Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
jsem tu poměrně krátce a konečně jsem se dostala k tomu, abych to tu trošku prošla a narazila jsem na vás. Nevim kolik maminek a miminek tu je, přečíst všechno by asi bylo do vánoc
. Berete ještě nové členy? ![]()
Ahoj,
jsem tu poměrně krátce a konečně jsem se dostala k tomu, abych to tu trošku prošla a narazila jsem na vás. Nevim kolik maminek a miminek tu je, přečíst všechno by asi bylo do vánoc
. Berete ještě nové členy? ![]()
Ahojky tak jsem vás konečně našla
Potřebuji radu
Včera jsme byly v poradně Adrianka měla včera 5 měsíců váží 6860g měří 68cm, z aměsíc přibrala 78dkg a to jsem ji za poslední měsíc dávala sem tam sunar na dokrmení a Dr mi řekla že už ji mám dávat příkrm zeleninku odpoledne a večer kaši no a já si myslím že je na zeleninu ještě brzy tak jsem ji dala včera večer kaši od Nestle s banánovou příchutí s UM a krásně papala nachystala jsem ji 60ml pro začátek a ona to vše spapala jedna dávka je 120ml dala jsem polovinu a přišlo mi to hodně ale ona by ještě jedla, dala jsem ji to před koupáním a po koupání jsem ji dokojila vycucla mi obě prsa a usnula ve 20 hod a spinkala do rána do 6ti hod a to jsem ji budila protože mě bolely prsa. Já se chci zeptat jestli si myslíte to co Dr že už do ni mám cpát zeleninové příkrmy a nebo stačí večer kašička, četla jsem na netu že kaše stačí a zeleninu až od půl roku …přikrmujete někdo zepeninou??
Jinak jak jsm eměly problémy s usínáním u prsa tak to je už pryč, dva dny trošku plakala sice u ní musím sedět a držet ji za ručičku ale napřed ji zpívám a pak ji pustím hudbu a ona do 10 minutek usne takže ÚSPĚCH ![]()
Jdu omrknout nové stránky
A ještě prosím jednu radu když stále přes den kojím měla by vypít půl litru za celý den že?? Nevím jestli tolik mlíčka vypije a někdy má jen žízen mám ji dávat čaj?? Včera jsem koupila dětský od 4měsíců heřmánkový pila 30 sekund a pak se otřepala nechtěla ho já jsem mylselal že dětské čaje jsou lahodné ale tohle? Je od lerosu žádný jiný mi v lékárně nenabídla jaké máte vy a myslíte že ji ho mám dávat když kojím??
Welu my jsme v zamčené diskuzi, sem už nikdo nechodí-najdeš nás přes skupiny a tam červen 2009.
Welu - nahoře, hned pod logem E-mimina je záložka skupiny. Jsme hned nahoře ![]()
Ahoj,
nevim jestli už ses dostala do té stálé skupiny, pokud ne tak něco málo z mých zkušeností. Mimčo v tomhle věku by mělo vypít cca 120-150ml na kg své váhy. Jinak přikrmovat už můžete. U nekojených dětí (což je bohužel náš případ) se může začít i se zeleninou už od ukončeného 4 měsíce. Naše doktorka nám dokonce říkala, když málá nechtěla moc baštit ve věku cca 3,5 měsíce, ať už začneme přikrmovat, to se mi ale zádlo strašně brzo, takže jsme vydržely a začaly až včera. Jinak pokud malé nechutná čaj zkus obyčejnou kojeneckou vodu.
Ahojky mockrát děkuji rozhodla jsem se že budu dávat večer kaši ale zaráží mně to že se má přikrmovat napřed se zeleninou
já myslim, že se nemusí začínat zeleninou. Kamarádce naopak doktorka řikala ať začne večer dávat kaši, pokud se malý často budí, ale se zeleninou at počká a začne dávat nejdřív v 5 měsících. Jinak je fakt, že ti malá moc nepřibrala, ale nadruhou stranu skoro 7 kilo a 68 cm v 5 měsících je krásný. Prostě to nabrala dopředu a teď má zásoby a už tolik nepotřebuje ![]()
Adrianka se budí jen jedenkrát za noc někdy dvakrát a to se napije a zase hezky spinká od narození to tak máme já jsem z toho byla taky překvapená ale asi to ukončím a budu ji dávat sunar plus moje mlíčko přijde mi to brzy i když 60ml kaše zbaštila jako malinu JÁ FAKT NEVÍM
![]()
No tak pokud takhle hezky spí, tak je snad spokojená. I když u nás jeden čas platilo pravidlo, že čím míň vypila, tím dýl spala. Ale u nás to s tím jídlem bylo vždycky takový zvláštní. A pokud jí kaše jede, tak bych jí to klidně dala a nedělala si z toho hlavu. Vždyť byste stejně za měsíc začaly přikrmovat. Jinak možná by bylo zajímavé udělat kontrolní kojení, kolik od tebe malá vypije.
Rráno vypije 160ml a u nás je to s usínáním pravý opak dokud nebyla na prasknutí tak neusnula