Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
21.2.10 19:37

Jééé Veri tak ty sou luxusní :palec:
my sme ty naše botičky pro malou dostali od kámoša co měl můj za svědka, byla to část svatebního daru a musely bejt drahý sou to pravý Adidasky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 19:51

Kaji: Ty cerny na fotce? Ty jsou hezky. No ja jeste pokousim stesti na reeboky a na addidasky, tak uvidime. Jinak jsem koukala v obchode a stoji kolem 10-20 liber..

A tchyne… Asi nooooo comment! NOHY V TEPLE, KAJI! Ty to zvladnes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 19:58

Jupiiiiiiii, mam i ty reeboky! A ty me vysly na 63 korun :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 20:03

Co se tyce bot, tak jsem dneska rikala mamce, ze si pritel koupil Addidasky a ze ho vysly na nejakych 670 kc a muj tatka (na hovno :mrgreen: )na to rekl, ze u vas stoji addidas 80 korun, Nike za 90 :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem mu rikala ze o znacku addihas, Nake nebo Nafta (diesel) nemam zajem :wink:

Jo a dalsi vtip-ukazovala jsem mamce, co jsem koupila na mimi, tak tatka jen rekl, jestli uz mame vlastni barak, ze nakupujeme na mimino :mrgreen: No na vlastni barak nebudeme mit minimalne dalsi tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
21.2.10 20:35

Jé,mně se ztratil můj příspěvek :pocitac:
To je zrada :zed:

Veru,nevím jestli jsi to stihla přečíst,než mně to uteklo,ale psala jsem,že ty bodíčka jsem viděla,cena je super.Ale nějaký už mám.Spíš jsem si říkala,jestli by u vás neměli něco,co tady u nás není.

Ty botičky jsou super oboje.Jsou asi pro jesicu,že?
Nejdřív jsem myslela,že jsou na tebe.

Kaji,tchýni neřeš.Stejně si vždycky melou tu svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 20:39

Evi: To jsou mimi boticky, za pul hodinky konci ty addidas, tak uvidime.

Lezim tu, tvrdne mi bricho, tak se napajim magnezii a dala jsem si magnezko. Ach jo.

No ja nevim, co u vas neni a u nas je. Dneska jsem videla nejaky tricka, saticky, no vubec nevim!!!! Zitra mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
21.2.10 20:55

Téda holky, pěkný polobotky! :mrgreen: Mi botičky zatím žádný nemáme a fusky jenom dvoje. No máme ještě co dohánět :wink:

Kajji, já už se té tvé tchýni musím smát, to už jinak nejde :lol: Nemůžu si pomoct, ale připadá mi trošku natvrdlejší :oops: Že prostě nepochopí, že tobě se to nelíbí a nechceš to! Jí řekni, že jí koupíš tuto a tamto co se nelíbí zase jí ať vidí, jaký to je :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
21.2.10 20:56

Veru seš hodná,ale radši hajej,a vykašli se na mě.
Jen kdyby ti někde padlo něco do oka.Třeba i mikču,nebo cokoliv nebo taky nic.
A co to těhu triko?
Co tam máte za aukci?Aukro?

Za chvílu bude hokej,tak budu fandit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.2.10 21:07

Holky co to máte za botičky????to je na malý miminko???? :nevim: :nevim:

Veru krásný bodynka a za ty prachy - no nekup to !!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jen jsem dívala že jsou všechny s krátkým rukávem - máte teplejší léto než tady???? Holky který bodyna myslíte že využijem víc - s krátkým nebo dlouhým rukávem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 21:11

Opravdu podareny vecer - dalsi boty do sbirky, tentokrat za 29 korun a jsou to Adidas.....

Evi: Je to ebay, co vim, tak je to jedna z nejstarsich aukci na internetu a funguje po celem svete. No aukro je vlastne jeho obdoba.

Jee, ja bych taky koukala na hokej, ale tady ho nedavaji. Takze koukame na trilogii CSI a ja si to aspon ctu na netu, no co uz. Vyhoda je, ze se aspon nebudu nervovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 21:28

Veru: Mam 7 od kazde velikosti. S dlouhym jeste nemam, ty koupim az budu vedet co cekame. Leto teplejsi rozhodne nemame. Ja totiz nevim, kolik toho budu potrebovat, ale jak se znam, tak radeji vic. Obcas u nas i 10 dni pracka stoji :oops: A kdyz jsem delala v kanclu, tak jsem si obcas zajela do obchodu a koupila si novou kosilu, nez abych si ji vyprala a pak vyzehlila… Jsem rozmazlena zapadem :oops: :oops:

Takze maminy, kolik veci pro ty nase zlaticka budeme potrebovat? kolik dupacek, kolik overalku, kolik bodycek??? Fakt neviiiiiiiiiiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.2.10 21:30

Prohravame, vypinam notebook, neni dobry koukat na hokej, kdyz mi tvrdne bricho. :zed: :zed:

PS: Milacek zrovna vesi pradlo :srdce: Prinesl mi dalsi juice a dalsi horcik :palec: Jsem tu jako kralovna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
21.2.10 21:36

Ahojky, zdravím vás. Já si myslím, že jediný co potřebuješ jsou dupačky, u Terezky jsem měla nakupeno hodně bodýček, ale dospěla jsem k tomu, že je jednoudušší oblíkat buď kabýty nebo bodýčka zavinovací - jednoudušší manipulace, pak jsem užila hodně ponožky, čepičky a nějaký mikyny a tepláky když bude chladněji. Kabátky, dupačky tak desetkrát, ať máš dost v případě nehod a když nebudeš prát každý den. Taky jsem měla tři rychlozavinovačky, protože jsme se často prokakali skrz. A hodně se užily látkový plíny na blinkání pod hlavičku a na rameno. Jinak mě teď nic nenapadá. Tak snad to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.2.10 21:40

Dobrý večer, :mavam:
asi už tady nikdo není,ale musím reagovat.
Veri,nádherné botičky,to my nemáme ještě ani jedny,hlavně,že už blbnu s praním a žehlením,co?Těhu tričenko krásné,u nás na sebe skoro nic nenajdu nebo zbytečně předražené a pak to nevynosím :-(
Holky, s těma hádkama-myslím,že to není úplně zdravé být na sebe úplně hodní,občas nějaká menší bouře neuškodí,ne?!Hlavní je,že se potom zase usmíříte a to je na tom to nejkrásnásnější :mrgreen:
Kaji, jak tak čtu,tak s tou tchýní máš věčné problémy,asi jako já,ale tak často to tady nepíšu,byly by toho slohy a určo to nikoho nebude bavit číst,ale občas to ventilovat nějak musím.
Já měla přednášku včera,uvažujeme o nové kuchyň.lince a hned začla prohledávat letáky,našla podle ní,„moderní linku“(já na tohle ale nejsem,chci útulný domov a ne jen modrní)a že tam máme zajít,podívat se,ošahat si a že je super,ať si ji koupíme,ale neslyší,když ji člověk řekne,že se mu nelíbí a nechce ji,mele pořád dokola to samé!!!! :cert:
Tak samo,že nemáme malému kupovat skříň,ale že moderní je vestavěná skříň a že je lepší,ale když máme pronájem,tak tady nebudeme dělat vest.skříně,ne?Ale to ji taky člověk nevysvětlí!!!!
Jinak děkuji za vyslechnutí!!!!!
Zase kuknu,papa :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.2.10 21:58

my jsme měli malou na konci srpna a právě jsme vůbec nebyli v krátkých rukávech - body s krátkým a kabátek nebo pod overálek..ono mají mimi blbou termoregulaci..ikdyž ted budeme asi válčit i opačně…s nadměrným teplem.....

já používala bodynka nejvíc - drží to, nikam se neshrnuje.....

já nemám takovou tchyni ale maminku......pamatuju jak jsem se narozčilovala když jsem nechtěla aby ji chovala na svislo - a ona že to mimi tu chvíli vydrží apod......a i teď to je v tomto duchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí