ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
1.2.07 09:56

Cau holky,
v praci fofr, takze nestiham psat ale ctu pilne :wink:
Ozvu se jak to pujde…
At vam to rychle utece, Ahoj zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
1.2.07 10:04

Ahoj holčiny,
tak jsem vás stihla dočíst,ale asi nestihnu na vše reagovat…pořád se nervuju,pak přemýšlím stejně jako vy,zda je mimi v pořádku.Nevím čím to je,možná tím,že už nečekám první mimi,ale prďolku několikrát za den cítím už víc jak týden,předevčírem dělalo pěkné manévry a včera ani ťuk a to ho jsem schopna rozpoznat i když chodím,sedím ,ale nejlepší je to vleže na zádech,to kopká pěkně…ale včera ani ťukáneček…tak jsem byla pěkně na nervy.K tomu všemu jsem včera nestihla dojít k dr. /Tedíkovi se napůl ceesty chtělo kadit :-),a pak už jsem ho tam nedostala-je nemocný/,tak jsem se vypravila dnes ráno…ufff…vše je v pořádku a ejhle,teď tu jak ´tukám do kláves on ťuká do špeků :-)…chtěla jsem vědět,zda už jde vidět,co teda pod srdíčkem nosím…hm,dr. se ptala,jestli tedy máme pro vysněnou holčičku jméno,tak jsem jí řekla,že zatím je to Rozárka,tak se rozplývala ,jak se jí to líbí/to jsem jí neřekla,že je to jen pracovní :-)/,no a pak mi začla hlásit,že se prďolka už dnes nasnídal,že má plný žaludek i moč. měchýř,ale co vidí pořád nic…tak jsem ji začla ukecávat,a ona,že si to zatím nechá pro sebe…ale přemlouvala jsem jí tak dlouho,až z ní vypadlo,že pokud to není mezi nožkama stočený pupečník,tak by raději počkala,až Rozáriusovi :-) pindík ještě povyroste…takjsem se musela smát…ale pořád říkám Rozárka,přece jen bych raději holku…ale jsem smířená,a hlavně,ať je mrně v poho,i s klukem:-).
Popelko ,
kontrolu mám v rizikové poradně v nemocnici 6.2.,u mé dr. 14.2. a na fetální ECHO čili velký UZ jsem teď voalala a celkem mě odpálkovala ,že je ještě brzo,že nejlepší je to mezi 21-24 tt…takže mě objednala na 27.2.,což budu 21 tt…takže si ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.2.07 10:15

Rozarko tak to je moc dobře, že jste v pořádku. Mám radost. Mám ti Rozáriuse zapsat do seznámku nebo ještě počkáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
1.2.07 10:15

Tak jsem si zas dneska udělala z žaludku mrzáka.Ráno jsem měla chuť na čoko piškoty a tak jsenm je posnídala a teď pěkně trpím.Ondru mám ve školce,tak jsem plánovala jak si pěkně uklidím a teď tu sedím a tiše úpím.V poledne mám být u zubařky asi mi bude trhat zub,tak doufám,že jí nepozvracím.To by bylo dost děsný. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
1.2.07 10:22

Popelko,ještě počkáme :D ,i příteli jsem se podepsla do sms jako Roza +Rozarka :-)),ještě aspoň chvíli se budu těšit z Rozárky…i když tuším,že to bude Kryštof s pindíkem :lol: ,ale jsem obklopená samými chlapy,doma 2 syny,přítele,přítel také syna,i ten pes je kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.2.07 10:32

Rozarko jejda to máš teda přepindíkováno :lol: :lol: Ale Kryštof je krásný jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
1.2.07 10:39

Rozárko, gratulace ke Kryštúfkovi. Budeš se sice cítit jako růžička mezi trním mezi tolika chlapy, ale hlavně že bude mimčo v pořádku ne?

Kami, ať se žaludek brzo uklidní a ať to přežiješ u zubaře. Trhání zubu a bez narkózy? Br, br :-(

Novire, ať ti to také v práci rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
1.2.07 10:56

Popelko ,
Mikulka je taky pěkné jméno …byl to můj favorit u prvního kluka,u kterého mi až do 3 týdnů před porodem říkali,že je holka :lol: ..a jaké nakonec bude jméno…vidím to opět na rozhodování před odjezdem do porodnice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
1.2.07 11:30

Ahojky.
Koukám na rychlo jestli náhodou nepíše Renka.. ale tak to nehrozí. Musí odpočívat. Snad to zvládla OK a brzo se ozve. Jdu vás přečíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
1.2.07 11:46

Rozarko tak třeba to byl ten pupečník ;) Budu držet pěsti aby jo! Chci taky holčičku, tak vím jaké to je hihi
S těmi pocity je to jak kdy. Občas jsem úplně v klidu a nic neřeším, jindy jsem vystreslá z každého píchnutí. Malou cítím deně, ale protože se většinou válím celý den. Na zádech to ležení moc nejde, tvrdne mi to břicho :( Ale už si dá říct i v sedě ;)
Už se moc těším až mi přijde ta objednávka. Nakonec mám 20 plín malých, 4 větší, podprdu, deku a nůžky na nechtíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.2.07 11:49

Ahojky,
zak už je prchu klidněji, asi se už všichni těší na oběd :)

POPELKO, vůbe se nedivím, že jsi uronila slzičku, zvlášť když jsi byla sama doma, taky mě to občas večer bere :oops:
A strych o prcka je podle mě normální, spíš bych považovala za divné, kdybysme se nebály :) aspoň prcci ví, že je máme rády už teď :wink:

Holčiny, kdo tady psal o těch homeopatikách na uklidnění? Prosila bych o zvěřejnění názvu, počíám, že budu ukázková vystresovana prvorodička, znám se :oops: Takže bych nějaký tip na uklidnění určitě uvítala, minimálně s ohledem na moje okolí - PA, doktor, manžel :wink:

KAMI, to byla teda supr snídaně :wink: Taky mám čokopiškoty strašně ráda… a u zubaře to bude dobrý, jen dostaneš včeličku a bude to :lol:

ROZARO, páni, to je teda klučičí úroda :) ale třeba to nakonec bude Rozárka, naděje umírá poslední :wink:

PS: Podle počasí to teda vypadá, že budu muset změnit metřík na něco více jarního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.2.07 12:11

Novire jestli nebydlíš na horách, tak už ti ten shěhulda brzo roztaje. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.2.07 12:26

Ahoj holky,

tak mi to trvalo vic jak pul hodiny, nez jsem si vas precetla a uz se mi z vedlejsiho pokoje ozyva Johanka, nebot ji Kori svym ‚urvanym‘ telefonovanim vzbudil - no to bude prima odpoledne! 8O ..

Cele dopoledne jsme s Johankou prochazkovaly po opet slunecne Sofii - taktez to tady vypasa vice ne jaro - kvetou kvetiny a kere, stromy - uplny blazinec :wink: .. Jsem zvedava, zda si Johanka letos oblekne zimni kombinezu a zasankuje si :wink: .. Zrovna jsme opousteli CR, kdyz zacalo snezit, ovsem zde - zasnezena je pouze Vitosa a ‚my pod kopcem‘ - ‚kveteme‘ - ale nikterak to nevadi :) ..

Popelko, moc ti to slusi!!! Jako ja mam veskere tehotenske obleceni - letni - nebot Johanka se nam narodila 2. rijna, po horkem lete a nadhernem podzimu - takze se ted stale ‚drzim‘ ve svych bedernich jeans, ktere nastesti nestlacuji brisko - to ‚obaluji‘ natelnikem a je pravda, ze jsem si v CA v Ostrave koupila dve tehotenska trika - nebot jsou delsi a pohodlnejsi.. uvasuji o dalsich kouscich, ale to se budu muset vypravit na Sofiisky pruzkum - nemam poneti, kde - co najit. Zadne H&M, CA atd. - tady neni 8) ..

S temi mimincinymi pohyby - tak to jsme na tom, holky, stejne - nebot ja je obcas citim ‚nonstop‘ a nekdy mam pocit, ze si mimi dava oddych - je pravda, ze se moc nepozoruji, Johanka je muj intenzivni pozorovatelsky objekt - ta se svou vasni k ‚horolezectvi‘ mi dava docela zabrat - vysplha se naprosto vsude - cim vice vyse - tim lepe :D .. ale nestrachujte se, ja myslim, ze je to ‚normalni‘ - myslim tim ty pohyby/nepohyby :wink: .. kdyz jsem byla tehotna s Johankou (stale v zive pameti :D ), tak jsem obcas taktez zazmatkovala, ale jak vidite - zbytecne - to bude, holky, dobre :) .. ovsem jakekkoliv nejasnosti a obavy - nejlepe konzultovat s doktorem - pro klid v dusicce :wink: ..

Koriho bych ted priskrtila, mala mi tedy uz neusne - spala jen 20 minut, coz do vecera bude ‚uuuplne zlata‘, ach jo.. to asi promrcime do te sedme hodiny a potom padnu unavou 8O .. ti chlapi jsou obcas opravdu k ‚pomilovani‘ :D ..

Utikam se postarat o malou, mejte se moc krasne!!! Neprepracovavejte se!!! :D

ifca

Mimochodem, ten diabeticky test jsem s Johankou neabsolvovala, nebot jsem zrovna byla v Anglii, ale v breznu me asi nemine - v Opave se pry stale pije ta sladka ‚dobrota‘, tak ze asi mam taky na co tesit 8) .. utikaaam, papapa.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.2.07 12:26

Popelko jak jsi chtěla fotku toho kočárku tak jsem hledala a hledala a hledala. A nenašla přesně ten co měli v prodejně je to nová řada a tu koukám nikde nemají. Paní mi sama říkala, že to nestihli ještě nafotit.
Ale přidám odkaz na starší kolekci.
http://www.volny.cz/kocarkykl/
Je to podobné té F7 (F7speciál), ale kromě pérování/pružiny u každého kola, je odpružená pěkně velkou pružinou korbička na každé straně. Takže super houpal. Mají mraky barev a moc se mi líbyl. Hlavně stál jen 6100Kč. Ale je to první kočárek co jsem měla v ruce, tak uvidíme.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
1.2.07 13:13

Ahoj holky

tak s pohyby mám právě úplně opačný problém: ještě je vůbec necítím. U Lucky a Jonáše to bylo přesně v 18tt, a teď jsem 18+4 a nic! Já se snad nedočkám UTZ - abych se ujistila, že je vše v pořádku…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital