Poradna duly
Jana Čurdová
Jee Reni ahoj ![]()
Tak jsem ráda, že je líp, i když to odpočívání je na místě! Těch 14 dní hroznejch
Doufala jsem, že budou dřív… Tak ať ti to uteče, Áju nech rodičům aspoň do toho pondělí a snad bude pak už dobře! Doufám, že se manžel o tebe vzorně stará a podstrojuje ti! ![]()
Ahoj Renko,
taky mám za sebou to dlouhé čekání - s dobrým koncem - uvidíš, že u tebe to bude taky tak
A opravdu hodně odpočívaj - já jsem po tom odběru 3 dny skoro jenom ležela - pro jistotu. A to místo vpichu jsem cítila určitě týden - teď je to už 2 týdny a něco - a je to úplně v pohodě. Tak přeju pevné nervy a neboj - bude to dobrý…
http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png
Ahoj holky,
musím říct, že se spaní zatím problémy nemám, ležím i částečně na břichu a spím celou noc.
Na těhotenské plavání chodím u nás také - tedy zatím jsem byla jen jednou, protože první tři měsíce jsem nesměla cvičit, pak plavání chivlku nebylo, no a když jsem byla poprvé, tak jsem se tam nastydla a dnes jsem raději nešla. Ještě se necítím úplně fit. Mně se plavání moc líbilo, už se těším, až tam půjdu z novu.
Kamarádka tam chodila také, když byla těhotná a moc sit to chválila, že se ji tam krásně uvolnila páteř, když už měla větší břicho.
To Quelle doporučuji také. Minulý týden jsem se na tu stránku dívala a opravdu oblečení nevypadá špatně. Až to dopíši, tak si tam chci objednat nějaké triko.
RENKO také ti držím palce, aby bylo vše v pořádku.
POPELKO mohla by si do seznamu u mě napsat, že budu mít chlapečka a narodila jsem se 4.6.1979. Bude to moje první miminko.
Vaše příspěvky jsem si četla až teď večer a musím říct, že nejspíš poběžím do kuchyně si namazat aspoň chleba.
Mějte se hezky Dominika
Dobrý ráno,
včera jsem se vás zapomněla zeptat, zda budete kupovat malou i velkou láhev. V knížce, ve které je napsané co vše se má nakoupit pro první mimi právě píší obě láhve. Mně to přijde zbytečné, ale nevím, nemám s tím žádné zkušenosti.
Potom tam píší koupit kalhotky. Ale když bych používala jednorázové plínky, tak přes ně se kalhotky nedávají nebo snad jo?
Budete kupovat nějakou podložku mezi prostěradlo a matraci, kdyby se malý pročůral, tak aby matrace zůstala suchá?
A ještě poslední dotaz - je nutná termoska na láhve?
díky za odpovědi Dominika
Ahoj Dominiko,láhve jsem koupený měla,ale jenom velký a vůbec jsem je nepotřebovala.Dlouho jsem kojila a po půl roce začal malej pít hned z avenťáckýho hrnečku.Kalhotky jsem taky neměla,používala jsem jednorázovky a myslím,že je zbytečný je předem kupovat,jsou k dostání všude a když zjistíš,že je potřebuješ,snadno je dokoupíš.Termosku na láhve mám,takovou tu polystyrenovou a taky jí nepoužívám.Pití v ní vydrží teplý max 2 hodiny.Vyplatila se nám půllitrová nerezka,ať už jenom na teplou vodu,nebo na čajíky.Teplá voda v ní vydrží i celou noc.Podložka pod prostěradlo je fajn,ale jsou i spec. prostěradla,který nepropouští.Zkus se podívat na www.detskydum.cz.tam jsem myslím něco podobnýho zahlídla.Už jsme od nich kupovali krosnu a jsou spolehlivý,s doručením zboží nebyly žádné problémy.
Jéje to jsem se rozepsala.Kami
Tak zpět,ty prostěradla jsem zahlídla někde jinde,ale kde to už si nevzpomenu.Kdybych na ně narazila,dám vědět.
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu
Mám jen dotaz: Není tady někdo z vých. Čech, kdo byl na velkém UTZ ve FN Hradec Král.? Zajímalo by mě, jestli tam se mnou může manža…Díky za info Zuzka Červenec 2007
Ahoj Zuzko,
sice jsem z Čech severních a na velkém UTZ jsem byla v Ústí nad Labem, ale myslím, že tohle už je dneska úplně běžné, že tam s Tebou může manžel. My jsme tam byli s přítelem spolu a je to pěkné kino - dokonce jsme si ho užili dvakrát, protože jsme museli ještě na jeden kontrolní.
Ahoj holky ![]()
Zuzi na velký UTZ 100% může otec! Oni to berou jako samozřejmost. Kolegyně z práce tam dokonce byla s dcerou i jejím
A sestra když mi zapisovala UTZ do těhu průkazky, tak mi říká, jestli můj může už v 16:15
Takže ho určitě nenech doma! Opatruj bříškoa ať UTZ dobře dopadne!
Jinak podložku pod prostěradlo kupuju určitě! A možná i do kočáru… Přeci jen bude léto, prcek bude třeba rozbalenej
Tuším, že jsou nějaké vložky i do zavinovaček… A láhev koupím jednu malou a pak se uvidí. Koupí se lehko. Takže prostě teď to základní a co bude potřeba, na co přijdu v průběhu, tak to koupím ![]()
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…
Ahoj holky,
krásné pondělní ráno,
tak jsem se na net o víkendu vůbec nedostala, takže vás jdu dočíst a přidat fotky do galerky ![]()
Dobre ranko
..
Tedy pro me moc ne, nebot jsem se moc ‚dobre‘ nevyspala
.. V patek k veceru me chytila krecovita bolest na cele prave strane briska a citila jsem ji az do patere - myslela jsem si, ze to je treba zlucnik - snedla jsem docela hodne orechu. No, ale to by me to same nememlo potkat vcera vecer kolem desate hodiny, kdy jsem berusku vytahovala z postylky, abych ji na noc jeste prebalila.. tak jsem z toho jelen
.. lezela jsem potom na levem boku a bolest pomalu odeznivala, ale jeste se vratila jednou v noci - tak nevim - a to jsem asi od pate hodiny nic nejedla - jen nejakou susenku
- uuuplne suchou..
Doufam, holcicky, ze jste v lepsi pohode, pohladte briska a ja ficim za malou
..
Zatim papa Ivca
Jo, jeste neco k tem podlozkam - do postylky bych tedy nedavala igelit - jak se to davalo mezi matraci a prosteradlo, protoze se potom stane neprodysne.. nekdy staci si dat ‚jednorazovou‘ podlozku - pod prosteradlo - mne se nikdy nestalo, ze se Johanka procurala, ale od brachy Tobicek - ten ano - jak rikal - je treba spravne nasmerovat pytliky v plinkach
.. jsou super i do kocarku..
Dobré ráno těhulky,
tak tu máme zase pondělí - všem pracujícím přeju, ať jim ten týden co nejrychleji uteče.
My si dneska jedeme pro nový foťáček, tak potom konečně přidám nějaké foto do galerky - zatím jsem neměla možnost…
Ifco - to by chtělo možná nějakou konzultaci s odborníkem, pro jistotu. Jak to vlastně máš - chodíš do poradny v Sofii?