Poradna duly
Jana Čurdová
Cacorka - tohle už je jasný! Na kdy se objednáš na kontrolu?
Stika - taky tě vítám. To už je nás tu víc s jedním dítkem, alespoň můžeme srovnávat těhotenství. Mě zase trápilo to, že jsem hodně přibrala - skoro 20 kg ![]()
Co se zveřejňování týká, nevidím v tom problém. Prostě budeš náš „tichý“ společník ![]()
Tak my jdeme ven na kaštany, snad tam od rána něco přibylo.
Milli
Milli
Na KO se pokusím to vydržet do 6tt, dřív nemá moc smysl chodit, stejně by tam nic neviděl a objednal by mě za 14 dní ![]()
dneska se mi teda zase dost motá hlava, a je ze mě zase koroptev ![]()
![]()
tak holky jsem zpátky z kontroly. Všechno je tam kde má být a minimimi jsem taky viděla…tu krásnou tečku…
Byla jsem u nové dr. a maximální spokojenost. Skvěle vybavená ordinace a sympatická doktorka, tak snad bude všechno v pořádku… ![]()
Na další kontrolu jdu 16.10. tak už se nemůžu dočkat…
Mili , ja pribrala s prvnim jen 12kg, ale mela jsem cukrovku a tak jsem mela prisnou dietu od 26TT a to jsem chytla zrovna pres Vanoce ![]()
Taky jsem si rikala jak budu cvicit a prd velebnosti, mam taky previs pres bricho a jeste 5kg nahore, s kteryma ted zacinam
.
Ale prej je velika pravdepodobnost opet cukrovky, tak uvidime.
wapiku
Tak paráda! Moc gratuluju k úspěšné KO! a fotečku nemáš ?
srdíčko ještě asi nebylo že? nebo už jo? ![]()
děkuju, srdíčko ještě nebylo to je moc brzo, prý máme asi tak 4mm…
a fotečku taky příště. Ale i tak jsem spokojená, že jsem tam byla…
Já jsem chtěla jít až rovnou na srdíčko, ale sestřička, že prý ne, že ještě předtím potvrzují těhu.....tak to má aspon ofiko a ne jen na počůraným papírku… ![]()
Wapiku
Si mě nahlodala,
tak jo , tak půjdu v 5tt
a pak až si mě obědnají na srdíčko ![]()
Ahoj holky, taky se k vám hlásím. TP mi sice vychází na 27.5. ale všechny děti jsem přenášela, takže to červen jistí
.Dneska jsem byla u Mudra a miminko je tam kde má být a věkově odpovídá
.Srdíčko tam nebylo, na to je moc brzy. Na kontrolu jde 22.10. a snad bude i průkazka.
Jinak jsem z června 2007 ![]()
Ahoj Vykino , tak te tu vitam, vsechny deti, kolik jich mas? ![]()
hihi cacorko ty se necháš lehce nahlodat vid…
Ale jo jen jdi, je to super jak ten ultrazvuk jede a najednou ta bublina s tečkou…
Dr. mi prohlížela i vaječníky a prý všechno dobrý. Já už se tak těším…
ahoj Vykynko, jen pojd mezi nás…vítáme tě. Aspon nebudeš poslední z květnových…a nebudeš mít nervy, že jsi poslední…tady mezi náma budeš mezi prvníma…
Jéé a taky jsi byla na kontrole, já taky. TAk to máme podobné dojmy.
A jak vám jinak holky je? zatím žádný zvracení? To asi zatím vyhráno nemám, ono to asi může přijít kdykoliv co?
Ahojky holky
musím zaťukat,ale snad se k vám taky připojím,od předevčírem pozitivní testíky,ms nikde,prsa se nalévají,bříško pobolívá,tak snad je to ono.
dle výpočtu by mi tp vycházel na 10.6.příští pondělí se chci objednat k Mudrovi,tak uvidíme,kdy mě vezme.
jinak bude to naše druhé mimi,plánované,podařené na 2.pokus (tomu jsem vůbec nevěřila, Anička nám trvala 6 měsíců,ted jsem si myslela,že to bude ještě déle)
ještě moje domovská diskuze je září 2006,tak nevím jak to tady budu stíhat,každopádně budu se snažit.
Misenko vítej
TP máš o dva dny dříve něž já ![]()
wapiku
nevolosti prijdou vetsinou kolem 6-7tt