Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé Veri tak ty sou luxusní ![]()
my sme ty naše botičky pro malou dostali od kámoša co měl můj za svědka, byla to část svatebního daru a musely bejt drahý sou to pravý Adidasky ![]()
Kaji: Ty cerny na fotce? Ty jsou hezky. No ja jeste pokousim stesti na reeboky a na addidasky, tak uvidime. Jinak jsem koukala v obchode a stoji kolem 10-20 liber..
A tchyne… Asi nooooo comment! NOHY V TEPLE, KAJI! Ty to zvladnes ![]()
Co se tyce bot, tak jsem dneska rikala mamce, ze si pritel koupil Addidasky a ze ho vysly na nejakych 670 kc a muj tatka (na hovno
)na to rekl, ze u vas stoji addidas 80 korun, Nike za 90
Tak jsem mu rikala ze o znacku addihas, Nake nebo Nafta (diesel) nemam zajem ![]()
Jo a dalsi vtip-ukazovala jsem mamce, co jsem koupila na mimi, tak tatka jen rekl, jestli uz mame vlastni barak, ze nakupujeme na mimino
No na vlastni barak nebudeme mit minimalne dalsi tri roky.
Jé,mně se ztratil můj příspěvek ![]()
To je zrada ![]()
Veru,nevím jestli jsi to stihla přečíst,než mně to uteklo,ale psala jsem,že ty bodíčka jsem viděla,cena je super.Ale nějaký už mám.Spíš jsem si říkala,jestli by u vás neměli něco,co tady u nás není.
Ty botičky jsou super oboje.Jsou asi pro jesicu,že?
Nejdřív jsem myslela,že jsou na tebe.
Kaji,tchýni neřeš.Stejně si vždycky melou tu svou.
Evi: To jsou mimi boticky, za pul hodinky konci ty addidas, tak uvidime.
Lezim tu, tvrdne mi bricho, tak se napajim magnezii a dala jsem si magnezko. Ach jo.
No ja nevim, co u vas neni a u nas je. Dneska jsem videla nejaky tricka, saticky, no vubec nevim!!!! Zitra mrknu.
Téda holky, pěkný polobotky!
Mi botičky zatím žádný nemáme a fusky jenom dvoje. No máme ještě co dohánět ![]()
Kajji, já už se té tvé tchýni musím smát, to už jinak nejde
Nemůžu si pomoct, ale připadá mi trošku natvrdlejší
Že prostě nepochopí, že tobě se to nelíbí a nechceš to! Jí řekni, že jí koupíš tuto a tamto co se nelíbí zase jí ať vidí, jaký to je ![]()
Veru seš hodná,ale radši hajej,a vykašli se na mě.
Jen kdyby ti někde padlo něco do oka.Třeba i mikču,nebo cokoliv nebo taky nic.
A co to těhu triko?
Co tam máte za aukci?Aukro?
Za chvílu bude hokej,tak budu fandit ![]()
Holky co to máte za botičky????to je na malý miminko????
![]()
Veru krásný bodynka a za ty prachy - no nekup to !!!
![]()
Jen jsem dívala že jsou všechny s krátkým rukávem - máte teplejší léto než tady???? Holky který bodyna myslíte že využijem víc - s krátkým nebo dlouhým rukávem?
Opravdu podareny vecer - dalsi boty do sbirky, tentokrat za 29 korun a jsou to Adidas.....
Evi: Je to ebay, co vim, tak je to jedna z nejstarsich aukci na internetu a funguje po celem svete. No aukro je vlastne jeho obdoba.
Jee, ja bych taky koukala na hokej, ale tady ho nedavaji. Takze koukame na trilogii CSI a ja si to aspon ctu na netu, no co uz. Vyhoda je, ze se aspon nebudu nervovat!
Veru: Mam 7 od kazde velikosti. S dlouhym jeste nemam, ty koupim az budu vedet co cekame. Leto teplejsi rozhodne nemame. Ja totiz nevim, kolik toho budu potrebovat, ale jak se znam, tak radeji vic. Obcas u nas i 10 dni pracka stoji
A kdyz jsem delala v kanclu, tak jsem si obcas zajela do obchodu a koupila si novou kosilu, nez abych si ji vyprala a pak vyzehlila… Jsem rozmazlena zapadem
![]()
Takze maminy, kolik veci pro ty nase zlaticka budeme potrebovat? kolik dupacek, kolik overalku, kolik bodycek??? Fakt neviiiiiiiiiiiim
Prohravame, vypinam notebook, neni dobry koukat na hokej, kdyz mi tvrdne bricho.
![]()
PS: Milacek zrovna vesi pradlo
Prinesl mi dalsi juice a dalsi horcik
Jsem tu jako kralovna!
Ahojky, zdravím vás. Já si myslím, že jediný co potřebuješ jsou dupačky, u Terezky jsem měla nakupeno hodně bodýček, ale dospěla jsem k tomu, že je jednoudušší oblíkat buď kabýty nebo bodýčka zavinovací - jednoudušší manipulace, pak jsem užila hodně ponožky, čepičky a nějaký mikyny a tepláky když bude chladněji. Kabátky, dupačky tak desetkrát, ať máš dost v případě nehod a když nebudeš prát každý den. Taky jsem měla tři rychlozavinovačky, protože jsme se často prokakali skrz. A hodně se užily látkový plíny na blinkání pod hlavičku a na rameno. Jinak mě teď nic nenapadá. Tak snad to pomohlo.
Dobrý večer, ![]()
asi už tady nikdo není,ale musím reagovat.
Veri,nádherné botičky,to my nemáme ještě ani jedny,hlavně,že už blbnu s praním a žehlením,co?Těhu tričenko krásné,u nás na sebe skoro nic nenajdu nebo zbytečně předražené a pak to nevynosím ![]()
Holky, s těma hádkama-myslím,že to není úplně zdravé být na sebe úplně hodní,občas nějaká menší bouře neuškodí,ne?!Hlavní je,že se potom zase usmíříte a to je na tom to nejkrásnásnější ![]()
Kaji, jak tak čtu,tak s tou tchýní máš věčné problémy,asi jako já,ale tak často to tady nepíšu,byly by toho slohy a určo to nikoho nebude bavit číst,ale občas to ventilovat nějak musím.
Já měla přednášku včera,uvažujeme o nové kuchyň.lince a hned začla prohledávat letáky,našla podle ní,„moderní linku“(já na tohle ale nejsem,chci útulný domov a ne jen modrní)a že tam máme zajít,podívat se,ošahat si a že je super,ať si ji koupíme,ale neslyší,když ji člověk řekne,že se mu nelíbí a nechce ji,mele pořád dokola to samé!!!! ![]()
Tak samo,že nemáme malému kupovat skříň,ale že moderní je vestavěná skříň a že je lepší,ale když máme pronájem,tak tady nebudeme dělat vest.skříně,ne?Ale to ji taky člověk nevysvětlí!!!!
Jinak děkuji za vyslechnutí!!!!!
Zase kuknu,papa
![]()
my jsme měli malou na konci srpna a právě jsme vůbec nebyli v krátkých rukávech - body s krátkým a kabátek nebo pod overálek..ono mají mimi blbou termoregulaci..ikdyž ted budeme asi válčit i opačně…s nadměrným teplem.....
já používala bodynka nejvíc - drží to, nikam se neshrnuje.....
já nemám takovou tchyni ale maminku......pamatuju jak jsem se narozčilovala když jsem nechtěla aby ji chovala na svislo - a ona že to mimi tu chvíli vydrží apod......a i teď to je v tomto duchu…