ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
29.12.06 09:29

Dobré ránko,

EURY, někdo říká vitamíny od 5.měsíce nejíst, někdo, že to vůbec ničemu nevadí celé těhot. já pořád beru (Gravital), hlavně proto, že je zima, chřipky a jiný „neřádi“ a tam je přece jen komplex vitamínů, co by mohly ochránit..

KACULKo, ať ti den v práci rychle uteče, pak zase 3 dny volna :wink: na tu zácpu prý pomáhá kompot nebo sušený ovoce (myslím jakýkoli), ale nejlepší jsou asi fíky..jinak nevím..k bříšku - mě tam taky pořád škrundá, ale prý je to jasně rozlišitelný, že to hýbání mimča je jako šplouchání ve vodě (manžel říká, že to je jak krápníková jeskyně) a zvuky sílí :wink: tak mu teda věřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.12.06 10:15

Ahoj holky,
já jsem se sem vůbec nedostala, manža je doma a ještě okupují počítač děti.. :D Včera jsem byla na tripple testech, výsledky prý budou 3. nebo 4.1.,tak doufám,že bude všechno v pohodě. Ale do té doby se asi zblázním.. Na kontrolu jdu 18.1.
Gratuluji všem k výsledkům z genetiky a úspěsným kontrolám .
Vánoce proběhly úžasně, manža vrtal díru do stropu, tu poslední samozřejmě, a narazil na ocelovou výstuž a vletěla mu do oka štěpina. No a tak jsme byli na Štědrý den na očním v nemocnici, štěpinu vyndali, oko zalepili a my šli stát frontu do lékárny.Bylo to bezva, jediná otevřená v celém městě, tak si to dokážete představit.. :( .Ale zase jsem koukala přímo na porodnici a říkala jsem si, už abych tam byla..
Návštěv nám přijelo dost, dokonce i tchýně a je ted´nějaká jiná, lepší.. Že by konečně uznala svou snachu.. ?
Jinak pomalu přibírám, mám nahoře asi kilo a čtvrt, těhu kalhoty nosím už dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
29.12.06 16:37

Ahojky :)
Holky díky za info, já to právě četla jen o Krči, že mají přímo napsáno, že se platí epi… to se mi teda moc nelíbí :( Zkusím na psat i do Podolí a uvidíme co oni na to.
Silem tak ty už máš nárok 19 tt, to už i ty bublinky jsou cítit dobře ne?
Vyky taky držím pěsti, teda vy se máte, že to už budete vědět!! Já až 10 jdu na odběr :( S tím okem to bylo veselo co? Já nesnáším když můj něco dělá, už předem ho vidím s nějakým zraněním… Máme to šikovný chlapy ;)
Heluš tak já beru mamavit a to jak si vzpomenu, ale max 1× za 2 dny. Jinak jsem mezitím brala listovku, kterou teď taky flákám… Myslím, že když si nějaký ten vitamín zobneš ob den nebo občas, tak nic nezkazíš! Teď jde spíš o tebe abys byla zdravá, mimi si veme co potřebuje z těla… tím pak trpí zuby, vlasy… tak asi dle potřeby a jak to pozoruješ na sobě.
A těch 70km je teda dost! I když… aspoň nebudeš tak dlouho čekat v hekárně :)) odbydeš si to po cestě :) Ale asi bych byla klidnější u těch rodičů, to né že né!
Na zácpu mě pomáhají jogurty. Jak si dám po ránu něco sladkýho tak jdu bezpečně :)
Jinak mě pořád trápí bolesti zad a přidala se hlava… nic příjemnýho! Ale musíme vydržet hold.
Tak se jdu věnovat polovičce. Krásný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.12.06 20:58

Ahoj holky,
to jsem ráda, že je tady tak živo :)
Jsme teď s manžou na návštěvě u našich, tak se na počítač nedostanu tak často, okupuje to tady můj pubertální bratr :lol:
Dneska ráno jsem byla na triplech, výsledky budou 8. ledna, tak už aby to bylo… ale pořád si říkám, že není důvod aby bylo něco špatně, tak to snad bude v poho…
Kočárek ještě vybraný nemáme, ale asi to uděláme tak, že si hluboký půjčíme od švagrové (sama nám to nabídla) a budeme kupovat až sporťák. Zdá se mi to lepší, než kupovat kočárky dva nebo se třepat že se mi to trojkombinace prcek v zimě s fusakem nevejde :wink:

EURY, těhotenské vitamíny žádné nejím, jen kombinaci vápník+hořčík+zinek+selen, pokud budu mít v pořádku krev, tak asi nic jiného už jíst nebudu…

JANINO, moc gratuluju k výsledkům testů :)

HELČO, ten kočárek vypadá fakt super, já bych k nám potřebovala asi něco víc terénějšího, ale ja fakt bezva jak je lehký…

SILEM, ty se máš, že už prcka slyšíte :) nemůžu se dočkat, až ho ucítím taky, ale počítám, že nám to ještě trochu potrvá :wink:

Jo a k štědrověčerním příhodám… my jsme skončili s Dolfíkem na pohotovovosti - někde chytla zánět močového měchýře, nemohla se chudák vůbec vyčůrat :cry: strašně u toho kňučela… takže jsme tam za antibiotika, vyšetření moči a pohotovostní příplatek nechali pěknej balík, ale jinak to nešlo, stašně se trápila. Teď už jí zabraly ty prášky, tak je to lepší.

Tak, jdu se naložit do vany a pak asi koukat na tývku, mějte se a pohlaďte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
31.12.06 11:03

Holky veselého Silvestra a do nového roku vkročte tou správnou nohou :-) hodně zdraví, štěstí, lásky a jen samá splněná přání v roce 2007 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
31.12.06 12:23

Ahojky.
Doufám, že se všem daří dobře a chci vám taky popřát vše nej do roku 2007, zdraví, bezproblémové těhu, rychlý porod, spokojená miminka a mnoho sil na probdělé noci :) Holky ať vám je prostě skvěle a vyjdou vám vaše přání a předsevzetí.

PS: Slavte s mírou ;)

Helča

http://www.sirmi.ic.cz/mix/85.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.1.07 12:33

Ahoj holky,
přeji vám všem krásný nový rok,hodně zdraví štěstí a lásky.Zdravá miminka ,bezproblémové těhotenství a rychlé porody bez komplikací :lol: .
 Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.07 12:41

nemocenská

Ahoj holky,
taky přeji všem KRÁSNÝ NOVÝ ROK.
Mám taky otázečku. Chci zůstat už na nemocenské (kvůli nevhodnosti náročnosti práce, denně řídím cca 200km a pracuji ve stresovém prostředí) a nevím jestli mám zajít k praktickému lékaři či počkat na poradnu u gynekologa. Poraďte, určitě už máte zkušenosti - děkuji.
Marcela

• Citovat
  • Upravit
3
1.1.07 20:23

AHOJ HOLKY,
předem vám přeji krásný nový rok a at nám mimísci do toho června vyrostou zdraví a plní síly :D
Chtěla jsem se k vám přidat - je mi 23 let, čekáme první mimi po 13 měsících snažení a TP máme zatím na 5.6.2007 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
2.1.07 08:47

Ahoj holky, zdravím Vás v novém roce. O svátcích jsem se k netu skoro nedostala, byla to samá návštěva a cestování, potřebovala bych ještě pár dní si odpočinou a na:,–(it dietu, ne váhu radši ani nelezu.K vánocům jsme dostala kojící polštář (mamči v něm i můžou spát s břichem) a dečku do postýlky. pověrčivá nejsem, takže mi to moc nevadí. Rozhodně chci všechno nakoupit předem, pochybuju, že se potom budu někde vláčet s kočárem po nákupech. Kočár už mám taky vybraný (gesslein Future), jen ale počkám jestli budou mít i jiné barvy, má být nová kolekce 2007.
Držim palce na triply, já jdu na odběry až za týden, snad to bude OK. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
2.1.07 09:28

Ahoj maminky a bříška,
vítám Vás v novém roce a také samozřejmě Eweli tady u nás.
Jaképak byly vánoce,papkali jste,bříška se kulatí?Já jedla jak prasátko,ale kupodivu na váze pořád těch 60 kg-takže pořád ty 3,5 kg navíc,no snad to ještě nějakou dobu vydržím.
Jinak z mého nachlazení se posléze vyklubal zánět dutin,tak příšernou bolest hlavy a pak už ani nevím,zda bolelo ucho,zuby,dutiny pod okem i nad okem,že jsem silně váhala po 2 dnech,zda si nevezmu brufen,ale nakonec,teplé obklady a horká vana a malá sklenička svařáčku dutinám domluvila a povolily…ufff,ale bylo to šílené.
Popelko,kontrolu mám 4.1.,a pokud bude dle dr. prďolka ten 14 tt.,tak i triple testy.S dr. jsme se nakonec „domluvily“,že bych měla být toho 4.1. 16+2 tt.,ale že prďolka je o 2 týdny menší,což prý po té revisi je i pravděpodobné,takže budu asi 14+2,takže termín se mi asi posouvá do července…hm,sama jsem zvědavá.
Přeji příjemný mrazivý den…já vyrážím s klukama k holiči,ten menší vypadá jak kudrnatá holčička :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
2.1.07 09:30

Marcelko,
co se týče nemocenské ,já zdravotní sestra pracující na infekč. JIP jsem byla na nemocenské ,kvůli práci v obou svých předešlých těhu na nemocenské hned od začátku.Napsala mi ji gynekoložka,ale záleží na každém dr.,ale pokud je rozumný ,neměl by snad být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.1.07 09:31

Ahojky preji vam vse nejlepsi do Noveho roku,hlavne to zdravicko at nam to vsechno vyjde..
Dnes poprve v praci moc se mi nechtelo..
Gratuluji k dobrym vysledkum..
Ja jdu na tripply pristi stredu,tak doufam,ze dopadnou dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
2.1.07 11:51

Ahoj holky.
Vítám Eweli, jen se přidej, jsme rády za každou červeňačku :)
Martinko teda nám to ale vychází, já jdu taky na triply příští středu. Na ně se nemusí jít na lačno že ne? Jednak tam jdu zase až večer a jednak bych to po ránu asi nedala.
Jinak jsem ráda, že jste se činily a dopřávaly bříškům! Teď mimi potřebuje zateplený domeček na zimu ;)
Co se týká neschopenky tak mi ji dr. napsala hned na prvním UTZ kvůli předchozímu potratu a doma už zůstanu, protože je po inventurách, tak se to vzalo aspoň jedním šmahem…
Jdu se hned mrknout na ten future kočárek ;) jen přeci ty nového kolekce mi zase zamotají hlavu hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.1.07 12:01

Přeji všem maminám do Nového roku 2007 jen to nejkrásnější a nejzdravější a nejveselejší mimčo. Jsem ráda, že jsem zase mezi Vámi.
Přes svátky jsem se na net vůbec nedostala. Gratuluju k úspěšným tripplům. Já dneska taky volala k doktorovi, ale ještě nemají výsledky, a to jsem byla na odběry 20.12., tak mám zavolat v pátek. Gratuluju všem i k prvnímu bulinkování, u mě se asi projevilo dneska poprvé kolem 3 hodiny ranní. Dokonce mě to probudilo aspoň doufám, že to bylo ono.
Jinak tchýně s tchánem byly nadšení a hned volali, jak si na štědrý den rozbalili fotečku z UTZ. Tak jsme teď momentálně nejnaštěvovanější z rodiny. Jinak jsem od manžela dostala pod stromeček pěknou lahvičku pro mrňouska. No a pak jsme si s manželem koupili povánoční dárek pro všechny tři. Koupili jsme nábytek do dětského pokoje a už stojí ustavený a naleštěný v pokoji. Pak ho začnem jen plynule zaplňovat oblečkama.
Jinak na mimi jsme nedostali nic, ale já koupila před vánoci v Tescu ve výprodeji bodíčko 18,–Kč a dupačky za 25,–Kč. No neberte to za ty peníze.
Měli slevy na veškerý textil, ale musela jsem se hodně brzdit, jinak by ty skříně už byly plné.
Zatím ahojki utíkám na oběd.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí