Poradna duly
Jana Čurdová
ále holky, já na povídačky nedám
o porodech jsem si četla pro zábavu už před deseti lety ![]()
stef…pstroužka bych tedy taky mohla. s těma rybičkama to nějak šidim. když mě nějak nenapadá moc variant jak je vařit. poraďte ![]()
a kdyby ses zeptala v poradně na plavčo, to by bylo fajn. vim, že v mostě je plavání pro miminka. tak asi i pro těhule. hnedle bych šla.
Holky pstroužek se povedl - jen tak na máslíčku - vypadal skoro jako losos. My ryby upravujeme asi tak na 3 způsoby - klasický trojobal, přírodně na másle a pak mám ještě jeden zapékací - s cibulí, houbama a šlehačkou - to je taky bašta.
Eury- na plavčo se poptám - taky bych ráda do bazénku a v tom Mostě je bazén moc pěkný. A co nějaké těhucvičení - nevíš o něčem? Tady v Žatci je prd.
http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png
Teda, vy mi děláte holky chutě ![]()
Já jsem se před chvílí vrátila z oběda ze závodní jídelny a už mám zase hlad. Máme v práci Eurest a musím konstatovat, že nic moc. A to nejsem zmlsaná. V menze na vejšce mi šmakovalo.
Měla jsem rozvařené brambory a kousek vepřového steaku, který nešel ukrojit. No zachránila jsem to alespoň zeleninovým salátkem.
Evuško, tak ať zítra na tom veletrhu objevíte něco zajímavého. My naštěstí budeme už jenom koukat po dekoracích a vybavení interiéru. Příští rok nás ale čeká rekonstukce koupelny a WC. To zase budou nervy s řemeslníkama.
V noci naštěstí spím jako dudek. Večer padnu a ráno mám problém se vstáváním. Nechodím během noci ani na WC. Jen přes den běhám častěji ![]()
Utíkám ještě chvíli pracovat, abych mohla brzo domů.
Ahojky, teda vy jste toho napsaly, vůbec už nevím, na co jsem chtěla reagovat..
Vítám tady nové holky..teeeda nás už je
a jak vidím poměr holčiček a kluků se prozatím vyrovnal
![]()
Témata minulýho týdne - pohyby, kočárky, plínky, porodnice..holky, co zatím nenakupujete, můžu vás uklidnit -nemám doma ani jeden kousek oblečení, ani jeden balík plínek, o kočárku mám mlhavou představu a kupodivu jsem zatím relativně v klidu - jsem šťastná, že je brouček v pořádku a pěkně roste - dneska už měl 630 g
nákupy (včetně kočárku) vidím až asi na březen v Brně na veletrhu PRODÍTĚ (14.-18.3.)
Jinak mě dneska překvapilo, že vršek dělohy už je nad pupíkem, mrňousek měl dneska hlavičku nahoře a jezdila mi až nad ním. takže holky, příští týden už by pro mě měl být snad poslední nemocniční ![]()
RENKO držím pěsti, ať jsou výsledky OK a všem ostatním spolutěhulkám jen samé dobré výsledky z velkých UTZ.
Ahoj SILEM, supr že tě pustili tak brzo
Brouček už je teda kus chlapa
A díky za tip na veletrh, hned manželovi řeknu ať si ten víkend nic neplánuje ![]()
S obědem jste mi udělali parádní chutě, ryb bych se totiž mohla ujíst… rybí salát s jogurtem mám tak 3× do týdne…
Já už chci domů
tu poslední hodinu už teda fakt nemůžu usedět, naštěstí už se to krátí.
Na víkend jedeme k ségře do Prahy, tak si asi moc neodpočinu, ale slibuju jí to už fakt dlouho - bydlí v „novém“ bytě asi už 2 roky a já tam ješte nebyla. No, snad se mi podaří usnout v autě.
Tak se zatím mějte krááásně, hodně odpočívejte a pohlaďte bříška. Pokud budu mít o víkendu čas, tak nakouknu, ale spíš to vidím až na pondělí.
Ahoj.
Ahoj NOVIRE, už jdi na nemocenskou, tohle je „na palici“ třeba se na veletrhu potkáme, ono tam bude těhulí asi plno, tak jen podle břicha se asi nepoznáme
![]()
Já chci taky rybu - mám po nich absťák - ale objevila jsem plechovku Rio mare- tak jdu na ni ![]()
A užij si víkend ve velkoměstě ![]()
Silem - to je dobře, že je všechno v pořádku a snad už tě brzo pustí. Brouček je pěkný cvalík, jen ať hezky roste. Já se při posledním UTZ na váhu zapomněla zeptat, ale můj dr. říká, že to stejně není až tak přesné, tak nevím. Možná jsem už psala, že před časem se u mamku U Apolináře narodilo mimi ve 23. týdnu a vážilo jen 430 g, chuďátko malinké, ale prý se má k světu. Ale nikdo neví, jestli do budoucna nebude mít nějaké následky.
Holky, chtěla jsem se zeptat, nechcete některá těhotenskou blůzu? Foto hodím do galerky. Nosila jsem jí při Tomáškovi, ale teď se do ní přes prsa nevejdu
Měla jsem ji jen párkrát, takže je v dobrém stavu, nic za ní nechci, jen třeba poštovné. Jen mi tu zbytečně leží. Přes prsa má 110 cm, je rozšířená a délka je 80 cm. Ještě můžu změřit šířku rukávu, jestli byste někdo chtěl. Je kupovaná v Tveretu, materiál 100 % polyester. Tak když by se některé z Vás hodila, budu jedině ráda.
ahoj Jana
Ahoj JANI já vím, že je to orientační..ale aspoň zhruba člověk ví..teda chudáček to mrňátko malinký, snad bude v pořádku..
No Jani nějakej hadřík bych brala, nikam se totiž nedostanu, klidně bych ti to ráda zaplatila (nebo komukoli), hoď fotku prosím..
Ahoj holky,
Silemo, to je dobře,že jsi zase doma.To už máš pěkného cvalíka,hlavně, že jsi v pohodě a snad už příští týden budeš doma..
.
Renko, vydrž,mě bylo stejně,to přejde a bude dobře.Mě to taky tenkrát bolelo,měla jsem šílený strach o mimi.. Šetři se a hodně lež.Mě přišly výsledky za tři týdny,ona se ta plodovka nějak kultivuje.
Jinak, co se týče pohybů,ty cítím všude. Jednou úplně dole,pak na straně nebo až nahoře, máme opravdu čilé miminko
.
Manža zase marodí,bere antibiotika a má horečky.Jen doufám,že to nechytím taky,to by byl průšvih.
Mějte se moc fajn a užijte si víkend, já jdu pečovat o svou drahou polovičku
.
Vykyna a Sluníčko
Ahoj holky,
Eury to plavání pro těhotné na Kladně je v bazénu co je na 4.ZŠ (je tam i pro miminka) v pondělí 17-18 a v pátek 10-11.30h (Cena 50Kč za lekci a kontakt 605523420 Baby Club ELMA.) Zatím jsem to nikdy nestihla, ale už chci začít chodit. Jinak je i od nemocnice, to je ale na aquaparku v pondělí 12.30-14h. takže ihned po sanitárním čistění. Ale přesto si raději říkám, že zvolím ten menší bazén.
Marcela
Ahojky Silem,to je dobře,že jsi zase doma,teda aspoň na chvilku.Jestli potřebuješ něco na sebe tak zkus www.quelle.cz maj tam pěkný těhu oblečení ve slušnejch cenách.Já jsem si objednávala trička,včera mi přišly a jsou moc pěkný a materiály maj taky celkem slušný.Akorát do nich musím ještě dorůst.Jo, maj to tam v kategorii dětský svět.
Holky tak mám za sebou první semestr a jsem ve druhém. ¨Ráno odjíždím a naštěstí už mám zbaleno. ¨Mějte se pěkně a šetřete se.
Ahoj,
Silem to je báječné že jste zase doma. A už poslední týden. Tak ať ti víkend utíká pomalu a pak ten týden rychle.
Marcela
Ahoj,
tak jsem na skok tady. Manža odjel s Ájou k našim, měla by tam zůstat do pondělí. Tak snad to klapne, zatím byla bez nás jen jednou.
Chci vám poděkovat, že jste na mě ve čtvrtek myslely. Už je mi líp, jen to chce vážně hodně odpočívat. Stačí, když trošku dýl pochoduju po bytě a hned mě dost rozbolí břicho. Ve čtvrtek večer jsem ještě dostala horečku, tak jsem začala trochu panikařit, strach o mimi je fakt obrovskej. Naštěstí to do rána přešlo.
Jinak na výsledky si mám zkusit zavolat za 14dní, takže 15.2. Vůbec nevím, jak to tak dlouho vydržím. No budu muset…
Tak se zatím mějte fajn a hezký víkend.
Ahoooj Reni,
u nas se po obidku nejak usnulo, jen ja mam nejakou praci, takze stale funguju
..
Moc na tebe myslim a drzim palecky! Ty dva tydny budou asi ‚krute dlouhe‘, ale ‚prejdou‘ a verim, ze bude vse v poradku.. ted hlavne odpocivej a nech se pres vikend rozmazlovat - babicka s dedou si urcite poradi
..
Pred otehotnenim jsem se na 5 dni ocitla na infekcnim, nebot jsem nekde chytila nejaky bacil - ktery ze me postupne ‚odcerpal‘ snad uplne vsechno a nasi se ‚museli‘ postarat o Johanku, Kori byl v te dobe v Sofii (ja nastesti v CR). A zvladla to - ta ma pupecni snura - zcela bravurne
.. vasi si ji urcite taky s radosti uziji
..
Ja se jdu ted zpet ponorit do prace
..
Preji krasny a pohodovy - bezbolestny - vikend!
pa ivca