Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holčinky!
POPELKO, promiň, nenapsala jsem Ti, kdy mám další KO, ale myslela jsem, že to víš ze ŽPP a podle metříku… Jdu teď v úterý 16.1. na velký UTZ, hlavně srdíčka na genetický UTZ. Pak mám KO 29.1. u svého gyndr. .
IVULE, teda s tou krví to je složité jak něco, ani se mi to nechce počítat…
![]()
Mně se líbí z kočárků Inglesina OTTUTO, našla jsem ji za 15 000Kč s autosedačkou. Magnum taky není špatný a navíc levnější… Bude těžké vybrat kočárek. Nechci 3-kolku a Robča když vidí, jak mají všichni známí kočárky do 10 000,–, tak taky nechce investovat víc.
Navíc jedna jediná známá má kočárek Jané, stál celkem 20 000,– a stěžuje si na něj, hned měla rozbitou brzdu a vybledl ji, což je ale fakt vidět a kočárek za 20 000,– by teda podle mě vyblednout neměl
Takže to u nás bude velmi zajímavé…
Máte taky nějaký strop, kolik by měl stát kočárek???
Lenulko díky za termíny…nějak jsem to asi přehlídla nebo co.
Manželovi se zdá i těch 10 tis hodně, tak to bude zajímavý.
A protože už zase nevím, kdo měl výsledky tripplů, tak gratuluju hromadně
![]()
My jsme si dali strop max. 12.000 i s autosedačkou,ale budeme se snažit sehnat levněji.Těch dvanáct by nás stál nový.
POPELKO, tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo má doma šetřílka!
![]()
Stejně ale v tomto nakonec bude po mém, vysvětlím mu v nějakém obchodě pro a proti a sám uvidí. Snad tato metoda vyjde jako vždy!
![]()
Jo a už začínáte nakupovat??? Já jo, nějak mě to chytlo v posl.dnech a už mám doma plínky z www.pleny.cz + nějaké bryndáčky. Mám objednané kraťásky Next z Mimibazaru, mám koupenou osušku, čepičku (pro jistotu, kdyby byla potřeba) a nějaké bodýčka… ![]()
Docela se vyplatí investovat do kvalitního kočáru.U toho polskýho, kterej stál bez mála 7.000 jsme měnili klouby na rukojeti, stálo nás to 400 a všechny 4 brzdy, to vyšlo na další 2 stovky.A několikrát jsme ho reklamovali,protože nám pořád zatáčel na jednu stranu,jezdit s tím byla fakt dřina.Pak jsme ho radši prodali. ![]()
Ahojky,
Ivule, koukla jsem na to, ale na první pohled se mi to zdá složité, kouknu se na to podrobněji, až budumu mít chvilku času.
Pohyby upřímně přeji a už se také nemůžu dočkat až něco ucítím.
Lenule, fin. limit na kočárek přesně určený nemáme, ale protože ho má v plánu koupit moje mamča (tedy babička) tak bychom ho rádi pořídili také cca kolem 10tisíc.
Renko, gratuluji k výsledkům tripplů.
Martinečko, datum srázku jsem navrhovala 2.2, ale odezva zatím žádná nebyla ![]()
Novire, tak to máme ultrazvuk ve stejný den. Už se nemůžu dočkat ![]()
Jinak mi už pěkně poposkočilo bříško. Pořád to bylo nic nic a najednou mám docela velký pupík. O víkendu dodám už konečně fotku do galerky. SLIBUJU
O víkendu asi budu zalezlá v postýlce, protože mě začíná pěkně škrábat v krku.
Dneska se moc těším na večer. Máme sraz střední školy cca po 10 letech. Od té doby jsem nikoho ze spolužáků neviděla, tak jsem strašně zvědavá, jak žijí.
Mějte se moc hezky a opatrujte bříška. Ještě, že už je pátek. HURÁÁ
Holky která jste to tady psala o té mateřské (tuším Ivulka)?? Kdy se na ní teda chodí? Já myslela, že 6 týdnů před porodem.
Popelko,
chodí se 8 až 6 týdnů před plánovaným porodem. Nejpozději těch šest týdnů, jinak se krátí mateřská.
holky smí se v těhotenství mátovej čaj nebo ne? Někde čtu že jo, někde ne …tak fakt nevím.
Marcela
17+2
Kaculko děkuju. Ptala jsem se naší účetní a ta mi řekla, že nevím.
Tak já se loučím…jdeme domů natáhnout se do pelíšku. Tak se mějte moc krásně, opatrujte sebe i pupíky a v pondělí ahoj.
Teda holky, mě se to dneska v práci neskutečně vleče ![]()
KAČULKO, taky se už nemůžu dočkat
Manžel jde se mnou, prcka ještě neviděl a ani nemáme zatím fotku, takže to pro něj bude zážitek
… no pro mě teda taky ![]()
MAŠENKO, s tím mátovým čajem teda fakt nevím, já jsem vůbec netušila, že by se neměl a piju ho od začátku těhu celkem pravidleně
nebylo mi po něm totiž špatně, narozdíl od čaje černého a zeleného …
Ach jo, už bych fakt chtěla jít domů… no, do čtyř už to snad nějak doklepu ![]()
O víkendu se sem asi moc nedostanu - jedeme ke tchánům do Čech - tak si všechny užijte víkend, hodně odpočívejte a pohlaďte bříška ![]()
Ahoj.
mátovej čaj se snad pít může.Doporučujou ho při ranních nevolnostech,protože zklidňuje žaludek.
Na kurzu jsme měli, že mátový čaj by se neměl v těhotenství raději pít…