ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
3.2.07 15:33

Jee Reni ahoj :)
Tak jsem ráda, že je líp, i když to odpočívání je na místě! Těch 14 dní hroznejch :( Doufala jsem, že budou dřív… Tak ať ti to uteče, Áju nech rodičům aspoň do toho pondělí a snad bude pak už dobře! Doufám, že se manžel o tebe vzorně stará a podstrojuje ti! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.2.07 16:32

Ahoj Renko,
taky mám za sebou to dlouhé čekání - s dobrým koncem - uvidíš, že u tebe to bude taky tak 8) A opravdu hodně odpočívaj - já jsem po tom odběru 3 dny skoro jenom ležela - pro jistotu. A to místo vpichu jsem cítila určitě týden - teď je to už 2 týdny a něco - a je to úplně v pohodě. Tak přeju pevné nervy a neboj - bude to dobrý…
 http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.2.07 18:34

Ahoj holky,
musím říct, že se spaní zatím problémy nemám, ležím i částečně na břichu a spím celou noc.
Na těhotenské plavání chodím u nás také - tedy zatím jsem byla jen jednou, protože první tři měsíce jsem nesměla cvičit, pak plavání chivlku nebylo, no a když jsem byla poprvé, tak jsem se tam nastydla a dnes jsem raději nešla. Ještě se necítím úplně fit. Mně se plavání moc líbilo, už se těším, až tam půjdu z novu.
Kamarádka tam chodila také, když byla těhotná a moc sit to chválila, že se ji tam krásně uvolnila páteř, když už měla větší břicho.
To Quelle doporučuji také. Minulý týden jsem se na tu stránku dívala a opravdu oblečení nevypadá špatně. Až to dopíši, tak si tam chci objednat nějaké triko.
RENKO také ti držím palce, aby bylo vše v pořádku.
POPELKO mohla by si do seznamu u mě napsat, že budu mít chlapečka a narodila jsem se 4.6.1979. Bude to moje první miminko.

Vaše příspěvky jsem si četla až teď večer a musím říct, že nejspíš poběžím do kuchyně si namazat aspoň chleba.

Mějte se hezky Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.2.07 09:31

Dobrý ráno,
včera jsem se vás zapomněla zeptat, zda budete kupovat malou i velkou láhev. V knížce, ve které je napsané co vše se má nakoupit pro první mimi právě píší obě láhve. Mně to přijde zbytečné, ale nevím, nemám s tím žádné zkušenosti.
Potom tam píší koupit kalhotky. Ale když bych používala jednorázové plínky, tak přes ně se kalhotky nedávají nebo snad jo?
Budete kupovat nějakou podložku mezi prostěradlo a matraci, kdyby se malý pročůral, tak aby matrace zůstala suchá?
A ještě poslední dotaz - je nutná termoska na láhve?

díky za odpovědi Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.2.07 09:56

Ahoj Dominiko,láhve jsem koupený měla,ale jenom velký a vůbec jsem je nepotřebovala.Dlouho jsem kojila a po půl roce začal malej pít hned z avenťáckýho hrnečku.Kalhotky jsem taky neměla,používala jsem jednorázovky a myslím,že je zbytečný je předem kupovat,jsou k dostání všude a když zjistíš,že je potřebuješ,snadno je dokoupíš.Termosku na láhve mám,takovou tu polystyrenovou a taky jí nepoužívám.Pití v ní vydrží teplý max 2 hodiny.Vyplatila se nám půllitrová nerezka,ať už jenom na teplou vodu,nebo na čajíky.Teplá voda v ní vydrží i celou noc.Podložka pod prostěradlo je fajn,ale jsou i spec. prostěradla,který nepropouští.Zkus se podívat na www.detskydum.cz.tam jsem myslím něco podobnýho zahlídla.Už jsme od nich kupovali krosnu a jsou spolehlivý,s doručením zboží nebyly žádné problémy. :lol: Jéje to jsem se rozepsala.Kami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.2.07 10:00

Tak zpět,ty prostěradla jsem zahlídla někde jinde,ale kde to už si nevzpomenu.Kdybych na ně narazila,dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
4.2.07 10:18

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu :) Mám jen dotaz: Není tady někdo z vých. Čech, kdo byl na velkém UTZ ve FN Hradec Král.? Zajímalo by mě, jestli tam se mnou může manža…Díky za info Zuzka Červenec 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.2.07 14:01

Ahoj Zuzko,
sice jsem z Čech severních a na velkém UTZ jsem byla v Ústí nad Labem, ale myslím, že tohle už je dneska úplně běžné, že tam s Tebou může manžel. My jsme tam byli s přítelem spolu a je to pěkné kino - dokonce jsme si ho užili dvakrát, protože jsme museli ještě na jeden kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
4.2.07 14:06

Stef, díky za info… papa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
4.2.07 16:23

Ahoj holky :)
Zuzi na velký UTZ 100% může otec! Oni to berou jako samozřejmost. Kolegyně z práce tam dokonce byla s dcerou i jejím :) A sestra když mi zapisovala UTZ do těhu průkazky, tak mi říká, jestli můj může už v 16:15 ;) Takže ho určitě nenech doma! Opatruj bříškoa ať UTZ dobře dopadne!
Jinak podložku pod prostěradlo kupuju určitě! A možná i do kočáru… Přeci jen bude léto, prcek bude třeba rozbalenej ;) Tuším, že jsou nějaké vložky i do zavinovaček… A láhev koupím jednu malou a pak se uvidí. Koupí se lehko. Takže prostě teď to základní a co bude potřeba, na co přijdu v průběhu, tak to koupím :)
 http://www.ikea.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.2.07 08:03

Krásné dobré ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.07 08:15

Ahoj holky,
krásné pondělní ráno,
tak jsem se na net o víkendu vůbec nedostala, takže vás jdu dočíst a přidat fotky do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.2.07 08:37

Dobre ranko :D ..

Tedy pro me moc ne, nebot jsem se moc ‚dobre‘ nevyspala :( .. V patek k veceru me chytila krecovita bolest na cele prave strane briska a citila jsem ji az do patere - myslela jsem si, ze to je treba zlucnik - snedla jsem docela hodne orechu. No, ale to by me to same nememlo potkat vcera vecer kolem desate hodiny, kdy jsem berusku vytahovala z postylky, abych ji na noc jeste prebalila.. tak jsem z toho jelen 8O .. lezela jsem potom na levem boku a bolest pomalu odeznivala, ale jeste se vratila jednou v noci - tak nevim - a to jsem asi od pate hodiny nic nejedla - jen nejakou susenku :( - uuuplne suchou..

Doufam, holcicky, ze jste v lepsi pohode, pohladte briska a ja ficim za malou :) ..

Zatim papa Ivca

Jo, jeste neco k tem podlozkam - do postylky bych tedy nedavala igelit - jak se to davalo mezi matraci a prosteradlo, protoze se potom stane neprodysne.. nekdy staci si dat ‚jednorazovou‘ podlozku - pod prosteradlo - mne se nikdy nestalo, ze se Johanka procurala, ale od brachy Tobicek - ten ano - jak rikal - je treba spravne nasmerovat pytliky v plinkach :D .. jsou super i do kocarku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.2.07 08:53

Přeji krásné dobré ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.2.07 08:53

Dobré ráno těhulky,
tak tu máme zase pondělí - všem pracujícím přeju, ať jim ten týden co nejrychleji uteče.
My si dneska jedeme pro nový foťáček, tak potom konečně přidám nějaké foto do galerky - zatím jsem neměla možnost…
Ifco - to by chtělo možná nějakou konzultaci s odborníkem, pro jistotu. Jak to vlastně máš - chodíš do poradny v Sofii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital