ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
8.12.06 07:19

Dobré ránko holčiny,
Novire, přeji Ti brzké uzdravení. Hlavně to musíš poctivě vyležet a pít teplé nápoje.
Kaculko, neboj se mononukleozy. Já jsem ji sama měla před 4 lety, ale bohužel velmi agresivní a ležela jsem na infekčním oddělení v nemocnici 22 dnů a pak jsem ještě byla 3 měsíce doma na nemocenské. Byla jsem v kontaktu s ostatními rodinnými příslušníky a nikdo to nechytil. Je to infekční onemocnění jater, ale doktoři mi potvrdili, že její vir má v těle hodně lidí, kteří ani neví co v sobě nosí a přitom se u nich nemoc nikdy nerozjede. U mě byl spouštěcím prvkem stres v práci (dělala jsem pokladní v Intersparusice jen 1,5měsíce, ale i to mi na nervování stačilo, během nemocenské mi samozřejmě došla výpověď).
Doktor Ti pro jistotu může vzít krev a budeš mít jasno. Držím palce ať to dobře dopadne.
Zatím se mějte fajn a opatrujte pupíky.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.12.06 08:03

Krásné dobré ráno, já jen v rychlosti proběhnu a zase jdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
8.12.06 08:03

Dobré ránko, já se taky přidávám k těm, co konečně mají trochu víc energie,už neodpadám v 8 hodin večer, ale občas vydržím i do 10 hodin. U mě tomu nahrává i slunné počasí, ta inverze mě málem zabila :D :D :D
Jinak Vám přeju ať Vás nemoci obcházejí obloukem, já musim zaklepat, že jsem naštěstí ani nechytla chřipku od manžela, který ji měl před pár dny.

S cukrovkou jsem taky adept na test, je mi 28, babička od táty taky stařecká cukrovka, kdoví jestli ji nemá i táta, ten totiž zá:,–(ně k doktorům nechodí, ale podle konstituce a velkého množství pití i v noci bych ho docela tipovala, jeho brácha ji má taky…no uvidim, abych na sebe ty nemoci zbytečně nepřivolávala…tak se opatrujte a nenechte se tím vánočním shonem uhnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.12.06 08:04

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 14.12.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 18.12.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 20.12.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 19.12.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6.2007 /KO 12.12.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6 2007 / KO 19.12.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 11.12.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 13.12.
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 3.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO ???
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 18.12.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 20.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7.2007 / KO ???
Bára / 1976 / Blansko / TP 3.7.2007 / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO 14.12.

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
8.12.06 09:09

Dobré ráno,
Popelko, dopiš mi prosím do seznámku KO 3. 1., díky.
Tak já musím říct, že jsem unavená pořád stejně, teď snad ještě víc. Áje roste 6 zubů, nechce večer usínat a budí se s pláčem několikrát za noc. Takže ráno jsem jak po flámu, no snad bude brzo líp.
Tak se zatím mějte fajn a ať vám to dnes v práci rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.12.06 09:26

Ahoj Renko, doplněno.

Já jsem teda taky pořád unavená a nelepší se to. Snad se maličko zlepšily ty nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.12.06 09:32

Krásné dopoledne holky.

Popelko,prosím u mě taky příležitostně dopiš kontrolu na 20.12.

Od rána tu uklízím,pobíhám a dobaluju dárečky,které ještě nebyly zabaleny.Pořád máme ještě nějaké resty a jak tak koukám na datum,tak bych měla o víkendu péct,ale nevím,jak to dám,budeme tu mít o víkendu i přítelova syna,takže 4 chlapy v chalupě…hehe,zavřu se před nimi do kuchyně a nechám je na pospas :-).
Jinak s mou únavou je to také lepší,nechodím spát totálně unavená v 20h.,ale i okolo půlnoci a to nejmenší měl dnes nějaké divoké sny,tak za náma přišel a já se s ním průběžně stěhovala z pokojíku do obyváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.12.06 09:48

Dobre ranko..
Tak uz mame zase patecek to je parada..Konecne vikend.
A za ctrnact dni Vanoce…to leti a nase miminka porad rostou..
Holky co budete kupovat svym drahym polovickam k jezuldovi?Ja totiz vubec nevim chodim po kramech a premyslim je to s tema chlapama tezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
8.12.06 12:19

Ahoj holky,
sem tam se dostanu k počítači, manžel je doma a tak musím využít každého okamžiku, kdy ho uvolní :D . Já mám doplácet na ty testy 100Kč, ptala jsem se tchýně a ta říkala, že to má každý dr. jinak. Ona spoluvlastní biochemickou laboratoř, tak o tom něco ví. jinak jsem včera měla úžasný den, zjistila jsem, že když mluvíte pravdu a myslíte si, že je to tak správně, máte smůlu. Týká se to mého bývalého a mých sporů s ním. Vysvětlení by bylo na román, ale soudy a psychology zajímají drby a smyšlenky. Takže má víra ve spravedlnost je na nule. Přeji všem příjemný den a hezký víkend :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.12.06 12:37

Ahojte,
Vykyno, ne vždy se vyplatí mluvit pravdu, teda aspoň v dnešní době. Kolikrát se to spíš obrátí proti tobě. Ale držím Ti palce, ať vše dopadne podle tebe a jen dobře.
Martinečko, na vánoce mám pro svého manžela, jelikož je vášnivý škodovkář a pořád něco kutí v garáži: montérkovou kombinézu (těch u nás není nikdy dost) a modely 1:43 starých škodovek, které sbírá. Jinak jako vždy nějakou mikinu a triko a pak dokoupím ještě něco pro radost.
Jinak dneska jdu kupovat těhu kalhoty, tak mi držte palce, už nechci na riflích ani zapínat knoflík, začíná mě pěkně tlačit, ale zase hrozí riziko, že se mi rozepne zip a budu je sbírat někde u kolen, tak jsem zvědavá, jestli něco pořídím. Protože kdykoliv něco potřebuju a mám na to peníze, tak nic neseženu. Tak jsem zvědavá jak to dopadne teď.
Zatím ahoj a přeji všem těhulkám a pupíkům pěkný víkend. Já už mizím z práce domů.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.12.06 07:50

Dobré ránko,
koukám, že tu o víkendu nikdo nebyl. Tak píšu, že nákup těhu kalhot dopadl dobře. Prodejna ze Studénky (Promi) otevřela pobočku i v Ostravě, tak jsem koupila riflové kalhoty do pasu, na posunování mají plno knoflíků. Zatím v tom vypadám jako v pytli, ale aspoň mě netlačí na břiše. V zahradníkách jsem vypadala jako v pytli. No a pak jsem si koupila ještě 3 těhu halenky (tuniky), které se dají naštěstí nosit teď, i s velkým břichem i po porodu, jsou jako normální trička, jen mají na stranách sňůrky na rostoucí bříško. V obchodech jsem nechala přes 3 tisíce, a to jsem vybírala vše za rozumnou cenu. Mamka byla nakupovat se mnou a ještě budem muset sehnat nějaké šaty (riflové - zahradníkové), ty měli jen ve 42 a ty jsem měla úplné přes boky už teď a to jsem teprve na začátku těhu.
O víkendu jsem napekla 2 várky lineckého a jedny vanilkové rohlíčky a byla jsem úplně hotová. Manžel dojel v neděli kolem 19 hodiny a byli jsme pochváleny za oblečení i za voňavoučké cukroví.
Jinak jsem byla ještě na návštěvě u tchýně, musela jsem si jít vyzvednout dárek k Mikuláši a k mému svátku. Pořád nic netuší, a přitom celou dobu mleli o tom až budou mít jednou vnoučata apod.
Oni nás na ten štědrý den přerazí, jak si rozbalí fotku z UTZ.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
11.12.06 07:59

Ahoj Ivulko…tak to je prima, že jsi sehnala těhu gaťky.

S těma tchánovcema jsem se pobavila…v sobotu jsem byla pomáhat tchýni uklízet a oni mají v ložnici takový plastový popelářský auto jako hračku, tak jsem ho obdivovala a ona že prý tam čeká na vnuka…tak jsem to nekomentovala a zjišťuju, že si čím dál častěji říkám, kdyby věděli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
11.12.06 08:22

Ahoj Holky,
tak se tu u toho počtení taky směji.V sobotu jsme pekla o 106,byla jsem úplně hotová.Řekla jsem,že už končím,že akorát budu brblat,že uždibuji i já a jen kynu.
Jiank s těmi těhu kalhoty,taky mám jedny doma a zatím je asi na chvíli schovám,protože opravdu vypadám ,jak v pytlíku.Ale tloustnu pěkně…i sousedka,co mě pár týdnů neviděla,říká,že konečně jsem se pěkně „spravila“,že už nevypadám,jako vychrtlík,ale že pěkně přibírám,že je vidět,že mi to po rozvodu svědčí.
V neděli jsme vyslali kluky do cukrárny,šli si na chvíli lehnout na gauč a v tom přišla tchýně :-),tak přítel z legrace nadhodil,že takhle se vnoučka tedy nedočká,když nemáme chvíli klidu :-)))),vzala to velmi sportovně a pak ještě dlouhou chvíli povídala,že příště zavolá než přijde,že by ráda tu vnučku :-)))…pořád jsme se na sebe uculovali,ale podařilo se nám udržet jazyk za zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.12.06 08:23

Ahoj Popelko,
u nás je to úplně stejné, jako by všichni měli tušení, protože na mimčo se nás poslední dobou ptají všichni. Pořád jenom slyšíme, tak kdy už něco budete mít nebo už to aspoň plánujete apod. Tak mám pocit, že to máme napsané na čele. Jo letos budou vánoce opravdu veselé a šťědré. Už jsme si s manželem představovali, jak si tchánovci rozbalí dárečky pod stromečkem a budou v šoku. Doufám, že jim to podle té fotky z UTZ dojde. Říkali jsem si, že hned k nám přiletí, nebo aspoň zavolají. My k nim jdeme až 26.12., kdy se sejde u nich celá rodina, teta s rodinou i babi s dědou, tak bude veselo. Jo s tím autem je to u nás podobné, tchýňka zase nakupuje oblečení a hračky do zásoby, aby toho měla pro vnoučata doma dost na hraní i na oblíkání. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
11.12.06 08:31

Rozarko taky už mám napečíno, ale bylo to náročný. Vůbec tenhle víkend byl záhul.

Ivule…to auto dostal tchán když odcházel se staré práce…dělal u té firmy bezpečáka přes nebezpečný odpad nebo tak něco. Je moc hezký a vzadu má i popelnici, jak je zvedají do auta.

Nás se na mimi lidi neptají, protože vědí, že jsme na to hákliví a po pár ošklivých odpovědích dali pokoj. Co komu do toho, že? Ale taky už se strašně těším jak to řekneme, je to čím dál těžší udržet jazyk za zuby a hlavně už je to na mě pěkně vidět. Jak jsem v sobotu uklízela s tchýní, tak jsem pořád zatahovala pupík, aby nic nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí