ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
30.7.09 20:12

ahoj holky!

Tedy nevím zda jsou skvrny na slunci, ale Kuba od 8h od rána spal 4h, jinak pořád brečí, pije a kouká, dost se mu dnes nezamlouvá jakékoli položení do postýlky, snad alespoň v noci bude chrnět.

ad vaničky - to je náhoda, zrovna dneska jsem se domlouvala na hodině u nás doma, instruktorka přijde přespříští pondělí, tak jsem zvědavá, ráda bych pak pokračovala plaváním. Jo a taky budu chödit s malým na cvičení s miminky a to od půli září, už se moc těšíme, supr je, že to mám autem do 5ti minut jízdy.

ad přírůstky hmotnosti - tak já mám podobně jako Milli malého otesánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
30.7.09 21:05

Jé ja chci taky instruktorku domů. Jenže my jsme ještě malincí.
Chci si užít toho,že mám mimi ve městě a ne někde na vesnici-jako prvně a tak využít všech mimi aktivit.

Jsem se krásně napapala- měli jsme to kuře s bramborem a sálátem a prokládali jsme to vepř. řízky. To bude tučné mléko. 8)

Veruko-můj mlaďas nespal od těch pěti do osmi rána a pak celé dopo více méně prospal,ale budil se jednak na jídlo a taky na kakání - takže to bylo trhané-no a teď big problém se spaním-přitom dostal 100ml mléka a ještě dvakrát prso. Nějak bych si tipla,že máme spurt,ale nevychází to-jsme v 5.týdnu.

Wapiku díky za telefon na tu laktační- doufám,že ji nebudu muset volat a nějak to už skoulím- šestinedělí bych měla mít za týden za sebou-tak pevně věřím ve velké zlepšení.

Už jsem zase odstříkávala-a doufám,že ten další týden už nebudu muset. Přeci jenom to zabere spoustu času a u našich to bude spíš na obtíž.
Ještě bych ráda odstříkala mléko do mrazáku pro strýčka příhodu-tak tři porce by bodly -i když si říkám,že když už mám doma ten jednorázový nutrilon-tak ani není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
30.7.09 21:11

Zanko-Opava a plavání-to jsou mé vzpomínky. Jezdili jsme tam se ZŠ na plavání. Si pamatuji,že to tam tak smrdělo tím chlórem,že jsem ten vstup dala jedině se zašpuntovaným nosem-jinak bych blila.
Ono mi ta přecitlivělost na pachy zůstala dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
30.7.09 22:07

Veruko - naše malá dnes byla taky jakási ukňouraná, v náručí usnula, při položení na zem, do postýlky, do sedačky, začla okamžitě řvát. Teď spí jak dudek, asi ji ten den bez pořádnýho spánku znavil.

padání vlasů - já jsem byla před týdnem u holiče a chválila jsem si že mi zatím vlasy nepadají, a můj kadeřník mi řekl, že můžu být klidná, že začínají padat tak 3 měsíce po porodu, takže to teprve přijde. A ať se nelekám, že 9 měsíců nepadaly, takže teď budou padat fakt strašně moc aby se dostaly do množství, jako před těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
30.7.09 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.7.09 07:18
prekvapena píše:
Jé ja chci taky instruktorku domů. Jenže my jsme ještě malincí.

Proč jste malincí na plavání? U nás se plave doma s instruktorkou více méně od narození - jakmile je zahojený pupík. Do bazénu pak od 6 měs. - začneme lednovým kurzem.

Dnes máme návštěvu, je to z příbuzenstva, ale zrovna ta milá část.
Už máme povolené vstupy do galerky pro nnadu a verpo. Je založená i uzamčená diskuze, až budu mít chvilku, tak jí podle seznamu zpřístupním a dám všem vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.7.09 09:56

Mili už jsem to našla https://www.emimino.cz/pages/story/143

Dneska jsem chytla mobil a jala se fotit Ríši úsměv- žádná sranda udělat jakžtakž záběr.

Dneska ráno pohoda-stihla jsem i odstříkat než se probudil a z toho nemocného jsem vytáhla 120 8O . Ale dala jsem mu jen 90,protože nevím kolik si vytáhl z prsa. Místo odříhnutí si blinknul-tak myslím,že měl dost.
A byl spokojený a seděl v sedátku a ani nedutal a krásně tam prděl a kakal.
Jinak prso se hojí-ani ho moc nemažu a spíš nechávám působit MM a fakt se to hojí. Snad to do neděle zvládnem.
Potřebuji tu láhev odbourat. Mladej mi strašně devastuje druhé prso.
Ale je to jen nárazově tak 1-2× denně. Ale i tak můžu zase být tam kde jsem byla na začátku. A zajímavé je,že je to stejné místo jako u toho nemocného.

Mili tak návštěvu bych nezvládla-při tom bordelu co tu vládne.
ale jdu na to. Rychle do vany, nacpat myčku, a dožehlit to prádlo.
Odpo musím jet do práce odevzdat papíry. Ale strašně mě to štve,že jsem si to vyřizování musela vyžrat v šestinedělí. Že mi nedají pokoj. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
31.7.09 10:30

Překvapenko - taky jsem dneska ráno lovila úsměv a zadařilo se - už je v galerce i s pasením koníčků :D Dneska nám to moc šlo 8) Co vy, taky se zadařilo? Je to ten úlovek před našima fotkama? :wink: … a o práci mi taky nemluv - byla jsem tam tento týden dvakrát a budu tam muset ještě příštý týden......... Mezitím X telefonátů, co a jak mají dělat.....(a to jsem před odchodem vypracovala 40strákovej manuál!!!)… už mi to leze na nervy........... mně taky nikdo nic neservíroval na zlatým podnose a všechno jsem si musela zjišťovat sama… Částečně je mi jich sice líto, protože holky jsou teď fakt zavalený prací, která se nedá stíhat (což bohužel nadřízení nechtějí vidět) a navíc jsou tam dva noví lidi, který je potřeba zaučit, což je vopruz. Ale já s tím teď nic neudělám. Ty pracovní problémy mě teď absolutně nezajímají a mateřství si fakt náramně užívám :D

Včera jsem měla na návštěvě kamošku, co měla v 9TT zamlklé těhu - to bylo někdy začátkem roku, ale teď už je znovu v 6TT :P Byla z Adámka unešená, tak jí moc přeju, aby to tentokrát vyšlo!!!

ad plavání - včera nám skončilo šestinedělí, tak se na to plavčo taky budu muset podívat. Sice ve vaničce většinou zatím řveme jak na lesy, ale snad to nějak překonáme a bude se Adámkovi voda líbit!

Wapiku - konečně to vypadá, že jste po přechodu na UM oba moooc spokojení. To je fajn, užívejte si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2430
31.7.09 10:50

Fidak - díky za odkaz na ty vlasy…jj, bude to boj…vím, že se s tím nic nenadělá, takže to moje chudý háro asi půjde dolů a budu doufat, že padací období bude co nejkratší…přinejhorším vytáhnu do boje nějakej šátek na hlavu…akorát teda manželova rodina určitě bude na nás tlačit ohledně křtin…no, nevím, jestli se budu chtít plešatá účastnit nějakých mecheche…zní to sobecky, ale chodit lidem na oči olysalá nebo s šátkem, aby všichni mysleli, že jsem po ozařováni :roll: … no, uvidíme

překvapenko - jak říkáš, tu lahvičku odbourej, byla by škoda, kdyby ti rozbil i to druhý prso…na flašku si každý mimčo strašně snadno a rychle zvykne..zkus mu dávat mlíko lžičkou nebo injekční stříkačkou nebo pouštět po malíčku, nebo je asi dalších 5 způsobů … http://www.kojeni.net/alternativy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2430
31.7.09 11:00

ještě jsem se chtěla zeptat, jestli mimča v noci přebalujete ? já jsem přestala s nočním přebalováním cca před týdnem, je to sice strašně pohodlný a Evule se mi tolik nerozbrnká, ale na druhou stranu, tím, že není naštvaná z přebalování se mi zdá, že toho vypije míň a pak mi za další 2-2,5 hodiny signalizuje, že už je čas na další dávku…dřív vydržela i o hodinu dýl…v noci teda má vždycky jeden delší interval (tak kolem 4 hodin - pokud usíná po hodinovým breku a uspáváni, tak vydrží i 6 hodin od kojení) a pak se budí po těch zmiňovaných 2-2,5 hoďkách…tak přemýšlím, jestli se vrátit k přebalování, nebo ji třebas jenom rozbalit a zabalit, pokud bude mít jenom trochu načuráno (abych ji trochu podráždila a přinutila se pořádně najíst)…nebo je to normální

a ještě bych ráda věděla, jak probíhá to plavání nejmenších …je to v normální vaně? nebo v dětské? a ta dětská musí být nějaká spešl? a jak to vypadá? jenom mimčo políváte nebo s ním ají nějak cvičíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
31.7.09 12:23

Tak malý zase spinká…asi dohání ty neprospané dny kdy jsem ho trápila u prsu… :lol: :lol: :lol:

holky fakt si to tedka náramně užíváme, jsem teda ráda, že jsem vydržela těch 6týdnů jestli se něco nezmění, ale už se k těm bojům vracet fakt nechci.
Oliver je každým dnem šikovnější a usměvavější. Moc všechno pozoruje a má takový důležitý pohled… :lol: Už poznám kdy knourá hlady a kdy chce pohrát, podat dudlík, dát do postýlky atd. :wink: Dřív asi chudák řval jen hlady.. :roll: Už skoro nebrečí.
Představte si dneska se probudil v 6,30h po 4h jídla. tak jsem si říkala vstávat a pro mlíko, jenže mě se tak nechtělo tak jsem čekala až začne být jako fakt nespokojený. A on si jen v postýlce povídal do 7h s hračkama a pak zase usnul na půl hodky. Pak už byl teda hlad. Ale přišlo mi úžasný jak je samostatný. Už se umí celkem hezky zabavit sám.

noční přebalování - tak já přebaluju většinou při tom ranním krmení. Taky už ne pokaždé. Nač ho zbytečně rozptylovat… :wink:

překvapenko - přeju ti at ten svůj boj s kojením vyhraješ, protože jsi fakt trpělivá. A když už toho budeš mít až nad hlavu tak s tím můžeš vždycky seknout… :wink:

žížalko a koupete na podložce nebo bez ní? Oni mají rádi hodně vody, aby byli hezky ponořený. Třeba by se mu to pak víc líbilo.

a jeden intimní - holky bolí vás taky pohl. styk? asi je to individuální, ale kdy to přestane… :roll: Chut by byla, ale při tý bolesti nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.7.09 12:24

žížalko-mrkni na ten můj odkaz-tam jsou právě kontakty na to plavání v celé ČR. Já už tam volala a v úterý večer máme první lekci. Jen se obávám,aby malej neměl zrovna půlnoc. I když většinou v tu dobu je vzhůru,ale znáte to - zákon schválnosti.
Prý se plave ve vaně-pak mi ukáže ještě co s mimim- má v nabídce ještě masáže miminek a cvičení miminek. Hodina stojí 350Kč.
Moc se těším. Zkusíme to natočit na kameru.

Verpo-tak já musím přebalovat-to jsou nálože a taky hrozná tíha,jak je pročůraný. Zkus přebalovat před kojením. Někdy to nestíhám-jelikož mě vzbudí až křikem- jindy se vzbudím dříve,kdy jen brouká a pomalu se budí-tak to stíhám.

Holky dotaz-máte některá doma hrazdičku pro mimi?
Já uvažuji,že ji pořídím,ale nevím zda tu na postýlku,kočárek a autosedačku nebo raději tu co se postaví na zem a dítě si pod to lehne.
Chci to koupit,abyh malého nějak zabavila a já udělala více práce-to se nedá sedět pořád u něj. Zatím jede kolotoč,ale u prvního jsem měla postýlku obestavěnou plyšáky a tyč na záclony přidělanou na postýlce a na tom zavěšené plyšáky (úlet co?? ale před těmi 9 lety jsem měla málo penízků a taky to posloužilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
31.7.09 12:32

ještě jsem mrkla do galerky a ty usměvavé miminka jsou teda fakt kouzelný… :wink:

pasení - no vy už teda krásně pasete, nám se to moc nelíbí… :roll: Se u toho spíš vzteká…

prekvapenko - máme doma hrací deku s hrazdou a už celkem dlouho používáme. dám si jí v obýváku na zem a malýho na ní a on si otáčí hlavičkou a pozoruje hračky. Hračky se dají vyměnovat tak je to super. A jak píšeš nemusím u něj pořád sedět. Ale už se dost přemístuje, kolikrát už se dostal skoro z deky ven… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.7.09 12:33

Wapiku se sexem moc neporadím. :oops: Včera se manža snažil mě nějak nalákat-ledy se trochu hnuly,ale nedala jsem na sobě nic znát a dělala,že nemám zájem. Fakt se toho poprvé bojím. Protože po tak dlouhé době-nevím jak vy,ale já mám problém. Jinak se pořád děsím,že mi někdo bude sahat na má bolavá prsa. :?

Add kojení já obdivuji Wapiku tebe,žes to vydržela 6neděl.My máme do šesti neděl ještě daleko a může se stát cokoliv. Teď jen vydržet to otravné odstříkávání a snad se to upraví. Si nemůžu pozvat ani návštěvu,protože nevím,kdy budu muset odstříkávat.
A u našich to musím mít už v pohodě a hlavně chci kojit-abych tam nemusela v těch podmínkách dělat mlíko. Přeci jenom doma je doma.

Malej taky spinká-až přijde taťulda-tak tomu bude konec- to jsem vypozorovala. A nevím proč ten táta ho pořád nutí spát. Já bych ho nechala do té osmé a pak ať hajá.

Zkusím dožehlit tu hromadu triček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.7.09 12:37

wapiku díky za info- dneska skočím do obchoďáku a mrknu na výběr.
Já bych raději něco na postýlku anebo teda něco co stojí,ale aby se to bylo dost vysoké a dalo se to dát nad to moje sedátko.
 http://www.potrebyprodeti.cz/doomoo-seat-484

Prostě mám dilema- ale na zem ho moc nechci dávat-ani není kam- ložnice zastavěná a obývák je taky mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí