ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
2.2.07 07:27

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.2.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici

Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO 7.2.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 19.2.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.2.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 7.2.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 6.2. velký UZ, 20.2. Dr.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.2.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 6.2.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO ???
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 8.2. UZ, 23.2. Dr.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Ifca / / Sofie / TP 19.6. / KO březen
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 8.2.+ velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 7.2.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO ???, velký UZ 13.2.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2.+ velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 13.2., 12.2. UZ
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 6.2. nemocnice, 14.2. Dr., 27.2. velký UZ

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců

4 Chlapečci 4 Holčičky 2 Překvapení

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111

Dobré ránko pupíci,
Renko, myslím na tebe a mrně. Hlavně odpočívej a vše bude v pohodě.
Novire, o těch homeopaticích jsem psala já, podívám se doma do letáčku a napíšu Ti jejich jméno.
Stef gratuluju k metříku.
DominikoN, gratuluju k chlapečkovi. Mě se zase dneska zdálo o holčičce, ale to je tím, že manžel má v rodině samé kluky a holčičku si do rodiny přejou všichni počínaje prababičkou a sestřenicí konče.
Kami, díky za info o kočárcích ve zprávách, věděla jsem o té reportáži, ale nestihla jsem se na ni podívat, tak se juknu přes net.
Vvyk, já jsem taky pohyby začala cítit až po 20-tém tt. Je fakt, že nejvíce kope, když sedím v práci, nebo když večer ležím na sedačce u televize.
Bohužel se nemůžu už tak často zapojovat do debaty, protože moje zástupkyně už začíná sedět i za mým PC a na jejím není internet. Tak ji budu muset hledat práci, abych se sem mohla dostat a přečíst a dopsat co bude třeba.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042

Krásné dobré ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.2.07 07:28

Dobré ráno Popelko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
2.2.07 07:53

Dobré ránko, já mám dneska v kanclu zimu jako trám, snad to nějak vydržím, seznam kočárků už je na netu, http://www.novinky.cz/…6_l87vh.html ale to jsou většinou nějaké levné kšunty z Polska.
Horší jsou ty ftaláty, ty člověk pouhýn okem nepozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.07 08:22

No ještě k těm kočárkům.Je sice pravda,že velká většina je těch levných z Polska,ale právě ty maminy nejvíc kupujou.A ten bebecar a icco mě fakt dostaly.Uvažovala jsem o nich,chtěla jsem sehnat nějaký jetý,protože stojí cca15.000 a cca25.000 v kompletu.
Jinak všem přeji krásné dobré ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
2.2.07 08:47

Krásné dobré ránko všem.

vyjímečně jsem se dokopala skutečně v šest vstát a dorazit do práce na osmou. Musela jsem poslat příkaz na mzdy.

Dneska to bude dlouhé. Už teď se mi zavírají a pálí mě oči. Zkrátka je tu pátek a já toho mám po celém týdnu tak akorát. Nejvíc na co se dneska těším, že zalezu brzy do postýlku a pořádně se vyspím :-)

Zítra se s mamčou chystáme jít podívat na Výstaviště do Holešovic na veletrh bydlení. Načerpat nějakou inspiraci a podívat se, zda se mi podaří sehnat kontakt na výrobce borovicových interiérových dveří za rozumnou cenu. Tak uvidíme…

Přeji příjemný a pohodový den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
2.2.07 08:54

Dobré ráno maminy,
tak mám po dlouhé době taky prázdniny (jeden den). ale řeknu vám, ani nevim co s ním. normálně bych snad radši byla ve škole. začínám uvažovat, že budu učit až do konce června :) ale myslím, že s pupkem si to ráda ještě rozmyslím.
s kočárkama jsem koukala na reportáž taky jak puk. mně se nezdálo, že tam byly jen ty levný. koukali jsme na to s manžou hned po reportáži. byly tam i drahý nad 15tis.
POPELKO - už vím, kdy půjdu na ten pořádný ultrazvuk. tak mi tam, prosím, napiš příští pátek tedy 9. 2.. jedu nakonec do ústí, tak snad bude něco vidět.
jinak jak jsem byla v úterý na gyndě, tak se mě furt tak ptali, jesli kope, až mě večer začala bobina tak čutat, že už se mi to nelíbí. tedy doufám, že je to ono. ale jsou to takový buliny a nejvíc večer. ale takhle když jsem doma, tak furt. takže mi to začalo taky až teď v 20tt. ale taky pořád, holky, pochybujete jestli je to opravdu ono??? je fakt, že ty pocity jsou úplně jiný, než kdy před tím.
STEFF - porodnice bude ještě velkym otazníkem. já uvažuju samozřejmě žatec (což by bylo nejpohodlnější) a navíc jsem se registrovala v podolí (narodila jsem se tam a 26 let bydlela). jenže už teď nevěřim, že tam dojedu. a hlavně si taky představuju, jak budu každý týden jezdit dva měsíce na kontroly do prahy. ve vedru. no nechce se mi. chomutov není tak z ruky, a když chodíš přímo k primáři, asi bych taky uvažovala o chomutově. já jsem přece jenom zastánce větších porodnic, kdyby něco (proto u mě ta praha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.2.07 09:02

Ahoj holky,
přeju všem krásné páteční ráno, už se nám to sobotí, jak říká jedna moje kolegyně :lol:

Ty kočárky jsou fakt mazec a jak píše Roxa, dost špatné jsou ftaláty, okem to nepoznáme a tabulky nikde uvedené nejsou :roll:

DOMINIKO, gratuluju k chlapečkovi, vítej do klubu :wink: Taky bych jako druhé chtěla určitě holčičku, tak se nám to snad povede :)

HELENIS, díky za zprávy o Rence, snad se co nejdříve ozve s výsledkama…

Holky, od včerejška mám ten podpůrný pás a je to fakt super :! Nevím sice jak to funguje, ale funguje to. Vůbec mě večer nebolely záda, jindy už bych nevěděla co mám dělat, pomáhala mi na to max. teplá vana (což se bohužel hned projevilo na spotřebě vody). Akorát mě trošku mrzí, že jsem musela zainvestovat do nového, v bazárkách neměli moji velikost. Ale jak tady někdo dřív psal, že se bojí, aby ten použitý nebyl vytahaný, tak myslím, že to nehrozí. Vypadá to, že ten materiál je dost kvalitní.
IFCO, na bolest v kříži ho fakt doporučuju :wink:

Jo a prcek kope už docela dost, už je to i vidět, tak s etěším, až to ukážu manželovi :)

Ach jo, musím pracovat, tak se mějte zatím hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.2.07 09:12

Dobre ranko :D - lepe receno dopoledne :wink: ..

S kocarky je to jako s hrackami, savickami, dudliky a v neposledni rade s prebalovacimi pulty a vanickami - clovek se muze jen divit 8O .. Bebecar me ovsem taky docela prekvapilo!
My jsme si pro Johanku poridili Quinny Buzz - jeste tenkrat v Londyne - byla zrovna na nej super akce a pro nase cestovani - zkratka to nej; da se slozit do miniatury a velice snadno - k tomu jeste snadneji rozlozit. Cestuji vetsinou s Johankou sama, takze - pro me kocarek k nezaplaceni. Dobre se s nim manipuluje a je lehky - jen predni kolo maji jine typy lepe vyresene - dvojita kolecka, at uz jsou i u ctyrkolek bych moc nedoporucovala - nejlepsi jsou velke kola, ktera se daji nafukovat - tedy podle mych zkusenosti.. taktez - cim mene ‚heblatek‘ na kocarku - tim mene starosti.. :wink:
Male se narodi, kdyz Johanka bude mit 20 mesicu, to je jeste docela mala na to, aby si to slapala vedle kocarku po svych - kdyz tedy beru v uvahu nase predesle ctyrhodinove prochazky. Ale uz ji pomalu trenuji - nastesti je to ciperka :wink: .. ale uvazovala jsem o takovem ‚stupinku‘, ktery bych ji na kocarek pripevnila, kdyby uz nemohla, at se taky sveze - no a to na Quinny asi nemam kam dat. Jeste poprosime dedu - vseumelce, zda by to nejak nevymyslel :) ..
Jeste bych chtela dodat, ze u toho naseho kocarku je ulozny prostor resen velice spore - jen taska, ktera se pripevni dolu ke kolum. Na netu je vsak mozne si dokoupit sitku pod kocarek. Mne ta taska ale vystacila.

Kdyz jsem se zminovala o tech prebalovacich pultech, podlozkach a vanickach - pozor na italskou firmu Cam - myslim, ze o jejich skodlivosti byla zprava v televizi - ale to nejspis uz vite - ja to tady mam se zpozdenim :wink: ..

Mimochodem, vcera jsem psala o ‚jaru‘ a dnes rano nam tu snezilo 8O - siiilenstvi..

Tak se mejte krasne, tehulky! :D

ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.2.07 09:17

Ahoj holky preji hezke ranko.
To je dobre,ze si Helenis psala Rence,hlavne,aby byla v poradku.
O tech kocarcich je to tedy mazec.
Tak musime vybirat.
Konecne dneska patecek,strasne to leti.Mozna uz za tyden budu vedet co nosim v brisku.Dnes mrnouska jeste necitim,tak doufam,ze se projevi.
At vam to pekne utika dneska v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.2.07 09:19

Novirko,
diky za doporuceni! Pokusim se jej tady sehnat :D - a nebo pak v breznu v CR 8O ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
2.2.07 09:38

Dobré ránko holky,
dneska mám prázdniny a od pondělka začínají jarní takže si konečně trochu odpočinu. Odpoledne mám zkoušku z programování a pak se jen potřebuji zbalit a zítra ráno odjíždíme na týden na hory. Já budu procházkovat a manžel lyžovat, už se celkem těším. ¨Docela vám závidím vaše pohyby, ale i já se dočkam. ¨

Chtěla jsem se zeptat nevíte některá co přesně znamená fetální ECHO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.2.07 09:47

Dobré ráno, holky,

Kaculko, také se s přítelem chystáme inspirovat na výstaviště zítra, také se pojedeme podívat na lokality některých probíhajících novostavb bytových jednotek, v jakém prostředí se nacházejí, z vizualizace vidíš jen zeleň, nádherný výhled na louku a les a pak tam přijedeš a přímo od domu slyšíš D1 a se zahrádky jak nudle za rádoby řadovým domkem máš krásný výhled na logistické centrum Nupaky (modrá krabice se sklady). A vepředu jak běhají ty děti na vizualizaci za cestou na trávě, tak tam už dávno stojí příšerné vysoké jako paneláky. :-) Kaculko, ať ti to dnes rychle uteče, stejně jako Popelce a Ivuli a Novire v práci.

Novire, také jsem uvažovala, že si pás pořídím, děkuji za reference.

Ifčo, studuji dálkově vysokou Ekonomiku a management, teď opravdu dálkově, byla jsem jen na prvních zkouškách, táhnu si z loňska matiku, neodvážila jsem se ji risknout, matika je mi opravdu vzdálená, letos ji musím dodělat, ale zase si můžu do příštího roku posunout takové lahůdky jako informatiku a operační výzkum nebo statistiku, srandovní předměty jako mikro, makro, účto, právo, marketing, podnikání a podnikovou ekonomiku, angličtinu beru jako příjemné zpestření, pak máme finanční trhy, veřejné finance, bankovnictví a pojišťovnictví a v tom se zase ráda začnu orientovat. Takže jsem ani nevyužila možnosti přerušit, ale uvidím.

Dominice gratuluji ke chlapečkovi.

Hezký den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.2.07 09:59

Hezké dopoledne maminy,
s těma kočárkama to je fakt síla - člověk si myslí, že když do toho investuje trochu víc peněz tak to bude OK, ale jak je vidět, nemusí to být pravda. My bysme rádi inglesinu magnum - hluboký - z druhé ruky a potom nějaký pěkný sporťáček. Tak doufám, že inglesiny jsou v pořádku…
Jargova - fetální echo by měl být podrobný ultrazvuk srdíčka - byli jsme na něm taky ve 20 tt a pan doktor říkal, že je to ještě docela malé, tak je možná lepší trochu později.
Euryanta - tak Podolí bude určitě dobrá volba a z Loun tam jsi za chvíli. Já právě s tím Chomutovem váhám, protože už vidím, jak tam jedeme tak 3× s poslíkama než se trefíme 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí