Poradna duly
Jana Čurdová
Holky - co takhle KARLIN - napr. tento link http://www.maxima.cz/…tDetail.aspx?… ??? Ale ja nejspis budu mit vice otazek - to jen - ze mi na nej najela mys a me se libi to okoli
..
Karlín moc neznám, záleží kde to na Křížíkové přímo je, je dost dlouhá. Jestli je to přímo u metra Florenc, tak bych řekla, že tam bude dost rušno, metro,tramvaje a poblíž magistrála, ale jestli je to dál do Karlína, tak by to nemuselo být špatné. Jak tu byli v roce 2002 povodně, tak Karlín byl dost pod vodou a teď se to tam hodně opravovalo, tak to začíná vypadat slušně. Akorát s tou zelení, no je to kousek na Vítkov do parku, sice tam teďka staví železniční tunel, ale snad to bude brzo hotové. Ale byt vypadá fakt pěkně, a je to v podstatě v centru Prahy, parkování je v ceně, tak to problém není.
Jinak na té Praze 5 je taky teďka dost novostaveb a nebo nějaký rekonstruovaný byt v nějaké vilce na Praze 6 by byl taky hezký. No nezávidím Ti to, my jsme byt měnili loni na jaře a bylo to dost náročný.
Ifco, byt vypadá dobře, ale já bych se do Karlína moc nehrnula, hlavně ten byt je mezi wilsonovou a 2 tratěmi vlaku, trochu to tam znám, je to tam samej viadukt. Takže trochu špína a hluk, zase je to opravdu blízko do centra…za 20 000 seženeš i něco lepšího, aspoň si myslím
No vidite, holky - obrazek vypada tak mirumilovne - a on tam muze byt nejaky'ruch'
- ja se podivam na nejake trosku dal od centra..
Kori me ted tlaci at uz radeji sleduji koupi - no ja se z nej asi pominu - ale je ho predstavy jsou nekdy fakt nerealne!
.. Ty Dejvice nevypadaji spatne!
..
Dekuji moc, ja doufam, ze moc neobtezuji.. ![]()
Ted si asi o mne budete myslet, ze jsem uplne ‚na hlavu‘, ale mam jednu otazku - Kornel nasel tento byt http://www.maxima.cz/…eDetail.aspx?… - hrozne se mu libi - nebot je to blizko centrum, vyhled smerovany do dvora atd..
Tak se vas ptam - co si o tom myslite - ano ten jeden pokoj je maly - ten by slouzil akorat nasi posteli a z vetsiho pokoje by byl detsky.. My musime myslet i na to,z e kdybychom se museli znovu nekde stehovat - at je ten byt dobre pronajimatelny..
Ja jsem z neho jelen - vcera jen tak nadhodil Prahu a dnes uz si chce brat hypoteku
..
Co si myslite o te lokalite? Ja uz bych vam mela dat asi pokoj, ze
, holky zlate.. ![]()
Ifčo, ta cena je dost vysoká, za to už je rodinný domek kousíček za Prahou. Problém bude s parkováním, a další věc je, že Žižkov je všeobecně známý jako cikánská čtvrť, třeba v této ulici žádní nebudou, ale nevím, asi bych do toho nešla. Navíc kousek je hlavní nádraží a park před nádražím je plný bezdomovců, no nechci Korimu kazit radost, ale znám lepší čtvrti.
Ifco já jsem na žižkově dělala a tam bych teda bydlet nechtěla…po setmění je tam černo
a samý individuum. Na každým rohu zastavárna nebo herna…no nevím nevím.
No, holky, ted jsem se divala do mapky - a opravdu je to dost blizko hlavniho nadrazi - coz me fakt nelaka - obcas jsem se tam musela mihnout a byla to docela sila - ach jo, ja se z nej asi pominu.. ![]()
Diky moc - i ta cena je siiilena..
Ahojky,
tak se taky hlásíme z kontroly. Všechno se zdá být v pořádku, jen jsem dostala Magnosolv na tvrdnutí bříška a křeče v lýtkách. Pan dr. poslouchal srdíčko a tluče jako zvon, takže jsem štastná. Ptala jsem se ho, jestli je normální, že prcek kope po celý den a docela hodně a dr. se smál a říkal, ať jsem ráda, že kope, že by bylo horší, kdyby to bylo naopak, takže fotbalistům zdar ![]()
Podle pohybů a UZ mi změnil TP z 12.6. už na 2.6. tak vůbec nevím od jakého data bude počítat nástup na mateřskou.
Popelko, do seznámku poprosím o zapsání další kontroly 6.3. a držím palce, ať máte s výběrem nové kolegyně štastnou ruku.
Ifčo, nevolila bych ani Karlín ani Žižkov. Přijde mi fajn na bydlení Praha 6, 7 (Troja) a Praha 10. A to tam nebydlím, ale na Janinou zmiňovaném Jižním městě v paneláku ![]()
Renko, určitě se kontroly dočkáš. Vím, že je to čekání peklo, ale věřím, že všechno bude v pořádku.
Mášenko, gratuluju k úspěšné kontrole.
kaculko gratuluju ke kontrole. Mám ti teda změnit i TP?
Konkurz je zatím legrace…2 přišly a 2 ne
Já mám taky termín podle pohybů už 11.6 místo 24.6., pak se určí i termín podle UTZ, což může být i později. Takže já bych neměnila TP, stejně mi to přijde podle pohybů dost relativní, zálaží jak kdo to sleduje a jak je např. mimčo natočený.
Roxo máš pravdu. Já třeba začala Mikulu cítit pořádně až o víkendu nebo jsem si to dřív nějak neuvědomovala…nevím. A podle UZ jsme zatím byli pokaždý dost napřed, tak si vyber.
Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám, já jsem byla včera na velkém UZV a musím jít ještě jednou za týden, protože nebylo vidět křížení v srdíčku, paní doktorka říkala, že to neznamená, že je něco špatně, jen to prostě nejde vidět, tak proto ta kontrola. Pohlaví jsem znát chtěla, ale mimi mělo nožičky u sebe, tak možná se nám poštěstí až příští týden ![]()
Jinak kontrolu mám 21.2.
Mě nějak hodně roste bříško… hrůza
![]()
Právě mě dcera vyslala k počítači, že prej umí usnout sama… ale zatím se jí moc nedaří, obvazuje tu v postýlce medvídka ![]()
Mějte se krásně a ať se podaří vybrat ten byt ![]()
zatím ahoj
Ahoj holky,
moc gratuluji ke kontrolám.
Renko, to uteče,neboj,vždyť je to za deset dní..
.Ber to z té lepší stránky,budeš to vědět na 100%.
Jinak terním porodu podle pohybů je fakt orientační,já ho mám o 15 dní dřív.Nejpřesnější je UTZ ve dvanáctém týdnu,to rostou miminka stejně, potom už je to různé,tolik odborná literatura a i mé zkušenosti z předešlých těhu.
Naše zlatíčko dneska krásně kope,někdy až moc na tak malé mimi..
.
Mějte se moc fajn a opatrujte sebe i bříška.
Vykyna a Sluníčko
Ahojky Kaculko a Hermi moc gratuluju k uspesnym kontrolam.
Nas to ceka ve ctvrtek.Jdu na ten velky ultrazvuk do Vinohradske nemocnice,tak jsem zvedava.
Mimi se ma pekne k svetu citim ho dnes porad a vcera jeste vic.
![]()