Poradna duly
Jana Čurdová
Pajuša15 Děkuju za info k tomu ebutiku
, snad to dorazí a zpoždění je jen kvůli dodavatelům
Evi, tak uz to tricko mam, ted jsem se vratila z mesta. Vyslo na 10 liber. Jakou mas velikost? Je ale z takoveho lehkeho materialu, zadna silna bavlna. Kdyztak mrkni na www.newlook.co.uk a v levo si najdi maternity, tam ho najdes, i ceny.
Holcicky, tak jsme zpatky z mesta, ted jsme jeste konecne jedli, uz jsem padala hlady. Chudak mimi.
Koupila jsem 7 bodycek za 5 liber, ale jsou nadherny, muj naklusal do nextu a koupil jedny dupajdy a bryndaky
Pak jsem jeste koupila tri tricka kamosce pro malou. Tak pak nafotim a vlozim. Ted tu vzdycham na gauci, asi se pujdu natahnout, vecer planujeme kino, vcera jsme ho nestihli..
Evi já nevím,aby to šlo přehrát na meilu,asi normální video ne,mě se ptej,mě antitalenta ![]()
Ale MP3 jako takovou to na ucho na cesty to fakt ještě nemáme,tak a teď se bude smát i mě ![]()
Mladá se ptá,jestli chce jen písničku,nebo video s písničkou??
Jinak pošle písničku na email,a stránky z videem.
Veru,tak jsem mrkla,a vychází mi z toho jen to růžové(červené)není to přesně vidět,ale je to dobrá barva. ![]()
Na kolik to teda vyjde? 300kč nebo víc?
A mohla bys mi ho koupit,a poslat z pošty jak dojedeš do čech?Já bych ti poslala penízky na mamku,tady.
A nenašla bys u vás něco na Natuš,ne moc drahý?Ale jen pokud se ti bude chtít něco hledat. ![]()
Evi prosím tě,já už na toho člověka co se mnou bydlí nemám dnes už moc nervy,takže on by chtěl písničku a nejlíp i ten text,kdyby někde byl,ale jestli ne v poho co jste vytvořili stačí,podívám se až to příjde a dám vědět.Konec hlášení v českém jazyce.
Paji,mladá ti poslala na email tu písničku.
Tady je odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?…
Tak ještě tu máte ten text:
Halou temně bubny duní, stoupá píseň houpavá, cesta zpátky na výsluní, bývá často zdlouhává. 2× Navzdor všem, co se nám smáli, klíčí sláva stoletá, vzhůru modrobílé šály, vzhůru Brno Kometa.
Víru ztrácí, kdo se bojí, vlasatice toulavá, kdo s tebou svůj život spojí, ten ti věrný zůstává. 2× Navzdor všem, co se nám smáli, klíčí sláva století, vzhůru modrobílé šály, vzhůru Brno Kometa.
Evi díky moc,pán je zcela uspokojen já z něj zcela vyčerpaná.Máš to u mě.Že děkuju krasné mladé slečně.
Jinak já měla na Gábi to do postýlky nebesa+vše ostatní žluté s medvídkama,zdědí to i Kája,takže supr neutrál batvy,ale v tvém případě se mi víc líbí pro Natušku t růžové.Moc i ten kapsář je super.Já dnes koukala na ceny v tom děckém obchodě a měli tam nakonec prostěradlo,peřinky,zavinovačky apod levněji než v tom ebutiku,takže tak.
Evi ještě jsme zkoukli to youtube,super,díky,on tam totiž prý pořád zadával chorál apod a nenapadlo ho óda kometa,tak ještě jednou moc dík.
Tak to jsem ráda,že je manža spokojen,a ty máš konečně klídek.Mladá vzkazuje,že není zač.
A má manža a zná hymnu???
A co ten váš obchůdek,nemá nějaký mailovky????
A jakou jsi měla tu sadičku??Je na tom ebutiku??
A kde jsou všechny holky,to sedíme doma jen my dvě,či co???Taky bych někam šla ![]()