ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35329
5.8.09 12:51

Prekvapenko, to je narez, co? Ja uz si skoro zvykla, jeste si k tomu zkus jizdu plosinou pro vozickare, ja ji musim pouzit pri kazde ceste do mesta, protoze to je jediny pristup do metra na Smichove. To je teprve zazitek. Nez sjedu ty jedny schody, ujedou mi vzdy aspon dve metra, jede to totiz fakt rychle :wink: .A taky je dobry zapasit k tomu se strasim ditkem, ktere neposloucha a vzteka se :wink: Zrovna se snazim presvedcit dte, ze musime dojit na postu pro balicek, pak do knihovny, uz mam doma upominku a do sekace. Jetse jsem si proslapala boty a Julca potrebuje teplaky, ale to uz dneska nezvladnem(pro to musime do mesta, aspon na Andela), takze to snad pristi tyden. Ja bych to zvladla i najednou, ale s Julcou to nepujde, nema trpelivost. Zehlim a peru a k tomu zas balim, zitra jdeme s kamoskou na vylet a odpoledne zas jedem na chalupu a zase bez tatinka. Uz me ty presuny nejak zmahaj, kdyby se doma Julca tak nenudila, tak snad radsi zustanu v Praze, aspon chvili. Snad si na chalupe aspon trochu odpocinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
5.8.09 12:57

překvapenko
musíš tam kde turnikety nejsou :-)
ne vážně-projedeš tím místem pro košíky, musíš stáhnout stříšku.
Kde ještě jsou tyhle blbince?? U nás už jen v Lidlu. By mne trefil šlak, na to vždycky zapomenu, vyzdvihnu těžkého Tobíka do košíku, ujedu5 metrů a zas ho vyndavám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
5.8.09 12:59

do obchodu jezdim normalne tudy kudy jezdi voziky, vzdyckynadavam, proc tam jsou ty oranzovy plastovy tycky, kocarek se tam ale normalne vede, aspon ten muj.
jo a taky vas vzdycky sleduje ostraha? Me uz se to parkrat stalo, tak jsem tam schvalne hodne klickovala, abych ho probehla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
5.8.09 13:07

Mel - a jak se pozná ten rozestup břišních svalů? Já uvažuju, že ani žádné břišní svaly nemám :roll: :wink: A pokud by se mi Barča měla fakt začít v noci budit co 2 hodiny, taky na noc přikrmím. I když dnes jsem si všimla, že začala používat prsty místo dudlíku. Takže v noci možná ani nemá hlad a jen dudlá a proto když ji vezmu a dá ji prso, tak si jen tak cucne a hned zase spí. A já mám pak rozhašenou celou noc. Tak dnes budu čekat, až opravdu začne plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
5.8.09 13:13

Ahojky,
mel - ty blbince, jsou bohužel u nás skoro všude, my zase pro změnu při průjezdu zkláníme hlavu v bok, vypadá to hrozně jak jí tu hlavu rvu dolů :lol: nj jsem zhnilá ji vytáhnout. :?

mroe - jo už se mi taky stalo, že ostraha „nenápadně“ šla za mnou, děsně mi to lezlo na nervy, taky jsme schválně prohlížela hromady věcí a nic nebrala :lol:

Jsem si dneska hezky zacvičila ..no a pak tu ztracenou energii doplnila 2 koblihy, takhle opravdu nikdy nezhubnu :( ale když já mám tak slabou vůli.

Diskuze - tak teď nevím, přijde mi to na palici mít dvě souběžné diskuze, tak buď se tam všechny přesunem, nebo zůstanem tady. Tak já půjdu příkladem a toto je poslední veřejná zpráva, příště už jen do uzamčené. Teda jen by mě ještě zajímalo, jak se do diskuze dostanu, když třeba budu jinde na pc a tak? To jde jen přes ten odkaz? Nebo jakmile jsme přihlášená, nemám někde záložečku, nebo neukáže se ta diskuze někde? Teda jak to čtu po sobě, bych nepochopila na co se ptám, tak doufám, že vy jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
5.8.09 13:13

Holky, no už se těším až budu muset plošinu použít :roll: , tak upřímně nevím jak na to :wink:
Když jsem jezdila s kočárkem se Žanetkou, tak jsem se tomu vyhýbala jak čert kříži a jelikož se to týkalo 2 stanic, které jsem obřas používala ( strašnická a chodov ), tak jsem se naučila sportovní kočárek golf. typu vynášet v ruce, nahoře jsem byla coby dup a když některá maminka používala tu plošinu současně, tak když jsem byla nahoře, tak ona byla tak na 5. schodě…hrůza děs :lol: Jednou mi to nedalo a chtěla jsem to na Chodově zkusit, stála jsem před tou závorou, zmáčkla tlačítko a nic se nedělo, připadala jsem si jako blbec, tak znovu a zase nic, takže kočár jsem nakonec vynesla v ruce a bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
5.8.09 13:22

Zuzi-jak psala Mroe-ono to jede děsně pomalu. já si pamatuji,že jsem tím jednou jela,ale už nevím kde. Jelikož jsem bydlela za Prahou a dostala jsem se max. na Zličín a to mi stačilo.

Holky mě pořád bolí hlava-to není možné-každý večer nebo noc si beru paralen a opět to na mě jde. Dneska už jsem jeden měla.

Tak to mám jít prubnout?? Do té Billy-nebylo by to už dnes mnoho neg. žážitků?? Ještě tu máme výtah,protože se nahoru kočár po eskalátorech nedostane a to je síla. Hlavně ti kentusáci a pankáči co sídlí u toho výtahu.
Ještě mám jinou možnost-jít do Žabky- ke škole-tam se s kočárem dostanu. Nebo počkat na manžu a jít až pak sama.
Asi to tak udělám a raději si zdřímnu. Jenže sotva lehnu-malému vypadne dudan a začne hledat. FAkt se mi směje i manža-sednu si k němu a koukám - vpoho spí- lehnu a v tu ránu to začne a já musím vstát. Proto si beru malého k sobě do pelechu a pak nadávám,že mi to tam pokadí nebo počůrá.

Mroe a stojí ti to honění za to? Asi ta chatička je pěkný relax.

Ell myslíš ty detektivy v kaufu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.8.09 13:33

Naše uzavřená diskuze:

V sekci Obsah fóra eMimino najet úplně dolů, pod Stálými diskuzemi jsou Skupiny, to otevřít a jedna z posledních dole je Červen 2009, to rozkliknout a objeví se tam naše diskuze, které si tam založíme. Zatím je tam normální diskuze a Hubnoucí kroužek. Ty poddiskuze si můžeme samy libovolně zakládat, budou pořád uzamčené jen pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
5.8.09 13:37

Milli - díky přesně tohle jsem potřebovala popsat, já si těch skupin nikdy nevšimla :oops: Tak a tohle je už opravdu poslední vzkaz tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
5.8.09 14:10

Prekvapenko, nestoji, ale nez byt sama v Praze s Julcou, ktera se nudi, to radsi zabalim a pojedu. Muj manzel uz treti vikend za sebou travi bez nas, mezitim, byl sam i cely tyden. Nekdo si to holt umi zaridit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
5.8.09 14:29

Tak já taky mířím do uzavřené diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
5.8.09 22:05

i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
6.8.09 07:40

kaněc filma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
8.8.09 15:41

:cry: kde jste všechny jako v mailu mi došlo že máme uzamčenou diskuzi ale nějak nemůžu najít jak se jmenuje a ani odkaz
jsem tu jen jednou týdně . . . :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.8.09 16:24

Naše uzavřená diskuze:

V sekci Obsah fóra eMimino najet úplně dolů, pod Stálými diskuzemi jsou Skupiny, to otevřít a jedna z posledních dole je Červen 2009, to rozkliknout a objeví se tam naše diskuze, které si tam založíme. Zatím je tam normální diskuze a Hubnoucí kroužek. Ty poddiskuze si můžeme samy libovolně zakládat, budou pořád uzamčené jen pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí