Poradna duly
Jana Čurdová
Wapik
metříčkuju i já. Snad jsem ho překopírovala dobře.
Dělá ti ta samotná kys. listová dobře na žaludek? Mně teda dělá líp Mamavit. Jím ho už 3 měsíce a tu listovku by měl mít v dostatečné míře.
Lupe píše:
WapikDělá ti ta samotná kys. listová dobře na žaludek? Mně teda dělá líp Mamavit. Jím ho už 3 měsíce a tu listovku by měl mít v dostatečné míře.
metříčkuju i já. Snad jsem ho překopírovala dobře.
jo, me nic nedela, zATIM OK, ALE MINULE ZACALY NEVOLNOSTI AZ V 10TT
Holky, taky by jsme jedly furt sladky? Ja desne, ale nechci zase tu pos… cukrovku, musim se krotit. Vcera jsem cucela na jste to co jite a tam ta doktorka rikala, ze kdyz ta holka mela tehu cukrovku, ze to ma uz v genech ona i to dite a ze by nemely sladky
, to se mi nezda.
Mala mi hrabe furt do kompu, jdu ji delat obed zatim papa.
wapiku
z lékarny se vrítil, a samozřejmě že na to zapoměl
vyzvednul léky pro tatku a na vitamíny zapoměl
tak příště
asi v pondělí …
Vzal to normálně
radost samozřejmě má, ale první je první, to je fakt
chlapi to moc neprožívají, teda první těhu jo, ale to druhý asi už moc ne .. ![]()
Tak budu věřit, že nevolnosti nebudou ukrutný - při MS vždycky lezu po 4 a zvracim jak amina. Proto se divim, že jsem teď relativně v poho.
Tak to třeba ještě přijde.
Holky, kdy budete oznamovat (nebo jste oznámily dřívější) těhu rodině?!
Lupe, snad budes v pohode, ty nevolnosti se zvysujou jak se zvysuje HCG v krvi. Pri prvnim vsechny holky z diskuse blily a ja furt, me nic neni, aby bylo mimi v poradku a tak, zato pak to prislo, zadny ranni, ale celodenni a trvaly do konce 18tt. Snad me toho ted mimi usetri
ja to rekla vsem, samo s tim, ze je to v zacatcich a ze se muze jeste cokoliv stat. Hodne lidi /zenskejc/ to na me poznalo, prej mam jemnejsi oblicej a leskly oci
, to tehulky maji
Jo jo - to mně se asi po 15 letech znovu objevil atop. ekzem -přišlo mi to divný, Dr. říkal, že těhu to může znovu nastartovat - taky proto jsem si vlastně udělala - první den, kdy měla přijít MS - test a byly tam //.
me se objevil atopak na noze po porodu, vzivote jsem ho nemela a pak po sestinedeli zmizi a objevi se na stejnem miste jen ve stresu a dcerka ho ma taky
, ale chodime k homeopatce a ted je uz dlouho v klidovy fazi
Ahojky,
tak vítám další těhuli novou ![]()
Jinak rodině jsem to řekla skoro hnedka, zaprvé já neumím udržet tajemství
a za druhé jsme měla taťku v nemocnici a mamka chtěla abych se za ním jela podívat a já se teda bojím té žloutenky a jiných infekcí, tak jsem musela z pravdou ven…
Nevolnosti - zatím jsem zaregistrovala, že se mi dělá špatně k večeru…ale není to na vrh..zatím ![]()
Vitamíny - tak jelikož my jsme opravdu nečekali, že se zdaří na první pokus tak jsem nic nejedla,jen teda těsně po Ovu jsem byla na gyndě(mimochodem teda už těhotná) a dr mi říkal at teda začnu aspon tu listovku…tak jsem ji koupila a od té doby beru…
Sladké - baštím jak strhaná…musím se krotit at moc nepřiberu…u Nikiny jsem přibrala jen 8 kg to bylo super, v porodnici jsem to nechala, tak ted bych nerada víc, jako já nejsem žádná štíhlina, ba naopak , ale nemusí to být ještě horší co? ![]()
Já měla hezký // vlastně včera odpoledne, že už jsem je nemusela zkoumat, no a dneska ráno už je vidět hezky, a jsem 29DC, a to jsem MS mívala tak 28-32DC, jak kdy …
Je to pěkně otravný - pamatuju si jako malá, jak mě ten ekzem svědil až bolel. A teď to mám k potěše znova, ale dospělák se líp uhlídá, aby to nerozškrabal - teda krom nocí. Stejně na to masti moc nezabíraj. Nejvíc se osvědčilo na promazávání doma vyškvařený nesolený sádlo:) , ikdyž někomu to nevoní.
teda holky vy jste se rozjeli… ![]()
tak teda ta listovka, beru jí asi měsíc a kousek a nic mi nedělala. Bývá mi těžko od odpoledne až do večera, ale zatím to bylo v pohodě. Od včerejška je mi nějak hůř. Jsem jela autem takovýma klikaticema a samá díra a nějak se mi rozzlobil žaludek, ale udýchala jsem to. Pak jsem myslela, že už je to dobrý, tak jsme šli na večeří a celý večer mi bylo teda blivno, ale zatím se držím. Myslela jsem, že jsem se třeba přejedla, ale od rána je to furt stejný…no tak snad se mi to nerozjede… ![]()
Jinak chut na sladký.....jsem jak sladko mašina. Ale třeba jeden den nemůžu nic sladkého ani vidět a druhý den sežeru všechno co vidím. A hlavně sladká snídaně to mě nakopne…
Snažím se to nepřehánět…
HOlky mě se plet zatím krásně vyčistila, mám jí krásně jemnou a hladkou jak už dlouho ne.....tak doufám, že mi to i zůstane. Většinou jsem těhulky viděla podobané všude… ![]()
Ty jo s tím ekzemem vás moc lituju, je to síla…snad to zase přejde po těhu…