Poradna duly
Jana Čurdová
Taky mám po ko v šestinedělí a vše v pořádku, na strie mi dr. doporučuje laser, ale je prý čas až dokojím. Tak pak uvidíme, ale asi do toho půjdu, má to kolem pupíku dost rozpraskaný, třeba do plavek bych s tím problém měla. ![]()
Jinak na doporučení moji dr. uvažuji o zavedení horm. tělíska Mirelle, uvažujete o něm také některá? Ještě nejsem def. rozhodnutá, ale zatím mi to přijde nejlepší volba. Rozhodně něchci polykat horm. ATK a nehormonální tělísko mi taky moc sympatické není, jakou metodu ATK jste zvolily vy?
![]()
Já musím ještě uklízet, jak jsme přijeli z chalupy, tak mi tu leží nevybalené tašky a moc nestíhám, takže dočítat budu až uložím holky ke spánku,. Manžel jel dnes poprvé do práce, začal jako trenér ledního hokeje, tak pracuje večery od 17 do 22 hodin
Má to svoje výhody i nevýhody, protože může přes den pohlídat, když někam potřebuju a nechci nebo nemůžu sebou holky tahat, na druhou stranu máme jen 2 dny v týdnu, kdy spolu můžeme strávit hezký večer.
ahoj holky!
Píšu jednou rukou, mrně uspávám na sobě, nechce se mu zabrat celé odpolko, zkoušela jsem hrací deku, kočár, zpívání, postýlku, na chvilku usne a zas řev…uff. Ale v nici se nám daří spát sem tam i 4h, což je u nás úspěch.
Kila dolů nejdou, stále 63kg, ani se nedivím při mém stravovacím režimu, teplý oběd si nedám, ale zazo bramborové tyčinky a tvarohové řezy ano…a taky jsem na štýru s pitím…někdy zjistím, že jsem vypila jen kojící čaj a pár sklenic vody…
ad hrazdička - budu ještě kupovat tuhle..mám jí zarezervovanou
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ad plenky - dojíždíme pampers 3-6kg (plus mám ještě v zásobě ty speep and play) a taky huggies…a pak už jdu do větší velikosti, chci prubnout ty tesco…
ad dudlíky - asi až čtvrtá varianta se chytla a jsou to MaM z DM drogerie
ad nehty - stříhám cca obden ale nemá to rád, kroutí mi u toho ruce, že mi div nevypíchne oko
, pořád se nám dělají záděrky…máte to taky tak…?
ad sex - tak včera se vším všudy a bylo to supr, bez bolesti, což bylo příjemné překvapení…po předešlí kontrole u Dr. po šestindělí…
překvapenko, já chodím všude pěšky. MHD jsem s Julinkou zatím jela dvakrát cca 3 stanice.No ale asi tento týden už pojedu do kanclu 45 minut tramvají, tak jsem zvědavá jak to zvládne.
Já hrozně ráda chodím, ale nikoho takto postiženýho a ještě k tomu s dítětem poblíž nemám, tak chodím furt sama
Tak kdyby si někdy chtěla, tak se třeba můžem srazit a na tu procházku vyrazit - bydlím na Břevnově..
Tak jsme zpatky z kycli, OK, dalsi ko v listopadu. Mam davat siroke baleni ted uz jen na noc(to uz davam ted, nechci dite pres den parit v plenach navic a Julca siroke baleni nemela vubec a kycle taky OK.
Jinak jsem zaregistrovala, ze jsme nic nevyhrali, tak jsem si utvorila vlastni kolonku, kdo nejvic vyrostl a tam vedeme
.
Miry do hubnouci tabulky poslu vecer, ted jim a pak bezim na nakup, rve mi tu dite…
linea negra - holky..už ji máte pryč? Já ji mám stále a přijde mi, že i stejně výraznou (od pupíku dolů..i nahoru)… Strie mě minuly…to jsem ráda..
A když jsem četla vaši spokojenost s baby vakem, tak jsem ho včera koupila taky, není úplně nový, ale snad nám taky poslouží…je od Pechů..
Dnes jsem si docela mákla, sice bydlíme již od března, ovšem až dnes jsem se dostala k úklidu ještě jednoho „skladiště“, probrala jsem krabice, našla dlouho hledané věci (třeba žárovky) a taky jsem začala balit prckovu velikost 56, už je nám tak tak..i když je fakt že každý výrobce má číslování jiné..
Do uzamčené diskuze se nedostanu.
Jinak tu mám oba kluky a tak vařím, peču, peru a žehlím,ale jsem za to ráda, protože jinak se fakt dost nudím. Malá je pořád vcelku hodná a tak mám dost času nazbyt.
Duhovko - váhu pošlu až zítra, doma nemám váhu. Ale jedu zítra k holiči, tak skočím k dědovi a babi.
Welu - malá mi to dělá od porodnice, kvůli tomu jsem tam taky byli o dva dny více na pozorování. Ale už jsem si zvykla. Prostě tak hltá, že se zalkne. Tak ji zvednu taky na rameno a poplácám ji po zádičkách nebo prostě jen počkám a ona nabere. Michal mi modral, když měl dva roky a to bylo mnohem horší. To jsem kolikrát úplně panikařila.
Jinak jsem se domnívala, že mám toho mléka fakt málo, protože v těch vedrech, kdy pije častěji kvůli žízni, mám prsa jak afričanka. Vycucané, vyždímané - prostě k.o. Zkoušela jsem ji udělat nutrilon, ale nechce. Když tak ho dundá jako dudlík. Tak snad si opravdu i z toho měkkého prsu vytáhne dost. Je fakt, že pijeme většinou po třech hodinách.
Musím jít, Michal má na skypu „miláčka“ a já ho blokuju. TAk zatím…
Jo a vůbec nehubnu. Holky, mám strašné břicho, vypadám doooost těhotně. Nemáte nějakou radu…?
mroe: tak to je super, že kyčličky jsou už dobré, my taky dopadli dobře, bez širokého balení ![]()
Veruka:LN- mám ji pořád, taky mi přijde, že moc nebledne, ale já mám navíc i strie, tak dnes jsem zainvestovala v lékarně 340,– a koupila si od Garnier krém po porodu na zesvětlení strií, tak uvidíme co ten zázrak umí ![]()
překvapenka: díky za odkaz a ještě, kde se mám jako přihlásit, když otevřu e-mimino, tak nevím kde to najdu pod jakou sekcí, jsem amatér,. co?
Jinak, když na okdaz kliknu, tak mi to funguje.
Bobulko: taky bych si ten převis co mi na bříšku zůstal nejraději odstřihla
…za chvilku jdu ukládat a pak posilovat bříško
spagetka+Prekvapenka: já bych se klidně někdy na nějakej pražskej srazík přidala, mohly bychom někdy třeba do ZOO až teda bude mimískům trochu víc, aby z toho taky něco měly, že ![]()
Holky ahoj a všem hezký večer!
Koukám na ty novoty, hlavně, že můžu za vámi, i když píšu nepravidelně. Ten čas nějak letí a když je vedro, nechce se mi PC ani zapínat.
Ve středu nás čeká KO, tak podám info.
A taky snad vás stihnu dočíst, co jinak nového.
Špagetko-tak se můžem někdy sejít. Já dojdu na Hvězdu,Ladronku taky pěšky-kolem Chládka. A do Šárky to mám cobydup-jen samotné se mi tam nechce- až přijede synátor tak snad.
Zuzko-zoo beru- tam taky dojdu pěšky.
Však v září bude taky hezky a mimísci už budou dost aklimatizovaní.
Malej řádí - na rukou spí- položím a má oči jako tenisáky a pořád dělá,že má hlad. Nevím- už jsem mu dala každé prso dvakrát- nemám na to nervy. Bradavky mám v jednom ohni.
To je zase den.
Zítra jdeme vážit-vůbec se mi nechce- doufám,že mě dr.nebude zase terorizovat výroky,že se jí něco nelíbí- úchyty malého, stolička atd.
JInak ty probio kapky se mi zdají být k něčemu- malej sice prdí jako o závod a kaká,ale nepláče při tlačení-to je důležité. Takže se investice vyplatila.
ja jsem taky pro sraz, ale prosim ZOO nee, my nemame auto a mame to fakt pres celou Prayhu se tremi prestupy…bez kocaru to da hodinu a ctvrt, s kocarem urcite pres hodinu a pul
zdravím holky, tak váhám ve které diskuzi se vlastně píše…
a jak to budeme dělat dál…to budeme dočítat dvě diskuze… ![]()
Spagetko - my jsme byli v sobotu taky na procházce v Šárce…a na Břevnov občas taky jezdím. Procházky mám ráda, tak třeba někdy vyrazíme… ![]()
jinak v sobotu v tý Šárce chodili proti nám lidi z koupáku a první co šli tak holka měla od mokrých plavek mokrý tričko na prsou. První co mě napadlo tý jo tý ale teče mlíko…
Pak mi došlo, že to je od plavek. Tomu se holky říká ten vykojenej mozek co…
![]()
Linea negra - taky jí mám, a pořád stejnou. Zrovna nedávno se manžel ptal co to tam pořád mám…já si toho ani moc nevšímám.. ![]()
Bobulko - jestli je malá spokojená tak africký kozenky neřeš…
U mě byli taky, ale prcek nevrlý a hladový, tak to je pak jiná. A když tedka vidím jak si v pohodě vypije 160ml tak to sem tam fakt asi neměla… ![]()
plenky - koupila jsem před porodem v akci pampersky 3-6kg tři balíky. No a představte si, že v každým balíku jsou jiné plenky…
jsem na to zírala jak puk. Fakt ty jedny měli úplně jiné zapínání a byli i trochu větší. No chápete to… ![]()
antikoncepce - nechala jsem si dát injekci depo provera, je to dva týdny a zatím naprostá spokojenost, žádný změny na sobě nepozoruju
linea negra - dnes mám dva měsíce od porodu a taky se mi neztrácí, je pořád dost vidět, jediný co pomáhá je „oškrábat“ to nehtem, ale dost to bolí, takže jsem oškrábala jen flek kolem pupíku a čáru nechávám být, snad zmizí
kyčle - my taky balíme naširoko na noc, a ne pokaždé, když vidím že chce kopat kvůli bříšku, nechám ji bez širokého balení
kanavit - dnes jsme měli dát dávku v ukončeném druhém měsíci, a manželovi to ukáplo a dali jsme 2 místo 1, myslíte že to může být problém? zkusím pohledat na netu
Milli - díky, už to přišlo
Jen teď nevím, kam se tedy bude psát. Sem? nebo tam? ![]()
Wapíku - tak to si vůbec nedovedu představit, že by si Barča vytáhla z mého prsa 160ml. I když v těch vedrech ji dávám čajík /max 20ml mezi kojením/ a to vytáhne za chviličku. Zvážila jsem ji jenom jednou, abych viděla kolik vypije a byla jsem z toho akorát na nervy. Tak jsem váhu vrátila a říkám si, že když nepláče, tak má dost. A když mám náhodou pochybnost, uvařím nutrilon a pak ho zase vyliju.
![]()
Zuzanico - jenže já mám fakt velké břicho a celkem pevné a hodně vysoko nad pupek.
A v pase ještě pneumošku ![]()
Lineu mám taky ![]()