ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
7.2.07 11:23

HELUŠ, hm.. teď jsi mi teda na:,–(ila brouka do hlavy. Na neschopence totiž taky nemám napsanou diagnózu, takže je asi větší šance, že příjdou, co? Ach jo…

LOUDALKO ahoj :) Jestli jsi tady správně záleží, kdy čekáš prcka, pokud v červnu tak vítej mezi náma :) A jak víš, že bude mimčo velké? Jinak taky spíš nakupuju velikost 62, říkám si, že prcek do toho stejně rychle doroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.2.07 11:25

Ahoj Helčo,
to jo, to se raději poraď. Břicho mě bolí, jen když dýl chodím po bytě. Jen mám pocit, že to už s tím odběrem nesouvisí. Malá je totiž asi moc dole. Mám stejný pocit, jako s Ájou. To jsem přesně kvůli tomu musela zůstat doma a ležet měsíc s nohama nahoře. V pátek jdu k dr, tak jsem zvědavá, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.2.07 11:26

Novire: No manžel má skoro 2 m,tak pokud bude mimi po něm, tak bude veliké (počítat se musí se vším). TP: 20.6.07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.2.07 11:26

Tak já se hlásím po úspěšné kontrole - všechno v pořádku, dostala jsem i písemné potvrzení z té plodovky, že je vše OK a že to bude holka.
Novire - s těma vycházkama to je vážně síla, já jsem doma od konce října a hned mi dr. napsala vycházky - napřed teda jenom 4 hodky, to je prý „podle pravidel“ - a po 14 dnech mi připsala ještě 3hodiny navíc. Já stejně chodím ven kdy chci - kontrola na mě ještě nepřišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.2.07 11:27

Ahoj holky :D ,

taktez se pridavam ke gratulacim ke stastnym kontrolam! Popelko, to uz mas krasneho macika :D - jen at roste! Holky a vam dalsim moc drzim palce!
Ivulko, super nakupky! Uz se nam to kraaatiii :wink:
Domi, pro mimi maji v lekarne a mozna taky v marketech - specialni cajiky - i od narozeni - ja tedy moc nepouzivam ty granulovane.
Evusko - diky za typy, vcera jsme se divali i na domky v blizkosti Prahy - ale nejhorsi na tom je, zda bychom je byli schopni pronajmout, paklize se buddeme zase nekam handrkovat - i kdyz - se dvema detmi bych uz brala i klid.. a to bydleni mimo centrum by bylo urcite prijemnejsi. Jejejej.. zatim se budu alespon divat a obcas vam poslu nejaky ten ‚obrazek - vcera se mi libil jeden byt - v takovem 'novem sidlisti‘ - ale byl na jihu a mozna docela daleko od centra - jestli jej najdu, tak vam jej poslu pro konzultaci - jo :wink: ..

My jsme se pred chvili vratili z prochazky - vysly jsme s Johankou v 9 rano a vratily se ve 12 (my tu mame o hodinu navic) - uplne uondane. Johanku jsem dala do postylky a hned byla v ‚mrakotach‘ :D .. Ale je opravdu skvela - 2. 2. mela 16-nact mesicu - a presto ma takovou vydrz! :D

Koupila jsem ji v jednom obchudku ‚cestovni postylku‘ pro panenky, takze az se probudi, bude urcite prekvapena, kde ze to ‚jeji mimi‘ spinka :wink: .. Musime trosku ‚zaskolovat‘ - at ji opravdove mimi TAK neprekvapi :D ..

Ted se asi ‚natahnu‘ - alespon dokud mala spinka - odpoledne mame dalsi ‚turu‘ :D ..

Krasny den a jeste jednou HODNE STESTI!!!

ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.2.07 11:29

Ahoj holky, Helenis chtěla abych napsala něco o sobě. Tak pár řádek. Jsem těhule poprvé, tak si dovedete představit, jak to všechno žeru. Jsem už 3 týdny doma, tak mám času až až. Jsem z J. Hradce. Mimi už pořádně kope a z genetického ultrazvuku víme, že to bude kluk. Jméno ještě nemáme, zatím pouze favority mezi jmény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.2.07 11:42

Vitej Loudalko! :D
Tak mas TP hned po mne :D - v breznu se konecne dostanu na ultrazvuk, a potom se nejspis TP presune na pozdeji - uvidime.. Jindrichuv Hradec je me zamilovane misto - jeeejej.. Tak at ti tehotenstvi probiha jen a jen v pohode. A oblecky se urcite vyplati kupovat vic od te 62. Nejakou 58 taky nic nezkazis - ono je to sporadicke - ja jsem docela vysoka 180cm a muj muz ma 188cm, oba jsme se narodili jako skoro petikilovi ‚obrici‘ - tak jsem se dost obavala, co za velrybku to ze me vyplave. I podle sona mi rikali, ze mala bude mit tezce nad ctyri kila - no a Johanka mela 3850g a 52cm - takove ‚normalni‘ ditko :D .. a 62 ji tedy byla jeste nejaky ten den velka :D ..

Renco, radeji odpocivej - ale to sama nejlepe citis, ze.. Moc na tebe myslim!

Stef - gratuluji! :D

Ale uz si jdu opravdu lehnout - papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.07 11:51

Ahojky,
Helčo, díky za návod. Návody dělané jako pro blbce jsou pro mě to nejlepší.

:D

Jste moc šikovné, že si sami dokážete přijít, jak na to.

Děkuji příspěvkům ohledně čajíků.

Loudalko, vítám tě tady. Velikosti začnu nakupovat asi rovnou od 60.

Dominika a metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.2.07 12:13

Jů Domi tak se povedlo! SUPR :) Můžeš zkusit udělat metřík ještě na jiných stránkách než na tickerfactory třeba www.baby-gaga.com.. postup je stejný, může se lišit zadávání data porodu nebo data poslední MS.. Jsi šikula. A nemysli si, mě taky museli radit, sama bych to asi nevložila tak lehce.
S těma vycházkama jsem vás nechtěla nějak strašit… ale na mě fakt přišli a sestra mě upozorňovala, že mají s tím problémy. Ovšem teď jak jsem doma déle, je už v pohodě. Jde asi o ty první týdny… Příště se kdyžtak s dr. domluv.
Reni tak to je dobře, že je to lepší a i tak se šetři. Jsem zvědavá co na kontrole! Snad nebudeš muset ležet s nožkama nahoře zase.
Loudalko takže klučík… hm gratuluju :) A jaké máš favority teda? Je pravda, že oblečení je lepší větší, furt lepší když v tom plave, než když to neoblečeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
7.2.07 12:59

Gratuluju k úspěšným kontrolám a k váhovým přírůstkům.
Vítám mezi námi i novou těhuli Loudalku a přeju bezproblémové těhotenství. Jindřichův Hradec je krásné město, pěkné památky, jezdíme přes něj často na dovolené po hradech a zámcích země české.
Jinak já oblečky začala kupovat od velikosti 64, koupím i pár menších velikostí, ale asi jen ve velikosti 60. Ono mimi strašně rychle roste, a těch menších věcí se Ti po porodu doma sejde hodně, každá návštěva něco donese a většinou úplně ty pidi věcičky (teda podle praxe od kamarádek-maminek).
Jakmile doma vyfotím včerejší nákupní úlovky, tak je vložím do galerky.
Jinak ta sedačka stále 1290,– a cestovní postýlka 799,– a peřina a polšář 300,–, rychlozavinovačka 80×80cm 249,–. Tu měli i levnější ale malou 70×70cm, což mi přišlo nepraktické a na krátkou dobu.
Zatím ahoj jdu zase pracovat.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
7.2.07 13:00

Ahojky Loudalko.Moc tě vítám a jsem ráda,že naše jihočeská sekce má další posilu.Jsme tu i s tebou jenom tři a tak to vypadá,že jsme tady na jihu nějaký zamrzlý. :lol: Velikost 50 a 56 je max.na dva týdny,stačí si koupit jen něco do porodnice a kupovat tu 62 a 68. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
7.2.07 13:08

Tak jsem sem po obídku nakoukla a vítám mezi námi Loudalku :-)

Ivule, těším se na fotečky.

Ifčo, hezky se vyspi. Taky bych si šla na chvíli zdřímnout. :-)

Stef, gratuluji k úspěšné kontole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
7.2.07 14:08

Kami, jestli je jihočeská sekce zmrzlá, tak co mám říkat já ze severní Moravy? Jsme tu já, jargová a pak už asi nikdo. To jsem si myslela, že nás tu bude z Ostravy víc a zatím nic.
Taky pěkná provokace s poledním spaním, taky bych si šla lehnout, ale žel v práci to nejde. Včera mě dopoledne sháněla kamarádka na MD a ptala se manžela, kde jsem a hrozně se divila, že ještě chodím do práce.
Dneska mi kolegyně zase doporučovala, abych si příště domluvila poradnu buď na ranní hodinu nebo na odpoledne. Jsem objednaná na příští středu na 8.30 hod, ale na řadu příjdu tak za hoďku a pak ještě cesta zpátky. Podle kolegyně zabitý celý pracovní den, nechápu, chodím tam přece jen jednou měsíčně, a je to asi velmi často (podle jejího vkusu). Tak už se živě vidím, jak se objednávám po 15 hodině, abych měla po pracovní době, tudle nudle! Pořád si neuvědomuje, že já do práce opravdu chodit nemusím, že si tu nemocenskou seženu, a pořád bude kvůly něčemu reptat. Asi je fakt nechám na holičkách a půjdu dřív než v tom dubnu.
zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.2.07 14:13

Vítám Loudalku, taky nejsme zrovna malí - já mám 180 a přítel asi 184 cm, takže počítám, že mimi bude taky trošku větší - oblečení nakupuji taky od velikosti 62, v 56 mám jen jedny dupačky a košilku.
Jinak toho ještě moc nakoupeného nemáme, zatím se spíš rozhlížíme - teď bysme rádi nějakou komodu s přebalovacím pultem jako základ do budoucího pokojíčku, nemáte nějaký zajímavý tip?
 http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.2.07 14:28

Vítám Loudalku.

Ivulko ta vaše práce je skutečně veselé pracoviště…kolegyně je s prominutím asi pěkná koza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí