ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5964
3.8.09 20:44

Kanavit - vůbec nemám, kape mi doktor přímo v poradně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.8.09 21:41

pekny vecer holky,

milli - dekuji za pristup do uzamcene diskuze, tu fotogalerii jsem nenasla, muzes mi prosim poradit? jsem asi mimo, nebo co :)

kanavit - kapu jej sama, jednou za mesic

linea negra - taky ji mam porad moc tmavou, ale zatim to neresim, to snad zmizi, ne?

bobule, zuzanica - taky mam porad velke bricho a to uz mame sest tydnu pryc, vypadam porad jako tehotna, vcera mi jeden chlap venku rekl, pote co si mne prohlednul od hlavy k pate, jo to bude holcicka, ja to poznam, /podotykam ze jsem sla bez kocaru/, ale svedci to o tom, ze tak porad vypadam, tak nevim, asi jedine cvicenim to pujde dolu, ale kdy to ma clovek delat? :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
3.8.09 21:56

fidak_ já myslím, že 2 kapky nevadí :wink:

Pražandy: to září na srazík beru, bude přijatelněji někde courat, pak domluvíme, kam bychom vyrazily, mně je to vcelku jedno, pokud Mroe má Zoo hodně z ruky můžem i jinam, ale myslím, že vždycky to někdo bude mít dál někdo blíž 8)

jdu cvičit ...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
3.8.09 22:03

smilco-jestli tím nemyslel,že to bude holčička-kdoví jaké měl úmysly :lol:

Pneu-mám taky-ale nechce se mi s tím smiřovat.

Bobulko-s tím nutrilonem to máme stejně- manžel ho navaří a malej pak odpadne od prsa a je uvařenej. Jenže dneska by pořád sosal-už jsem na nervy-udělala jsem mu 30nutrilonu a pak ještě foukla prso-ale stejně vypadal,že by se do něj něco vešlo. Nějak dneska nemám pochopení pro hodinové hrátky s prsem-bolí mě hlava- ze zad- potřebovala bych masáže. Jenže teď se nikam nedostanu.

Mili-dneska jsem mluvila s pánem co prodává šátky a tvrdil,že mi bude stačit 4,6m. Tak jsem se naštvala a po cestě k našim si zajedu do kamenné prodejny a vyzkouším. Jinak to nevidím.

Jdu relaxovat- a natahovat záda - a taky masírovat jizvu-pořád na ni nemám čas.
Lineu jsem si myslela,že nemám,ale když se teď zadívám na břicho-tak ji tam vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
3.8.09 22:06

holky je tam podoba?????? :lol:

ŽANETKA 2 měsíce

JULINKA 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
3.8.09 22:24

prekvapenka: taky tě tak bolí záda??? Mě docela dost, v těhu skoro vůbec a teď když jsem cvičila, tak jsem při protahování cítila ty blokády…au au :x , budu muset naplánovat návštěhu u svoji fyzioterapeutky :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
4.8.09 00:01

Ahoj,
sraz bych klidně dala a nevadila by ani ta ZOO, stejně se tam chystáme malá kňučí už měsíc, že chce na zvířátka…
Zuzi ty máš dvojčata, nebo sis popletla fotky? :lol: jsou si holky neskutečně podobný
Lineu jsem neměla, ale strie se potvory udělaly i když jsem poctivě mazala :x
Pneumatiku mám taky a co je horší, tak mám prdel a neskutečný stehna, :cry: což se mi hubne hrozně blbě… a na cvičení jsem líná :oops:
no nic jdu do hajan za chvilku se vzbudí mládě na baštu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
4.8.09 06:35

Zuzi-záda bolí jako čert-dnes v noci mě příšerně bolela hlava-ze zad-ale paralen zabral-tak jsem vzbuzená radostí,že už nebolí. Taky mě bolí záda v kříži-pozůstatek po nezpevněném břichu. Ty bolesti mám taky díky velkým kozám,které mám přes den na volno a pak se hrbím a je problém na světě.

Julča vs Žanda. Mě se zdají každá jiná-samozřejmě,že tam nějaká podoba je,ale oči a obočí vidím jiné. Fotky zkreslují.

Já jsem vytáhla albumy s fotkama a porovnávala taky. Malej je někdy podobný na maminku,když byla jako miminko,ale více se mi zdá na tátu,když je dospělý než jako miminko. FAkt jsem moc ráda,že se nám povedlo dítko,které si každý vizuálně zařadí k nám.

To bude prča-když do zoo vezmem i starší dítka. :lol:

Starší dítko putuje po rodině. Nejprve byl u jedné babičky-ta po 14dnech se léčí-je vyřízená - pro ni nezvyk mít takový záběr.
Pak se měl předat druhé babičce,ale nakonec skončil u bráchy,kde se mu strašně moc líbí a k babičce se mu už nechce. Tak jsem ráda,že si prázdniny užívá-že to má lepší jak nějaký tábor.

Jdu do vany a nachystat věci na ko k dr. Zase jim to tam celé počůrá a potentuje. Jsem zvědavá kolik přibral za ten týden ten náš otesánek. Včera jsem opravdu nevěděla čím ho zasytit-pořád chtěl být u prsa-a tam usnul-odpojila jsem ho-dělal že spí a když jsem ho položila do postýlky-byl kravál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.8.09 07:25

Ahoj holky,omlouvám se,ale nemám vůbec poslední dobou na nic čas.Ani sem zajít na pokec. :oops: :(
Poslední dobou už mám všeho nadhlavu.Nervní,nevyspalá,doma bordel,…
S přítelem po sobě jenom štěkáme.Dneska v noci mě s Danečkem slušně vyhodil z ložnice do obýváku.Tak jsem zbytek noci probrečela.
Do toho stále nějaká návštěva,aby všichni zkontrolovali,jak malej roste :evil:
Teď válčím s mlíčkem.Mám ho málo a nejspíš málo výživné.Včera jsem to řešila v sekci:Kojení a UM

Dnešní noc se malej vzbudil v 1,pak v 2:30,potom 3:30,pak v 5,potom v 6 a teď zatím spí.
Jenže on furt má hlad :roll: Pokaždé vypije kolem 100ml mléka.

Asi budu muset opravdu najet na příkrm UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
4.8.09 09:23

Jess - no to je teda na tečku - ty máš odcházet s dítětem pryč? Ať si jde do obýváku sám, prcka jste si pořizovali oba dva, tak jestli má v noci problémy s tím, že brečí, ať si dá vatu do uší nebo ať chodí spát jinam.

Zuzi - holky jsou si fakt hodně podobný, ale Julinka má takový jemnější rysy a ty očíčka jsou fakt jiný, hned jak jsem uviděla Žandinu fotku, tak mi bylo jasný, že je to ona a ne Julinka - má takový výrazný kukadla, co si člověk zapamatuje, Julinka je trošku jiná.

Bobulko - taky mám pořád velikánský břicho i lineu negru, ale já jsem to tak měla už po Fildovi, takže jsem to čekala. Minule se to spravilo po úpravě stravy a pravidelném cvičení, a to až tak 5 měsíců po porodu… :roll:

Kanavit - taky nám kapou jen v poradně, doma máme jen Vigantol.

Zamčená diskuze - mě není jasný, kde ji mám hledat, když kliknu na ten odkaz od Milli, tak tam žádnou diskuzi nevidím - že by ještě nezačala? 8O

Mroe, Překvapenko, Fidaku - čekám na vaše údaje, ať to můžu hodit do tabulky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
4.8.09 09:35

Překvapenko - k té podobě dětí, tak u nás je Filda jasnej táta a Amélka zatím vypadá, že bude po mě, aspoň to všichni říkají, tak uvidíme. Máme to nějaký přehozený, obvykle se říká, že jsou synové po matkách a dcery po otcích… :lol:
A Matýsek není podobný ani na jednoho z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.8.09 09:42

dobré ránko:
ad diskuse: mě jen není jasné kam teď vlastně mám psát, přece to nebudu posílat dvakrát :lol:

duhovka: no to máš pravdu, u Žandy jsou její „smějící se“ oči dominanta, nejdřív jdou ony a pak teprva ona :lol: :lol: :lol: …ale doslova… :wink: Julinka je má fakt trochu jiný.

terifox:no já tu ZOO právě myslela hlavně kvůli starším dítkům " sourozenečkům ", protože ty určitě budeme mít sebou, tak aby se zabavily a nenudilo je naše tlachání že :wink:
No a mrňátka by v tom září už taky z toho mohla něco málo mít ne? 8)

jess: jé já už jsem tak zlenivněla, že kdyby se mi měla malá budit jako píšeš ty, tak bych asi padala „na hubu“ 8O Pokud se ti takhle budí a vypije vždy tolik jak píšeš, tak asi fakt hlad má, taky záleží jak ti přibírá. Pokud se váha moc nehýbe, tak ti asi nic jiného než přidat UM nezbyde, ale třeba se to ještě srovná a mohlo to být jen z dusna nebo měl nějakou noční nepohodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
4.8.09 09:43

Ahojky,

včerejší plavání bylo skvělé, malá byla naprosto spokojená. Instruktorka ji nejdřív zabalila do plenky, aby neměla strach, ale jak viděla, že je malá úplně v klidu tak ji vybalila. Máchala jsem ji v té vaničce 20 minut, zpívají se písničky a je to moc hezké, jsem nadšená :) Ve čtvrtek jdeme zase. Škoda, že je to tak mastné - 16 lekcí, 2× týdně = 2900 :roll:

Veruko - nehty stříhám zá:,–(ně ve spánku, jinak se mele a bojím se, že jí ublížím.

Překvapenko - ten chlebík se propadl, protože jsem měla špatně naváženo kvůli té nefunkční váhy. Jsem si jistá, že to příště klapne. Už abych tu pekárnu měla zpět, fakt nám chybí, jsme na ní závislí :lol:
Mazanec - proč bych se zlobila, za zveřejnění receptu? :lol: My to máme podobně, peču ho 1-2× týdně podle času a když přijede mamka na víkend, vždycky si chce jeden odvézt domů :D

Hubnutí - nejde a nejde :evil: Vážím furt stejně a to si myslím že nezahálím, co se pohybu týče. Dietu sice nedržím, nemlsám a nepřejídám se. Říkala mi včera ta instruktorka na plavání, že kojením se hubne až tak po 3 měsíci, že mám být klidná, prý to půjde samo, hlavně nedržet dietu, že pak je málo tučné mlíko a děcka hladoví. No nevím, nějak se mi nechce čekat, až to „samo“ přijde a moc tomu nevěřím :? (I když tajně doufám :wink: )

Provera - mám kamarádku, co si to nechala po porodu taky píchnout a teď už se rok marně snaží znovu otěhotnět. Má taky totálně rozhašený cyklus a doktor jí řekl, že to může být právě tou Proverou, takže do toho nejdu.

Jinak poslední 3 noci malá spala 7 hodin v tahu bez kojení. I když se předtím budila co 3 hodiny, hned potom usnula, tak to ani tak nebyl problém, ale je to příjemné, když chrní celou noc :)

Jdu odsávat (půjčila jsem si od bratrancovy ženy elektrickou odsávačku a jde to trochu líp) a vyžehlit plínky, než se to mrně probudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.8.09 09:45

prekvapenka: jak píšeš, taky záda cítím až po těhu a hlavně jak tahám malou, tak se teď snažím zpevnit právě ty břišáky, po včerejším 20minutovém cvičení mě nic naštěstí nebolí, jen jak jsem v závěru protahovala záda, tak jsem si blokla krční páteř :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.8.09 09:55

Duhovko-přítel to odůvodnil tím,že se potřebuje už konečně pořádně vyspat.Já jsem mu řekla,že je vidět,že mu s Danečkem překážíme.Že nejdřív nás vyhodí z ložnice a pak že nakonec i z baráku.
on na to,že jsem se zbláznila a co to prý melu.
Jo a prý nechápu to,že už je toho na něho dost.
Tak jsem mu vpálila,že já se asi celý den válím na gauči.
Kretén :evil:
Já v noci spím jako když nespím.Malej se napapá,půl hodiny se kroutí a pak na hodinku usne.Přes den už moc nespí.Kolikrát ho bolí bříško,že ho celí den tahám na rukou.Nemám čas si dojít pomalu ani na záchod.Pokud usne,tak lítám po baráku a snažím se trochu uklidit,…
A já toho jako nemám mít dost,jo?
Já vím,že toho je na nás oba už moc,ale to snad neznamená,že se budeme navzájem od sebe odhánět. :(

Jinak malej pěkně roste.Při propuštění z porodnice měl 3230g a 49 cm.Hlavička 34,5cm.
No a teď v 6 týdnech má 4720g a 54,5cm.Hlavička 38.

Jinak já po porodu mám +0,5kg :D Což vůbec neřeším.

Kanavit-kape doktorka v poradně a doma dáváme 1×denně kapku Vigantolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí