek je už taky pěkně velkej a vypadá to jako by si žužlal ruce :lol:

HOLKY, co tady už nebudete, přeju vám všem krásný Vánoce, užijte si atmosféru, pohodu a klid s vašimi miláčky a broučky v bříšku, ať je vám krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.12.06 14:05

Ahoj holky,
za chvíli už půjdu z práce, letos naštěstí naposledy… Holky, tady se teď dějou tak děsný věci… už nikdy nepůjdu pracovat do malé firmy s ženským kolektivem… včera a dneska vyhodili TŘI holky z osmi!!!!! Fakt masakr, takhle před Vánocema je to od nich opravdu milé… vubec nikomu nic neřekly předem… Jsem z toho úplně rozhozená, kdybych nebyla těhotná, tak si okamžitě hledám novou práci. Nějaké morální nebo právní zá:,–(y je vůbec nezajímaly… My, co z tady zůstáváme, tak jsme z toho úplně hotové… no nic, zkusím si tím nenechat zkazit Vánoce.
Mějte se zatím hezky a hlavně si užijte klidné Vánoce. Já se mezi svátkama určitě ukážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí