ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
4.11.09 21:40

Ahoj,

jsem tu poměrně krátce a konečně jsem se dostala k tomu, abych to tu trošku prošla a narazila jsem na vás. Nevim kolik maminek a miminek tu je, přečíst všechno by asi bylo do vánoc :-). Berete ještě nové členy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.11.09 21:47

Ahoj,

jsem tu poměrně krátce a konečně jsem se dostala k tomu, abych to tu trošku prošla a narazila jsem na vás. Nevim kolik maminek a miminek tu je, přečíst všechno by asi bylo do vánoc :-). Berete ještě nové členy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 11:29

Ahojky tak jsem vás konečně našla
Potřebuji radu
Včera jsme byly v poradně Adrianka měla včera 5 měsíců váží 6860g měří 68cm, z aměsíc přibrala 78dkg a to jsem ji za poslední měsíc dávala sem tam sunar na dokrmení a Dr mi řekla že už ji mám dávat příkrm zeleninku odpoledne a večer kaši no a já si myslím že je na zeleninu ještě brzy tak jsem ji dala včera večer kaši od Nestle s banánovou příchutí s UM a krásně papala nachystala jsem ji 60ml pro začátek a ona to vše spapala jedna dávka je 120ml dala jsem polovinu a přišlo mi to hodně ale ona by ještě jedla, dala jsem ji to před koupáním a po koupání jsem ji dokojila vycucla mi obě prsa a usnula ve 20 hod a spinkala do rána do 6ti hod a to jsem ji budila protože mě bolely prsa. Já se chci zeptat jestli si myslíte to co Dr že už do ni mám cpát zeleninové příkrmy a nebo stačí večer kašička, četla jsem na netu že kaše stačí a zeleninu až od půl roku …přikrmujete někdo zepeninou??

Jinak jak jsm eměly problémy s usínáním u prsa tak to je už pryč, dva dny trošku plakala sice u ní musím sedět a držet ji za ručičku ale napřed ji zpívám a pak ji pustím hudbu a ona do 10 minutek usne takže ÚSPĚCH :palec:

Jdu omrknout nové stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 11:33

A ještě prosím jednu radu když stále přes den kojím měla by vypít půl litru za celý den že?? Nevím jestli tolik mlíčka vypije a někdy má jen žízen mám ji dávat čaj?? Včera jsem koupila dětský od 4měsíců heřmánkový pila 30 sekund a pak se otřepala nechtěla ho já jsem mylselal že dětské čaje jsou lahodné ale tohle? Je od lerosu žádný jiný mi v lékárně nenabídla jaké máte vy a myslíte že ji ho mám dávat když kojím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
6.11.09 11:43

Welu my jsme v zamčené diskuzi, sem už nikdo nechodí-najdeš nás přes skupiny a tam červen 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 11:58

Děkujííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 12:03

Nemůžu to najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
6.11.09 12:08

Welu - nahoře, hned pod logem E-mimina je záložka skupiny. Jsme hned nahoře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 12:17

Já jsem slepá ale už jsem to našláááááááá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.11.09 14:17

Ahoj,

nevim jestli už ses dostala do té stálé skupiny, pokud ne tak něco málo z mých zkušeností. Mimčo v tomhle věku by mělo vypít cca 120-150ml na kg své váhy. Jinak přikrmovat už můžete. U nekojených dětí (což je bohužel náš případ) se může začít i se zeleninou už od ukončeného 4 měsíce. Naše doktorka nám dokonce říkala, když málá nechtěla moc baštit ve věku cca 3,5 měsíce, ať už začneme přikrmovat, to se mi ale zádlo strašně brzo, takže jsme vydržely a začaly až včera. Jinak pokud malé nechutná čaj zkus obyčejnou kojeneckou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 17:41

Ahojky mockrát děkuji rozhodla jsem se že budu dávat večer kaši ale zaráží mně to že se má přikrmovat napřed se zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.11.09 17:59

já myslim, že se nemusí začínat zeleninou. Kamarádce naopak doktorka řikala ať začne večer dávat kaši, pokud se malý často budí, ale se zeleninou at počká a začne dávat nejdřív v 5 měsících. Jinak je fakt, že ti malá moc nepřibrala, ale nadruhou stranu skoro 7 kilo a 68 cm v 5 měsících je krásný. Prostě to nabrala dopředu a teď má zásoby a už tolik nepotřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 19:39

Adrianka se budí jen jedenkrát za noc někdy dvakrát a to se napije a zase hezky spinká od narození to tak máme já jsem z toho byla taky překvapená ale asi to ukončím a budu ji dávat sunar plus moje mlíčko přijde mi to brzy i když 60ml kaše zbaštila jako malinu JÁ FAKT NEVÍM :-| :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.11.09 20:19

No tak pokud takhle hezky spí, tak je snad spokojená. I když u nás jeden čas platilo pravidlo, že čím míň vypila, tím dýl spala. Ale u nás to s tím jídlem bylo vždycky takový zvláštní. A pokud jí kaše jede, tak bych jí to klidně dala a nedělala si z toho hlavu. Vždyť byste stejně za měsíc začaly přikrmovat. Jinak možná by bylo zajímavé udělat kontrolní kojení, kolik od tebe malá vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.09 21:40

Rráno vypije 160ml a u nás je to s usínáním pravý opak dokud nebyla na prasknutí tak neusnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí