ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
1.10.08 14:21

Stiko

Na stupínek, a nebo tandem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.10.08 15:33

Cacorka - tohle už je jasný! Na kdy se objednáš na kontrolu?

Stika - taky tě vítám. To už je nás tu víc s jedním dítkem, alespoň můžeme srovnávat těhotenství. Mě zase trápilo to, že jsem hodně přibrala - skoro 20 kg :oops:
Co se zveřejňování týká, nevidím v tom problém. Prostě budeš náš „tichý“ společník :lol:

Tak my jdeme ven na kaštany, snad tam od rána něco přibylo.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 15:42

Milli

Na KO se pokusím to vydržet do 6tt, dřív nemá moc smysl chodit, stejně by tam nic neviděl a objednal by mě za 14 dní :wink:
dneska se mi teda zase dost motá hlava, a je ze mě zase koroptev :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.10.08 18:13

tak holky jsem zpátky z kontroly. Všechno je tam kde má být a minimimi jsem taky viděla…tu krásnou tečku… :wink: Byla jsem u nové dr. a maximální spokojenost. Skvěle vybavená ordinace a sympatická doktorka, tak snad bude všechno v pořádku… :wink:

Na další kontrolu jdu 16.10. tak už se nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 18:30

Mili , ja pribrala s prvnim jen 12kg, ale mela jsem cukrovku a tak jsem mela prisnou dietu od 26TT a to jsem chytla zrovna pres Vanoce :twisted:
Taky jsem si rikala jak budu cvicit a prd velebnosti, mam taky previs pres bricho a jeste 5kg nahore, s kteryma ted zacinam :roll: .
Ale prej je velika pravdepodobnost opet cukrovky, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 18:31

wapiku

Tak paráda! Moc gratuluju k úspěšné KO! a fotečku nemáš ? :wink: srdíčko ještě asi nebylo že? nebo už jo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 18:31

Wapi moc gratuluju k uspesnymu vysetreni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.10.08 18:44

děkuju, srdíčko ještě nebylo to je moc brzo, prý máme asi tak 4mm… :wink: a fotečku taky příště. Ale i tak jsem spokojená, že jsem tam byla… :lol: Já jsem chtěla jít až rovnou na srdíčko, ale sestřička, že prý ne, že ještě předtím potvrzují těhu.....tak to má aspon ofiko a ne jen na počůraným papírku… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 18:48

Wapiku

Si mě nahlodala, :D tak jo , tak půjdu v 5tt :D a pak až si mě obědnají na srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.10.08 18:58

Ahoj holky, taky se k vám hlásím. TP mi sice vychází na 27.5. ale všechny děti jsem přenášela, takže to červen jistí :lol: .Dneska jsem byla u Mudra a miminko je tam kde má být a věkově odpovídá :lol: .Srdíčko tam nebylo, na to je moc brzy. Na kontrolu jde 22.10. a snad bude i průkazka.

Jinak jsem z června 2007 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 19:06

Ahoj Vykino , tak te tu vitam, vsechny deti, kolik jich mas? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 19:10

Vykyno

Ahoj!!! Moc Tě tu vítám, at je vše jak má být! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.10.08 19:32

hihi cacorko ty se necháš lehce nahlodat vid… :wink: Ale jo jen jdi, je to super jak ten ultrazvuk jede a najednou ta bublina s tečkou… :lol: Dr. mi prohlížela i vaječníky a prý všechno dobrý. Já už se tak těším…

ahoj Vykynko, jen pojd mezi nás…vítáme tě. Aspon nebudeš poslední z květnových…a nebudeš mít nervy, že jsi poslední…tady mezi náma budeš mezi prvníma… :lol: :lol: :lol: Jéé a taky jsi byla na kontrole, já taky. TAk to máme podobné dojmy.

A jak vám jinak holky je? zatím žádný zvracení? To asi zatím vyhráno nemám, ono to asi může přijít kdykoliv co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 19:48

Ahojky holky

musím zaťukat,ale snad se k vám taky připojím,od předevčírem pozitivní testíky,ms nikde,prsa se nalévají,bříško pobolívá,tak snad je to ono.

dle výpočtu by mi tp vycházel na 10.6.příští pondělí se chci objednat k Mudrovi,tak uvidíme,kdy mě vezme.

jinak bude to naše druhé mimi,plánované,podařené na 2.pokus (tomu jsem vůbec nevěřila, Anička nám trvala 6 měsíců,ted jsem si myslela,že to bude ještě déle)

ještě moje domovská diskuze je září 2006,tak nevím jak to tady budu stíhat,každopádně budu se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 19:50

Misenko vítej

TP máš o dva dny dříve něž já :)

wapiku
nevolosti prijdou vetsinou kolem 6-7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit