ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
10.10.08 21:16

Hmm, jenže do dalšího trimestru je to sakra daleko - ne že by mě to vadilo, stejně většinou myslím na bobíska a nic moc z toho nemám…
Minulé těho jsme také takřka abstinovali, protože jsem před ním potratila, ale manžel se cítil tak nějak ukřivděně (ne že bych se mu jinak nevěnovala)......a teď by to nebylo jiné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.10.08 01:35

Ahojte holky, tak vas uz par dni smiruji a rikala jsem si, ze se vam sem ozvu az po kontrole u Dr, ale tak nejak se hlasim do cervnovych rad driv a budu doufat, ze vse bude v poradku.
TP dle MS mam 12.6., dle datumu poceti to odhaduji az na druhou polovinu cervna.

Koukam ze hodne z nas uz budeme druhotehulky navic s podobnym starim prvnich prcku :-)
Take vidim jednu znamou „tvar“ :-)

A samozrejme sleduji ze prozivam podobne problemy - zravost, nadymani, „velky pupik“ (mam ho jak s malou v 15tt bez kecu 8O ).

Jinak pro prvotehulky - dko se tu ptal - u nas kontroly probihali tak, ze jsem rano nastoupila s moci, pak sla k dr, vysestrila mne utrazvukem (zpocatku anal tez s kondomem :D), zeptala se jak se mi dari a hotovo.
Ve 12tt tripple test, tri velke UTZ v nemocnici (jeden kolem 12tt, pak kolem 22tt a pak kolem 30tt). Ja jich mela vic bo jsme meli nejake problemy, ale treba jak Stika psala o testech na cukrovku atd, odber pldoovky, tak to ja jsem vubec nemela. Akorat mi 2× brali krev - jednou na tripple a podruhe ani nevim na co :) Ja si nejak nevzpominam :( ALe vesmes se to odviji se vse podle testu jak dopadnou a take bych rekla podle veku nastavici maminky. Vse se tak delo kazdy mesic a pak ke konci temer kazdy tyden vcetne pasu a jednou mi merila akorat velikost panve, zda pry to dite proleze.. no prolezlo :D

CACORKO, tobe drzim strane moc palusky aby vam to konecne vyslo a uz si takove trapeni a bolest nemusela zazit!!

Takze jeste jednou, moc vas zdravim a tesms e na spolecne tehulkovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.10.08 09:04

Ahoj holky,
měla jsem výpadek PC, už je to dobrý. V rychlosti dočtu těch asi 20 :-)) stránek, co tu zatím narostlo.
Kontrola u nás dopadla tak nějak divně. Nebylo nejdřív vidět ale vůbec nic, jen prázdná dutina. Ta po změření vypadala na 6+0 (podle ms jsem byla 6+4 a podle ovu 6+2). Pak se tam v koutku vylouplo cosi jako kroužek - prý žloutkový váček. Buď je to teda afetální těhotenství, nebo se to ještě vyvrbí. Další ko mám 21., snad se to pohne. Jsem trochu zklamaná, čekala jsem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.10.08 11:33

Ahoj holky a přeji krásný bezproblémový víkend

U mě dneska zdárně pokračují nevolnosti - nemám vůbec na nic chuť. A to má člověk celý víkend vyvařovat. Achich.

Kobra - gratulace ke KO - je to super. :lol: Já jsem byla šťastná i za to, že je mimísek v děloze.

Milli - snad se fazolka jen loudá a ještě to vše dožene - já jsem měla vidět včera na KO žlout. váček - Dr. sice velikost neměřil, ale prý odpovídá stáří dle poslední MS. Tak doufám, že se mimískům srdíčka rozběhnou.

Jeje - vítám tě!

Korena - s tím sexíkem - od oznámení těhu se mě můj miláček bojí dotknout, aby prý neublížil mimískovi - tak jsem naopak zvědavá jestli to on překoná. To je ten rok čekání . Trocha opatrnosti neuškodí nikdy. A bohužel, když není chuť, tak se člověk asi nepřinutí. Tak držim pěsti, ať to tvá polovička dobře nese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.08 13:17

Ahoj Jeje, tak to je teda gol, ze jsme se zase sesly :lol: , vitam te u nas a preju pohodoe tehu, je to ted s nasima prvoratolestma zahul co? :lol:
Ja ted zase ybouchla u jidla, nic nesnedla a nakonec jsem ji dala rohlik a ten roztrhala a rozhazela po byte potvora.
Jo a je mi blivno
Preju kocky krasnou sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
11.10.08 13:25

Mili : Držím palce do další kontroly, - určitě se už ukáže víc, tak žádné špatné myšlenky :wink:

Jeje : Vítej, ty jsi asi z února07,že? Podle MS máme stejný termín :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.10.08 14:02

No Stiko ja si take rikala ze je to nahoda :D :D :D
S prckama to bude asi narocnejsi, ale zvladli to vsechny mamce, zvladnem taky! :)

Koreno, tak to je bezva, ze mame stejny termoš :)
A ano jsem z unora 07 :)
Kdy se ti narodil prvni prcek?? V lednu? Koukam ze take nejsou dle metriku daleko od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.10.08 14:35

Ahoj holky,
my jsme byli pár dnů bez PC, tak jsem se nemohla ozvat. Kontrola dopadla tak nějak ne moc dobře. Nejdřív nebylo vidět vůbec nic, pak jen v koutku žloutkový váček. Podle velikosti dutinky jsem 6+0, podle ms 6+4 a podle ovu 6+2, tak to snad dopadne. Další ko mám 21. Pokud zase nebude nic vidět, půjdu na vyčištění.

Vítám nové příchozí a vzpomínám na Cácorku!

Ten potrat v 10tt jsem měla já a je fakt, že už to bylo dost dlouho. Myslela jsem, že jsem za vodou, takže teď se do 12tt nebudu moc radovat. U nás to bylo nejspíš vadným vývojem. Zpětně jsme si uvědomili, že manžel měl 3 měsíce před početím otravu krve a to dost ošklivou. No a spermie se mění každé 3 měs., takže jsme možná chytli ještě tu „starou várku“. Ale je pravda, že když už to má být, tak čím dřív, tím líp.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
11.10.08 18:45

Jeje: -Florka se narodila 13.1 8)

Milli: 8O Z čeho měl manžel otravu krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.08 19:49

Mili, to bude ok, ja to mam taky tak, snad toho 20teho uz bude neco videt, drzim mo palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.10.08 21:58

Na www.miminko.com (asi predevsim pro prvotehulky) je tehotensky kalendar. Zadate datum PM a vyjede vam, kdy se tvori miminku organy, kdy je nejlepe zajit na prvni prohlidku, kdy je mozno videt bouchajici srdicko, kdy budete cca citit pohyby..

Take jsem si to udelala.. a utvrdilo mne to v tom, ze tedka jeste k dr nepujdu az dalsi tyden bo by asi nic nevidela dr a byla bych akorat poplasena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
12.10.08 00:26

Tak jsem se mrkla na ten těhu kalendář - a zjistila, že se TP mění dle zadané délky cyklu…já totiž mívala MS 28-32DC…takže teď jsem tam šoupla délku 30 a TP mi vyšel 14.6. …ale myslím, že MDUR. to počtá universálně jako na 28DC i podle grafidogramu, co mám doma, mi TP vychází na 12.6. …no stejně je to jedno, nakonec je většinou TP jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.10.08 08:25

Nějak se mi to povedlo poslat před tím dvakrát :oops:

Korena - jezdí na moře na ryby (jako koníček) a při porcování se škrábl o kost. Prý jsou v mořských rybách nějaké bakterie, na které jsou místní už imunní. Jemu to druhý den zrudlo, během pár dnů začala ruka rudnout směrem k lokti, jak to šlo po žílách nahoru. To už byl ale zpátky tady a zaléčil to kapačkama a silnýma atb. Od té doby nosí zá:,–(ně kovové rukavice. To víš, chlapi, jim se nemůže nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.10.08 08:30

KOreno, mne se na gynde u Terezky rozhodne ptali jaky jsem mela cyklus, tak nevim. Ale mas pravdu TP je pak stejne jiny.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.10.08 10:13

Dobre ranko, tady je zase hnusne a to hlasili jasno 21 stupnu, no snad se to vybere jako vcera, chceme jet na vylet.
Jejiku, Terezka je teda uz bez plinek? Jak jsi ji to pls naucila a jak to delate ted venku? Je to teda sikulenka :wink:
Milli, manza taky jezdi do Norska na ryby, ale ted jsem mu to zatrhla kdyz mame malou, bo to sezere da tejdny dovoleny, co muzeme byt spolu.
Tak dnesek je pohode, vcera jsem byla protivna na zabiti a spis to doma vypadalo na rozvod nez na druhy dite :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí